eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

V Hotel Lavender

70 Jellicoe Road, Lavendel / Kallang, Singapore 208767 (Se kort)

Book nu!

V Hotel Lavender Singapore - Gæsteværelse V Hotel Lavender Singapore - Gæsteværelse V Hotel Lavender Singapore - Gæsteværelse V Hotel Lavender Singapore - Gæsteværelse V Hotel Lavender Singapore - Gæsteværelse V Hotel Lavender Singapore - Gæsteværelse V Hotel Lavender Singapore - Gæsteværelse V Hotel Lavender Singapore - Gæsteværelse V Hotel Lavender Singapore - Gæsteværelse V Hotel Lavender Singapore - Badeværelse V Hotel Lavender Singapore - Badeværelse V Hotel Lavender Singapore - Badeværelse V Hotel Lavender Singapore - Hotellet indefra V Hotel Lavender Singapore - Business Center V Hotel Lavender Singapore - Gæsteværelse V Hotel Lavender Singapore - Hotellet udefra
V Hotel Lavender Singapore - Hotellet udefra V Hotel Lavender Singapore - Hotellet udefra V Hotel Lavender Singapore - Gæsteværelse V Hotel Lavender Singapore - Omgivelser V Hotel Lavender Singapore - Omgivelser V Hotel Lavender Singapore - Hotellet udefra V Hotel Lavender Singapore - Hotellet indefra V Hotel Lavender Singapore - Lobby V Hotel Lavender Singapore - Lobby V Hotel Lavender Singapore - Lobby V Hotel Lavender Singapore - Reception V Hotel Lavender Singapore - Business Center
Område: Lavendel / Kallang Antal værelser: 888

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,4

baseret på 18981 anmeldelser

Værdi for pengene
7,2
Beliggenhed
8,8
Personalet
7,1
Hotellets stand/rengøring
7,6
Værelsets komfort/standard
7,2
Mad/spisning
6,4
Alle anmeldelser (18981)
Sorter efter:
Niels W. Familie med ældre børn Denmark, 2. august 2013
Okay for en nat

Svømme-poolen, beliggenhed, sengen
4,3
Hotellet er okay for en nat, hvis det primært drejer sig om at sove, men hotellet mangler charme.
Christian N. Par Denmark, 20. februar 2012
God beliggenhed

Godt værelse. Godt sted at spise morgenmad
8,7
et godt hotel at bor på. godt og venlig betjening fra hotellets personale. hotelværelset var fint og rengjort. hotelværelset var lidt lille. hvis man har for mange ting med kan man ikke pakke det ud kufferne eller taskerne. hotellet lå tæt på en metro-station 3-4 minutters gang. derved er det let at komme rundt i byen og komme til og fra lufthavnen. morgenmaden indtager man på 4. sal. der er flere ting og vælger imellem, så det var udmærket.
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Let at komme rudt i byen med metroen. Hotellet ligger 3-4 gang fra en metro-station og det er billig at bruge metroen.
Si K. Gruppe Malaysia, 19. oktober 2014
Good Location. Room AirCond not cooling.

Good Location. Room size acceptable. Clean
6
overall OK
Si K. Rejsende alene Malaysia, 19. oktober 2014
standard room. location is good

room is clean. MRT just 3mins walk. food stall just walking distance
6
overall a good boutique hotel
Efendy E. Familie med små børn Indonesia, 18. oktober 2014
value for money hotel at a great location

value for money, location, choices of room
6,7
Except for room cleanliness, everything is perfect. The staff responded to our needs quickly and adequately.
Theresia R. Familie med ældre børn Indonesia, 18. oktober 2014
Small room but great location

Had triple room, best location, clean
7
I was here with my parents, my parents really love the location it just across Lavender station so they don't have to walk so far. 3D/2N is enough time to have experience with this hotel, the hotel staff didn't clean up my room and change my toiletries until i ask them for it, this really bad experience because all hotels have did it perfect all the time. The room is small even i choose triple room but it is cozy enough because it is difficult to search 3 beds in one room without extra bed. The beds was cozy and my parents didn't complain anything in this hotel the they love it overall.
Anthony A. Familie med ældre børn Indonesia, 18. oktober 2014
Small room but satisfid

1. Hotel located next to the MRT station and its make us very convinience, 2. Good service, good handling since we arrived 3. Fast response due to request we can easily upgrade our room to the triple.
7,3
Our stay was very good, we book a room for 2 persons and when we upgrade it to the triple room, the first night they charge us but the second night they give us a complimentary free of charge.
Augustine T. Par Singapore, 18. oktober 2014
basic, small room not value for money

location- next to mrt. 24 hour foodcourt beside the hotel
5,7
Room was very basic like hotel 81. No free parking for those who drive.
Rudi P. Familie med små børn Indonesia, 18. oktober 2014
Perfect location

Near mrt, foodcourt just under the hotel..
8
Good..
Simon G. Par Singapore, 17. oktober 2014
Good location as it's just above the MRT.

Location, next to MRT, food.
6,3
Room was alright. Check in/out was fast.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

V Hotel Lavender SingaporeV Hotel Lavender Singapore - GæsteværelseV Hotel Lavender Singapore - GæsteværelseV Hotel Lavender Singapore - GæsteværelseV Hotel Lavender Singapore - GæsteværelseV Hotel Lavender Singapore - GæsteværelseV Hotel Lavender Singapore - GæsteværelseV Hotel Lavender Singapore - GæsteværelseV Hotel Lavender Singapore - GæsteværelseV Hotel Lavender Singapore - GæsteværelseV Hotel Lavender Singapore - BadeværelseV Hotel Lavender Singapore - BadeværelseV Hotel Lavender Singapore - BadeværelseV Hotel Lavender Singapore - Hotellet indefraV Hotel Lavender Singapore - Business CenterV Hotel Lavender Singapore - GæsteværelseV Hotel Lavender Singapore - Hotellet udefraV Hotel Lavender Singapore - Hotellet udefraV Hotel Lavender Singapore - Hotellet udefraV Hotel Lavender Singapore - GæsteværelseV Hotel Lavender Singapore - OmgivelserV Hotel Lavender Singapore - OmgivelserV Hotel Lavender Singapore - Hotellet udefraV Hotel Lavender Singapore - Hotellet indefraV Hotel Lavender Singapore - LobbyV Hotel Lavender Singapore - LobbyV Hotel Lavender Singapore - LobbyV Hotel Lavender Singapore - ReceptionV Hotel Lavender Singapore - Business CenterV Hotel Lavender Singapore - SwimmingpoolV Hotel Lavender Singapore - SwimmingpoolV Hotel Lavender Singapore - Rekreative FaciliteterV Hotel Lavender Singapore - Rekreative FaciliteterV Hotel Lavender Singapore - RestaurantV Hotel Lavender Singapore - RestaurantV Hotel Lavender Singapore - RestaurantV Hotel Lavender Singapore - FaciliteterV Hotel Lavender Singapore - Restaurant


AS-AGWEB-3B06