Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Villalaguna Residence

29/6 Moo 5 Pasai,Koh Yao Noi Sub-district, Koh Yao District, Phang-nga Province, Koh Yao Noi, Phuket, Thailand 82160

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

9,0

baseret på 98 anmeldelser

3 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
8,8
Beliggenhed
8,8
Personalet
9,5
Hotellets stand/rengøring
9,5
Værelsets komfort/standard
9,4
Mad/spisning
8,1
Alle anmeldelser (98)
Sortér efter:
Michael H. Par Denmark, 5. februar 2016
Skønt hotel!

Luksus, omgivelser og roligheden*
9,7
Vi rejse som par, og havde et helt fantastiske ophold. Alt fungerede bare, især personalet var super hjælpsomme, og renligheden var helt i top. Der er ikke meget at sætte en finger på, vi vender helt sikkert tilbage! jeg vil anbefale det til alle jeg kender. Man får MEGET for pengene
Jens-Henning J. Par Denmark, 31. marts 2013
Pragtfuldt sted, roligt og skønne omgivelser

Beliggenheden, indretningen af huset og udsigten
8,7
Pragtfuld ferie - en god afslapning i dejlige omgivelser med egen pool. Meget ugenert hus med flot og velindrettet komfort. Kan kraftigt anbefales og vi vil genre komme igen.
Mikkel H. Familie med ældre børn Denmark, 8. november 2012
Super sted

Ro, stand, betjening
9,3
Villaguna er et super sted. Vi boede i en villa ved poolen og villaerne er fantastiske. Så velindrettede og eksklusiv arkitektur. Vi rejste med 2 børn en på 6 og en på 9 år, så for os var aircondition et must. Poolen er øens største og bedste. Nadine og Raymond har virkelig et fantastisk sted og de bidrager til at få alle ens ønsker opfyldt så vi kan få den bedste ferie. Vi lejede en "motobus" så vi alle 4 kunne komme rundt på øen der er lille og overskuelig. Alle er flinke og vi oplevede ingen ubehageligheder. Vi spillede badminton og petanque i haven. De købte faktisk 2 ekstra ketchere så vi alle 4 kunne spille sammen. Stranden er ikke i topklasse. Vi var der i starten af november 2012 og vandet er ikke krystalklart, hvilket hænger sammen med at øen ligger i en bugt. Du får ikke turkisblå vand som på Koh Phi Phi. Derfor tog vi på et par bådture med Alex for at snorkle. Det var fantastisk. Alex er virkelig en behagelig guide der gør alt for en. Turene med ham er sikre, behagelige og ikke mindst spændende. Fint vand med masser af fisk og god service. En havl dag med forplejning koster ca. 3500-4000 bath. Villaguna restauranten servere rigtig god og velsmagende thaimad. Det smager fantastisk og det er ikke særligt dyrt. Morgenmaden var bedre inde ved siden af på cafe green.
Tip om Restaurant: Prøv restauranten Je´taime inde i byen. Maden er i god og betjeningen er fantastisk. Seafood er et must når man bor på øen.
Karen W. Par United States of America, 15. maj 2016
Villaguna - Kao Yao Noi
6,7
Fantastic place, great staff. Had a wonderful vacation!
Mungfei Y. Gruppe Hong Kong, 3. april 2016
No constant hot water for shower
6
Staffs are nice and helpful. Location is good, right next to a beach and very quiet. Food is nice but westernized. Swimming pool is very small and the worst thing is the outdoor shower in the suite, it looks nice but the water is very small and no constant hot water. Taking cold water shower out door at night is very unpleasant even the weather is hot.
Mei G. Par United States of America, 12. marts 2016
Gorgeous place

Cleanliness, size, amenity
10
It was well worth the money. Love the huge room plus outdoor shower. I loved their own restaurant The Hook!!! Food was so incredibly delicious, we ate almost every night there. Staff(Amina & ??) was so sweet, no complaints whatsoever! It is about 15 minutes taxi ride from manoh pier and the driver awaits at the poer as soon as ferry arrives. I would highly recommend this place.
Liana T. Par United States of America, 26. januar 2016
Great resort!
6,3
Everything was great about this resort, from services to facilities. But what I was impressed by was the kindness and friendliness of the staff, especially at the reception desk.
Barclay S. Gruppe United States of America, 3. januar 2016
Excellent villa!

Location, villa luxuriousness and staff
9,3
Josefin L. Familie med små børn Sweden, 16. december 2015
A lovely place

The room, brekfast, very serviceminded
9,7
Jeff P. Par United States of America, 1. december 2015
Island Bliss

Staff, Rooms, outdoor shower
9,7
Wonderful! Can't wait to return. The staff is incredibly attentive, the food from their restaurant is quite good. The views are great. Truly a great place to stay.
1 - 3 af 3 anmeldelser
Villalaguna Residence PhuketVillalaguna Residence Phuket - StrandVillalaguna Residence Phuket - SuiteVillalaguna Residence Phuket - VillaVillalaguna Residence Phuket - VillaVillalaguna Residence Phuket - OmgivelserVillalaguna Residence Phuket - VillaVillalaguna Residence Phuket - VillaVillalaguna Residence Phuket - VillaVillalaguna Residence Phuket - VillaVillalaguna Residence Phuket - VillaVillalaguna Residence Phuket - VillaVillalaguna Residence Phuket - VillaVillalaguna Residence Phuket - VillaVillalaguna Residence Phuket - VillaVillalaguna Residence Phuket - VillaVillalaguna Residence Phuket - VillaVillalaguna Residence Phuket - VillaVillalaguna Residence Phuket - SwimmingpoolVillalaguna Residence Phuket - VillaVillalaguna Residence Phuket - VillaVillalaguna Residence Phuket - VillaVillalaguna Residence Phuket - SwimmingpoolVillalaguna Residence Phuket - SwimmingpoolVillalaguna Residence Phuket - UdsigtVillalaguna Residence Phuket - StrandVillalaguna Residence Phuket - StrandVillalaguna Residence Phuket - StrandVillalaguna Residence Phuket - Attraktioner i nærhedenVillalaguna Residence Phuket - StrandVillalaguna Residence Phuket - SwimmingpoolVillalaguna Residence Phuket - SwimmingpoolVillalaguna Residence Phuket - SwimmingpoolVillalaguna Residence Phuket - SwimmingpoolVillalaguna Residence Phuket - VillaVillalaguna Residence Phuket - VillaVillalaguna Residence Phuket - SwimmingpoolVillalaguna Residence Phuket - UdsigtVillalaguna Residence Phuket - StrandVillalaguna Residence Phuket - VillaVillalaguna Residence Phuket - VillaVillalaguna Residence Phuket - VillaVillalaguna Residence Phuket - SwimmingpoolVillalaguna Residence Phuket - RestaurantVillalaguna Residence Phuket - RestaurantVillalaguna Residence Phuket - RestaurantVillalaguna Residence Phuket - RestaurantVillalaguna Residence Phuket - RestaurantVillalaguna Residence Phuket - Restaurant


Agoda er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3A01