eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke ledighed og reservere dette hotel

Tune Hotel - Cebu

36 Archbishop Reyes Avenue, Cebu City, Cebu, Filippinerne (Se kort)

Book nu!

Tune Hotel - Cebu Cebu - Hotellet udefra Tune Hotel - Cebu Cebu - Lobby Tune Hotel - Cebu Cebu - Lobby Tune Hotel - Cebu Cebu - Reception Tune Hotel - Cebu Cebu - Gæsteværelse Tune Hotel - Cebu Cebu - Gæsteværelse Tune Hotel - Cebu Cebu - Gæsteværelse Tune Hotel - Cebu Cebu - Hotellet indefra Tune Hotel - Cebu Cebu - Reception Tune Hotel - Cebu Cebu - Gæsteværelse Tune Hotel - Cebu Cebu - Gæsteværelse Tune Hotel - Cebu Cebu - Gæsteværelse Tune Hotel - Cebu Cebu - Gæsteværelse Tune Hotel - Cebu Cebu - Hotellet udefra Tune Hotel - Cebu Cebu - Gæsteværelse Tune Hotel - Cebu Cebu - Gæsteværelse
Tune Hotel - Cebu Cebu - Gæsteværelse Tune Hotel - Cebu Cebu - Gæsteværelse Tune Hotel - Cebu Cebu - Gæsteværelse Tune Hotel - Cebu Cebu - Gæsteværelse Tune Hotel - Cebu Cebu - Gæsteværelse
Beliggenhed: Cebu City Antal værelser: 150
Gratis trådløs internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

8,0

baseret på 3094 anmeldelser

Værdi for pengene
8,6
Beliggenhed
9,1
Personale
8,0
Hotellets stand/rengøring
8,7
Værelsets komfort/standard
8,2
Mad/spisning
5,4
Alle anmeldelser (3094)
Joergen J. Gruppe Denmark, 11. november 2013
Lokalt hotel

Tæt på lokale restauranter
7,7
Fint ophold, god betjening, sikkerhedsvagt m.m. nem ind og udcheckning
Luise M. Par Denmark, 29. juli 2013
Dejligt og bekvemt

Varmt vand i bruseren, internet og god seng
9,3
Det var rart og komfortabelt. Der var god service og værelset var stilrent. Der var nye shampoer til hver dag, internet og tv på værelset. Sengen var god med du dyne og der var god aircon.
Soeren M. Rejsende alene Denmark, 4. november 2012
God beliggehed til en fornuftig pris

Beliggenhed og pris
8,3
Vaerelserne var lidt smaa, men til prisen og beliggenheden kan man ikke forlange mere. Jeg havde en panorama udsigt fra 9.sal og skulle bare lige krydse gaden for at handle eller spise i Ayala Mall. Eneste ulempe var den noget stoejende air condition.
Tip om Restaurant: Hvis du er paa udkig efter noget godt og billigt mad. Saa gaa op paa 4.sal i Ayala Mall lige ved siden af biografen. Her har de retter til mellem 50 - 100 peso.
Lai K. Rejsende alene Singapore, 14. april 2014
Affordable hotel, clean room and friendly staff

Centrally located, near shopping mall and restaurants; and clean room
7
Overall was good and no complaint
Juat K. Gruppe Singapore, 14. april 2014
Budget hotel of my choice

Next to 7/11. clean and convenient
7,7
Comfortable and affordable
Apolinario S. Gruppe United States of America, 12. april 2014
good

clean, good staff, good location
8,3
I would say from 1-5 I will rate it 4 not perfect but good to stay and good price.
Marcus A. Forretningsrejsende Philippines, 11. april 2014
Covers all basic amenities

Excellent proximity to the shopping center. Clean and comfortable rooms. Very good internet access.
8,7
Excellent. Recommended hotel for business travelers.
Jahun K. Rejsende alene South Korea, 9. april 2014
that hetel is nice and cheap.

cheap..clean..good position..
7,7
Satisfied..
Aiza M. Gruppe Philippines, 7. april 2014
2nd time around

hotel is near shopping mall, comfortable bed and nice shower
6,3
This is already my second time staying in this hotel, so far the bed is comfortable and although the hotel do not served food it is located near Ayala which is still better. This budget hotel is recommended to travelers.
Lasse B. Par Denmark, 6. april 2014
Clean and nice, but poor staff performance

Clean, good location, good price
7
Nice and clean hotel, but the staff never gave us any towels as promised, so we couldn't shower when we needed to.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Tune Hotel - Cebu CebuTune Hotel - Cebu Cebu - Hotellet udefraTune Hotel - Cebu Cebu - LobbyTune Hotel - Cebu Cebu - LobbyTune Hotel - Cebu Cebu - ReceptionTune Hotel - Cebu Cebu - GæsteværelseTune Hotel - Cebu Cebu - GæsteværelseTune Hotel - Cebu Cebu - GæsteværelseTune Hotel - Cebu Cebu - Hotellet indefraTune Hotel - Cebu Cebu - ReceptionTune Hotel - Cebu Cebu - GæsteværelseTune Hotel - Cebu Cebu - GæsteværelseTune Hotel - Cebu Cebu - GæsteværelseTune Hotel - Cebu Cebu - GæsteværelseTune Hotel - Cebu Cebu - Hotellet udefraTune Hotel - Cebu Cebu - GæsteværelseTune Hotel - Cebu Cebu - GæsteværelseTune Hotel - Cebu Cebu - GæsteværelseTune Hotel - Cebu Cebu - GæsteværelseTune Hotel - Cebu Cebu - GæsteværelseTune Hotel - Cebu Cebu - GæsteværelseTune Hotel - Cebu Cebu - Gæsteværelse


AS-AGWEB-3C07