Κάθε φορά που κάποιος πελάτης της Agoda αναχωρεί από το ξενοδοχείο διαμονής του, του στέλνουμε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα, ζητώντας του να αξιολογήσει την πρόσφατη διαμονή του. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος υποβολής κριτικών. Κάθε αξιολόγηση, πριν από τη δημοσίευσή της στον ιστότοπό μας, πρέπει να εγκριθεί από την ομάδα που είναι υπεύθυνη για το περιεχόμενο του ιστοτόπου της Agoda. Γι' αυτό το λόγο, σε αντίθεση με άλλους ιστότοπους, ΟΛΕΣ οι κριτικές της Agoda είναι επιβεβαιωμένες και γνήσιες.
Εισάγετε τις ημερομηνίες που επιθυμείτε να ταξιδέψετε για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα και να κάνετε κράτηση σε αυτό το ξενοδοχείο

Avista Hideaway Resort & Spa Phuket

Muen Ngoen Road, Tri-trang, Kathu, Πάτονγκ, Πουκέτ, Ταϊλάνδη 83150 (προβολή χάρτη)

κάντε κράτηση τώρα!

Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Πουκέτ - Εστιατόριο Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Πουκέτ - Θέα Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Πουκέτ - Εσωτερικός χώρος ξενοδοχείου Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Πουκέτ - Εστιατόριο Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Πουκέτ - Εξωτερικός χώρος ξενοδοχείου Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Πουκέτ - Θέα Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Πουκέτ - Δωμάτιο Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Πουκέτ - Δωμάτιο Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Πουκέτ - Δωμάτιο Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Πουκέτ - Δωμάτιο Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Πουκέτ - Δωμάτιο Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Πουκέτ - Μπάνιο Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Πουκέτ - Δωμάτιο Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Πουκέτ - Εγκαταστάσεις ψυχαγωγίας Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Πουκέτ - Δωμάτιο Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Πουκέτ - Σουίτα
Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Πουκέτ - Μπάνιο Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Πουκέτ - Δωμάτιο Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Πουκέτ - Δωμάτιο Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Πουκέτ - Δωμάτιο Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Πουκέτ - Δωμάτιο Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Πουκέτ - Δωμάτιο Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Πουκέτ - Πισίνα Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Πουκέτ - Πισίνα Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Πουκέτ - Εσωτερικός χώρος ξενοδοχείου Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Πουκέτ - Πισίνα Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Πουκέτ - Πισίνα Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Πουκέτ - Πισίνα
Περιοχή Πάτονγκ Αριθμός δωματίων: 150
Δωρεάν σύνδεση Wifi

Πρόσφατες κριτικές πελατών

Τύπος επιβάτη

 

Άριστο
Σχέση ποιότητας-τιμής:
8,5
Τοποθεσία
7,5
Απόδοση προσωπικού:
8,9
Κατάσταση/καθαριότητα ξενοδοχείου:
9,1
Άνεση/κατάσταση δωματίου:
9,2
Φαγητό/Δείπνο:
8,3
Όλες οι κριτικές (1527)
Ταξινόμηση κατά:
Wangkan D. Ζευγάρια China, 15 Δεκεμβρίου 2014
总体来说交通是不方便。来回酒店交通费要600。酒店在山坡上,看不到大海。

卫生、舒适、泡泡浴
7
交通成本高,看不到大海。和评价相比,到了以后有落差
Soh L. Οικογένειες με μεγαλύτερα παιδιά Singapore, 30 Ιουνίου 2015
Wonderful Trip

servive, environment and the room
9,7
We travel by 4 of us. Me, my wife, son and his gf. we are very happy, especially my wife. They give her a surprise birthday cake in the morning and all the staff are singing birthday song to her when we were having our breakfast, and when we arrived at night, we found a cake inside our room for my wife again. We have been traveling from hotel to hotel for many years, this is the most warming and sweet thought that this hotel had provide us. Their attention to us is outstanding, most of the staff are very friendly and some of them are actually provide an extra mile service! It's amazing! The room is clean, the environment is wonderful although they still have some building to built, the food is marvelous, we love it!!! If we go to Phuket again, no doubt no second thought, we will choose Avista Hideway Resort and Spa again! 5 Stars Hotel that provide 6 Stars service !! Keep it up!!
Colaco D. Ζευγάρια Portugal, 27 Ιουνίου 2015
peaceful

peaceful, quite, relaxing
9,7
Colaco D. Ζευγάρια Portugal, 25 Ιουνίου 2015
relaxing

repalxing, good spa, quite, nice view
9,7
Vivek V. Ζευγάρια India, 25 Ιουνίου 2015
Definitely a 5* experience

the helpful and staff, the ambience and the rooms
10
One of the best experiences in my Thailand trip. The facilities, staff, location, pools and a whole lot of other facilities made it the highlight of my honeymoon. Was upgraded to the Jacuzzi suite upon arrival. I would recommended one to stay in those rooms to experience true luxury.
Yuk W. Οικογένειες με μικρά παιδιά Hong Kong, 24 Ιουνίου 2015
Super nice and comfortable

comfortable
9,3
Yuk W. Οικογένειες με μικρά παιδιά Hong Kong, 24 Ιουνίου 2015
Super comfortable and nice

