Min konto (log ind)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke ledighed og reservere dette hotel

Tropical Resort

62 Kata Road, Tambol Karon, Muang, Kata, Phuket, Thailand (Se kort)

Book nu!

Tidligere : Chanalai Romantica Resort

Tropical Resort Phuket - Restaurant Tropical Resort Phuket - Hotellet indefra Tropical Resort Phuket - Hotellet indefra Tropical Resort Phuket - Restaurant Tropical Resort Phuket - Gæsteværelse Tropical Resort Phuket - Swimmingpool Tropical Resort Phuket - Reception Tropical Resort Phuket - Badeværelse Tropical Resort Phuket - Omgivelser Tropical Resort Phuket - Altan/Terrasse Tropical Resort Phuket - Mad og drikke Tropical Resort Phuket - Mad og drikke Tropical Resort Phuket - Møderum Tropical Resort Phuket - Swimmingpool Tropical Resort Phuket - Mad og drikke Tropical Resort Phuket - Mad og drikke
Tropical Resort Phuket - Mad og drikke Tropical Resort Phuket - Restaurant Tropical Resort Phuket - Omgivelser Tropical Resort Phuket - Hotellet indefra Tropical Resort Phuket - Badeværelse Tropical Resort Phuket - Gæsteværelse
Beliggenhed: Kata Antal værelser: 65
Gratis trådløs internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

7,9

baseret på 777 anmeldelser

Værdi for pengene
8,2
Beliggenhed
8,1
Personale
7,9
Hotellets stand/rengøring
8,2
Værelsets komfort/standard
7,9
Mad/spisning
6,9
Alle anmeldelser (777)
Tom J. Rejsende alene Denmark, 27. august 2013
Rimeligt, dårlig service,

Indgang til hotel, Tv på rummet, sengen,
6,3
Jeg ville fortælle at de havde en fejl i deres hotelfolder angående, at der stod i den at man kunne forlade hotellet kl. 15 men de sagde at man skulle ud kl. 14 da jeg viste dem folderen, blev de bare sure på mig ingen tak eller undskyldning.
Dorte G. Gruppe Denmark, 10. november 2011
God beliggenhed, fint værelse.

Godt værelse
7
Personalet kunne have været lidt mere imødekommende. Natportien kunne ikke tale engelsk.
Tip om Hoteldetaljer: Hvis du ikke har booket i forvejen, så tjek prisen på nettet.
Kjeld P. Par Denmark, 17. februar 2011
Dejligt hotel

Værelse med pool adgang
7,7
Hotellet ligger 5 minutters gang fra stranden, i centrum af Kata. Det eneste jeg syntes var irriteret ved hotellet, var at man kun kunne få 1 nøgle udleveret til sit værelse.
Ove J. Par Denmark, 11. januar 2010
Både og

Rigtigt gode Pool-Access værelser, beliggende centralt i skønne Kata. Meget rimelige priser for minibar og roomservice. Gode toiletforhold og velfungerende installationer i værelset. Meget venligt personale. Nye og flotte pool-møbler
6,7
Hotellet lider efter min meningen af to "sygdomme" som gør det til en "både og"-oplevelse. Det er et stort problem, at der ikke er en hyggelig bar eller restaurant hvor man falder i snak med hotellets andre gæster. Hotellet prøvede at lave musik, grill og fællesspisning, men der kom kun 2 gæster. Ingen gider sidde lytte til en rigtig dårlig musiker, samtidig med man sidder ud til en stærkt traffikeret og larmende vej. Dernæst ser det ud som om at man "brændte" al krudtet af da der skulle laves værelser under byggeriet af hotellet. Værelserne (Pool-Access) er meget-meget flotte (næsten til 5 stjerner), men resten af hotellet lider under sparekniven (har set ligeså gode forhold på 2- stjernet hotel). Jeg vil måske bo på dette hotel igen, men jeg ville aldrig booke et standartværelse, Pool-Access værelserne er et must hvis ikke man vil "slås" om en liggestol. Morgenmaden er DÅRLIG og hvis al det personale, som bliver brugt på at chekke om krydset bliver sat rigtigt på morgenmadskuponerne, brugte deres energi på, at severe gæsterne bedre morgenmad kunne det blive meget bedre. Men tilsyvende og sidst er det ledelsen af hotellet som bestemmer forretningsgangen. Jeg tror at hotellet virkelig kunne fortjene sine 4-stjerner hvis ledelsen forstod, at personalet er til for gæsterne og ikke deres kontrolapperat. Jeg er kun tilfreds med hotellet fordi jeg fik værelset til stærkt reduceret pris.
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Man kan nu leje motorcykler MED forsikring hos www.eliteasia.org - det koster det dobbelte, men tilgengæld risiskerer du ikke at ende i fængsel hvis du bliver indblandet i et uheld og ikke kan betale.
Helle E. Familie med ældre børn Denmark, 28. december 2009
Gennemgående godt hotel

