eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Tune Hotel - Cebu

36 Archbishop Reyes Avenue, Cebu City, Cebu, Filippinerne (Se kort)

Book nu!

Tune Hotel - Cebu Cebu - Hotellet udefra Tune Hotel - Cebu Cebu - Lobby Tune Hotel - Cebu Cebu - Lobby Tune Hotel - Cebu Cebu - Reception Tune Hotel - Cebu Cebu - Gæsteværelse Tune Hotel - Cebu Cebu - Gæsteværelse Tune Hotel - Cebu Cebu - Gæsteværelse Tune Hotel - Cebu Cebu - Hotellet indefra Tune Hotel - Cebu Cebu - Reception Tune Hotel - Cebu Cebu - Gæsteværelse Tune Hotel - Cebu Cebu - Gæsteværelse Tune Hotel - Cebu Cebu - Gæsteværelse Tune Hotel - Cebu Cebu - Gæsteværelse Tune Hotel - Cebu Cebu - Hotellet udefra Tune Hotel - Cebu Cebu - Gæsteværelse Tune Hotel - Cebu Cebu - Gæsteværelse
Tune Hotel - Cebu Cebu - Gæsteværelse Tune Hotel - Cebu Cebu - Gæsteværelse Tune Hotel - Cebu Cebu - Gæsteværelse Tune Hotel - Cebu Cebu - Gæsteværelse Tune Hotel - Cebu Cebu - Gæsteværelse
Område: Cebu City Antal værelser: 150
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

8,0

baseret på 3786 anmeldelser

Værdi for pengene
8,6
Beliggenhed
9,1
Personalet
8,0
Hotellets stand/rengøring
8,6
Værelsets komfort/standard
8,2
Mad/spisning
5,4
Alle anmeldelser (3786)
Sorter efter:
Joergen J. Gruppe Denmark, 11. november 2013
Lokalt hotel

Tæt på lokale restauranter
7,7
Fint ophold, god betjening, sikkerhedsvagt m.m. nem ind og udcheckning
Luise M. Par Denmark, 29. juli 2013
Dejligt og bekvemt

Varmt vand i bruseren, internet og god seng
9,3
Det var rart og komfortabelt. Der var god service og værelset var stilrent. Der var nye shampoer til hver dag, internet og tv på værelset. Sengen var god med du dyne og der var god aircon.
Soeren M. Rejsende alene Denmark, 4. november 2012
God beliggehed til en fornuftig pris

Beliggenhed og pris
8,3
Vaerelserne var lidt smaa, men til prisen og beliggenheden kan man ikke forlange mere. Jeg havde en panorama udsigt fra 9.sal og skulle bare lige krydse gaden for at handle eller spise i Ayala Mall. Eneste ulempe var den noget stoejende air condition.
Tip om Restaurant: Hvis du er paa udkig efter noget godt og billigt mad. Saa gaa op paa 4.sal i Ayala Mall lige ved siden af biografen. Her har de retter til mellem 50 - 100 peso.
Eliot D. Rejsende alene United Kingdom, 18. oktober 2014
Nice Hotel

Clealiness. location. Staff
6,7
I had a nice stay at the Tune Hotel. Hotel was clean with a nice staff. Good value for your money as I had a long stay waiting for important documents.
Charlene G. Rejsende alene Philippines, 16. oktober 2014
Very clean and perfect location

Clean, Nice location, Value for money
7,7
It was great as always. Clean room. Great for solo travelers or overnighters. =)
Lester H. Par United Kingdom, 14. oktober 2014
Great value for money

Value, cleanliness, convenience
9,3
For the price, I expected a small room, but it was modern and comfortably furnished. Across the road from Ayela Mall with Restaurants, Bars, and shopping. Very convenient. About 500 pesos to the Airport.
Christian C. Rejsende alene Philippines, 14. oktober 2014
ok - hotel yet cheap

online booking is fast.
5,7
its okay anyway but try to change all Fan hotel to all Air conditioned room - and bundle it to room rate/night.
Eliot D. Rejsende alene United Kingdom, 13. oktober 2014
Nice Centraly Located Hotel

Cleanliness - Location - Good Rate
7,7
My stay at the Tune Hotel was pleasant. Good service. The staff very helpful and clean room and linen. Good value for your money specially if you have long stay as I had to wait for my daughter passport for a few weeks and travel back to the UK.
Rose A. Par Philippines, 12. oktober 2014
Nice location at affordable price

Location, price, room
8,7
Jeena M. Gruppe Philippines, 12. oktober 2014
Worth your money

Bed, CR, and location
9
Great!

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Tune Hotel - Cebu CebuTune Hotel - Cebu Cebu - Hotellet udefraTune Hotel - Cebu Cebu - LobbyTune Hotel - Cebu Cebu - LobbyTune Hotel - Cebu Cebu - ReceptionTune Hotel - Cebu Cebu - GæsteværelseTune Hotel - Cebu Cebu - GæsteværelseTune Hotel - Cebu Cebu - GæsteværelseTune Hotel - Cebu Cebu - Hotellet indefraTune Hotel - Cebu Cebu - ReceptionTune Hotel - Cebu Cebu - GæsteværelseTune Hotel - Cebu Cebu - GæsteværelseTune Hotel - Cebu Cebu - GæsteværelseTune Hotel - Cebu Cebu - GæsteværelseTune Hotel - Cebu Cebu - Hotellet udefraTune Hotel - Cebu Cebu - GæsteværelseTune Hotel - Cebu Cebu - GæsteværelseTune Hotel - Cebu Cebu - GæsteværelseTune Hotel - Cebu Cebu - GæsteværelseTune Hotel - Cebu Cebu - GæsteværelseTune Hotel - Cebu Cebu - GæsteværelseTune Hotel - Cebu Cebu - Gæsteværelse


AS-AGWEB-3B05