Very nice and comfortable, good for couple, also family
9,3
This is one of the most impressive hotel that I have ever stay. This view of the hotel is very nice. The facilities are great, such as swimming pools, game room. However the kids club is a bit small. The breakfast buffet is ok, but the environment of the restaurant is very nice. The transportation is fair, as it is in the hill. They provide the shuttle bus service, but not very frequent. I really like the hotel and will definitely come back !
Colaco D. Ζευγάρια Portugal, 24 Ιουνίου 2015
Peaceful

The pool, sizzle restaurant, helpful of the staff, free upgrade.
9,7
It was wonderful, both of us enjoy the stay in Avista. Peaceful n quite could feel relaxation.
Wai L. Ζευγάρια Singapore, 21 Ιουνίου 2015
Avista

Cleanliness, serenity and friendliness
9
Great
Ka Y. Ζευγάρια Hong Kong, 17 Ιουνίου 2015
perfect experience in Phuket

Service, interior design, facilities
8,7
we got the room with jacuzzi for free upgrade! There are 2 floors for this room, u can enjoy sunbath or have meal in 2nd floor. Very nice facilities in the room! There is even a Bluetooth speaker. I love the design. You will have some juice and fruits when you check-in. Free shuttle bus to walking street. There is many choices for breakfast. However, the quality for dinner is not very good.

κάντε κράτηση τώρα!

Μην καθυστερείτε - Περιορισμένη διαθεσιμότητα!

Avista Hideaway Resort & Spa Phuket ΠουκέτAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Πουκέτ - ΕστιατόριοAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Πουκέτ - ΘέαAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Πουκέτ - Εσωτερικός χώρος ξενοδοχείουAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Πουκέτ - ΕστιατόριοAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Πουκέτ - Εξωτερικός χώρος ξενοδοχείουAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Πουκέτ - ΘέαAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Πουκέτ - ΔωμάτιοAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Πουκέτ - ΔωμάτιοAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Πουκέτ - ΔωμάτιοAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Πουκέτ - ΔωμάτιοAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Πουκέτ - ΔωμάτιοAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Πουκέτ - ΜπάνιοAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Πουκέτ - ΔωμάτιοAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Πουκέτ - Εγκαταστάσεις ψυχαγωγίαςAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Πουκέτ - ΔωμάτιοAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Πουκέτ - ΣουίταAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Πουκέτ - ΜπάνιοAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Πουκέτ - ΔωμάτιοAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Πουκέτ - ΔωμάτιοAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Πουκέτ - ΔωμάτιοAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Πουκέτ - ΔωμάτιοAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Πουκέτ - ΔωμάτιοAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Πουκέτ - ΠισίναAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Πουκέτ - ΠισίναAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Πουκέτ - Εσωτερικός χώρος ξενοδοχείουAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Πουκέτ - ΠισίναAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Πουκέτ - ΠισίναAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Πουκέτ - ΠισίναAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Πουκέτ - ΕστιατόριοAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Πουκέτ - ΕστιατόριοAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Πουκέτ - Μπυραρία/ΣαλόνιAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Πουκέτ - Μπυραρία/ΣαλόνιAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Πουκέτ - ΘέαAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Πουκέτ - Περιβάλλων χώροςAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Πουκέτ - Αίθουσα υποδοχήςAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Πουκέτ - Αίθουσα υποδοχήςAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Πουκέτ - ΕίσοδοςAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Πουκέτ - Λέσχη παιδιώνAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Πουκέτ - Εξωτερικός χώρος ξενοδοχείουAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Πουκέτ - Εσωτερικός χώρος ξενοδοχείουAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Πουκέτ - ΘέαAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Πουκέτ - ΘέαAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Πουκέτ - ΘέαAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Πουκέτ - ΕστιατόριοAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Πουκέτ - Εσωτερικός χώρος ξενοδοχείουAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Πουκέτ - ΘέαAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Πουκέτ - ΕστιατόριοAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Πουκέτ - ΠισίναAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Πουκέτ - ΠισίναAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Πουκέτ - ΕστιατόριοAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Πουκέτ - ΘέαAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Πουκέτ - ΕστιατόριοAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Πουκέτ - ΕστιατόριοAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Πουκέτ - ΔωμάτιοAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Πουκέτ - ΕστιατόριοAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Πουκέτ - Εσωτερικός χώρος ξενοδοχείουAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Πουκέτ - ΠισίναAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Πουκέτ - Εσωτερικός χώρος ξενοδοχείουAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Πουκέτ - Εσωτερικός χώρος ξενοδοχείουAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Πουκέτ - Εσωτερικός χώρος ξενοδοχείουAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Πουκέτ - Εσωτερικός χώρος ξενοδοχείουAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Πουκέτ - ΚατόψειςAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Πουκέτ - Κατόψεις


Η Agoda.com είναι μέλος του ομίλου The Priceline Group, παγκόσμιου ηγέτη στις online ταξιδιωτικές & συναφείς υπηρεσίες.

AS-AGWEB-3B02