Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Villaguna Residence & Hotel

29/6 Moo 5 Pasai,T.Koh Yao Noi, A.Koh Yao, Koh Yao Noi, Phuket, Thailand 82160 (Se kort)

Book nu!

Tidligere navn : Villaguna Residence Koh Yao Noi
Villaguna Residence & Hotel Phuket - Strand Villaguna Residence & Hotel Phuket - Suite Villaguna Residence & Hotel Phuket - Villa Villaguna Residence & Hotel Phuket - Villa Villaguna Residence & Hotel Phuket - Omgivelser Villaguna Residence & Hotel Phuket - Villa Villaguna Residence & Hotel Phuket - Villa Villaguna Residence & Hotel Phuket - Villa Villaguna Residence & Hotel Phuket - Villa Villaguna Residence & Hotel Phuket - Villa Villaguna Residence & Hotel Phuket - Villa Villaguna Residence & Hotel Phuket - Villa Villaguna Residence & Hotel Phuket - Villa Villaguna Residence & Hotel Phuket - Villa Villaguna Residence & Hotel Phuket - Villa Villaguna Residence & Hotel Phuket - Villa
Villaguna Residence & Hotel Phuket - Villa Villaguna Residence & Hotel Phuket - Swimmingpool Villaguna Residence & Hotel Phuket - Villa Villaguna Residence & Hotel Phuket - Villa Villaguna Residence & Hotel Phuket - Villa Villaguna Residence & Hotel Phuket - Swimmingpool Villaguna Residence & Hotel Phuket - Swimmingpool Villaguna Residence & Hotel Phuket - Udsigt Villaguna Residence & Hotel Phuket - Strand Villaguna Residence & Hotel Phuket - Strand Villaguna Residence & Hotel Phuket - Strand Villaguna Residence & Hotel Phuket - Attraktioner i nærheden
Område: Koh Yao Noi Antal værelser: 11
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

9,0

fra 86
anmeldelser

Værdi for pengene
8,9
Beliggenhed
8,8
Personalet
9,5
Hotellets stand/rengøring
9,5
Værelsets komfort/standard
9,3
Mad/spisning
8,0
Alle anmeldelser (86)
Sorter efter:
Jens-Henning J. Par Denmark, 31. marts 2013
Pragtfuldt sted, roligt og skønne omgivelser

Beliggenheden, indretningen af huset og udsigten
8,7
Pragtfuld ferie - en god afslapning i dejlige omgivelser med egen pool. Meget ugenert hus med flot og velindrettet komfort. Kan kraftigt anbefales og vi vil genre komme igen.
Indberet denne anmeldelse
Mikkel H. Familie med ældre børn Denmark, 8. november 2012
Super sted

Ro, stand, betjening
9,3
Villaguna er et super sted. Vi boede i en villa ved poolen og villaerne er fantastiske. Så velindrettede og eksklusiv arkitektur. Vi rejste med 2 børn en på 6 og en på 9 år, så for os var aircondition et must. Poolen er øens største og bedste. Nadine og Raymond har virkelig et fantastisk sted og de bidrager til at få alle ens ønsker opfyldt så vi kan få den bedste ferie. Vi lejede en "motobus" så vi alle 4 kunne komme rundt på øen der er lille og overskuelig. Alle er flinke og vi oplevede ingen ubehageligheder. Vi spillede badminton og petanque i haven. De købte faktisk 2 ekstra ketchere så vi alle 4 kunne spille sammen. Stranden er ikke i topklasse. Vi var der i starten af november 2012 og vandet er ikke krystalklart, hvilket hænger sammen med at øen ligger i en bugt. Du får ikke turkisblå vand som på Koh Phi Phi. Derfor tog vi på et par bådture med Alex for at snorkle. Det var fantastisk. Alex er virkelig en behagelig guide der gør alt for en. Turene med ham er sikre, behagelige og ikke mindst spændende. Fint vand med masser af fisk og god service. En havl dag med forplejning koster ca. 3500-4000 bath. Villaguna restauranten servere rigtig god og velsmagende thaimad. Det smager fantastisk og det er ikke særligt dyrt. Morgenmaden var bedre inde ved siden af på cafe green.
Tip om Restaurant: Prøv restauranten Je´taime inde i byen. Maden er i god og betjeningen er fantastisk. Seafood er et must når man bor på øen.
Indberet denne anmeldelse
Pik Y. Familie med små børn Hong Kong, 30. juli 2015
excelent experience , clean n beautiful view hotel

Clean , nice view, pleasant staffs and tasteful food
9,3
We have a wonderful time at Villaguna. Food is delicious , hotel is clean and spacious. My kids love the private pool very much and the staffs are pleasant.. Highly recommended you to stay at this excellent hotel.
Indberet denne anmeldelse
Gary R. Par United Kingdom, 26. juli 2015
SIMPLY THE BEST

STAFF,FOOD,ACCOMODATION
10
SUPERB FROM START TO FINISH,THE STAFF WERE ABSOLUTELY FABULOUS,COULD NOT DO ENOUGH FOR YOU. THE ACCOMODATION WAS DEFINITELY 5 STAR AND THE HOOK RESTAURANT WAS OUTSTANDING. THIS SHOULD BE A 5* RESORT WITHOUT QUESTION.
Indberet denne anmeldelse
Gebhard G. Familie med små børn Germany, 23. juni 2015
Great Family Vacation

