Κάθε φορά που κάποιος πελάτης της Agoda αναχωρεί από το ξενοδοχείο διαμονής του, του στέλνουμε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα, ζητώντας του να αξιολογήσει την πρόσφατη διαμονή του. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος υποβολής κριτικών. Κάθε αξιολόγηση, πριν από τη δημοσίευσή της στον ιστότοπό μας, πρέπει να εγκριθεί από την ομάδα που είναι υπεύθυνη για το περιεχόμενο του ιστοτόπου της Agoda. Γι' αυτό το λόγο, σε αντίθεση με άλλους ιστότοπους, ΟΛΕΣ οι κριτικές της Agoda είναι επιβεβαιωμένες και γνήσιες.
Εισάγετε τις ημερομηνίες που επιθυμείτε να ταξιδέψετε για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα και να κάνετε κράτηση σε αυτό το ξενοδοχείο

Diamond Suites & Residences

No. 8 Apitong St. cor. Escario St., Camputhaw, Πόλη Τσεμπού, Φιλιππίνες 6000 (προβολή χάρτη)

κάντε κράτηση τώρα!

Diamond Suites & Residences Πόλη Τσεμπού - Δωμάτιο Diamond Suites & Residences Πόλη Τσεμπού - Αίθουσα υποδοχής Diamond Suites & Residences Πόλη Τσεμπού - Εστιατόριο Diamond Suites & Residences Πόλη Τσεμπού - Αίθουσα συσκέψεων Diamond Suites & Residences Πόλη Τσεμπού - Δωμάτιο Diamond Suites & Residences Πόλη Τσεμπού - Αίθουσα υποδοχής Diamond Suites & Residences Πόλη Τσεμπού - Αίθουσα συσκέψεων Diamond Suites & Residences Πόλη Τσεμπού - Πισίνα Diamond Suites & Residences Πόλη Τσεμπού - Γυμναστήριο Diamond Suites & Residences Πόλη Τσεμπού - Αίθουσα συσκέψεων Diamond Suites & Residences Πόλη Τσεμπού - Αίθουσα συσκέψεων
Περιοχή Camputhaw Αριθμός δωματίων: 102

Πρόσφατες κριτικές πελατών

Τύπος επιβάτη

 

Πολύ καλό

7,6

από 361 κριτικές

0 κριτικές στα ελληνικά

Σχέση ποιότητας-τιμής:
7,4
Τοποθεσία
8,6
Απόδοση προσωπικού:
7,7
Κατάσταση/καθαριότητα ξενοδοχείου:
7,8
Άνεση/κατάσταση δωματίου:
7,6
Φαγητό/Δείπνο:
6,7
Όλες οι κριτικές (361)
Ταξινόμηση κατά:
Arthur R. Ζευγάρια Philippines, 29 Δεκεμβρίου 2015
Average room, but excellent location

location, staff, bed
7
Room and food were average. Best thing about it is the location (right across Ayala Center Cebu). Things we did not like were: hallways and room smell old, saw a dead bug/roach right upon entering the room, towels were not visually clean (has stain marks), no in-room safety deposit box.
Αναφορά αυτής της κριτικής
Anne M. Οικογένειες με μεγαλύτερα παιδιά Philippines, 29 Δεκεμβρίου 2015
very small room

location
5,3
the room was very small, although they did allow early check in . its definitely not a four star hotel. i have been to a lot of hotel and some 3 star have better facilities. there is no internet in the room as advertised ,you have to go down the lobby and the "business center" which is 1 computer does not have wi fi
Αναφορά αυτής της κριτικής
Rencel M. Με επαγγελματικές υποχρεώσεις Philippines, 4 Δεκεμβρίου 2015
Budget hotel

Room, Budget, Location
8
Αναφορά αυτής της κριτικής
Afstratios S. Μοναχικοί ταξιδιώτες United States of America, 28 Νοεμβρίου 2015
Great location - 3 star in my opinion

