eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Woraburi Phuket Resort & Spa

198,200 Patak Road, Muang District, Karon, Phuket, Thailand (Se kort)

Book nu!

Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Udsigt Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Pub/Lounge Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Hotellet udefra Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Strand Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Restaurant Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Spa Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Hotellet udefra Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Strand Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Hotellet indefra Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Strand Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse
Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Badeværelse Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Badeværelse Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse
Område: Karon Antal værelser: 207

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

7,8

baseret på 779 anmeldelser

Værdi for pengene
7,7
Beliggenhed
8,4
Personalet
7,7
Hotellets stand/rengøring
7,6
Værelsets komfort/standard
7,9
Mad/spisning
7,3
Alle anmeldelser (779)
Sorter efter:
Michael A. Familie med ældre børn Denmark, 27. oktober 2014
God beliggenhed, dårlig morgenmad

beliggenhed, værelset
6,7
Keld N. Gruppe Denmark, 15. oktober 2013
Lettere irriterende, personalet var indelukket

Beliggenhed, tæt på strand, tæt på indkøb
5,3
Martin V. Par Denmark, 6. marts 2013
super

Morgenmad, tæt ved stranden, venlig personale
8
Brian R. Rejsende alene Denmark, 24. december 2011
God beliggenhed - top service

Beliggenheden, venligt og serviceminded crew
7
på værelset var der, hvad der skulle være. bestemt ikke luksus, men helt ok. vigtigst var, at der var pænt og rent. og personalet er i top. venlige og servicemindede. ligger forholdvist roligt, selv om det er ud til strandvejen, og støj fra bazaren ved siden af hotellet, generede overhovedet ikke.
Tip: hele området er for turister, så alt er naturligvis "for dyrt". det er en morsom oplevelse at gå en tur igennem bazaren ved siden af hotellet - de sælger alt muligt fra strandhåndlæder, næsten ægte billabong badeshorts, smykker og dimseting, man kan stille på hylden eller bruge som hadegaver - de er vilde med at handle, og det er det sjoveste. der er mange ok restauranter, specielt ind til rundkørslen og op til højre. hvis man er til mere gang i den i nattelivet, er der gratis shuttle-service til patong fra hotellet. det er billigt at komme retur i tuc-tuc.
Pernille K. Par Denmark, 14. oktober 2011
dejligt hotel og godt værelse med udgang til pool

god beliggenhed tæt på strand og by
9,3
vi synes det var et godt hotel og vi kommer gerne igen.
Nanette T. Par Denmark, 4. april 2010
Ok - men billederne snyder

ikke voldsomt mange........
4
Hotellet ligger meget tæt på vejen. Vi havde booket et Cabana room, hvilket lød super fedt med direkte adgang til poolen. Dog skal det siges, at mange vader over din teresse og tager ikke specielt hensyn.Værelserne er generelt meget beskidte, vi måtte skifte værelse, det var så beskidt, at vi ikke ville sove der. Morgenmaden og servicen om morgenen var absolut ikke god og der lugtede heftigt.
Tip om Natteliv: der er intet natteliv tæt på
Angelina G. Par Australia, 17. februar 2015
very standard for 4 star beach hotel

room size; staff attentiveness; beach location
5
Overall this hotel isnt BAD but it isnt as good as a 4-star. We paid a higher rate for a better room but only for size, as all the rooms were facing the pool, which in my opinion is 'great' only if you like the noise of screaming children. Design of hotel very poor (eg 5 minute walk from lobby to our room) with everything in the pool area echoing to all the rooms, not to mention the fact that we could see into every elses' rooms. And we couldn't get hot water from the shower in the deluxe room and the shower water stank (smelt like strong chlorine worse than other hotels). Staff effort was great with incompetent laundry service staff.
Tony B. Par United States of America, 23. januar 2015
Our romantic stay in Karon beach

We only booked two nights. Thank goodness. It was across from the beach.
4
The room was filthy and the shower tub was so dirty we were afraid to take a shower. Mold every where. The pool was so dirty it looked like someone did their laundry in it. So we did not go in. There was no cable for tv. So about five clear channels you could watch but not in English . We would rate this hotel maybe a two star and that was because it is across from the beach, which is very nice. I would never stay here again and would not recommend that anyone stay here until they clean it up.
Mark H. Par Australia, 6. september 2014
Pool Access room is a must

Pool access room, beach location,variety of games and activities
7,3
We had a pool access room which was fantastic, breakfast wasn't included in our stay, but we paid the full price for buffet breakfast each day, and not that outstanding., lacks variety. very relaxing atmosphere overall. lots of Russian tourists staying here. beware of the giant rats which come out in the pool area in the evening, not in the rooms though
Michelle M. Par United Kingdom, 30. august 2014
Beach retreat

Value for money, Location, cleanliness
9
Very good, Karon is nice and quiet. Was a lovely pool - beach nearby is not nice. Staff are not as friendly as most people in Thailand but are OK. Excellent value

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Woraburi Phuket Resort & Spa PhuketWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - UdsigtWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Pub/LoungeWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Hotellet udefraWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - StrandWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - RestaurantWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - SpaWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Hotellet udefraWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - GæsteværelseWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - StrandWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - GæsteværelseWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - GæsteværelseWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Hotellet indefraWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - GæsteværelseWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - StrandWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - GæsteværelseWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - GæsteværelseWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - BadeværelseWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - BadeværelseWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - GæsteværelseWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - GæsteværelseWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - GæsteværelseWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - GæsteværelseWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - GæsteværelseWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - GæsteværelseWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - GæsteværelseWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - GæsteværelseWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - GæsteværelseWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - GæsteværelseWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - GæsteværelseWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - GæsteværelseWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Hotellet udefraWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Hotellet udefraWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Hotellet udefraWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - LobbyWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Hotellet udefraWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Hotellet udefraWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Hotellet udefraWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Swimmingpool

Kundeanmeldelser - Woraburi Phuket Resort & Spa, Phuket

AS-AGWEB-3B04