Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

V Hotel Lavender

70 Jellicoe Road, Kallang, Singapore 208767 (Se kort)

Book nu!

V Hotel Lavender Singapore - Restaurant V Hotel Lavender Singapore - Restaurant V Hotel Lavender Singapore - Restaurant V Hotel Lavender Singapore - Faciliteter V Hotel Lavender Singapore - Restaurant V Hotel Lavender Singapore - Hotellet udefra V Hotel Lavender Singapore - Business Center V Hotel Lavender Singapore - Reception V Hotel Lavender Singapore - Lobby V Hotel Lavender Singapore - Lobby V Hotel Lavender Singapore - Reception V Hotel Lavender Singapore - Lobby V Hotel Lavender Singapore - Swimmingpool V Hotel Lavender Singapore - Swimmingpool V Hotel Lavender Singapore - Swimmingpool V Hotel Lavender Singapore - Hotellet udefra
V Hotel Lavender Singapore - Hotellet udefra V Hotel Lavender Singapore - Omgivelser V Hotel Lavender Singapore - Omgivelser V Hotel Lavender Singapore - Hotellet indefra V Hotel Lavender Singapore - Gæsteværelse V Hotel Lavender Singapore - Badeværelse V Hotel Lavender Singapore - Badeværelse V Hotel Lavender Singapore - Badeværelse V Hotel Lavender Singapore - Gæsteværelse V Hotel Lavender Singapore - Gæsteværelse V Hotel Lavender Singapore - Gæsteværelse V Hotel Lavender Singapore - Gæsteværelse
Område: Kallang Antal værelser: 888

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,4

baseret på 23127 anmeldelser

2 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
7,2
Beliggenhed
8,8
Personalet
7,1
Hotellets stand/rengøring
7,5
Værelsets komfort/standard
7,2
Mad/spisning
6,3
Alle anmeldelser (23127)
Sortér efter:
Niels W. Familie med ældre børn Denmark, 2. august 2013
Okay for en nat

Svømme-poolen, beliggenhed, sengen
4,3
Hotellet er okay for en nat, hvis det primært drejer sig om at sove, men hotellet mangler charme.
Indberet denne anmeldelse
Christian N. Par Denmark, 20. februar 2012
God beliggenhed

Godt værelse. Godt sted at spise morgenmad
8,7
et godt hotel at bor på. godt og venlig betjening fra hotellets personale. hotelværelset var fint og rengjort. hotelværelset var lidt lille. hvis man har for mange ting med kan man ikke pakke det ud kufferne eller taskerne. hotellet lå tæt på en metro-station 3-4 minutters gang. derved er det let at komme rundt i byen og komme til og fra lufthavnen. morgenmaden indtager man på 4. sal. der er flere ting og vælger imellem, så det var udmærket.
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Let at komme rudt i byen med metroen. Hotellet ligger 3-4 gang fra en metro-station og det er billig at bruge metroen.
Indberet denne anmeldelse
Boey K. Familie med ældre børn Malaysia, 9. februar 2016
not bad

location
5,7
Not bad
Indberet denne anmeldelse
Muhammad R. Familie med små børn Singapore, 8. februar 2016
Good

Embience and convenient
7,7
Good
Indberet denne anmeldelse
Ho S. Rejsende alene Malaysia, 8. februar 2016
Misleading information

MRT station, food stalls, souvenir shop
5,3
The room is modern and the standard of cleanliness is good. The information given in Agoda's website says that my room has a city view. I was supposed to check in for the second night in Singapore. But I thought I would check in for the first night as well and would pay for the same room. The receptionist said that in her computer, the information given does not say my room has a city view. She said I had to pay Singapore dollar 10.00 if I want a city view room. She told me to double check again when I am in the room. I double checked. Your website still said it is a city view room. I rang her up and she said I only had to come down to change the room. She slammed the phone down. When I went back to the counter, she still wanted me to pay that Singapore dollar 10.00. Even after accessing your website using the hotel computer and showing her your advertisement and even after she said she talked to the manager already. Then she showed me the other guest itinerary which has a city view printed next to it. She said that is the proof that a room with a city view will be given. Does it say anywhere in your website that the words city view will be printed next to the room to say that it is a city view room ?
Indberet denne anmeldelse
Lancer C. Familie med små børn Philippines, 8. februar 2016
Family Friendly Get Away

