Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

V Hotel Lavender

70 Jellicoe Road, Lavendel / Kallang, Singapore 208767 (Se kort)

Book nu!

V Hotel Lavender Singapore - Gæsteværelse V Hotel Lavender Singapore - Gæsteværelse V Hotel Lavender Singapore - Gæsteværelse V Hotel Lavender Singapore - Gæsteværelse V Hotel Lavender Singapore - Gæsteværelse V Hotel Lavender Singapore - Gæsteværelse V Hotel Lavender Singapore - Gæsteværelse V Hotel Lavender Singapore - Gæsteværelse V Hotel Lavender Singapore - Gæsteværelse V Hotel Lavender Singapore - Gæsteværelse V Hotel Lavender Singapore - Gæsteværelse V Hotel Lavender Singapore - Gæsteværelse V Hotel Lavender Singapore - Gæsteværelse V Hotel Lavender Singapore - Gæsteværelse V Hotel Lavender Singapore - Gæsteværelse V Hotel Lavender Singapore - Restaurant
V Hotel Lavender Singapore - Restaurant V Hotel Lavender Singapore - Restaurant V Hotel Lavender Singapore - Faciliteter V Hotel Lavender Singapore - Restaurant V Hotel Lavender Singapore - Badeværelse V Hotel Lavender Singapore - Badeværelse V Hotel Lavender Singapore - Badeværelse V Hotel Lavender Singapore - Hotellet udefra V Hotel Lavender Singapore - Business Center V Hotel Lavender Singapore - Reception V Hotel Lavender Singapore - Lobby V Hotel Lavender Singapore - Lobby
Område: Lavendel / Kallang Antal værelser: 888
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,4

baseret på 21196 anmeldelser

Værdi for pengene
7,2
Beliggenhed
8,8
Personalet
7,1
Hotellets stand/rengøring
7,6
Værelsets komfort/standard
7,2
Mad/spisning
6,4
Alle anmeldelser (21196)
Sorter efter:
Niels W. Familie med ældre børn Denmark, 2. august 2013
Okay for en nat

Svømme-poolen, beliggenhed, sengen
4,3
Hotellet er okay for en nat, hvis det primært drejer sig om at sove, men hotellet mangler charme.
Christian N. Par Denmark, 20. februar 2012
God beliggenhed

Godt værelse. Godt sted at spise morgenmad
8,7
et godt hotel at bor på. godt og venlig betjening fra hotellets personale. hotelværelset var fint og rengjort. hotelværelset var lidt lille. hvis man har for mange ting med kan man ikke pakke det ud kufferne eller taskerne. hotellet lå tæt på en metro-station 3-4 minutters gang. derved er det let at komme rundt i byen og komme til og fra lufthavnen. morgenmaden indtager man på 4. sal. der er flere ting og vælger imellem, så det var udmærket.
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Let at komme rudt i byen med metroen. Hotellet ligger 3-4 gang fra en metro-station og det er billig at bruge metroen.
Eric S. Familie med ældre børn Malaysia, 31. maj 2015
No Frills Hotel at a Superb Location

Value, Location, erm Value
6,3
Stay was as expected - no frills. The room was reasonably clean. The location was really good - right above Lavendar MRT. Relatively short ride to City Central.
Carlito N. Familie med små børn Philippines, 31. maj 2015
good location, a lil bit dissapointed with staff

Location, pool,
4,7
I booked family room(good for 3 person) so i was expecting 3 free wifi as indicated in the net. Then the staff told me that only 1 was free and need to pay the extra. Even the parking. It was not noted in the net that parking was included but its chargeable. I requested for a room sevice,the stuf was impolite.. I just hope that she never forgot that i am a gues....
Mohd F. Gruppe Malaysia, 31. maj 2015
Great place n nice bed

Convenience
7,3
Fantastic
Tan M. Gruppe Malaysia, 31. maj 2015
Room size too small

next to mrt station,near to restaurants,clean
5,3
good location but the room size too small and the hotel staff not really friendly.
Margot B. Rejsende alene Australia, 30. maj 2015
Great hotel, great location

Location, pool and nice rooms
10
Everything I hoped for. Hotel was clean, staff were friendly, it's right on top of metro so getting around was easy. The pool is fantastic.
Nachart T. Forretningsrejsende Thailand, 29. maj 2015
Need lots of improvement in staff perform and WIFI

V Hotel Lavender
5,3
Front office staff need lots of improvement, must have service mind and dont act like a robot. Wifi is very weak, it doesnt matter give a free or charge, we expect a strong connection to do some work. But I hav to give a complimentary to Mr Frizal, customer service in lobby, he is very helpful n friendly. FO staff should learn from him.
Dennis L. Rejsende alene Philippines, 29. maj 2015
MRT right below

Location, value for money
8
Of all my stays in SG, this is the only choice for its location from MRT.
Joseph G. Forretningsrejsende Philippines, 29. maj 2015
Good hotel

Convenience of being able to get to mtr
8,7
Very good

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

V Hotel Lavender SingaporeV Hotel Lavender Singapore - GæsteværelseV Hotel Lavender Singapore - GæsteværelseV Hotel Lavender Singapore - GæsteværelseV Hotel Lavender Singapore - GæsteværelseV Hotel Lavender Singapore - GæsteværelseV Hotel Lavender Singapore - GæsteværelseV Hotel Lavender Singapore - GæsteværelseV Hotel Lavender Singapore - GæsteværelseV Hotel Lavender Singapore - GæsteværelseV Hotel Lavender Singapore - GæsteværelseV Hotel Lavender Singapore - GæsteværelseV Hotel Lavender Singapore - GæsteværelseV Hotel Lavender Singapore - GæsteværelseV Hotel Lavender Singapore - GæsteværelseV Hotel Lavender Singapore - GæsteværelseV Hotel Lavender Singapore - RestaurantV Hotel Lavender Singapore - RestaurantV Hotel Lavender Singapore - RestaurantV Hotel Lavender Singapore - FaciliteterV Hotel Lavender Singapore - RestaurantV Hotel Lavender Singapore - BadeværelseV Hotel Lavender Singapore - BadeværelseV Hotel Lavender Singapore - BadeværelseV Hotel Lavender Singapore - Hotellet udefraV Hotel Lavender Singapore - Business CenterV Hotel Lavender Singapore - ReceptionV Hotel Lavender Singapore - LobbyV Hotel Lavender Singapore - LobbyV Hotel Lavender Singapore - ReceptionV Hotel Lavender Singapore - LobbyV Hotel Lavender Singapore - SwimmingpoolV Hotel Lavender Singapore - SwimmingpoolV Hotel Lavender Singapore - SwimmingpoolV Hotel Lavender Singapore - GæsteværelseV Hotel Lavender Singapore - Hotellet udefraV Hotel Lavender Singapore - Hotellet udefraV Hotel Lavender Singapore - OmgivelserV Hotel Lavender Singapore - OmgivelserV Hotel Lavender Singapore - Hotellet indefraV Hotel Lavender Singapore - Hotellet indefra


AS-AGWEB-3A07