Størrelse på værelse er rummeligt og godt. Morgenmad suveræn og personalet smilende, hjælpsomt og høfligt. Høj hygiegne
8
Godt hotel med som ligger centralt ift strand og indkøb. Flotte og rummelige værelser i den eksklusive ende med stor balkon - her er det oplagt at se den smukke solnedgang. Morgenmaden er god med et stort udvalg til enhver gane. Personalet er hjælpsomme og smilende. Et hotel som jeg absolut kan anbefale til andre.
Tip om Hoteldetaljer: Billig internetadgang.
Victor J. Par Australia, 16. marts 2014
Very comfortable and quiet.

Pool area, rooms overlook pool area, and friendly staff.
8
The name of the hotel had not been changed which was a bit confusing for the taxi driver but we found it ok in the end. We enjoyed our stay very much and had a very good holiday.
Sten S. Par Sweden, 9. marts 2014
very good, if the pool hours had been longer

good breakfast, pretty near the beach and restaurants
10
It was good, but the pool-hours was a disappointment ( 10-19 ) We think it is important to swim before breakfast and before go to bed. It was short of drawers and hangers, so we had to use our suitcases to have our clothes and things
Jenene P. Par Azerbaijan, 19. februar 2014
enjoyed stayiing at this resort

pool/staff/location
8,3
exellent stay. we were staying 5 nights and were upgraded to deluxe pool access romm on arrival which was fantastic. very friendly helpful staff.
Louie S. Par Philippines, 14. februar 2014
Generally good experience

Location, room size, cleanliness
7,3
Hotel is centrally located, a few mins walk to Kata beach. Rooms are nice, big and clean. Breakfast is ok, nothing fancy but good nevertheless. Staff could use a little more training on hospitality and welcoming guests. Front staff should be replaced with friendlier people to welcome guests
Kazira H. Familie med små børn Thailand, 10. januar 2014
6.5/10 satisfaction

Location, Pool, Bathroom
7
Easy check-in. Minus 1 Thai female staff who's a little bit rude. Paid 3,000 Baht cash for deposit upon check-in but the hotel didn't give receipt then when we checked out, they "FORGOT" to give us back our deposit. We were in a bit rush with 4 adults and 1 baby and a lot of bags to check out and go to airport and no one thought about the deposit. We called the next day after we arrived Bangkok, asked about the deposit. The hotel said they will check their security camera then called back and said they didn't see that we made payment. But apart from that, the hotel is great. We had a wonderful 5 nights stay from Jan 5-10. Location is good, short walk to beach and restaurants. Staff are mediocre, with the exception of a female Filipino staff. The pool is nice. Breakfast was enough to start the day.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Tropical Resort PhuketTropical Resort Phuket - RestaurantTropical Resort Phuket - Hotellet indefraTropical Resort Phuket - Hotellet indefraTropical Resort Phuket - RestaurantTropical Resort Phuket - GæsteværelseTropical Resort Phuket - SwimmingpoolTropical Resort Phuket - ReceptionTropical Resort Phuket - BadeværelseTropical Resort Phuket - OmgivelserTropical Resort Phuket - Altan/TerrasseTropical Resort Phuket - Mad og drikkeTropical Resort Phuket - Mad og drikkeTropical Resort Phuket - MøderumTropical Resort Phuket - SwimmingpoolTropical Resort Phuket - Mad og drikkeTropical Resort Phuket - Mad og drikkeTropical Resort Phuket - Mad og drikkeTropical Resort Phuket - RestaurantTropical Resort Phuket - OmgivelserTropical Resort Phuket - Hotellet indefraTropical Resort Phuket - BadeværelseTropical Resort Phuket - Gæsteværelse


AS-AGWEB-3A08