Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

White Sand Resortel

3/7 Sawatdirak Road, Patong, Phuket, Thailand 83150

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Dejligt

6,8

baseret på 1341 anmeldelser

8 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
6,8
Beliggenhed
7,9
Personalet
6,5
Hotellets stand/rengøring
6,2
Værelsets komfort/standard
6,9
Mad/spisning
6,2
Alle anmeldelser (1341)
Sortér efter:
Inge L. Par Denmark, 20. oktober 2014
dejligt ophold

beliggenhed, terrasse og poolomraade, service
9,7
dejligt ophold. Hotellet en anelse slidt, men personalet var meget servicemindede og venlige. I forhold til prisen oversteg hotellet vores forventninger. Skøn beliggenhed tæt ved strand og by.
Indberet denne anmeldelse
Conny W. Par Sweden, 8. marts 2014
bra hotell nära till strand

mat, rum , nära till strand
7,3
den var bra nära till strand och nära till ute liv och shopping... Hotellet var lite slitet hade behövs en uppfräschning man såg lite fukt lite varstans...
Indberet denne anmeldelse
Mark S. Familie med små børn Denmark, 31. oktober 2013
middelklasse hotel, 100 meter fra stranden

venlig personale, tæt på stranden, rent sengetøj hverdag
7,7
fint hotel til pengene. Der er dog støj fra nærtliggende barer til kl. 02.00 om natten.
Indberet denne anmeldelse
Sonja T. Par Denmark, 18. december 2012
hotellet er som så udmærket, rent, slidt

utroligt meget støj og musik om natten
4,7
vi har som så, ikke så meget at tilføje,deres buffet, var ikke god, uhumsk omgivelser at spise i beklager.
Tip om Natteliv: larm fra alle sider, lige midt i det hele.
Indberet denne anmeldelse
Per S. Par Denmark, 20. februar 2012
god beliggenhed tæt på strand og alt i gåafstand.

beliggenheden og prisen og god betjening.
7,3
bemærkning til royal swider på 2 floor har ikke see weiv man skal på 3 floor.
Tip om Hoteldetaljer: vrelserne er store i royal suide men der mangler lys .
Indberet denne anmeldelse
Maria C. Par Denmark, 9. april 2011
God og central beliggenhed tæt på strand/byliv

Beliggenhed
5,7
Hotellet ligger meget centralt i Patong tæt på restauranter, shopping og strand. Værelserne er enkle, men okay. Dog er der en del larm. Personalet er ikke særlig servicemindede Morgenmaden og restauranten er ikke god. Der løb en rotte rundt i restauranten, mens vi spiste morgenmad!
Indberet denne anmeldelse
Soren J. Par Denmark, 20. januar 2010
White Sand Resortel

Beliggenhed Store værelser Flinkt personale.
7
Beliggenheden er super fin. Ligger lige ved den store strandpromenade og alligevel lige i udkanten, så man undgår den værste støj. Værelserne er store, og samme er badeværelset. Personalet er flinke, og hjalp meget gerne alt. Hotellet virker dog lidt gammelt og slidt. Der var på vores værelse 606 ikke nogen ordentlig udluftning på badeværelset, hvilket resulterede i at der var mug på væggene bag gardinerne mm.
Tip om Natteliv: Gå ud af hoveddøren, drej til højre og gå ca. 20 meter og gå så til venstre af "stradvejen". Efter ca. kommer den verdenskendte Bangla Road inde på din venstre side. Her er alt hvad du indtil nu kun har drømt om. Gaden bliver lukket af for bilen ved aften tid, og derefter er det fest, farver og neonlys alle vegne.
Indberet denne anmeldelse
Casper N. Familie med ældre børn Denmark, 8. januar 2010
ferie

