Min konto (log ind)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Waterfront Cebu City Hotel and Casino

Salinas Drive Lahug, Cebu City, Cebu, Filippinerne 6000 (Se kort)

Book nu!

Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Swimmingpool Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Møderum Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Møderum Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Møderum Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Møderum Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Møderum Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Møderum Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Møderum Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Pub/Lounge Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Gæsteværelse Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Gæsteværelse Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Restaurant Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Lobby Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Gæsteværelse Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Gæsteværelse Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Restaurant
Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Restaurant
Område: Cebu City Antal værelser: 561
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,1

baseret på 2239 anmeldelser

Værdi for pengene
7,9
Beliggenhed
8,4
Personale
8,0
Hotellets stand/rengøring
8,1
Værelsets komfort/standard
8,0
Mad/spisning
8,1
Alle anmeldelser (2239)
Sorter efter:
Camilla B. Par Denmark, 4. april 2012
Flot hotel med god beliggenhed

Kasino og restuarenter i hotellet
10
Flot og storthotel, som udefra ligner et palads. Helt klart en af Cebus få perler, som er værd af opleve! Med i prisen følger morgenmad på hotellets restuarent Uno. En KÆMPE buffet, med alt hvad hjertet begærer.
Preben R. Par Denmark, 26. marts 2012
Kæmpe hotel under renovering

Fitnescenter restauranter
7,7
Hotellet ligger midt i cebu by, hotellet er et stort hotel og trænger til renovering Ved ankomst havde de ikke de bestilte værelser, en længere diskusion før vi fik en opgradering Ved udtjekning igen en diskusion vi havde brugt en vasketøjspose syet i billig engangsstof til vasketøj og bragt den med os,for dette måtte vi betale 600 p ekstra
Kim J. Par Denmark, 27. december 2011
Dejligt hotel med et personale

altid smilende personale
8,7
Vi var der i 17 dage og det var fantastisk. Rigtig god morgenmad. Altid Eget hjælpsomhed fra personalets side.
Erlinda A. Par Denmark, 10. december 2011
Et hôtel der ikke kan anbefales

God morgenmad
4
En utrolig dårlig service. Inden du kan få værelset, skal du betale depositum for minibar. Hvis du spiser på en af hotellets restauranter skal du betale kontant. For at kunne skrive regninger på værelsesnummer, skal de have kopi af kreditkort. Aircondisionen kan ikke skrues ned, så der er meget koldt på værelset. Selv efter at have klaget over dette, blev det ikke afhjulpet. Værelser m.m. er meget nedslidt.
Tip om Shopping: Hotellet ligger tæt på Ayala og SM. Der er fri shuttle bus til indkøbscentrene. Skal hotellet køre dig i lufthavnen, koster det 1500 peso, tager du en taxa kan det gøres for 300 peso.
Jan E. Par Denmark, 19. april 2011
Godt værelseog meget køligt

Aircon var fortræffelig og det var nødvendigt at slukke for den, da det ellers blev for koldt
7
Vi kom ved 11 tiden og ville tjekke ind, men det kunne kun lade sig gøre, hvis vi betalte, hvorfor vi tog til et center og ventede indtil kl. 13, hvorefter vi returnerede til hotellet, hvor vi checkede ind, men det har vi aldrig oplevet før på andre hoteller, og heller ikke på dette hotel før, at de ikke gav os et værelse, hvis der var nogle værelser færdige. Herudover måtte vi skifte værelse, da vi første dags morgen ikke kunne være der for stank af tobaksrøg, og det var endda på en røgfri etage, men ellers et godt ophold.
Stephen W. Par United Kingdom, 5. juli 2014
Great location, friendly staff

Location close to the family, proximity of shopping malls, good pool facilities
8
At check in we were told our suite was not available, and were put in a different suite than expected. Check out was so slow, and reception staff were not always available. Hotel staff were friendly and accommodating, pool area is good and clean.
Judy H. Gruppe Australia, 5. juli 2014
i had an enjoyable stay in waterfront..

friendly staff location room service,arnold in room service dept is very good. melody who cleans my room is very accommodating and warm.
6
the room was fine though the decor is a bit of age. i only wish they have a room with a shower instead of bathtub
Wayne C. Par United States of America, 3. juli 2014
Excellent stay.

Value, restaurant choices and gaming
8,3
We love the Waterfront Hotel for a number of reasons but stay there primarily for poker and great food. Cafe Uno offers excellent buffet choices. La Gondola is an excellent Italian restaurant, expecially for the Philippines. And, we also like the Chinese restaurant although the name escapes me now. Hotel rooms are clean and comfortable with standard amenities for a 4-star hotel. Staff is friendly, courteous and customer oriented. Shopping and other services are a short taxi ride away. It's where we stay when we travel to Cebu.
Leroy R. Par United States of America, 2. juli 2014
Wonderful Interlude

Staff attention excellant, great food and lovely xtras
9,3
This stay was for our anniversary and all the staff including the manager were absolutely great. They put flowers and fruit in our room and were super helpful. We will be back.
Sheila G. Gruppe Philippines, 29. juni 2014
Comfortable, convenient, fun

Convenient Accessible Family friendly
7,3
We're definitely coming back because it's worth the money.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Waterfront Cebu City Hotel and Casino CebuWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - SwimmingpoolWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - MøderumWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - MøderumWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - MøderumWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - MøderumWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - MøderumWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - MøderumWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - MøderumWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Pub/LoungeWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - GæsteværelseWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - GæsteværelseWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - RestaurantWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - LobbyWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - GæsteværelseWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - GæsteværelseWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - RestaurantWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Restaurant

Kundeanmeldelser - Waterfront Cebu City Hotel and Casino, Cebu

AS-AGWEB-3B07