eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Tune Hotel - Cebu

36 Archbishop Reyes Avenue, Cebu City, Cebu, Filippinerne (Se kort)

Book nu!

Tune Hotel - Cebu Cebu - Lobby Tune Hotel - Cebu Cebu - Lobby Tune Hotel - Cebu Cebu - Gæsteværelse Tune Hotel - Cebu Cebu - Gæsteværelse Tune Hotel - Cebu Cebu - Gæsteværelse Tune Hotel - Cebu Cebu - Gæsteværelse Tune Hotel - Cebu Cebu - Hotellet udefra Tune Hotel - Cebu Cebu - Gæsteværelse Tune Hotel - Cebu Cebu - Gæsteværelse Tune Hotel - Cebu Cebu - Gæsteværelse Tune Hotel - Cebu Cebu - Gæsteværelse Tune Hotel - Cebu Cebu - Gæsteværelse Tune Hotel - Cebu Cebu - Gæsteværelse Tune Hotel - Cebu Cebu - Gæsteværelse
Område: Cebu City Antal værelser: 150
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

8,0

baseret på 4100 anmeldelser

Værdi for pengene
8,6
Beliggenhed
9,1
Personalet
8,1
Hotellets stand/rengøring
8,6
Værelsets komfort/standard
8,1
Mad/spisning
5,4
Alle anmeldelser (4100)
Sorter efter:
Joergen J. Gruppe Denmark, 11. november 2013
Lokalt hotel

Tæt på lokale restauranter
7,7
Fint ophold, god betjening, sikkerhedsvagt m.m. nem ind og udcheckning
Luise M. Par Denmark, 29. juli 2013
Dejligt og bekvemt

Varmt vand i bruseren, internet og god seng
9,3
Det var rart og komfortabelt. Der var god service og værelset var stilrent. Der var nye shampoer til hver dag, internet og tv på værelset. Sengen var god med du dyne og der var god aircon.
Soeren M. Rejsende alene Denmark, 4. november 2012
God beliggehed til en fornuftig pris

Beliggenhed og pris
8,3
Vaerelserne var lidt smaa, men til prisen og beliggenheden kan man ikke forlange mere. Jeg havde en panorama udsigt fra 9.sal og skulle bare lige krydse gaden for at handle eller spise i Ayala Mall. Eneste ulempe var den noget stoejende air condition.
Tip om Restaurant: Hvis du er paa udkig efter noget godt og billigt mad. Saa gaa op paa 4.sal i Ayala Mall lige ved siden af biografen. Her har de retter til mellem 50 - 100 peso.
Rogel R. Par Philippines, 28. januar 2015
Room a/c is noisy and not cooling off enough

New, near to shopping mall and security guard is very helpful
4,7
Average hotel
Ranjit H. Rejsende alene United Kingdom, 28. januar 2015
convenient to retail therapy!!

value, proximity to big mall, next door convenience store
7,3
My last few stays were very good. Serves my purpose economically and conveniently.
Lam H. Gruppe Hong Kong, 27. januar 2015
Stay Away! Rat in room!

Only the location
3,7
There was a rat in our room and when we opened the door, it quickly ran down the corridor. There was no phone in our room, so if you need to contact the staff, take the elevator and talk in person!
Lam H. Gruppe Hong Kong, 27. januar 2015
Stay Away

Only Location
3,3
There was a rat in our room and when we opened the door, it quickly ran down the corridor. There was no phone in our room, so if you need to contact the staff, take the elevator and talk in person
Jamie M. Rejsende alene United Kingdom, 26. januar 2015
Great location right next to ayala

riggt next to ayala
7,3
Jamie M. Rejsende alene United Kingdom, 25. januar 2015
Next to ayala

next to ayala
7,3
if this hotel had a pool it would be perfect, right next to ayala mall
Franz K. Rejsende alene Philippines, 25. januar 2015
Hard Pillows and smelle perfume smell in rooms

Location
6,7
Not up top the tune hotel standard! I've stayed in other tune hotel in manila and their pillows are not hard like in cebu also thei linens were sprayed with a nasty smelling perfume which is a technique hotels use so they wont change linen! disappointing stay in this tune hotel

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Tune Hotel - Cebu CebuTune Hotel - Cebu Cebu - LobbyTune Hotel - Cebu Cebu - LobbyTune Hotel - Cebu Cebu - GæsteværelseTune Hotel - Cebu Cebu - GæsteværelseTune Hotel - Cebu Cebu - GæsteværelseTune Hotel - Cebu Cebu - GæsteværelseTune Hotel - Cebu Cebu - Hotellet udefraTune Hotel - Cebu Cebu - GæsteværelseTune Hotel - Cebu Cebu - GæsteværelseTune Hotel - Cebu Cebu - GæsteværelseTune Hotel - Cebu Cebu - GæsteværelseTune Hotel - Cebu Cebu - GæsteværelseTune Hotel - Cebu Cebu - GæsteværelseTune Hotel - Cebu Cebu - Gæsteværelse


AS-AGWEB-3B05