eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Tune Hotel - Cebu

36 Archbishop Reyes Avenue, Cebu City, Cebu, Filippinerne (Se kort)

Book nu!

Tune Hotel - Cebu Cebu - Lobby Tune Hotel - Cebu Cebu - Lobby Tune Hotel - Cebu Cebu - Gæsteværelse Tune Hotel - Cebu Cebu - Gæsteværelse Tune Hotel - Cebu Cebu - Gæsteværelse Tune Hotel - Cebu Cebu - Gæsteværelse Tune Hotel - Cebu Cebu - Hotellet udefra Tune Hotel - Cebu Cebu - Gæsteværelse Tune Hotel - Cebu Cebu - Gæsteværelse Tune Hotel - Cebu Cebu - Gæsteværelse Tune Hotel - Cebu Cebu - Gæsteværelse Tune Hotel - Cebu Cebu - Gæsteværelse Tune Hotel - Cebu Cebu - Gæsteværelse Tune Hotel - Cebu Cebu - Gæsteværelse
Område: Cebu City Antal værelser: 150
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Dejligt

8,0

baseret på 4262 anmeldelser

Værdi for pengene
8,6
Beliggenhed
9,1
Personalet
8,1
Hotellets stand/rengøring
8,6
Værelsets komfort/standard
8,1
Mad/spisning
5,4
Alle anmeldelser (4262)
Sorter efter:
Joergen J. Gruppe Denmark, 11. november 2013
Lokalt hotel

Tæt på lokale restauranter
7,7
Fint ophold, god betjening, sikkerhedsvagt m.m. nem ind og udcheckning
Luise M. Par Denmark, 29. juli 2013
Dejligt og bekvemt

Varmt vand i bruseren, internet og god seng
9,3
Det var rart og komfortabelt. Der var god service og værelset var stilrent. Der var nye shampoer til hver dag, internet og tv på værelset. Sengen var god med du dyne og der var god aircon.
Soeren M. Rejsende alene Denmark, 4. november 2012
God beliggehed til en fornuftig pris

Beliggenhed og pris
8,3
Vaerelserne var lidt smaa, men til prisen og beliggenheden kan man ikke forlange mere. Jeg havde en panorama udsigt fra 9.sal og skulle bare lige krydse gaden for at handle eller spise i Ayala Mall. Eneste ulempe var den noget stoejende air condition.
Tip om Restaurant: Hvis du er paa udkig efter noget godt og billigt mad. Saa gaa op paa 4.sal i Ayala Mall lige ved siden af biografen. Her har de retter til mellem 50 - 100 peso.
Haydee G. Familie med små børn Philippines, 25. marts 2015
memorable trip

the best location, good and kind staff, clean rooms
8,7
We had a great stay.
Andrew P. Forretningsrejsende Philippines, 25. marts 2015
very nice hotel

comfortable new
10
very nice, the staff and the housekeeping is always there to greet us
Daniel R. Par United States of America, 24. marts 2015
Very dependable for all Tune Hotels, never a worry

bed, shower and bed locations
8,7
always nice
Maria T. Par Philippines, 24. marts 2015
Good value hotel

clean, location, reasonable price
8,7
Comfortable
Jeffrey A. Rejsende alene United Kingdom, 22. marts 2015
just for one night

location.
6,3
I arrived could not check in till 15 minutes before official time . Tiny room if im honest i could not have stood for more than one night. However very clean but i would never choose again. I went to Mandarin plaza so much nicer and a decent breakfast included
Sheila D. Rejsende alene Philippines, 22. marts 2015
Convenient & value for money!

The location is great, the staff is friendly & accomodating & most of all the room is clean
8,3
It was a good stay
Camille L. Forretningsrejsende Netherlands, 22. marts 2015
Convenient location at good rate

Excellent location at a good rate
8,7
Convenient for location, near Ayala shopping mall with all it's food and shopping options. Very small rooms though, good if you're alone, with two people and two suitcases you might have a space problem for one of the suitcases. Other than that all good, clean, a/c, fast internet, safe deposit box in the room and a fair price.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Tune Hotel - Cebu CebuTune Hotel - Cebu Cebu - LobbyTune Hotel - Cebu Cebu - LobbyTune Hotel - Cebu Cebu - GæsteværelseTune Hotel - Cebu Cebu - GæsteværelseTune Hotel - Cebu Cebu - GæsteværelseTune Hotel - Cebu Cebu - GæsteværelseTune Hotel - Cebu Cebu - Hotellet udefraTune Hotel - Cebu Cebu - GæsteværelseTune Hotel - Cebu Cebu - GæsteværelseTune Hotel - Cebu Cebu - GæsteværelseTune Hotel - Cebu Cebu - GæsteværelseTune Hotel - Cebu Cebu - GæsteværelseTune Hotel - Cebu Cebu - GæsteværelseTune Hotel - Cebu Cebu - Gæsteværelse


AS-AGWEB-3C08