(1) Centrally located to a lot of nice places in Singapore; (2) Right on top of an MRT Station (Lavender); (3) Lots of food options and a grocery nearby
5,3
Overall, it was ok. The V Hotel's location is fantastic as it was right on top of the Lavender MRT Station which made it very easy to get around central Singapore. It has great amenities and with a nice pool and gym, and the common area in the 4th floor is nice and cozy. The service is about average though and the rooms are a bit on the small side. The only let down is the breakfast buffet which is definitely not worth the extra price and housekeeping was below par, the room and bathroom were only tidied up but not cleaned at all.
Indberet denne anmeldelse
Tommy S. Familie med små børn Indonesia, 7. februar 2016
Room smells not good.and find some little cocroach

Near mrt, lot of place to eat
3,7
Indberet denne anmeldelse
Ratchadaporn T. Familie med ældre børn Thailand, 7. februar 2016
Good location but not clean ,noise and small room

Good location
5
Stay 2night 3day , maid clean my room but don't give me about toiletries
Indberet denne anmeldelse
Normaliana J. Par Singapore, 7. februar 2016
worth the money

affordable. location was good. eating place is easy to find.
7,3
per night stay was worthful and afforable. view was amazing. checking in and out was breezy.
Indberet denne anmeldelse
Damith N. Familie med små børn Sri Lanka, 7. februar 2016
Supper convenient location

Location,View, Pool
9
Very Good, For improvement ,I like to suggest them that The 4th Floor Testurant should use ceramic plates for breakfast tables
Indberet denne anmeldelse
1 - 2 af 2 anmeldelser
 

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

V Hotel Lavender SingaporeV Hotel Lavender Singapore - RestaurantV Hotel Lavender Singapore - RestaurantV Hotel Lavender Singapore - RestaurantV Hotel Lavender Singapore - FaciliteterV Hotel Lavender Singapore - RestaurantV Hotel Lavender Singapore - Hotellet udefraV Hotel Lavender Singapore - Business CenterV Hotel Lavender Singapore - ReceptionV Hotel Lavender Singapore - LobbyV Hotel Lavender Singapore - LobbyV Hotel Lavender Singapore - ReceptionV Hotel Lavender Singapore - LobbyV Hotel Lavender Singapore - SwimmingpoolV Hotel Lavender Singapore - SwimmingpoolV Hotel Lavender Singapore - SwimmingpoolV Hotel Lavender Singapore - Hotellet udefraV Hotel Lavender Singapore - Hotellet udefraV Hotel Lavender Singapore - OmgivelserV Hotel Lavender Singapore - OmgivelserV Hotel Lavender Singapore - Hotellet indefraV Hotel Lavender Singapore - GæsteværelseV Hotel Lavender Singapore - BadeværelseV Hotel Lavender Singapore - BadeværelseV Hotel Lavender Singapore - BadeværelseV Hotel Lavender Singapore - GæsteværelseV Hotel Lavender Singapore - GæsteværelseV Hotel Lavender Singapore - GæsteværelseV Hotel Lavender Singapore - GæsteværelseV Hotel Lavender Singapore - GæsteværelseV Hotel Lavender Singapore - GæsteværelseV Hotel Lavender Singapore - GæsteværelseV Hotel Lavender Singapore - GæsteværelseV Hotel Lavender Singapore - GæsteværelseV Hotel Lavender Singapore - GæsteværelseV Hotel Lavender Singapore - GæsteværelseV Hotel Lavender Singapore - GæsteværelseV Hotel Lavender Singapore - Hotellet indefra


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3B01