Κάθε φορά που κάποιος πελάτης της Agoda αναχωρεί από το ξενοδοχείο διαμονής του, του στέλνουμε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα, ζητώντας του να αξιολογήσει την πρόσφατη διαμονή του. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος υποβολής κριτικών. Κάθε αξιολόγηση, πριν από τη δημοσίευσή της στον ιστότοπό μας, πρέπει να εγκριθεί από την ομάδα που είναι υπεύθυνη για το περιεχόμενο του ιστοτόπου της Agoda. Γι' αυτό το λόγο, σε αντίθεση με άλλους ιστότοπους, ΟΛΕΣ οι κριτικές της Agoda είναι επιβεβαιωμένες και γνήσιες.
Εισάγετε τις ημερομηνίες που επιθυμείτε να ταξιδέψετε για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα και να κάνετε κράτηση σε αυτό το ξενοδοχείο

Bounty Hotel

Jalan Segara Batu Bolong 18, Περιοχή Κουτα, Μπαλί, Ινδονησία (προβολή χάρτη)

κάντε κράτηση τώρα!

Bounty Hotel Μπαλί - Αίθουσα υποδοχής Bounty Hotel Μπαλί - Εξωτερικός χώρος ξενοδοχείου Bounty Hotel Μπαλί - Εξωτερικός χώρος ξενοδοχείου Bounty Hotel Μπαλί - Εξωτερικός χώρος ξενοδοχείου Bounty Hotel Μπαλί - Εγκαταστάσεις ψυχαγωγίας Bounty Hotel Μπαλί - Πισίνα Bounty Hotel Μπαλί - Εγκαταστάσεις ψυχαγωγίας Bounty Hotel Μπαλί - Εστιατόριο Bounty Hotel Μπαλί - Εστιατόριο Bounty Hotel Μπαλί - Εστιατόριο Bounty Hotel Μπαλί - Αίθουσα υποδοχής Bounty Hotel Μπαλί - Αίθουσα υποδοχής Bounty Hotel Μπαλί - Σπα Bounty Hotel Μπαλί - Παροχές Bounty Hotel Μπαλί - Πισίνα Bounty Hotel Μπαλί - Εξωτερικός χώρος ξενοδοχείου
Bounty Hotel Μπαλί - Εξωτερικός χώρος ξενοδοχείου Bounty Hotel Μπαλί - Εστιατόριο Bounty Hotel Μπαλί - Πισίνα Bounty Hotel Μπαλί - Πισίνα Bounty Hotel Μπαλί - Αίθουσα υποδοχής Bounty Hotel Μπαλί - Αίθουσα υποδοχής Bounty Hotel Μπαλί - Αίθουσα υποδοχής Bounty Hotel Μπαλί - Μπυραρία/Σαλόνι Bounty Hotel Μπαλί - Δωμάτιο Bounty Hotel Μπαλί - Δωμάτιο Bounty Hotel Μπαλί - Δωμάτιο Bounty Hotel Μπαλί - Δωμάτιο
Περιοχή Περιοχή Κουτα Αριθμός δωματίων: 166

Πρόσφατες κριτικές πελατών

Τύπος επιβάτη

 

Καλό
Σχέση ποιότητας-τιμής:
7,1
Τοποθεσία
8,4
Απόδοση προσωπικού:
7,2
Κατάσταση/καθαριότητα ξενοδοχείου:
6,9
Άνεση/κατάσταση δωματίου:
7,3
Φαγητό/Δείπνο:
7,0
Όλες οι κριτικές (535)
Ταξινόμηση κατά:
Andrew C. Γκρουπ Australia, 19 Αυγούστου 2015
Was a great stay and a good party :)

Party, food, hotel workers
9,7
Exceptional
Αναφορά αυτής της κριτικής
Agnes M. Οικογένειες με μεγαλύτερα παιδιά Indonesia, 8 Αυγούστου 2015
Great for location

Location, price and comfort
8,7
Very good, my teenage children love it
Αναφορά αυτής της κριτικής
Bradley K. Μοναχικοί ταξιδιώτες United Kingdom, 26 Ιουλίου 2015
Party party

Only 3? That is way not enough
8,7
My stay was fantastic, loved every minute of it. From the simple Check-in, great rooms, superb pools and bar, mid location from the beach and main nightlife strip, good food and the 24 hour drinking!! This hotels claims for the young at heart are exactly that. If you are looking for peace and tranquility, the hotel.is not for you. But if you are looking for a party, then the bounty hotel is the place to be.
Αναφορά αυτής της κριτικής
Novita A. Οικογένειες με μικρά παιδιά Indonesia, 23 Ιουλίου 2015
Nice hotel

Food,staff,cleaness
7
Αναφορά αυτής της κριτικής
Mohammad A. Μοναχικοί ταξιδιώτες Saudi Arabia, 19 Ιουλίου 2015
Not good experience

the location
3
Okay, usually I don't right review but this time I believe i'm obligated to right review about this place. The only reason I booked it was because of the reviews i read and misguided me to chose it. To be fair, the rooms are clean but I won't say this is 3 star hotel. This feals like 1 star on American standers. The staff were not welcoming me when I arrived, I waited 45 min to get my room ready even though i was there on check in time. The girl on the reception was rude and im not sure this was because of her way of talking or maybe because of her lack of english. When I first arrived, she said you pay $100 deposit. I was like Okay but I didn't read that when I booked from your website, she pointed to the sign on her left says there is $100 deposit without explaining and kept writing something, and not looking to me while I was in front of her. Its not about the money but it's about the way I was treated. Second, the place is very old, rooms are old decorations, feels like 90s more like old dorm for college students. The Ac has issue on my room. There was no safe locker in the room. The reasturent was very expensive for bali prices. (French fries with drink = $12). I will only recommend this place for group of college students who are coming together maybe they will like the pool and the atmosphere for college life. But I don't think this place is good fit for solo travelers or couples or family..
Αναφορά αυτής της κριτικής
Jack G. Γκρουπ Australia, 19 Ιουλίου 2015
Loved it

