eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Waterfront Cebu City Hotel and Casino

Salinas Drive Lahug, Cebu City, Cebu, Filippinerne 6000 (Se kort)

Book nu!

Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Swimmingpool Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Møderum Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Møderum Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Møderum Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Møderum Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Møderum Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Møderum Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Møderum Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Pub/Lounge Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Gæsteværelse Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Gæsteværelse Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Restaurant Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Lobby Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Gæsteværelse Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Gæsteværelse Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Restaurant
Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Restaurant
Område: Cebu City Antal værelser: 561
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,1

baseret på 2440 anmeldelser

Værdi for pengene
7,9
Beliggenhed
8,4
Personalet
8,0
Hotellets stand/rengøring
8,1
Værelsets komfort/standard
8,1
Mad/spisning
8,1
Alle anmeldelser (2440)
Sorter efter:
Camilla B. Par Denmark, 4. april 2012
Flot hotel med god beliggenhed

Kasino og restuarenter i hotellet
10
Flot og storthotel, som udefra ligner et palads. Helt klart en af Cebus få perler, som er værd af opleve! Med i prisen følger morgenmad på hotellets restuarent Uno. En KÆMPE buffet, med alt hvad hjertet begærer.
Preben R. Par Denmark, 26. marts 2012
Kæmpe hotel under renovering

Fitnescenter restauranter
7,7
Hotellet ligger midt i cebu by, hotellet er et stort hotel og trænger til renovering Ved ankomst havde de ikke de bestilte værelser, en længere diskusion før vi fik en opgradering Ved udtjekning igen en diskusion vi havde brugt en vasketøjspose syet i billig engangsstof til vasketøj og bragt den med os,for dette måtte vi betale 600 p ekstra
Kim J. Par Denmark, 27. december 2011
Dejligt hotel med et personale

altid smilende personale
8,7
Vi var der i 17 dage og det var fantastisk. Rigtig god morgenmad. Altid Eget hjælpsomhed fra personalets side.
Erlinda A. Par Denmark, 10. december 2011
Et hôtel der ikke kan anbefales

God morgenmad
4
En utrolig dårlig service. Inden du kan få værelset, skal du betale depositum for minibar. Hvis du spiser på en af hotellets restauranter skal du betale kontant. For at kunne skrive regninger på værelsesnummer, skal de have kopi af kreditkort. Aircondisionen kan ikke skrues ned, så der er meget koldt på værelset. Selv efter at have klaget over dette, blev det ikke afhjulpet. Værelser m.m. er meget nedslidt.
Tip om Shopping: Hotellet ligger tæt på Ayala og SM. Der er fri shuttle bus til indkøbscentrene. Skal hotellet køre dig i lufthavnen, koster det 1500 peso, tager du en taxa kan det gøres for 300 peso.
Jan E. Par Denmark, 19. april 2011
Godt værelseog meget køligt

Aircon var fortræffelig og det var nødvendigt at slukke for den, da det ellers blev for koldt
7
Vi kom ved 11 tiden og ville tjekke ind, men det kunne kun lade sig gøre, hvis vi betalte, hvorfor vi tog til et center og ventede indtil kl. 13, hvorefter vi returnerede til hotellet, hvor vi checkede ind, men det har vi aldrig oplevet før på andre hoteller, og heller ikke på dette hotel før, at de ikke gav os et værelse, hvis der var nogle værelser færdige. Herudover måtte vi skifte værelse, da vi første dags morgen ikke kunne være der for stank af tobaksrøg, og det var endda på en røgfri etage, men ellers et godt ophold.
Verlaine D. Forretningsrejsende Philippines, 23. november 2014
Good Food, Great Location

Breakfast, Location, Room
9
If you are just going to be around the city, this is good property to stay in. The room was clean and staff were helpful.
Ronny K. Forretningsrejsende Indonesia, 21. november 2014
Great Hotel

Great location, clean and friendly staff
8
Ronny K. Forretningsrejsende Indonesia, 21. november 2014
Great Location

Great Location, clean and friendly staff
8
Jaehyung S. Rejsende alene South Korea, 21. november 2014
good

close to the mall clean room good casino
10
clean and comforable, good swimming pool
Kevin L. Par United States of America, 20. november 2014
horrible customer service

bricks and mortor
6
a hotel is only bricks and mortor, what makes it special ia how you are treated. details - check in personal unfriendly and incompetent. it took me 3 times of waiting in l7ne to finally get my key card. when i complained the clerk told me it was my fault. when i asked to see the manager i was told there was none. - went to the pool and had a drink. in leaving i put the drink to my room. as i was going to the room i was chased down by the bartender saying i was not allowed to put 300php drink on my room. after much discussion i was allowed to see the manager. he apologized for the embaressment the staff gave me. he offered to comp the drink and get met a free taxi to the airport. - upon checkout the clerk did not know anything and i got no comp, nothing. i paid and asked to see the manager. i was told again, no manager on duty. at 0830 no manager on duty. i dont believe it. i left never to return. i paid for a delux room and was treated like garbage. i got the delux fu from the staff.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Waterfront Cebu City Hotel and Casino CebuWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - SwimmingpoolWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - MøderumWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - MøderumWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - MøderumWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - MøderumWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - MøderumWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - MøderumWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - MøderumWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Pub/LoungeWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - GæsteværelseWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - GæsteværelseWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - RestaurantWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - LobbyWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - GæsteværelseWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - GæsteværelseWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - RestaurantWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Restaurant

Kundeanmeldelser - Waterfront Cebu City Hotel and Casino, Cebu

AS-AGWEB-3B06