eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Waterfront Cebu City Hotel and Casino

Salinas Drive Lahug, Cebu City, Cebu, Filippinerne 6000 (Se kort)

Book nu!

Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Swimmingpool Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Møderum Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Møderum Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Møderum Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Møderum Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Møderum Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Møderum Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Møderum Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Pub/Lounge Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Gæsteværelse Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Gæsteværelse Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Restaurant Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Lobby Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Gæsteværelse Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Gæsteværelse Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Restaurant
Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Restaurant
Område: Cebu City Antal værelser: 561
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,1

baseret på 2299 anmeldelser

Værdi for pengene
7,9
Beliggenhed
8,4
Personalet
8,0
Hotellets stand/rengøring
8,1
Værelsets komfort/standard
8,0
Mad/spisning
8,1
Alle anmeldelser (2299)
Sorter efter:
Camilla B. Par Denmark, 4. april 2012
Flot hotel med god beliggenhed

Kasino og restuarenter i hotellet
10
Flot og storthotel, som udefra ligner et palads. Helt klart en af Cebus få perler, som er værd af opleve! Med i prisen følger morgenmad på hotellets restuarent Uno. En KÆMPE buffet, med alt hvad hjertet begærer.
Preben R. Par Denmark, 26. marts 2012
Kæmpe hotel under renovering

Fitnescenter restauranter
7,7
Hotellet ligger midt i cebu by, hotellet er et stort hotel og trænger til renovering Ved ankomst havde de ikke de bestilte værelser, en længere diskusion før vi fik en opgradering Ved udtjekning igen en diskusion vi havde brugt en vasketøjspose syet i billig engangsstof til vasketøj og bragt den med os,for dette måtte vi betale 600 p ekstra
Kim J. Par Denmark, 27. december 2011
Dejligt hotel med et personale

altid smilende personale
8,7
Vi var der i 17 dage og det var fantastisk. Rigtig god morgenmad. Altid Eget hjælpsomhed fra personalets side.
Erlinda A. Par Denmark, 10. december 2011
Et hôtel der ikke kan anbefales

God morgenmad
4
En utrolig dårlig service. Inden du kan få værelset, skal du betale depositum for minibar. Hvis du spiser på en af hotellets restauranter skal du betale kontant. For at kunne skrive regninger på værelsesnummer, skal de have kopi af kreditkort. Aircondisionen kan ikke skrues ned, så der er meget koldt på værelset. Selv efter at have klaget over dette, blev det ikke afhjulpet. Værelser m.m. er meget nedslidt.
Tip om Shopping: Hotellet ligger tæt på Ayala og SM. Der er fri shuttle bus til indkøbscentrene. Skal hotellet køre dig i lufthavnen, koster det 1500 peso, tager du en taxa kan det gøres for 300 peso.
Jan E. Par Denmark, 19. april 2011
Godt værelseog meget køligt

Aircon var fortræffelig og det var nødvendigt at slukke for den, da det ellers blev for koldt
7
Vi kom ved 11 tiden og ville tjekke ind, men det kunne kun lade sig gøre, hvis vi betalte, hvorfor vi tog til et center og ventede indtil kl. 13, hvorefter vi returnerede til hotellet, hvor vi checkede ind, men det har vi aldrig oplevet før på andre hoteller, og heller ikke på dette hotel før, at de ikke gav os et værelse, hvis der var nogle værelser færdige. Herudover måtte vi skifte værelse, da vi første dags morgen ikke kunne være der for stank af tobaksrøg, og det var endda på en røgfri etage, men ellers et godt ophold.
Rupert S. Forretningsrejsende Germany, 30. august 2014
Biz stay at the Waterfront

Spacious rooms, friendly service and terrific spicy tuna sandwich
7,7
The gym looks a bit aged and some equipment is in dire need of repair. Also the bathrooms needs a bit of an up-grade. But overall I had an excellent stay and looking forward to coming back.
Chao C. Rejsende alene Taiwan, 28. august 2014
Great Casino location

Location Location Location
7,7
Werner T. Par Switzerland, 17. august 2014
Nice Swimmingpool

Swimmingpool, near Ayala, near it city
6,3
All the time at the swimmingpool
Robert G. Rejsende alene Australia, 10. august 2014
A bit disappointed

Lots of grandness, good facilities, good location
6
I decided to stay here instead of the hotels close to Ayala mall just to get a bit of an experience. To be honest I was a bit disappointed with the room as they are starting to get tired, the bed is average in terms of comfort and the bathroom definitely looking tired. I do get the colonial style for the rooms but they do need a refurbishment. Can't complain with the amenities such as selection of restaurants, a nice big pool and good gym, the convention hall looks fantastic too and does host some impressive international stars and acts. For what i paid I did expect a bit more such as free breakfast. Wasn't a bad stay by any means but may look for cheaper option next time with the same quality.
Brian C. Par United States of America, 8. august 2014
Above and beyond

Food, pool, and the duty manager and hous keeping staff
9,3
The day we checked out and flew to Manila we realized that my husband left his wallet with all his credit cards and other important documents in the night stand we thought, could remember for sure. Called housekeeping from our hotel in Manila, and they went and checked sure enough there it was, great now only problem was getting it to us before our flight out of the country the next day. The day shift duty manager, checked with all the courier services and none could guarantee we would have it before our flight left. He then managed to get it on a plane where the dm at our other hotel picked it up, at the airport. 6 hours after we realized what happen they solved the problem, the duty manger went above and beyond his call of duty to make sure we didn't miss our flights. Can't say thank you enough.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Waterfront Cebu City Hotel and Casino CebuWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - SwimmingpoolWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - MøderumWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - MøderumWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - MøderumWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - MøderumWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - MøderumWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - MøderumWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - MøderumWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Pub/LoungeWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - GæsteværelseWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - GæsteværelseWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - RestaurantWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - LobbyWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - GæsteværelseWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - GæsteværelseWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - RestaurantWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Restaurant

Kundeanmeldelser - Waterfront Cebu City Hotel and Casino, Cebu

AS-AGWEB-3A05