eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

White Sand Resortel

3/7 Sawatdirak Road, Patong, Phuket, Thailand (Se kort)

Book nu!

White Sand Resortel Phuket - Gæsteværelse White Sand Resortel Phuket - Gæsteværelse White Sand Resortel Phuket - Gæsteværelse White Sand Resortel Phuket - Gæsteværelse White Sand Resortel Phuket - Gæsteværelse White Sand Resortel Phuket - Gæsteværelse White Sand Resortel Phuket - Gæsteværelse White Sand Resortel Phuket - Gæsteværelse White Sand Resortel Phuket - Badeværelse White Sand Resortel Phuket - Restaurant White Sand Resortel Phuket - Hotellet indefra White Sand Resortel Phuket - Lobby White Sand Resortel Phuket - Lobby White Sand Resortel Phuket - Lobby White Sand Resortel Phuket - Indgang White Sand Resortel Phuket - Buffet
White Sand Resortel Phuket - Hotellet indefra White Sand Resortel Phuket - Buffet White Sand Resortel Phuket - Reception White Sand Resortel Phuket - Hotellet indefra White Sand Resortel Phuket - Hotellet indefra White Sand Resortel Phuket - Hotellet udefra White Sand Resortel Phuket - Business Center White Sand Resortel Phuket - Buffet White Sand Resortel Phuket - Gæsteværelse White Sand Resortel Phuket - Gæsteværelse White Sand Resortel Phuket - Gæsteværelse White Sand Resortel Phuket - Gæsteværelse
Område: Patong Antal værelser: 52
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Dejligt

6,8

baseret på 1277 anmeldelser

Værdi for pengene
6,8
Beliggenhed
7,9
Personalet
6,5
Hotellets stand/rengøring
6,2
Værelsets komfort/standard
6,9
Mad/spisning
6,2
Alle anmeldelser (1277)
Sorter efter:
Inge L. Par Denmark, 20. oktober 2014
dejligt ophold

beliggenhed, terrasse og poolomraade, service
9,7
dejligt ophold. Hotellet en anelse slidt, men personalet var meget servicemindede og venlige. I forhold til prisen oversteg hotellet vores forventninger. Skøn beliggenhed tæt ved strand og by.
Conny W. Par Sweden, 8. marts 2014
bra hotell nära till strand

mat, rum , nära till strand
7,3
den var bra nära till strand och nära till ute liv och shopping... Hotellet var lite slitet hade behövs en uppfräschning man såg lite fukt lite varstans...
Mark S. Familie med små børn Denmark, 31. oktober 2013
middelklasse hotel, 100 meter fra stranden

venlig personale, tæt på stranden, rent sengetøj hverdag
7,7
fint hotel til pengene. Der er dog støj fra nærtliggende barer til kl. 02.00 om natten.
Sonja T. Par Denmark, 18. december 2012
hotellet er som så udmærket, rent, slidt

utroligt meget støj og musik om natten
4,7
vi har som så, ikke så meget at tilføje,deres buffet, var ikke god, uhumsk omgivelser at spise i beklager.
Tip om Natteliv: larm fra alle sider, lige midt i det hele.
Per S. Par Denmark, 20. februar 2012
god beliggenhed tæt på strand og alt i gåafstand.

beliggenheden og prisen og god betjening.
7,3
bemærkning til royal swider på 2 floor har ikke see weiv man skal på 3 floor.
Tip om Hoteldetaljer: vrelserne er store i royal suide men der mangler lys .
Maria C. Par Denmark, 9. april 2011
God og central beliggenhed tæt på strand/byliv

Beliggenhed
5,7
Hotellet ligger meget centralt i Patong tæt på restauranter, shopping og strand. Værelserne er enkle, men okay. Dog er der en del larm. Personalet er ikke særlig servicemindede Morgenmaden og restauranten er ikke god. Der løb en rotte rundt i restauranten, mens vi spiste morgenmad!
Soren J. Par Denmark, 20. januar 2010
White Sand Resortel

Beliggenhed Store værelser Flinkt personale.
7
Beliggenheden er super fin. Ligger lige ved den store strandpromenade og alligevel lige i udkanten, så man undgår den værste støj. Værelserne er store, og samme er badeværelset. Personalet er flinke, og hjalp meget gerne alt. Hotellet virker dog lidt gammelt og slidt. Der var på vores værelse 606 ikke nogen ordentlig udluftning på badeværelset, hvilket resulterede i at der var mug på væggene bag gardinerne mm.
Tip om Natteliv: Gå ud af hoveddøren, drej til højre og gå ca. 20 meter og gå så til venstre af "stradvejen". Efter ca. kommer den verdenskendte Bangla Road inde på din venstre side. Her er alt hvad du indtil nu kun har drømt om. Gaden bliver lukket af for bilen ved aften tid, og derefter er det fest, farver og neonlys alle vegne.
Casper N. Familie med ældre børn Denmark, 8. januar 2010
ferie

