Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Waterfront Cebu City Hotel and Casino

Salinas Drive Lahug, Cebu City, Cebu, Filippinerne 6000 (Se kort)

Book nu!

Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Swimmingpool Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Møderum Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Møderum Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Møderum Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Møderum Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Møderum Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Møderum Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Møderum Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Pub/Lounge Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Gæsteværelse Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Gæsteværelse Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Restaurant Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Lobby Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Gæsteværelse Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Gæsteværelse Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Restaurant
Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Restaurant
Område: Cebu City Antal værelser: 561
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,1

baseret på 2714 anmeldelser

Værdi for pengene
7,8
Beliggenhed
8,4
Personalet
8,0
Hotellets stand/rengøring
8,1
Værelsets komfort/standard
8,0
Mad/spisning
8,1
Alle anmeldelser (2714)
Sorter efter:
Camilla B. Par Denmark, 4. april 2012
Flot hotel med god beliggenhed

Kasino og restuarenter i hotellet
10
Flot og storthotel, som udefra ligner et palads. Helt klart en af Cebus få perler, som er værd af opleve! Med i prisen følger morgenmad på hotellets restuarent Uno. En KÆMPE buffet, med alt hvad hjertet begærer.
Preben R. Par Denmark, 26. marts 2012
Kæmpe hotel under renovering

Fitnescenter restauranter
7,7
Hotellet ligger midt i cebu by, hotellet er et stort hotel og trænger til renovering Ved ankomst havde de ikke de bestilte værelser, en længere diskusion før vi fik en opgradering Ved udtjekning igen en diskusion vi havde brugt en vasketøjspose syet i billig engangsstof til vasketøj og bragt den med os,for dette måtte vi betale 600 p ekstra
Kim J. Par Denmark, 27. december 2011
Dejligt hotel med et personale

altid smilende personale
8,7
Vi var der i 17 dage og det var fantastisk. Rigtig god morgenmad. Altid Eget hjælpsomhed fra personalets side.
Erlinda A. Par Denmark, 10. december 2011
Et hôtel der ikke kan anbefales

God morgenmad
4
En utrolig dårlig service. Inden du kan få værelset, skal du betale depositum for minibar. Hvis du spiser på en af hotellets restauranter skal du betale kontant. For at kunne skrive regninger på værelsesnummer, skal de have kopi af kreditkort. Aircondisionen kan ikke skrues ned, så der er meget koldt på værelset. Selv efter at have klaget over dette, blev det ikke afhjulpet. Værelser m.m. er meget nedslidt.
Tip om Shopping: Hotellet ligger tæt på Ayala og SM. Der er fri shuttle bus til indkøbscentrene. Skal hotellet køre dig i lufthavnen, koster det 1500 peso, tager du en taxa kan det gøres for 300 peso.
Jan E. Par Denmark, 19. april 2011
Godt værelseog meget køligt

Aircon var fortræffelig og det var nødvendigt at slukke for den, da det ellers blev for koldt
7
Vi kom ved 11 tiden og ville tjekke ind, men det kunne kun lade sig gøre, hvis vi betalte, hvorfor vi tog til et center og ventede indtil kl. 13, hvorefter vi returnerede til hotellet, hvor vi checkede ind, men det har vi aldrig oplevet før på andre hoteller, og heller ikke på dette hotel før, at de ikke gav os et værelse, hvis der var nogle værelser færdige. Herudover måtte vi skifte værelse, da vi første dags morgen ikke kunne være der for stank af tobaksrøg, og det var endda på en røgfri etage, men ellers et godt ophold.
Romeo B. Familie med små børn Philippines, 21. maj 2015
nice and good hotel

hotel, cleanliness and people are very friendly
10
hotel, cleanliness and people are very friendly
Jennifer N. Rejsende alene Singapore, 20. maj 2015
Comfortable stay

Location, Size of room, TV channels
7,7
Was comfortable. Good location. Breakfast food was not overly delicious but a wide spread for those who are looking for variety.
David C. Par United States of America, 16. maj 2015
Excellent stay for the value

Staff, food, gym/swimming pool
9,7
Really good
Michael M. Par Denmark, 16. maj 2015
Run down and bad maintained

Breakfast
5
upon arrival we just said wooow.. But allready next day we were dissapointed , allthough swimmingpoolarea was ok , it was overpriced food and bevereges at poolbar, an we also feel it was dirty inside poolbar, on floor and so on , also swimminggpool area was also dirty. Also the atea around the hotel was not nice at all , we felt not safe ther at all.we allways like to take walks at evening to explore the areas but this time we Took cabs everywhere. It was all aboit money in Cebu, and the hotel Was that too , the cabdrivers allways tried to scam you . At the Casino the girls selling. Drinka and snacks allways had a sad stiry about this and that and wanted us to buy them chocklad for their kids and so on. Made us feel very unconfottable ao we only went to Casino twice. And was the hotel a whorehouse?? If I was in lobbybars or cafes alone I would be celicited by atleast 3-4 hookers. And many solotravelers picked up women and brought to the hotel , without any questions asked from hotelside, so that was also a big concern for us. Why even have security when you let all kinds of people in anyways? Even in The Casino there where groups of men checking out us when we played , to see if we win or not , standing behind us or sneaking Up on us. So I would never go back here at all. The gotel ia a paradise for those whom ate looking for fastlove " hookers" thats all. And as allways we did a cleningtedt in the room. We " dropped" 15 m and m's on the carpet just neåxt to the small table next to the bed. We pulled it out 20 inches from the wall. This did we do upon arrival. And on the checkout day all the M and M' were stil there , the table was never moved back. So did they CLEAN or just change towels and make the bed?? Ee would rate the hotel at a max 2 star... Sorry but thats it.
Rommel J. Par Singapore, 16. maj 2015
We have a pleasent stay

Food service and crew
10

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Waterfront Cebu City Hotel and Casino CebuWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - SwimmingpoolWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - MøderumWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - MøderumWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - MøderumWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - MøderumWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - MøderumWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - MøderumWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - MøderumWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Pub/LoungeWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - GæsteværelseWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - GæsteværelseWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - RestaurantWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - LobbyWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - GæsteværelseWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - GæsteværelseWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - RestaurantWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Restaurant

Kundeanmeldelser - Waterfront Cebu City Hotel and Casino, Cebu

AS-AGWEB-3C03