Location, confortable mattress, clean
7,7
Dime and suites is a nice hotel and I would stay there again. It's a solid three star hotel. The location is great because it is walking distance to Ajella mall. And the rate is fair
Αναφορά αυτής της κριτικής
James J. Ζευγάρια Philippines, 19 Νοεμβρίου 2015
Great location, excellent staff

Walking distance to Ayala Mall, friendly staff, Nice atmosphere
7,7
It's always pleasant when we stay here. Only a 5 minute walk to Ayala Mall. The gym is more of an embarrassment to the hotel and should either consider an upgrade, or eliminate all together. Our first visit had a very good breakfast, however, this visit didn't prove the same. I would rate it at 3 stars but only because of the gym,and lack of accommodations. The staff is definitely 5 stars.
Αναφορά αυτής της κριτικής
Dick L. Ζευγάρια United States of America, 13 Νοεμβρίου 2015
Good location

CR has hot water, clean, counter space
8
This is the first hotel through Agoda that put me on the 1st floor with local traffic. All other places gave me upper floors and upgraded me. The breakfast buffet is only second to the worst by Casa Rosario. There is little communication on the counter staff with information and they never gave me a receipt when I left. The one good thing is that they had no fee for early arrival.
Αναφορά αυτής της κριτικής
Jose V. Οικογένειες με μεγαλύτερα παιδιά United States of America, 26 Οκτωβρίου 2015
Good Hotel

Location, clean
7,7
It's Fine
Αναφορά αυτής της κριτικής
Rencel M. Με επαγγελματικές υποχρεώσεις Philippines, 23 Οκτωβρίου 2015
Nice Hotel

Room, Location, Budget
8
Αναφορά αυτής της κριτικής
Rencel M. Με επαγγελματικές υποχρεώσεις Philippines, 16 Οκτωβρίου 2015
Nice hotel

Room, location, food
8
Αναφορά αυτής της κριτικής
Matthew E. Ζευγάρια Philippines, 11 Οκτωβρίου 2015
CONVENIENCE AND ACCESSIBILITY

VERY CONVENIENT AND ACCESSIBLE TO AND FROM SHOPPING MALLS; WALKING DISTANCE TO AYALA CEBU
8,7
GREAT AND STRESS FREE!! VERY CONVENIENT AND ACCESSIBLE TO TAXIS AND SHOPPING MALLS. YOU CAN WALK IF YOU WANT TO THE SHOPPING MALLS. THE ROOM IS JUST GOOD ENOUGH FOR THE VALUE OF MONEY WE PAID.
Αναφορά αυτής της κριτικής
1 από 1 κριτική
 

κάντε κράτηση τώρα!

Μην καθυστερείτε - Περιορισμένη διαθεσιμότητα!

Diamond Suites & Residences Πόλη ΤσεμπούDiamond Suites & Residences Πόλη Τσεμπού - ΔωμάτιοDiamond Suites & Residences Πόλη Τσεμπού - Αίθουσα υποδοχήςDiamond Suites & Residences Πόλη Τσεμπού - ΕστιατόριοDiamond Suites & Residences Πόλη Τσεμπού - Αίθουσα συσκέψεωνDiamond Suites & Residences Πόλη Τσεμπού - ΔωμάτιοDiamond Suites & Residences Πόλη Τσεμπού - Αίθουσα υποδοχήςDiamond Suites & Residences Πόλη Τσεμπού - Αίθουσα συσκέψεωνDiamond Suites & Residences Πόλη Τσεμπού - ΠισίναDiamond Suites & Residences Πόλη Τσεμπού - ΓυμναστήριοDiamond Suites & Residences Πόλη Τσεμπού - Αίθουσα συσκέψεωνDiamond Suites & Residences Πόλη Τσεμπού - Αίθουσα συσκέψεων


Η Agoda.com είναι μέλος του ομίλου The Priceline Group, παγκόσμιου ηγέτη στις online ταξιδιωτικές & συναφείς υπηρεσίες.

AS-AGWEB-3B04