Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Wifi Boutique Hotel

366 Lockhard Road, Wanchai, Hongkong (Se kort)

Book nu!

Wifi Boutique Hotel Hongkong - Indgang Wifi Boutique Hotel Hongkong - Hotellet udefra Wifi Boutique Hotel Hongkong - Indgang Wifi Boutique Hotel Hongkong - Indgang Wifi Boutique Hotel Hongkong - Reception Wifi Boutique Hotel Hongkong - Gæsteværelse Wifi Boutique Hotel Hongkong - Hotellet indefra Wifi Boutique Hotel Hongkong - Gæsteværelse Wifi Boutique Hotel Hongkong - Gæsteværelse Wifi Boutique Hotel Hongkong - Gæsteværelse Wifi Boutique Hotel Hongkong - Gæsteværelse Wifi Boutique Hotel Hongkong - Gæsteværelse Wifi Boutique Hotel Hongkong - Gæsteværelse Wifi Boutique Hotel Hongkong - Gæsteværelse Wifi Boutique Hotel Hongkong - Gæsteværelse Wifi Boutique Hotel Hongkong - Gæsteværelse
Wifi Boutique Hotel Hongkong - Gæsteværelse Wifi Boutique Hotel Hongkong - Gæsteværelse Wifi Boutique Hotel Hongkong - Badeværelse Wifi Boutique Hotel Hongkong - Gæsteværelse Wifi Boutique Hotel Hongkong - Gæsteværelse Wifi Boutique Hotel Hongkong - Gæsteværelse Wifi Boutique Hotel Hongkong - Gæsteværelse Wifi Boutique Hotel Hongkong - Gæsteværelse Wifi Boutique Hotel Hongkong - Gæsteværelse Wifi Boutique Hotel Hongkong - Gæsteværelse Wifi Boutique Hotel Hongkong - Gæsteværelse Wifi Boutique Hotel Hongkong - Gæsteværelse
Område: Wanchai Antal værelser: 63

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,3

baseret på 2212 anmeldelser

0 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
7,5
Beliggenhed
8,1
Personalet
7,3
Hotellets stand/rengøring
7,8
Værelsets komfort/standard
7,4
Mad/spisning
5,7
Alle anmeldelser (2212)
Sortér efter:
Suey C. Par Hong Kong, 7. februar 2016
Staff are impolite
4,3
Denne kunde har kun bedømt dette hotel og har ikke skrevet nogle kommentarer.
Indberet denne anmeldelse
Tsia H. Familie med små børn Singapore, 27. december 2015
First stay with two children

Location, staff friendliness and cleanliness
7,7
First impression is near the eateries, mtr, 7-11 and market. The lobby is small but the staff are young n English speaking. We booked the family room with 4 beds. The bed size is alright but a bit soft in the mattress. The bathroom shower is small for a pax. I wanted to bath for my child but too small to squeeze in. The bedroom wall is black n make the room dark. The tv is big for room viewing. The housekeeping staff is honest as I left Hkg 1k+ on the side table and they left it untouched. Generally the stay is good for my family.
Indberet denne anmeldelse
John M. Forretningsrejsende United States of America, 24. december 2015
wifi hotel with bad wifi

location price room size
4,7
A 2 star performance
Indberet denne anmeldelse
Hamizah I. Gruppe Singapore, 22. december 2015
Comfortable stay

cleanliness, toiletries, beds
7,7
The room was relatively clean and it catered to our needs (3 single beds). There were adequate items for the 3 of us for toiletries, bedroom slippers. The hotel is able to store our luggage. Although it is kept in an open space, it was under the supervision of the receptionists. Our items did not go missing. The reception counter had mini cards for places of attractions. Very handy and useful - some had discounts for attractions.
Indberet denne anmeldelse
John M. Forretningsrejsende United States of America, 21. december 2015
WiFi has weak WiFi

Location price room size
5,3
Average WiFi was intermittent
Indberet denne anmeldelse
Tan I. Rejsende alene Malaysia, 16. december 2015
Cleanliness need to improve

Location, worth money, convenient
5,3
Pleasant
Indberet denne anmeldelse
Priscilla T. Familie med små børn France, 13. december 2015
good choice

Location, cleanliness, pricing
8,3
Traveling with 2 young children we booked a family room with one queen bed and two twin beds linked together. As with all Hong Kong hotel rooms the size is small. Little storage to clothes. Staff is nice and room is clean which is all was needed as we only spent the nights there. Location is good being within 5 min from Causeway Bay station and all its shops/restaurants. No food/dining at the hotel as they don't have the facilities but there are plenty of options nearby. I've been a repeat customers over the years but it was the first time that we were bringing the kids. I would come back again.
Indberet denne anmeldelse
William M. Par Australia, 11. december 2015
Location and Value

Close to 2 MTR stations, great shower, quiet room as requested.
8,3
Met all our expectations
Indberet denne anmeldelse
Kevin W. Rejsende alene Canada, 6. december 2015
No frills

Location, staff, cleanliness
7,7
It's a no frill, small room, but it's in a great location. There is also a bar on the 4th floor which is rare to find in a boutique hotel like this. It's no frills, but it's clean and in a great location, if you get it for the right price it's a great value!
Indberet denne anmeldelse
Thu H. Gruppe Vietnam, 6. december 2015
I feel good

Wifi
8,3
Good feeling
Indberet denne anmeldelse
1 af 1 anmeldelse
 

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Wifi Boutique Hotel HongkongWifi Boutique Hotel Hongkong - IndgangWifi Boutique Hotel Hongkong - Hotellet udefraWifi Boutique Hotel Hongkong - IndgangWifi Boutique Hotel Hongkong - IndgangWifi Boutique Hotel Hongkong - ReceptionWifi Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseWifi Boutique Hotel Hongkong - Hotellet indefraWifi Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseWifi Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseWifi Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseWifi Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseWifi Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseWifi Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseWifi Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseWifi Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseWifi Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseWifi Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseWifi Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseWifi Boutique Hotel Hongkong - BadeværelseWifi Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseWifi Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseWifi Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseWifi Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseWifi Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseWifi Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseWifi Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseWifi Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseWifi Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseWifi Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseWifi Boutique Hotel Hongkong - BadeværelseWifi Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseWifi Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseWifi Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseWifi Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseWifi Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseWifi Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseWifi Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseWifi Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseWifi Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseWifi Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseWifi Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseWifi Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseWifi Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseWifi Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseWifi Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseWifi Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseWifi Boutique Hotel Hongkong - BadeværelseWifi Boutique Hotel Hongkong - BadeværelseWifi Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseWifi Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseWifi Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseWifi Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseWifi Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseWifi Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseWifi Boutique Hotel Hongkong - BadeværelseWifi Boutique Hotel Hongkong - BadeværelseWifi Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseWifi Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseWifi Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseWifi Boutique Hotel Hongkong - BadeværelseWifi Boutique Hotel Hongkong - BadeværelseWifi Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseWifi Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseWifi Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseWifi Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseWifi Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseWifi Boutique Hotel Hongkong - Gæsteværelse


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3A05