Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

V Hotel Lavender

70 Jellicoe Road, Kallang, Singapore 208767

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,4

baseret på 23831 anmeldelser

2 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
7,2
Beliggenhed
8,8
Personalet
7,1
Hotellets stand/rengøring
7,5
Værelsets komfort/standard
7,2
Mad/spisning
6,3
Alle anmeldelser (23831)
Sortér efter:
Niels W. Familie med ældre børn Denmark, 2. august 2013
Okay for en nat

Svømme-poolen, beliggenhed, sengen
4,3
Hotellet er okay for en nat, hvis det primært drejer sig om at sove, men hotellet mangler charme.
Indberet denne anmeldelse
Christian N. Par Denmark, 20. februar 2012
God beliggenhed

Godt værelse. Godt sted at spise morgenmad
8,7
et godt hotel at bor på. godt og venlig betjening fra hotellets personale. hotelværelset var fint og rengjort. hotelværelset var lidt lille. hvis man har for mange ting med kan man ikke pakke det ud kufferne eller taskerne. hotellet lå tæt på en metro-station 3-4 minutters gang. derved er det let at komme rundt i byen og komme til og fra lufthavnen. morgenmaden indtager man på 4. sal. der er flere ting og vælger imellem, så det var udmærket.
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Let at komme rudt i byen med metroen. Hotellet ligger 3-4 gang fra en metro-station og det er billig at bruge metroen.
Indberet denne anmeldelse
Sangkala R. Forretningsrejsende Indonesia, 30. april 2016
near from mrt station
5,3
nice staff
Indberet denne anmeldelse
Nurulain H. Par Singapore, 30. april 2016
Location
4,7
Good location
Indberet denne anmeldelse
Amirudin S. Par Malaysia, 29. april 2016
Good loc,friendly staff
5,3
Good locations,near to mrt station,couple minutes walking to popular Moustafa Centre,easy to find food..nice n big room
Indberet denne anmeldelse
Sin J. Forretningsrejsende Malaysia, 28. april 2016
.
4,3
.
Indberet denne anmeldelse
Boon C. Forretningsrejsende Malaysia, 28. april 2016
Clean n Affordable
5
The hotel fulfilled its 4 starred criteria but with an affordable price! Will definitely come again!
Indberet denne anmeldelse
Thian P. Forretningsrejsende Brunei Darussalam, 28. april 2016
Good Place to stay.
5,7
My usual choice of stay.
Indberet denne anmeldelse
Mark W. Forretningsrejsende Hong Kong, 28. april 2016
Cheap, annoyed but at least clean
4,3
2 wall plug in the room only! And one used by the phone already. Shower is so small that I keep bumping into the door and it open. It opens outward and easily bump open and stay open. Also is right next to the toilet that I can't sit on it properly and all the time the floor is wet because of the bad designed shower door. The washing basin was blocked and drip to the floor when I first got in. They fix it but I keep smelling faint scent of sewage in the washroom. Bed is good and clean.
Indberet denne anmeldelse
Marc C. Par Australia, 28. april 2016
Ageing hotel
4,3
Our first room had a fridge that leaked all over the floor and had a strong musky smell so we had to change rooms. The second room had less of an odour about it but throughout the hotel there was a musky smell - on the second day we discovered mold under the bed. The pool was also closed for maintenance for two weeks, which was never advised to us before arrival. Try Hotel Boss 2 mins up the road, location isn't as great as being on top of lavendar station but would rate that higher.
Indberet denne anmeldelse
1 - 2 af 2 anmeldelser
V Hotel Lavender SingaporeV Hotel Lavender Singapore - RestaurantV Hotel Lavender Singapore - RestaurantV Hotel Lavender Singapore - RestaurantV Hotel Lavender Singapore - FaciliteterV Hotel Lavender Singapore - RestaurantV Hotel Lavender Singapore - Hotellet udefraV Hotel Lavender Singapore - Business CenterV Hotel Lavender Singapore - ReceptionV Hotel Lavender Singapore - LobbyV Hotel Lavender Singapore - LobbyV Hotel Lavender Singapore - ReceptionV Hotel Lavender Singapore - LobbyV Hotel Lavender Singapore - SwimmingpoolV Hotel Lavender Singapore - SwimmingpoolV Hotel Lavender Singapore - SwimmingpoolV Hotel Lavender Singapore - Hotellet udefraV Hotel Lavender Singapore - Hotellet udefraV Hotel Lavender Singapore - OmgivelserV Hotel Lavender Singapore - OmgivelserV Hotel Lavender Singapore - Hotellet indefraV Hotel Lavender Singapore - GæsteværelseV Hotel Lavender Singapore - BadeværelseV Hotel Lavender Singapore - BadeværelseV Hotel Lavender Singapore - BadeværelseV Hotel Lavender Singapore - GæsteværelseV Hotel Lavender Singapore - GæsteværelseV Hotel Lavender Singapore - GæsteværelseV Hotel Lavender Singapore - GæsteværelseV Hotel Lavender Singapore - GæsteværelseV Hotel Lavender Singapore - GæsteværelseV Hotel Lavender Singapore - GæsteværelseV Hotel Lavender Singapore - GæsteværelseV Hotel Lavender Singapore - GæsteværelseV Hotel Lavender Singapore - GæsteværelseV Hotel Lavender Singapore - GæsteværelseV Hotel Lavender Singapore - GæsteværelseV Hotel Lavender Singapore - Hotellet indefra


Agoda er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3B02