eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Tune Hotel - Cebu

36 Archbishop Reyes Avenue, Cebu City, Cebu, Filippinerne (Se kort)

Book nu!

Tune Hotel - Cebu Cebu - Hotellet udefra Tune Hotel - Cebu Cebu - Lobby Tune Hotel - Cebu Cebu - Lobby Tune Hotel - Cebu Cebu - Reception Tune Hotel - Cebu Cebu - Gæsteværelse Tune Hotel - Cebu Cebu - Gæsteværelse Tune Hotel - Cebu Cebu - Gæsteværelse Tune Hotel - Cebu Cebu - Hotellet indefra Tune Hotel - Cebu Cebu - Reception Tune Hotel - Cebu Cebu - Gæsteværelse Tune Hotel - Cebu Cebu - Gæsteværelse Tune Hotel - Cebu Cebu - Gæsteværelse Tune Hotel - Cebu Cebu - Gæsteværelse Tune Hotel - Cebu Cebu - Hotellet udefra Tune Hotel - Cebu Cebu - Gæsteværelse Tune Hotel - Cebu Cebu - Gæsteværelse
Tune Hotel - Cebu Cebu - Gæsteværelse Tune Hotel - Cebu Cebu - Gæsteværelse Tune Hotel - Cebu Cebu - Gæsteværelse Tune Hotel - Cebu Cebu - Gæsteværelse Tune Hotel - Cebu Cebu - Gæsteværelse
Område: Cebu City Antal værelser: 150
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

8,0

baseret på 3908 anmeldelser

Værdi for pengene
8,6
Beliggenhed
9,1
Personalet
8,0
Hotellets stand/rengøring
8,6
Værelsets komfort/standard
8,2
Mad/spisning
5,4
Alle anmeldelser (3908)
Sorter efter:
Joergen J. Gruppe Denmark, 11. november 2013
Lokalt hotel

Tæt på lokale restauranter
7,7
Fint ophold, god betjening, sikkerhedsvagt m.m. nem ind og udcheckning
Luise M. Par Denmark, 29. juli 2013
Dejligt og bekvemt

Varmt vand i bruseren, internet og god seng
9,3
Det var rart og komfortabelt. Der var god service og værelset var stilrent. Der var nye shampoer til hver dag, internet og tv på værelset. Sengen var god med du dyne og der var god aircon.
Soeren M. Rejsende alene Denmark, 4. november 2012
God beliggehed til en fornuftig pris

Beliggenhed og pris
8,3
Vaerelserne var lidt smaa, men til prisen og beliggenheden kan man ikke forlange mere. Jeg havde en panorama udsigt fra 9.sal og skulle bare lige krydse gaden for at handle eller spise i Ayala Mall. Eneste ulempe var den noget stoejende air condition.
Tip om Restaurant: Hvis du er paa udkig efter noget godt og billigt mad. Saa gaa op paa 4.sal i Ayala Mall lige ved siden af biografen. Her har de retter til mellem 50 - 100 peso.
Albert R. Forretningsrejsende Philippines, 24. november 2014
Awesome

Room, Accomodations. Amenities
8
Ma C. Rejsende alene Philippines, 23. november 2014
pleasant!

safe and clean
8
it was awesome!
Darron H. Par United States of America, 23. november 2014
satisfied customer

it was close to Ayala mall and 7-Eleven
7,7
my stay at Tune was not too bad I miss having a refrigerator and a coffee maker and a little bigger room with the dresser for my clothes. all in all I was satisfied with the price I paid.
Joselito V. Forretningsrejsende Philippines, 22. november 2014
best value for your money

location, price, internet
8,3
Very good stay
Rochelle T. Rejsende alene Philippines, 21. november 2014
Value for money

Location, Cleanliness, price
9
It was a pleasant stay. Checking in was smooth
Lou S. Rejsende alene Belgium, 20. november 2014
Very nice hotel overall

Clean, Spatious, Staff
8
The Tune branch is pretty good overall, having stayed in Tune Makati and Pattaya as well, I must say that the Cebu branch is slightly less good. The receptionist named Jane is a huge plus, she's always smiling and helpful without anything feeling forced. Overall, good hotels.
Shuting L. Par Singapore, 19. november 2014
Very good 3 star accommodation

price, location, comfort
9
One of the best 3 star hotel i ever stayed in. Very considerate room with sufficient comfort.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Tune Hotel - Cebu CebuTune Hotel - Cebu Cebu - Hotellet udefraTune Hotel - Cebu Cebu - LobbyTune Hotel - Cebu Cebu - LobbyTune Hotel - Cebu Cebu - ReceptionTune Hotel - Cebu Cebu - GæsteværelseTune Hotel - Cebu Cebu - GæsteværelseTune Hotel - Cebu Cebu - GæsteværelseTune Hotel - Cebu Cebu - Hotellet indefraTune Hotel - Cebu Cebu - ReceptionTune Hotel - Cebu Cebu - GæsteværelseTune Hotel - Cebu Cebu - GæsteværelseTune Hotel - Cebu Cebu - GæsteværelseTune Hotel - Cebu Cebu - GæsteværelseTune Hotel - Cebu Cebu - Hotellet udefraTune Hotel - Cebu Cebu - GæsteværelseTune Hotel - Cebu Cebu - GæsteværelseTune Hotel - Cebu Cebu - GæsteværelseTune Hotel - Cebu Cebu - GæsteværelseTune Hotel - Cebu Cebu - GæsteværelseTune Hotel - Cebu Cebu - GæsteværelseTune Hotel - Cebu Cebu - Gæsteværelse


AS-AGWEB-3A08