or

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Enter your dates to check availability and book this hotel

Derag Livinghotel Henriette

Neue Rosstrasse 13, Mitte, Berlin, Germany 10179 (Show on map)

Book now!

Derag Livinghotel Henriette Berlin - Guest Room Derag Livinghotel Henriette Berlin - Guest Room Derag Livinghotel Henriette Berlin - Buffet Derag Livinghotel Henriette Berlin - Meeting Room Derag Livinghotel Henriette Berlin - Suite Room Derag Livinghotel Henriette Berlin - Restaurant Derag Livinghotel Henriette Berlin - Restaurant Derag Livinghotel Henriette Berlin - Restaurant Derag Livinghotel Henriette Berlin - Restaurant Derag Livinghotel Henriette Berlin - Pub/Lounge Derag Livinghotel Henriette Berlin - Hotel Exterior Derag Livinghotel Henriette Berlin - Exterior Derag Livinghotel Henriette Berlin - Interior Derag Livinghotel Henriette Berlin - Interior Derag Livinghotel Henriette Berlin - Interior Derag Livinghotel Henriette Berlin - Hotel Exterior
Derag Livinghotel Henriette Berlin - Guest Room Derag Livinghotel Henriette Berlin - Guest Room Derag Livinghotel Henriette Berlin - Guest Room Derag Livinghotel Henriette Berlin - Guest Room Derag Livinghotel Henriette Berlin - Guest Room Derag Livinghotel Henriette Berlin - Guest Room Derag Livinghotel Henriette Berlin - Guest Room Derag Livinghotel Henriette Berlin - Bathroom Derag Livinghotel Henriette Berlin - Bathroom Derag Livinghotel Henriette Berlin - Guest Room Derag Livinghotel Henriette Berlin - Lobby Derag Livinghotel Henriette Berlin - Restaurant
Area: Mitte Number of Rooms: 54
Free Wi-Fi

9.4
Hotel Condition/Cleanliness
Room Comfort/Standard
Food/Dining
Solo travelers (7)
Sort by:
Sheldon K. Solo travelers United States of America, October 30, 2013
zzz

zzz
wifi in room was weak/slow. not great for doing businesss
Jose A. Solo travelers Spain, August 4, 2012
Bien ubicado y con equipamiento básico de cocina e

A 50 metros de una parada de la línea 2 del metro, e incluye cocina en la habitación.
Está muy bien conectado, bastante cerca de la isla de los museos (15 minutos a pie) y no lejos de la plaza Alexander (10 minutos en metro). La habitación bien equipada, incluye una cocina (microondas, cocina eléctrica,...). El personal es muy atento. Y en el hotel de enfrente (a 20 metros), que es de la misma empresa, tienes acceso a ordenador conectado a internet, por si no llevas el tuyo propio. A 5 minutos hay un supermercado que abre hasta las 21:00. Totalmente recomendable.
Sightseeing/Attractions Tip: Muy adecuado para visita turístio-cultural.
Christian S. Solo travelers Germany, June 15, 2014
meinen Erwartungen durchaus angemessen

Verkehrsanbindung, interne Ruhe und angenehmer Service
Der Abfluss vom Waschtisch war verstopft, ansonsten war alles bestens!
Koichi I. Solo travelers Japan, November 18, 2014
静かに休むのに適している

Internet(Wi-Fi)、スタッフの対応、駅のすぐ近く
静かなところにあるから、静かに休むのには適している。またInternet(Wi-Fi)が快適に利用できたから短い時間で集中して仕事ができた。 UバーンのMarkisches Museum駅が前の道路を渡ったところにあるのは便利だった。ただしベルリン中心部のHauptbahnhof(中央駅)とFriedrichstr.(中央駅の隣駅)へのアクセス方法(乗り換え方法)が少しわかりにくいので、ショッピングを楽しみたい方には適していないかもしれない。
Hiroshi I. Solo travelers Japan, November 3, 2014
Uバーン駅すぐそば。低価格。博物館島、アレクサンダープラッツ近くで観光の拠点によい。

