Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Villalaguna Residence

29/6 Moo 5 Pasai,Koh Yao Noi Sub-district, Koh Yao District, Phang-nga Province, Koh Yao Noi, Phuket, Thailand 82160 (Se kort)

Book nu!

Tidligere navn : Villaguna Residence & Hotel
Villalaguna Residence Phuket - Strand Villalaguna Residence Phuket - Suite Villalaguna Residence Phuket - Villa Villalaguna Residence Phuket - Villa Villalaguna Residence Phuket - Omgivelser Villalaguna Residence Phuket - Villa Villalaguna Residence Phuket - Villa Villalaguna Residence Phuket - Villa Villalaguna Residence Phuket - Villa Villalaguna Residence Phuket - Villa Villalaguna Residence Phuket - Villa Villalaguna Residence Phuket - Villa Villalaguna Residence Phuket - Villa Villalaguna Residence Phuket - Villa Villalaguna Residence Phuket - Villa Villalaguna Residence Phuket - Villa
Villalaguna Residence Phuket - Villa Villalaguna Residence Phuket - Swimmingpool Villalaguna Residence Phuket - Villa Villalaguna Residence Phuket - Villa Villalaguna Residence Phuket - Villa Villalaguna Residence Phuket - Swimmingpool Villalaguna Residence Phuket - Swimmingpool Villalaguna Residence Phuket - Udsigt Villalaguna Residence Phuket - Strand Villalaguna Residence Phuket - Strand Villalaguna Residence Phuket - Strand Villalaguna Residence Phuket - Attraktioner i nærheden
Område: Koh Yao Noi Antal værelser: 11

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

9,0

baseret på 91 anmeldelser

3 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
8,9
Beliggenhed
8,8
Personalet
9,5
Hotellets stand/rengøring
9,5
Værelsets komfort/standard
9,4
Mad/spisning
8,0
Alle anmeldelser (91)
Sortér efter:
Michael H. Par Denmark, 5. februar 2016
Skønt hotel!

Luksus, omgivelser og roligheden*
9,7
Vi rejse som par, og havde et helt fantastiske ophold. Alt fungerede bare, især personalet var super hjælpsomme, og renligheden var helt i top. Der er ikke meget at sætte en finger på, vi vender helt sikkert tilbage! jeg vil anbefale det til alle jeg kender. Man får MEGET for pengene
Indberet denne anmeldelse
Jens-Henning J. Par Denmark, 31. marts 2013
Pragtfuldt sted, roligt og skønne omgivelser

Beliggenheden, indretningen af huset og udsigten
8,7
Pragtfuld ferie - en god afslapning i dejlige omgivelser med egen pool. Meget ugenert hus med flot og velindrettet komfort. Kan kraftigt anbefales og vi vil genre komme igen.
Indberet denne anmeldelse
Mikkel H. Familie med ældre børn Denmark, 8. november 2012
Super sted

Ro, stand, betjening
9,3
Villaguna er et super sted. Vi boede i en villa ved poolen og villaerne er fantastiske. Så velindrettede og eksklusiv arkitektur. Vi rejste med 2 børn en på 6 og en på 9 år, så for os var aircondition et must. Poolen er øens største og bedste. Nadine og Raymond har virkelig et fantastisk sted og de bidrager til at få alle ens ønsker opfyldt så vi kan få den bedste ferie. Vi lejede en "motobus" så vi alle 4 kunne komme rundt på øen der er lille og overskuelig. Alle er flinke og vi oplevede ingen ubehageligheder. Vi spillede badminton og petanque i haven. De købte faktisk 2 ekstra ketchere så vi alle 4 kunne spille sammen. Stranden er ikke i topklasse. Vi var der i starten af november 2012 og vandet er ikke krystalklart, hvilket hænger sammen med at øen ligger i en bugt. Du får ikke turkisblå vand som på Koh Phi Phi. Derfor tog vi på et par bådture med Alex for at snorkle. Det var fantastisk. Alex er virkelig en behagelig guide der gør alt for en. Turene med ham er sikre, behagelige og ikke mindst spændende. Fint vand med masser af fisk og god service. En havl dag med forplejning koster ca. 3500-4000 bath. Villaguna restauranten servere rigtig god og velsmagende thaimad. Det smager fantastisk og det er ikke særligt dyrt. Morgenmaden var bedre inde ved siden af på cafe green.
Tip om Restaurant: Prøv restauranten Je´taime inde i byen. Maden er i god og betjeningen er fantastisk. Seafood er et must når man bor på øen.
Indberet denne anmeldelse
Barclay S. Gruppe United States of America, 3. januar 2016
Excellent villa!

