eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Tune Hotel - Cebu

36 Archbishop Reyes Avenue, Cebu City, Cebu, Filippinerne (Se kort)

Book nu!

Tune Hotel - Cebu Cebu - Lobby Tune Hotel - Cebu Cebu - Lobby Tune Hotel - Cebu Cebu - Gæsteværelse Tune Hotel - Cebu Cebu - Gæsteværelse Tune Hotel - Cebu Cebu - Gæsteværelse Tune Hotel - Cebu Cebu - Gæsteværelse Tune Hotel - Cebu Cebu - Hotellet udefra Tune Hotel - Cebu Cebu - Gæsteværelse Tune Hotel - Cebu Cebu - Gæsteværelse Tune Hotel - Cebu Cebu - Gæsteværelse Tune Hotel - Cebu Cebu - Gæsteværelse Tune Hotel - Cebu Cebu - Gæsteværelse Tune Hotel - Cebu Cebu - Gæsteværelse Tune Hotel - Cebu Cebu - Gæsteværelse
Område: Cebu City Antal værelser: 150
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

8,0

baseret på 4199 anmeldelser

Værdi for pengene
8,6
Beliggenhed
9,1
Personalet
8,1
Hotellets stand/rengøring
8,6
Værelsets komfort/standard
8,1
Mad/spisning
5,4
Alle anmeldelser (4199)
Sorter efter:
Joergen J. Gruppe Denmark, 11. november 2013
Lokalt hotel

Tæt på lokale restauranter
7,7
Fint ophold, god betjening, sikkerhedsvagt m.m. nem ind og udcheckning
Luise M. Par Denmark, 29. juli 2013
Dejligt og bekvemt

Varmt vand i bruseren, internet og god seng
9,3
Det var rart og komfortabelt. Der var god service og værelset var stilrent. Der var nye shampoer til hver dag, internet og tv på værelset. Sengen var god med du dyne og der var god aircon.
Soeren M. Rejsende alene Denmark, 4. november 2012
God beliggehed til en fornuftig pris

Beliggenhed og pris
8,3
Vaerelserne var lidt smaa, men til prisen og beliggenheden kan man ikke forlange mere. Jeg havde en panorama udsigt fra 9.sal og skulle bare lige krydse gaden for at handle eller spise i Ayala Mall. Eneste ulempe var den noget stoejende air condition.
Tip om Restaurant: Hvis du er paa udkig efter noget godt og billigt mad. Saa gaa op paa 4.sal i Ayala Mall lige ved siden af biografen. Her har de retter til mellem 50 - 100 peso.
Jefferson A. Forretningsrejsende Philippines, 4. marts 2015
Nice and Clean Hotel

Location, value for money, and easy to locate
6,3
Good
Dikki B. Par Philippines, 4. marts 2015
awesome

location, clean, approachable staff
9,7
Very happy
James M. Rejsende alene Australia, 4. marts 2015
Excellent location

Close to mall
8
Good, Convienent location and staff friendly.
Winfred L. Rejsende alene United States of America, 3. marts 2015
Clean, small room with wifi across from Ayala Mall

Free wifi, clean, across from Ayala Mall
7,7
Lamberto M. Forretningsrejsende United States of America, 3. marts 2015
Comfort and security yet very affordable.

Staff great service, security and affordability .
9
It was great!
Ming Q. Par Singapore, 2. marts 2015
BEST HOTEL IN CEBU

7-11, Ayala Mall, Value for Money,
9,3
I have stayed cebu for 1 week and so far, this is the best Hotel i have stayed, I did stay in some high end and price hotel but none of which came close to what Tune Hotel Cebu have, in terms of Value, location and staff. I will stay here again when I go Cebu :)
Dikki B. Par Philippines, 1. marts 2015
awesome

clean, location, staff is accomodating
9,7
Very very happy and comfortable

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Tune Hotel - Cebu CebuTune Hotel - Cebu Cebu - LobbyTune Hotel - Cebu Cebu - LobbyTune Hotel - Cebu Cebu - GæsteværelseTune Hotel - Cebu Cebu - GæsteværelseTune Hotel - Cebu Cebu - GæsteværelseTune Hotel - Cebu Cebu - GæsteværelseTune Hotel - Cebu Cebu - Hotellet udefraTune Hotel - Cebu Cebu - GæsteværelseTune Hotel - Cebu Cebu - GæsteværelseTune Hotel - Cebu Cebu - GæsteværelseTune Hotel - Cebu Cebu - GæsteværelseTune Hotel - Cebu Cebu - GæsteværelseTune Hotel - Cebu Cebu - GæsteværelseTune Hotel - Cebu Cebu - Gæsteværelse


AS-AGWEB-3C07