立地(Uバーンや観光名所に近い)。スタッフの対応、低価格。
 主に低価格にひかれて予約しましたが、ベルリンで、観光名所(博物館島やアレクサンダー広場など)も近くて便利な場所だったし、観光の拠点としてとてもよかったです。施設の中身やスタッフの対応もよかった。価格は、だいぶ割引されていたものをかなり運の良いタイミングでみつけて予約できたようで、その後も何度かアゴダ等でみましたが、もう少し高い値段で載ってました。  低価格を維持するために、人件費を抑えようと努力しているようで。フロントその他の業務をほぼ1人で行っていたようです。だから部屋までは自分1人で向かい、設備の説明などはなし。別段かまわなかったのですが、私のようなまるっきりの外国人には案内して設備の説明くらいはした方がよいかもしれません。(実は、トイレ・シャワールーム内に、紐がぶら下がっていて、私は換気扇か何かだと思って引っ張ってしまったのですが、何とそれは火災警報器で! フロントに警報音を鳴り響かせてしまうことがありました! 申し訳なかったですが、説明文や警告の張り紙など全く何もなかったし、やはりドイツのホテル事情に全くうとい外国人には、案内した上、説明したほうがよいかも)。  その他にも、立派なキッチンもついていたのですが、どうやったら主電源が入るのか初めは気づかなかったりもしたし(しばらくしてわかりましたが。扉を完全に上に押し上げきると入る)。  でも、スタッフの対応には好感が持てました。最初に、Uバーン2号線の駅前であること、Uバーンの路線番号や進行方向の見分け方、などを地図を広げて教えてくれ、その知識はその後観光するうえで大いに助かりました。
Genki O. Solo travelers Japan, July 27, 2014
どこへ行くにも便利なきれいなホテル

立地、奇麗さ、駅近
エントランスは小さいですが、とてもキレイで広い部屋でした。学生が多く泊まるホステルのドミトリーで連泊していて、ちょっとゆったりしたいと思って泊まったホテルでした。地下鉄の駅のすぐそばで便利です。またシュプレー川がすぐ側なので、川の景色が好きな人にはお勧めです。また、ちょっとここに泊まる客層とは違うかもしれませんが、Tresorなでクラブが乱立するエリアまで徒歩圏内なので、音楽聴きに行くにはかなり好立地です。
Pavel Z. Solo travelers Russia, March 17, 2011
Отличный отель, хорошее расположение

номер как в пятизвёздном отеле ! удобное расположение - рядом александр платц и метро 50 метров
по метоположению очень подходит для туристического посещения Берлина и цена-качество также на высоте !

Book now!

Sale ends soon!

Derag Livinghotel Henriette BerlinDerag Livinghotel Henriette Berlin - Guest RoomDerag Livinghotel Henriette Berlin - Guest RoomDerag Livinghotel Henriette Berlin - BuffetDerag Livinghotel Henriette Berlin - Meeting RoomDerag Livinghotel Henriette Berlin - Suite RoomDerag Livinghotel Henriette Berlin - RestaurantDerag Livinghotel Henriette Berlin - RestaurantDerag Livinghotel Henriette Berlin - RestaurantDerag Livinghotel Henriette Berlin - RestaurantDerag Livinghotel Henriette Berlin - Pub/LoungeDerag Livinghotel Henriette Berlin - Hotel ExteriorDerag Livinghotel Henriette Berlin - ExteriorDerag Livinghotel Henriette Berlin - InteriorDerag Livinghotel Henriette Berlin - InteriorDerag Livinghotel Henriette Berlin - InteriorDerag Livinghotel Henriette Berlin - Hotel ExteriorDerag Livinghotel Henriette Berlin - Guest RoomDerag Livinghotel Henriette Berlin - Guest RoomDerag Livinghotel Henriette Berlin - Guest RoomDerag Livinghotel Henriette Berlin - Guest RoomDerag Livinghotel Henriette Berlin - Guest RoomDerag Livinghotel Henriette Berlin - Guest RoomDerag Livinghotel Henriette Berlin - Guest RoomDerag Livinghotel Henriette Berlin - BathroomDerag Livinghotel Henriette Berlin - BathroomDerag Livinghotel Henriette Berlin - Guest RoomDerag Livinghotel Henriette Berlin - LobbyDerag Livinghotel Henriette Berlin - RestaurantDerag Livinghotel Henriette Berlin - ReceptionDerag Livinghotel Henriette Berlin - Guest RoomDerag Livinghotel Henriette Berlin - BathroomDerag Livinghotel Henriette Berlin - LobbyDerag Livinghotel Henriette Berlin - Pub/LoungeDerag Livinghotel Henriette Berlin - Exterior

Customer Reviews - Derag Livinghotel Henriette, Berlin