Ή

Κάθε φορά που κάποιος πελάτης της Agoda αναχωρεί από το ξενοδοχείο διαμονής του, του στέλνουμε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα, ζητώντας του να αξιολογήσει την πρόσφατη διαμονή του. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος υποβολής κριτικών. Κάθε αξιολόγηση, πριν από τη δημοσίευσή της στον ιστότοπό μας, πρέπει να εγκριθεί από την ομάδα που είναι υπεύθυνη για το περιεχόμενο του ιστοτόπου της Agoda. Γι' αυτό το λόγο, σε αντίθεση με άλλους ιστότοπους, ΟΛΕΣ οι κριτικές της Agoda είναι επιβεβαιωμένες και γνήσιες.
Εισάγετε τις ημερομηνίες που επιθυμείτε να ταξιδέψετε για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα και να κάνετε κράτηση σε αυτό το ξενοδοχείο

Bemo Corner Guest House

Jl. Pantai no. 10 A, Κούτα, Μπαλί, Ινδονησία 80361 (προβολή χάρτη)

κάντε κράτηση τώρα!

Bemo Corner Guest House Μπαλί - Δωμάτιο Bemo Corner Guest House Μπαλί - Εξωτερικός χώρος ξενοδοχείου Bemo Corner Guest House Μπαλί - Περιβάλλων χώρος Bemo Corner Guest House Μπαλί - Εξωτερικός χώρος ξενοδοχείου Bemo Corner Guest House Μπαλί - Περιβάλλων χώρος Bemo Corner Guest House Μπαλί - Εσωτερικός χώρος ξενοδοχείου Bemo Corner Guest House Μπαλί - Εσωτερικός χώρος ξενοδοχείου Bemo Corner Guest House Μπαλί - Αξιοθέατο στην περιοχή Bemo Corner Guest House Μπαλί - Εξωτερικός χώρος ξενοδοχείου Bemo Corner Guest House Μπαλί - Εξωτερικός χώρος ξενοδοχείου Bemo Corner Guest House Μπαλί - Δωμάτιο Bemo Corner Guest House Μπαλί - Εξωτερικός χώρος ξενοδοχείου Bemo Corner Guest House Μπαλί - Περιβάλλων χώρος Bemo Corner Guest House Μπαλί - Εσωτερικός χώρος ξενοδοχείου Bemo Corner Guest House Μπαλί - Αξιοθέατο στην περιοχή Bemo Corner Guest House Μπαλί - Εξωτερικός χώρος ξενοδοχείου
Περιοχή Κούτα Αριθμός δωματίων: 20
Δωρεάν σύνδεση Wifi

Πρόσφατες κριτικές πελατών

Τύπος επιβάτη

 

Καλό

7,0

από 430 κριτικές

Σχέση ποιότητας-τιμής:
7,6
Τοποθεσία
8,3
Απόδοση προσωπικού:
6,9
Κατάσταση/καθαριότητα ξενοδοχείου:
7,0
Άνεση/κατάσταση δωματίου:
7,0
Φαγητό/Δείπνο:
4,9
Όλες οι κριτικές (430)
Ταξινόμηση κατά:
Laurie C. Μοναχικοί ταξιδιώτες Australia, 15 Ιουλίου 2014
relaxing convenient enjoyable

location price and accessibility
5,3
please see my previous reviews on bemo corner guest house
Laurie C. Γκρουπ Australia, 12 Ιουλίου 2014
Pleasant and good value for the money

Location,value and accessibility
6,3
See my previous reviews on the bemo corner guest house
Laurie C. Γκρουπ Australia, 12 Ιουλίου 2014
Pleasant and convenient

Value,location,accessibility
6,3
Please see my previous reviews on bemo corner guest house
Laurie C. Μοναχικοί ταξιδιώτες Australia, 11 Ιουλίου 2014
pleasant comfortable hotel

location price accessibility
5,3
please see my previous reviews on bemo corner guest house
Laurie C. Μοναχικοί ταξιδιώτες Australia, 10 Ιουλίου 2014
comfortable relaxing and convenient

location price and accessibility
5,7
I enjoyed the location and easy access to trnsport and beach.Nice big room and spacious with a little balcony and view of the temple behind.Goood value for the money.
Laurie C. Μοναχικοί ταξιδιώτες Australia, 9 Ιουλίου 2014
peaceful relaxing and pleasant

location,value,friendly staff
6
please see my previous reviews about bemo corner hotel
Laurie C. Μοναχικοί ταξιδιώτες Australia, 8 Ιουλίου 2014
comfortable and enjoyable

location,value,cleanliness
6
I found bemo corner comfortable and clean.The facilities were reasonable for the price.The staff were efficient and friendly.So all in all it was pleasant and good value for the money.Centrally located and very easy access to the shops,restaurants and bars nearby.The only downside is perhaps noise of the traffic outside,which may be an issue for some.Other than that it was fine
Beng Y. Ζευγάρια Singapore, 22 Απριλίου 2014
Very convenient place

Staffs are friendly, good location and easy access to beach
7,3
Staying in this hotel is all right but since is at the corner of a road so is rather noisy and moreover sometime few people talking so loud outside our room. The 3 days since we are there the wifi is not working and they cannot do anything. The location of the hotel is good and we can walk to the beach and shopping centre.
Andrew S. Ζευγάρια Singapore, 11 Απριλίου 2014
decent stay for price paid

relatively clean, comfortable, good location
6,3
for a guest house, we were surprised towels were provided. we expected none and had brought our own towels. room was comfortable, and no musty smell. only bad point is it is very noisy as it is near main road. we managed to sleep but this is not recommended for light sleepers. some mosquitoes were present. on the whole, centrally located, decent and we are happy with the accommodation
Maria L. Γκρουπ Sweden, 3 Απριλίου 2014
Not that good

Location, stuff, cheap
5,7

κάντε κράτηση τώρα!

Μην καθυστερείτε - Περιορισμένη διαθεσιμότητα!

Bemo Corner Guest House ΜπαλίBemo Corner Guest House Μπαλί - ΔωμάτιοBemo Corner Guest House Μπαλί - Εξωτερικός χώρος ξενοδοχείουBemo Corner Guest House Μπαλί - Περιβάλλων χώροςBemo Corner Guest House Μπαλί - Εξωτερικός χώρος ξενοδοχείουBemo Corner Guest House Μπαλί - Περιβάλλων χώροςBemo Corner Guest House Μπαλί - Εσωτερικός χώρος ξενοδοχείουBemo Corner Guest House Μπαλί - Εσωτερικός χώρος ξενοδοχείουBemo Corner Guest House Μπαλί - Αξιοθέατο στην περιοχήBemo Corner Guest House Μπαλί - Εξωτερικός χώρος ξενοδοχείουBemo Corner Guest House Μπαλί - Εξωτερικός χώρος ξενοδοχείουBemo Corner Guest House Μπαλί - ΔωμάτιοBemo Corner Guest House Μπαλί - Εξωτερικός χώρος ξενοδοχείουBemo Corner Guest House Μπαλί - Περιβάλλων χώροςBemo Corner Guest House Μπαλί - Εσωτερικός χώρος ξενοδοχείουBemo Corner Guest House Μπαλί - Αξιοθέατο στην περιοχήBemo Corner Guest House Μπαλί - Εξωτερικός χώρος ξενοδοχείου


AS-AGWEB-3C02