Belligenheden´, ca 100 m. fra stranden
3,3
Hotellet er i yderst dårlig stand og ikke vedligeholdt. Pool området er i så dårlig stand at det ikke bliver benyttet. Værelserne er heller ikk vedligeholdt og toilettet er ulækkert. Hotellet er ALT for dyrt i forhold til hvad man får for pengene. Hvis det havde været et lavpris hotel som IKKE manipulerede billederne ville man ikke have så høje forventninger og dermed blive skuffet.
Indberet denne anmeldelse
Ong C. Par Malaysia, 29. november 2015
Site construction at night

location good
5
1) site construction at mid night 2am-5am, is very noisy. the reception can not help me to call police for complaint. At the 1st they lie to me they said that this is out of their control, because not in the hotel. When i ask them, call the police, they said that they have called. But i try to call the local police (2 number), but no one pickup the phone. 2)The bathroom drainage hole is malfunction, the water come to every corner of the bothroom.
Indberet denne anmeldelse
Sin D. Gruppe Malaysia, 16. november 2015
Dirty, lausy and rude service

Location
3,7
The lousiest hotel I stayed. Staff's attitude sucks, very unhelpful.Aircon leaking, and the room damn hot. Asking for Aircon servicing and changing room, yet, never bother customer's needs at all.No wifi. Very noisy, sound proofing super bad. The accommodation very run down and the furnitures turn yellowish and dirty. Highly not recommend staying with this kind of suck hotel.3 star really over rated.
Indberet denne anmeldelse
1 - 8 af 8 anmeldelser
White Sand Resortel PhuketWhite Sand Resortel Phuket - GæsteværelseWhite Sand Resortel Phuket - SwimmingpoolWhite Sand Resortel Phuket - GæsteværelseWhite Sand Resortel Phuket - ReceptionWhite Sand Resortel Phuket - Hotellet udefraWhite Sand Resortel Phuket - KøkkenWhite Sand Resortel Phuket - GæsteværelseWhite Sand Resortel Phuket - Hotellet udefraWhite Sand Resortel Phuket - GæsteværelseWhite Sand Resortel Phuket - GæsteværelseWhite Sand Resortel Phuket - Hotellet udefraWhite Sand Resortel Phuket - Hotellet udefraWhite Sand Resortel Phuket - GæsteværelseWhite Sand Resortel Phuket - Mad og drikkeWhite Sand Resortel Phuket - ReceptionWhite Sand Resortel Phuket - ReceptionWhite Sand Resortel Phuket - FaciliteterWhite Sand Resortel Phuket - ReceptionWhite Sand Resortel Phuket - ReceptionWhite Sand Resortel Phuket - MøderumWhite Sand Resortel Phuket - ReceptionWhite Sand Resortel Phuket - ReceptionWhite Sand Resortel Phuket - FaciliteterWhite Sand Resortel Phuket - Hotellet udefraWhite Sand Resortel Phuket - SwimmingpoolWhite Sand Resortel Phuket - GæsteværelseWhite Sand Resortel Phuket - KøkkenWhite Sand Resortel Phuket - ReceptionWhite Sand Resortel Phuket - SwimmingpoolWhite Sand Resortel Phuket - GæsteværelseWhite Sand Resortel Phuket - GæsteværelseWhite Sand Resortel Phuket - KøkkenWhite Sand Resortel Phuket - Hotellet udefraWhite Sand Resortel Phuket - RestaurantWhite Sand Resortel Phuket - RestaurantWhite Sand Resortel Phuket - RestaurantWhite Sand Resortel Phuket - RestaurantWhite Sand Resortel Phuket - RestaurantWhite Sand Resortel Phuket - RestaurantWhite Sand Resortel Phuket - Hotellet udefraWhite Sand Resortel Phuket - Hotellet udefraWhite Sand Resortel Phuket - Hotellet udefraWhite Sand Resortel Phuket - Hotellet udefraWhite Sand Resortel Phuket - Hotellet udefraWhite Sand Resortel Phuket - Hotellet udefraWhite Sand Resortel Phuket - Hotellet udefraWhite Sand Resortel Phuket - Hotellet udefraWhite Sand Resortel Phuket - Hotellet udefraWhite Sand Resortel Phuket - Hotellet udefraWhite Sand Resortel Phuket - Hotellet udefraWhite Sand Resortel Phuket - Hotellet udefraWhite Sand Resortel Phuket - Hotellet udefraWhite Sand Resortel Phuket - Hotellet udefra


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3A03