Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

V Hotel Lavender

70 Jellicoe Road, Lavendel / Kallang, Singapore 208767 (Se kort)

Book nu!

V Hotel Lavender Singapore - Gæsteværelse V Hotel Lavender Singapore - Gæsteværelse V Hotel Lavender Singapore - Gæsteværelse V Hotel Lavender Singapore - Gæsteværelse V Hotel Lavender Singapore - Gæsteværelse V Hotel Lavender Singapore - Gæsteværelse V Hotel Lavender Singapore - Gæsteværelse V Hotel Lavender Singapore - Gæsteværelse V Hotel Lavender Singapore - Gæsteværelse V Hotel Lavender Singapore - Gæsteværelse V Hotel Lavender Singapore - Gæsteværelse V Hotel Lavender Singapore - Gæsteværelse V Hotel Lavender Singapore - Gæsteværelse V Hotel Lavender Singapore - Gæsteværelse V Hotel Lavender Singapore - Gæsteværelse V Hotel Lavender Singapore - Restaurant
V Hotel Lavender Singapore - Restaurant V Hotel Lavender Singapore - Restaurant V Hotel Lavender Singapore - Faciliteter V Hotel Lavender Singapore - Restaurant V Hotel Lavender Singapore - Badeværelse V Hotel Lavender Singapore - Badeværelse V Hotel Lavender Singapore - Badeværelse V Hotel Lavender Singapore - Hotellet udefra V Hotel Lavender Singapore - Business Center V Hotel Lavender Singapore - Reception V Hotel Lavender Singapore - Lobby V Hotel Lavender Singapore - Lobby
Område: Lavendel / Kallang Antal værelser: 888

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,4

baseret på 20883 anmeldelser

Værdi for pengene
7,2
Beliggenhed
8,8
Personalet
7,1
Hotellets stand/rengøring
7,6
Værelsets komfort/standard
7,2
Mad/spisning
6,4
Alle anmeldelser (20883)
Sorter efter:
Niels W. Familie med ældre børn Denmark, 2. august 2013
Okay for en nat

Svømme-poolen, beliggenhed, sengen
4,3
Hotellet er okay for en nat, hvis det primært drejer sig om at sove, men hotellet mangler charme.
Christian N. Par Denmark, 20. februar 2012
God beliggenhed

Godt værelse. Godt sted at spise morgenmad
8,7
et godt hotel at bor på. godt og venlig betjening fra hotellets personale. hotelværelset var fint og rengjort. hotelværelset var lidt lille. hvis man har for mange ting med kan man ikke pakke det ud kufferne eller taskerne. hotellet lå tæt på en metro-station 3-4 minutters gang. derved er det let at komme rundt i byen og komme til og fra lufthavnen. morgenmaden indtager man på 4. sal. der er flere ting og vælger imellem, så det var udmærket.
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Let at komme rudt i byen med metroen. Hotellet ligger 3-4 gang fra en metro-station og det er billig at bruge metroen.
Ida M. Forretningsrejsende Indonesia, 24. april 2015
good location, poor service

location,price
6,7
i have problem with room service, they re not provided the towel at room and it take so long until they send the towel to the room while i am in rush.And no free wifi
Phu V. Forretningsrejsende Vietnam, 23. april 2015
This is very good hotel from here can get MRT.

MRT station, food, good hotel
8,7
I will be here next time
Claudia J. Familie med ældre børn Indonesia, 23. april 2015
room is small and some rooms smell awfull

right above mrt station, pretty lobby, cheap
6,7
Aside from having to change rooms for 3 times due to awfull smell (first room smell like chinese ointment, second room smell like cigar i cant even breath inside), my stay there were quite pleasant.
Praweechanok W. Familie med ældre børn Thailand, 23. april 2015
Good

Good
7,7
Nina D. Familie med små børn Indonesia, 21. april 2015
Has a strategic location

Hotel location,easy to find restaurant, easy to go anywhere
8
Wonderful
Samuel J. Familie med små børn Philippines, 21. april 2015
3 day vacation

Location
6,7
Samuel J. Familie med små børn Philippines, 21. april 2015
3 day vacation stay

location, the facade and the staff
6,7
Me and my family has a great time in Singapore. The hotel was ok to begin with. The triple room that i booked was ok but there was a leak in the bathroom that they did not fixed when I requested it. The staff was great but they promised to fixed the leak so not that great. The breakfast food was not so great. The one thing that I very much like from V hotel is the location. It is near a from the MRT station, convinient stores, fastfood and there is a mini mall in front of it. Location also is close to sentosa and other malls.
Meilina S. Familie med ældre børn Indonesia, 21. april 2015
The Hotel location is strategic, near MRT lavender

It is easy to find place to eat, near MRT station, The room is clean and big, there is a minimarket next to lobby hotel
6,7
- the bathroom is small - the shower can not switch into warm water, only hot and cool

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

V Hotel Lavender SingaporeV Hotel Lavender Singapore - GæsteværelseV Hotel Lavender Singapore - GæsteværelseV Hotel Lavender Singapore - GæsteværelseV Hotel Lavender Singapore - GæsteværelseV Hotel Lavender Singapore - GæsteværelseV Hotel Lavender Singapore - GæsteværelseV Hotel Lavender Singapore - GæsteværelseV Hotel Lavender Singapore - GæsteværelseV Hotel Lavender Singapore - GæsteværelseV Hotel Lavender Singapore - GæsteværelseV Hotel Lavender Singapore - GæsteværelseV Hotel Lavender Singapore - GæsteværelseV Hotel Lavender Singapore - GæsteværelseV Hotel Lavender Singapore - GæsteværelseV Hotel Lavender Singapore - GæsteværelseV Hotel Lavender Singapore - RestaurantV Hotel Lavender Singapore - RestaurantV Hotel Lavender Singapore - RestaurantV Hotel Lavender Singapore - FaciliteterV Hotel Lavender Singapore - RestaurantV Hotel Lavender Singapore - BadeværelseV Hotel Lavender Singapore - BadeværelseV Hotel Lavender Singapore - BadeværelseV Hotel Lavender Singapore - Hotellet udefraV Hotel Lavender Singapore - Business CenterV Hotel Lavender Singapore - ReceptionV Hotel Lavender Singapore - LobbyV Hotel Lavender Singapore - LobbyV Hotel Lavender Singapore - ReceptionV Hotel Lavender Singapore - LobbyV Hotel Lavender Singapore - SwimmingpoolV Hotel Lavender Singapore - SwimmingpoolV Hotel Lavender Singapore - SwimmingpoolV Hotel Lavender Singapore - GæsteværelseV Hotel Lavender Singapore - Hotellet udefraV Hotel Lavender Singapore - Hotellet udefraV Hotel Lavender Singapore - OmgivelserV Hotel Lavender Singapore - OmgivelserV Hotel Lavender Singapore - Hotellet indefraV Hotel Lavender Singapore - Hotellet indefra


AS-AGWEB-3A08