eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

V Hotel Lavender

70 Jellicoe Road, Lavendel / Kallang, Singapore 208767 (Se kort)

Book nu!

V Hotel Lavender Singapore - Gæsteværelse V Hotel Lavender Singapore - Gæsteværelse V Hotel Lavender Singapore - Gæsteværelse V Hotel Lavender Singapore - Gæsteværelse V Hotel Lavender Singapore - Gæsteværelse V Hotel Lavender Singapore - Gæsteværelse V Hotel Lavender Singapore - Gæsteværelse V Hotel Lavender Singapore - Gæsteværelse V Hotel Lavender Singapore - Gæsteværelse V Hotel Lavender Singapore - Gæsteværelse V Hotel Lavender Singapore - Gæsteværelse V Hotel Lavender Singapore - Gæsteværelse V Hotel Lavender Singapore - Gæsteværelse V Hotel Lavender Singapore - Gæsteværelse V Hotel Lavender Singapore - Gæsteværelse V Hotel Lavender Singapore - Restaurant
V Hotel Lavender Singapore - Restaurant V Hotel Lavender Singapore - Restaurant V Hotel Lavender Singapore - Faciliteter V Hotel Lavender Singapore - Restaurant V Hotel Lavender Singapore - Badeværelse V Hotel Lavender Singapore - Badeværelse V Hotel Lavender Singapore - Badeværelse V Hotel Lavender Singapore - Hotellet udefra V Hotel Lavender Singapore - Business Center V Hotel Lavender Singapore - Reception V Hotel Lavender Singapore - Lobby V Hotel Lavender Singapore - Lobby
Område: Lavendel / Kallang Antal værelser: 888

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,4

baseret på 20142 anmeldelser

Værdi for pengene
7,2
Beliggenhed
8,8
Personalet
7,1
Hotellets stand/rengøring
7,6
Værelsets komfort/standard
7,2
Mad/spisning
6,4
Alle anmeldelser (20142)
Sorter efter:
Niels W. Familie med ældre børn Denmark, 2. august 2013
Okay for en nat

Svømme-poolen, beliggenhed, sengen
4,3
Hotellet er okay for en nat, hvis det primært drejer sig om at sove, men hotellet mangler charme.
Christian N. Par Denmark, 20. februar 2012
God beliggenhed

Godt værelse. Godt sted at spise morgenmad
8,7
et godt hotel at bor på. godt og venlig betjening fra hotellets personale. hotelværelset var fint og rengjort. hotelværelset var lidt lille. hvis man har for mange ting med kan man ikke pakke det ud kufferne eller taskerne. hotellet lå tæt på en metro-station 3-4 minutters gang. derved er det let at komme rundt i byen og komme til og fra lufthavnen. morgenmaden indtager man på 4. sal. der er flere ting og vælger imellem, så det var udmærket.
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Let at komme rudt i byen med metroen. Hotellet ligger 3-4 gang fra en metro-station og det er billig at bruge metroen.
Krerkphong P. Forretningsrejsende Thailand, 23. januar 2015
good location

location,staff, cleanness
8,3
good
Santi L. Par Thailand, 23. januar 2015
Poor wifi signal at living floor.

Easy to access from Airport or to downtown.
6,7
Fitted to the budget.
Seah Y. Rejsende alene Singapore, 21. januar 2015
nice stay

comfort hotel, clean and good location
7
Benefit is very near to MRT station. Walking distance to aperia mall where a newly mall established, many resturants and supermarket is found.
Yeap W. Forretningsrejsende Malaysia, 21. januar 2015
recommended..

easily access via MRT and local bus, comfortable room to stay.
6,7
Cindy T. Familie med ældre børn Indonesia, 21. januar 2015
Good hotel, nice location

location, the food court downstairs, and the price
7,3
I enjoyed my stay in V Hotel Lavender. The hotel is right above the MRT, so it is very convenient. There is also a cheap food court right next to the hotel. If you're bored with Asian food, you can head on to Wendy's/ Burger King/ Subway / Toast Box, all within walking distance. Our room was the superior, but even that was small. The bathroom was tiny and very basic, but clean and equipped with all the necessities. The pillows given were too lumpy for us and very uncomfortable, so we asked for extra pillows. AC worked okay. Staff was friendly enough. Check in and check out was a breeze. My suggestion is to lower the cost of printing. It doesn't make sense that we have to pay $1 dollar for every page. Printing in black and white shouldn't cost that expensive. I enjoyed my stay. I would come back just because of the location only. If I want to stay somewhere comfortable, I wouldn't choose this hotel.
Poey P. Familie med små børn Singapore, 21. januar 2015
not wotth of money spent

location
6,7
Spent a lot on carpark charges as the carpark is not free for guests. For those who are driving will need to reconsider
Reuben H. Gruppe Malaysia, 20. januar 2015
Value for money

Location, convenience, simplicity
8,3
Satisfactory
Roy C. Par Australia, 20. januar 2015
Good Hotel but some things missing

MTA under the hotel
8,7
Generally good - good attention to detail in the room service, efficient and polite staff. but lacking some comfort only one chair not comfy - no information on the hotels facilities or what is available out side

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

V Hotel Lavender SingaporeV Hotel Lavender Singapore - GæsteværelseV Hotel Lavender Singapore - GæsteværelseV Hotel Lavender Singapore - GæsteværelseV Hotel Lavender Singapore - GæsteværelseV Hotel Lavender Singapore - GæsteværelseV Hotel Lavender Singapore - GæsteværelseV Hotel Lavender Singapore - GæsteværelseV Hotel Lavender Singapore - GæsteværelseV Hotel Lavender Singapore - GæsteværelseV Hotel Lavender Singapore - GæsteværelseV Hotel Lavender Singapore - GæsteværelseV Hotel Lavender Singapore - GæsteværelseV Hotel Lavender Singapore - GæsteværelseV Hotel Lavender Singapore - GæsteværelseV Hotel Lavender Singapore - GæsteværelseV Hotel Lavender Singapore - RestaurantV Hotel Lavender Singapore - RestaurantV Hotel Lavender Singapore - RestaurantV Hotel Lavender Singapore - FaciliteterV Hotel Lavender Singapore - RestaurantV Hotel Lavender Singapore - BadeværelseV Hotel Lavender Singapore - BadeværelseV Hotel Lavender Singapore - BadeværelseV Hotel Lavender Singapore - Hotellet udefraV Hotel Lavender Singapore - Business CenterV Hotel Lavender Singapore - ReceptionV Hotel Lavender Singapore - LobbyV Hotel Lavender Singapore - LobbyV Hotel Lavender Singapore - ReceptionV Hotel Lavender Singapore - LobbyV Hotel Lavender Singapore - SwimmingpoolV Hotel Lavender Singapore - SwimmingpoolV Hotel Lavender Singapore - SwimmingpoolV Hotel Lavender Singapore - GæsteværelseV Hotel Lavender Singapore - Hotellet udefraV Hotel Lavender Singapore - Hotellet udefraV Hotel Lavender Singapore - OmgivelserV Hotel Lavender Singapore - OmgivelserV Hotel Lavender Singapore - Hotellet indefraV Hotel Lavender Singapore - Hotellet indefra


AS-AGWEB-3B04