Friendly and helpful staff (Amena, Rohsa, Olivier and Daniel to mention just a few), relaxed atmosphere and location (despite the road), excellent food in the Hook restaurant
9,3
We spent a great long weekend in the Hotel with our 3 daughters who enjoyed themselves very much and loved the pool of the villa, the staff, boat tours, motorbikes, the beach as well as the animals on the island... Also the climate of the "rainy" season was very pleasant.
Indberet denne anmeldelse
Justin T. Par Singapore, 20. april 2015
Love The Service

Friendly staffs, nice view, spacious room
9
Indberet denne anmeldelse
Michael G. Par Germany, 30. marts 2015
Fantastic stay and best food ever!!

The best food we had in Thailand, fantastic bungalows, super friendly staff
9,7
The best food we had in Thailand. Every dish was terrific! The bungalows are super nice and every day you get fresh flowers.The bungalows are around a very nice pool. Some have sea view.The panorama is great! The staff is super friendly and helpful!
Indberet denne anmeldelse
Eric S. Par United States of America, 20. juli 2014
Awesome Weekend!

Friendly owner and staff, excellent service, beautiful and comfortable villa and a very nice outdoor shower.
9,3
We would love to stay longer if we can! Nadine, the owner is a very sweet lady and her staff were so nice and friendly. Not forgetting her two extremely friendly and adorable pups, Geisha and Sushi! Pool was very well maintained, breakfast was yummy. Nadine and her team did an excellent job on arranging a private boat trip to nearby islands. We did kayaking, seen beautiful mangroves and beaches. The captain was a very nice man and very smiley too! :D If you are looking for accomodation near the beach, Villaguna is just beside the beach! Would love to go back again! :)
Indberet denne anmeldelse
Lynda S. Par Australia, 14. juli 2014
Beautiful location overlooking islands & beaches

Friendly staff, amazing view & everything to offer
9,3
Quiet & relaxing place, clean & comfortable rooms & the staff were super friendly!
Indberet denne anmeldelse
Shane A. Par Australia, 19. maj 2014
hidden paradise

peaceful surroundings. Quality accommodation. Relaxing.
9,7
Nothing short of superb. Just a beautiful and peacefhl get away. A small residence consisting of quality villas surrounding the pool with ocean views. Nothing was too much trouble for the owners and management of the resort. If you want some quiet time away, the Villaguna is the perfect place. Looking forward to getting back there again.
Indberet denne anmeldelse

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Villaguna Residence & Hotel PhuketVillaguna Residence & Hotel Phuket - StrandVillaguna Residence & Hotel Phuket - SuiteVillaguna Residence & Hotel Phuket - VillaVillaguna Residence & Hotel Phuket - VillaVillaguna Residence & Hotel Phuket - OmgivelserVillaguna Residence & Hotel Phuket - VillaVillaguna Residence & Hotel Phuket - VillaVillaguna Residence & Hotel Phuket - VillaVillaguna Residence & Hotel Phuket - VillaVillaguna Residence & Hotel Phuket - VillaVillaguna Residence & Hotel Phuket - VillaVillaguna Residence & Hotel Phuket - VillaVillaguna Residence & Hotel Phuket - VillaVillaguna Residence & Hotel Phuket - VillaVillaguna Residence & Hotel Phuket - VillaVillaguna Residence & Hotel Phuket - VillaVillaguna Residence & Hotel Phuket - VillaVillaguna Residence & Hotel Phuket - SwimmingpoolVillaguna Residence & Hotel Phuket - VillaVillaguna Residence & Hotel Phuket - VillaVillaguna Residence & Hotel Phuket - VillaVillaguna Residence & Hotel Phuket - SwimmingpoolVillaguna Residence & Hotel Phuket - SwimmingpoolVillaguna Residence & Hotel Phuket - UdsigtVillaguna Residence & Hotel Phuket - StrandVillaguna Residence & Hotel Phuket - StrandVillaguna Residence & Hotel Phuket - StrandVillaguna Residence & Hotel Phuket - Attraktioner i nærhedenVillaguna Residence & Hotel Phuket - StrandVillaguna Residence & Hotel Phuket - SwimmingpoolVillaguna Residence & Hotel Phuket - SwimmingpoolVillaguna Residence & Hotel Phuket - SwimmingpoolVillaguna Residence & Hotel Phuket - SwimmingpoolVillaguna Residence & Hotel Phuket - VillaVillaguna Residence & Hotel Phuket - VillaVillaguna Residence & Hotel Phuket - SwimmingpoolVillaguna Residence & Hotel Phuket - UdsigtVillaguna Residence & Hotel Phuket - StrandVillaguna Residence & Hotel Phuket - VillaVillaguna Residence & Hotel Phuket - VillaVillaguna Residence & Hotel Phuket - VillaVillaguna Residence & Hotel Phuket - SwimmingpoolVillaguna Residence & Hotel Phuket - RestaurantVillaguna Residence & Hotel Phuket - RestaurantVillaguna Residence & Hotel Phuket - RestaurantVillaguna Residence & Hotel Phuket - RestaurantVillaguna Residence & Hotel Phuket - Restaurant


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3B05