Belligenheden´, ca 100 m. fra stranden
3,3
Hotellet er i yderst dårlig stand og ikke vedligeholdt. Pool området er i så dårlig stand at det ikke bliver benyttet. Værelserne er heller ikk vedligeholdt og toilettet er ulækkert. Hotellet er ALT for dyrt i forhold til hvad man får for pengene. Hvis det havde været et lavpris hotel som IKKE manipulerede billederne ville man ikke have så høje forventninger og dermed blive skuffet.
Shamal P. Rejsende alene Australia, 15. oktober 2014
three night stay

decent food. prompt attention to issues. helpful staff
8,3
Pretty decent
Liam Y. Par Malaysia, 11. oktober 2014
Great hotel in a great location

Clean room, great location, great value
9,3
The stay was great. We were checked into a standard room for the 1st night. However the air cond unit failed on the next day. I made a call to the front office and very instantly the house keeping and engineering dept were at my door to look into it. They eventually upgraded us to the suite room which was nice and big. The hotel is conveniently located near the beach (less than 2 minutes walk). Its a stone throw away from Bangla street where all the night life happenings are. Plenti of shops just outside the hotel entrance. (Massage, tour counter, pub, food outlet, atm and convenient stores.) The hotel staff are just so friendly and warm. The rooms are clean, the beds in the standard room is firm but comfortable. Wifi was available. Would definately stay there again for my next visit.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

White Sand Resortel PhuketWhite Sand Resortel Phuket - GæsteværelseWhite Sand Resortel Phuket - GæsteværelseWhite Sand Resortel Phuket - GæsteværelseWhite Sand Resortel Phuket - GæsteværelseWhite Sand Resortel Phuket - GæsteværelseWhite Sand Resortel Phuket - GæsteværelseWhite Sand Resortel Phuket - GæsteværelseWhite Sand Resortel Phuket - GæsteværelseWhite Sand Resortel Phuket - BadeværelseWhite Sand Resortel Phuket - RestaurantWhite Sand Resortel Phuket - Hotellet indefraWhite Sand Resortel Phuket - LobbyWhite Sand Resortel Phuket - LobbyWhite Sand Resortel Phuket - LobbyWhite Sand Resortel Phuket - IndgangWhite Sand Resortel Phuket - BuffetWhite Sand Resortel Phuket - Hotellet indefraWhite Sand Resortel Phuket - BuffetWhite Sand Resortel Phuket - ReceptionWhite Sand Resortel Phuket - Hotellet indefraWhite Sand Resortel Phuket - Hotellet indefraWhite Sand Resortel Phuket - Hotellet udefraWhite Sand Resortel Phuket - Business CenterWhite Sand Resortel Phuket - BuffetWhite Sand Resortel Phuket - GæsteværelseWhite Sand Resortel Phuket - GæsteværelseWhite Sand Resortel Phuket - GæsteværelseWhite Sand Resortel Phuket - GæsteværelseWhite Sand Resortel Phuket - GæsteværelseWhite Sand Resortel Phuket - GæsteværelseWhite Sand Resortel Phuket - GæsteværelseWhite Sand Resortel Phuket - GæsteværelseWhite Sand Resortel Phuket - GæsteværelseWhite Sand Resortel Phuket - GæsteværelseWhite Sand Resortel Phuket - GæsteværelseWhite Sand Resortel Phuket - GæsteværelseWhite Sand Resortel Phuket - GæsteværelseWhite Sand Resortel Phuket - SuiteWhite Sand Resortel Phuket - SuiteWhite Sand Resortel Phuket - SuiteWhite Sand Resortel Phuket - SuiteWhite Sand Resortel Phuket - SuiteWhite Sand Resortel Phuket - SuiteWhite Sand Resortel Phuket - SuiteWhite Sand Resortel Phuket - SuiteWhite Sand Resortel Phuket - SwimmingpoolWhite Sand Resortel Phuket - SwimmingpoolWhite Sand Resortel Phuket - SwimmingpoolWhite Sand Resortel Phuket - SwimmingpoolWhite Sand Resortel Phuket - SwimmingpoolWhite Sand Resortel Phuket - IndgangWhite Sand Resortel Phuket - IndgangWhite Sand Resortel Phuket - IndgangWhite Sand Resortel Phuket - GæsteværelseWhite Sand Resortel Phuket - GæsteværelseWhite Sand Resortel Phuket - GæsteværelseWhite Sand Resortel Phuket - GæsteværelseWhite Sand Resortel Phuket - GæsteværelseWhite Sand Resortel Phuket - Hotellet indefraWhite Sand Resortel Phuket - Hotellet indefraWhite Sand Resortel Phuket - LobbyWhite Sand Resortel Phuket - Hotellet indefraWhite Sand Resortel Phuket - Restaurant


AS-AGWEB-3A07