Location, villa luxuriousness and staff
9,3
Indberet denne anmeldelse
Josefin L. Familie med små børn Sweden, 16. december 2015
A lovely place

The room, brekfast, very serviceminded
9,7
Indberet denne anmeldelse
Jeff P. Par United States of America, 1. december 2015
Island Bliss

Staff, Rooms, outdoor shower
9,7
Wonderful! Can't wait to return. The staff is incredibly attentive, the food from their restaurant is quite good. The views are great. Truly a great place to stay.
Indberet denne anmeldelse
Pik Y. Familie med små børn Hong Kong, 30. juli 2015
excelent experience , clean n beautiful view hotel

Clean , nice view, pleasant staffs and tasteful food
9,3
We have a wonderful time at Villaguna. Food is delicious , hotel is clean and spacious. My kids love the private pool very much and the staffs are pleasant.. Highly recommended you to stay at this excellent hotel.
Indberet denne anmeldelse
Gary R. Par United Kingdom, 26. juli 2015
SIMPLY THE BEST

STAFF,FOOD,ACCOMODATION
10
SUPERB FROM START TO FINISH,THE STAFF WERE ABSOLUTELY FABULOUS,COULD NOT DO ENOUGH FOR YOU. THE ACCOMODATION WAS DEFINITELY 5 STAR AND THE HOOK RESTAURANT WAS OUTSTANDING. THIS SHOULD BE A 5* RESORT WITHOUT QUESTION.
Indberet denne anmeldelse
Gebhard G. Familie med små børn Germany, 23. juni 2015
Great Family Vacation

Friendly and helpful staff (Amena, Rohsa, Olivier and Daniel to mention just a few), relaxed atmosphere and location (despite the road), excellent food in the Hook restaurant
9,3
We spent a great long weekend in the Hotel with our 3 daughters who enjoyed themselves very much and loved the pool of the villa, the staff, boat tours, motorbikes, the beach as well as the animals on the island... Also the climate of the "rainy" season was very pleasant.
Indberet denne anmeldelse
Justin T. Par Singapore, 20. april 2015
Love The Service

Friendly staffs, nice view, spacious room
9
Indberet denne anmeldelse
1 - 3 af 3 anmeldelser
 

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Villalaguna Residence PhuketVillalaguna Residence Phuket - StrandVillalaguna Residence Phuket - SuiteVillalaguna Residence Phuket - VillaVillalaguna Residence Phuket - VillaVillalaguna Residence Phuket - OmgivelserVillalaguna Residence Phuket - VillaVillalaguna Residence Phuket - VillaVillalaguna Residence Phuket - VillaVillalaguna Residence Phuket - VillaVillalaguna Residence Phuket - VillaVillalaguna Residence Phuket - VillaVillalaguna Residence Phuket - VillaVillalaguna Residence Phuket - VillaVillalaguna Residence Phuket - VillaVillalaguna Residence Phuket - VillaVillalaguna Residence Phuket - VillaVillalaguna Residence Phuket - VillaVillalaguna Residence Phuket - SwimmingpoolVillalaguna Residence Phuket - VillaVillalaguna Residence Phuket - VillaVillalaguna Residence Phuket - VillaVillalaguna Residence Phuket - SwimmingpoolVillalaguna Residence Phuket - SwimmingpoolVillalaguna Residence Phuket - UdsigtVillalaguna Residence Phuket - StrandVillalaguna Residence Phuket - StrandVillalaguna Residence Phuket - StrandVillalaguna Residence Phuket - Attraktioner i nærhedenVillalaguna Residence Phuket - StrandVillalaguna Residence Phuket - SwimmingpoolVillalaguna Residence Phuket - SwimmingpoolVillalaguna Residence Phuket - SwimmingpoolVillalaguna Residence Phuket - SwimmingpoolVillalaguna Residence Phuket - VillaVillalaguna Residence Phuket - VillaVillalaguna Residence Phuket - SwimmingpoolVillalaguna Residence Phuket - UdsigtVillalaguna Residence Phuket - StrandVillalaguna Residence Phuket - VillaVillalaguna Residence Phuket - VillaVillalaguna Residence Phuket - VillaVillalaguna Residence Phuket - SwimmingpoolVillalaguna Residence Phuket - RestaurantVillalaguna Residence Phuket - RestaurantVillalaguna Residence Phuket - RestaurantVillalaguna Residence Phuket - RestaurantVillalaguna Residence Phuket - RestaurantVillalaguna Residence Phuket - Restaurant


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3A07