Location, music, crowed
8,7
When I heard the bounty hotel was the number 1 party hotel I pictured a lot less. It was such a good location great vibe and the staff were all so friendly
Αναφορά αυτής της κριτικής
Jennifer B. Μοναχικοί ταξιδιώτες Australia, 15 Ιουλίου 2015
Good location but disappointing with standards

- location, prompt room management
5,7
Disappointing start, was given a smoking room, asked to move twice. Wouldn't help with the volcano, nor call the toll free number. Bathroom had other people's hair on the wall, and had not been cleaned properly. Towels had holes in them.
Αναφορά αυτής της κριτικής
Patricia G. Ζευγάρια United States of America, 1 Ιουλίου 2015
Great location

Location, pool party, bar.
9
Great stay, my biggest complaint was moldy towels. Super gross. three set of towels all moldy smelling.
Αναφορά αυτής της κριτικής
Rosa D. Ζευγάρια Australia, 27 Ιουνίου 2015
Happy

Location, good service, value
8,7
Good
Αναφορά αυτής της κριτικής
Stephen B. Μοναχικοί ταξιδιώτες Australia, 14 Ιουνίου 2015
First time in bAli for years

The quieter back pool.
7,3
Too noisy
Αναφορά αυτής της κριτικής

κάντε κράτηση τώρα!

Μην καθυστερείτε - Περιορισμένη διαθεσιμότητα!

Bounty Hotel ΜπαλίBounty Hotel Μπαλί - Αίθουσα υποδοχήςBounty Hotel Μπαλί - Εξωτερικός χώρος ξενοδοχείουBounty Hotel Μπαλί - Εξωτερικός χώρος ξενοδοχείουBounty Hotel Μπαλί - Εξωτερικός χώρος ξενοδοχείουBounty Hotel Μπαλί - Εγκαταστάσεις ψυχαγωγίαςBounty Hotel Μπαλί - ΠισίναBounty Hotel Μπαλί - Εγκαταστάσεις ψυχαγωγίαςBounty Hotel Μπαλί - ΕστιατόριοBounty Hotel Μπαλί - ΕστιατόριοBounty Hotel Μπαλί - ΕστιατόριοBounty Hotel Μπαλί - Αίθουσα υποδοχήςBounty Hotel Μπαλί - Αίθουσα υποδοχήςBounty Hotel Μπαλί - ΣπαBounty Hotel Μπαλί - ΠαροχέςBounty Hotel Μπαλί - ΠισίναBounty Hotel Μπαλί - Εξωτερικός χώρος ξενοδοχείουBounty Hotel Μπαλί - Εξωτερικός χώρος ξενοδοχείουBounty Hotel Μπαλί - ΕστιατόριοBounty Hotel Μπαλί - ΠισίναBounty Hotel Μπαλί - ΠισίναBounty Hotel Μπαλί - Αίθουσα υποδοχήςBounty Hotel Μπαλί - Αίθουσα υποδοχήςBounty Hotel Μπαλί - Αίθουσα υποδοχήςBounty Hotel Μπαλί - Μπυραρία/ΣαλόνιBounty Hotel Μπαλί - ΔωμάτιοBounty Hotel Μπαλί - ΔωμάτιοBounty Hotel Μπαλί - ΔωμάτιοBounty Hotel Μπαλί - ΔωμάτιοBounty Hotel Μπαλί - ΔωμάτιοBounty Hotel Μπαλί - ΠισίναBounty Hotel Μπαλί - Ινστιτούτο αισθητικήςBounty Hotel Μπαλί - Εγκαταστάσεις ψυχαγωγίαςBounty Hotel Μπαλί - ΣπαBounty Hotel Μπαλί - ΣπαBounty Hotel Μπαλί - ΣπαBounty Hotel Μπαλί - ΠαροχέςBounty Hotel Μπαλί - Εγκαταστάσεις ψυχαγωγίαςBounty Hotel Μπαλί - ΣπαBounty Hotel Μπαλί - Μπυραρία/ΣαλόνιBounty Hotel Μπαλί - ΠισίναBounty Hotel Μπαλί - Εγκαταστάσεις ψυχαγωγίαςBounty Hotel Μπαλί - ΠισίναBounty Hotel Μπαλί - Εγκαταστάσεις ψυχαγωγίαςBounty Hotel Μπαλί - Εγκαταστάσεις ψυχαγωγίαςBounty Hotel Μπαλί - Εγκαταστάσεις ψυχαγωγίαςBounty Hotel Μπαλί - Εγκαταστάσεις ψυχαγωγίαςBounty Hotel Μπαλί - Εγκαταστάσεις ψυχαγωγίαςBounty Hotel Μπαλί - Εγκαταστάσεις ψυχαγωγίαςBounty Hotel Μπαλί - Εγκαταστάσεις ψυχαγωγίαςBounty Hotel Μπαλί - Εγκαταστάσεις ψυχαγωγίαςBounty Hotel Μπαλί - Εγκαταστάσεις ψυχαγωγίαςBounty Hotel Μπαλί - Πισίνα


AS-AGWEB-3A04