Κάθε φορά που κάποιος πελάτης της Agoda αναχωρεί από το ξενοδοχείο διαμονής του, του στέλνουμε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα, ζητώντας του να αξιολογήσει την πρόσφατη διαμονή του. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος υποβολής κριτικών. Κάθε αξιολόγηση, πριν από τη δημοσίευσή της στον ιστότοπό μας, πρέπει να εγκριθεί από την ομάδα που είναι υπεύθυνη για το περιεχόμενο του ιστοτόπου της Agoda. Γι' αυτό το λόγο, σε αντίθεση με άλλους ιστότοπους, ΟΛΕΣ οι κριτικές της Agoda είναι επιβεβαιωμένες και γνήσιες.
Εισάγετε τις ημερομηνίες που επιθυμείτε να ταξιδέψετε για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα και να κάνετε κράτηση σε αυτό το ξενοδοχείο

Express Inn - Cebu

M.J. Cuenco Avenue corner Pope John Paul II, Πόλη Σέμπου, Cebu City, Φιλιππίνες 6000 (προβολή χάρτη)

κάντε κράτηση τώρα!

Express Inn - Cebu Cebu City - Δωμάτιο Express Inn - Cebu Cebu City - Δωμάτιο Express Inn - Cebu Cebu City - Εστιατόριο Express Inn - Cebu Cebu City - Δωμάτιο Express Inn - Cebu Cebu City - Δωμάτιο Express Inn - Cebu Cebu City - Αίθουσα υποδοχής Express Inn - Cebu Cebu City - Δωμάτιο Express Inn - Cebu Cebu City - Δωμάτιο Express Inn - Cebu Cebu City - Δωμάτιο Express Inn - Cebu Cebu City - Δωμάτιο Express Inn - Cebu Cebu City - Αίθουσα υποδοχής Express Inn - Cebu Cebu City - Δωμάτιο Express Inn - Cebu Cebu City - Εστιατόριο Express Inn - Cebu Cebu City - Μπάνιο Express Inn - Cebu Cebu City - Εσωτερικός χώρος ξενοδοχείου Express Inn - Cebu Cebu City - Εσωτερικός χώρος ξενοδοχείου
Express Inn - Cebu Cebu City - Εσωτερικός χώρος ξενοδοχείου Express Inn - Cebu Cebu City - Εσωτερικός χώρος ξενοδοχείου Express Inn - Cebu Cebu City - Εσωτερικός χώρος ξενοδοχείου Express Inn - Cebu Cebu City - Δωμάτιο Express Inn - Cebu Cebu City - Δωμάτιο Express Inn - Cebu Cebu City - Δωμάτιο Express Inn - Cebu Cebu City - Δωμάτιο Express Inn - Cebu Cebu City - Δωμάτιο Express Inn - Cebu Cebu City - Δωμάτιο Express Inn - Cebu Cebu City - Δωμάτιο Express Inn - Cebu Cebu City - Δωμάτιο Express Inn - Cebu Cebu City - Δωμάτιο
Περιοχή Πόλη Σέμπου Αριθμός δωματίων: 84
Δωρεάν σύνδεση Wifi

Πρόσφατες κριτικές πελατών

Τύπος επιβάτη

 

Καλό
Σχέση ποιότητας-τιμής:
7,4
Τοποθεσία
7,7
Απόδοση προσωπικού:
7,0
Κατάσταση/καθαριότητα ξενοδοχείου:
6,9
Άνεση/κατάσταση δωματίου:
6,7
Φαγητό/Δείπνο:
6,0
Όλες οι κριτικές (524)
Ταξινόμηση κατά:
Ryan F. Ζευγάρια Philippines, 20 Ιουλίου 2015
Budget Hotel

Location, value for money and helpful staff
7
Location is good and very accessible by taxi and jeepneys (local transportation). Near SM Mandaue, around 10 minutes walk from the hotel. Cleanliness is ok and staff were helpful. If you don't plan to stay in the hotel and spend most of your time outside, this hotel would be just fine.
Αναφορά αυτής της κριτικής
Todd M. Οικογένειες με μικρά παιδιά United States of America, 19 Ιουλίου 2015
Okay hotel good location.

Location clean rooms and cheap
6
Good location and rooms were nice. Hotel as a whole is a bit rundown and feels cramped. Not a bad hotel for the price I would stay again given the price!
Αναφορά αυτής της κριτικής
Emily B. Οικογένειες με μικρά παιδιά Philippines, 18 Ιουλίου 2015
Staff are not considerate....bad experience..

Accesssible other wise no more
8
Bad day
Αναφορά αυτής της κριτικής
Stephen L. Μοναχικοί ταξιδιώτες Australia, 16 Ιουλίου 2015
Not that good

no 1 thing
6
It was ok will not stay again
Αναφορά αυτής της κριτικής
Darryl C. Ζευγάρια Austria, 8 Ιουλίου 2015
noisey stay

short stay.location staff
5
well it is close to SM but it is a very noisey road out front of the hotel 24hr day
Αναφορά αυτής της κριτικής
Steven S. Οικογένειες με μικρά παιδιά Philippines, 14 Ιουνίου 2015
Affordable.. But with a sad cost

Accessible to major city destinations, affordable rooms
5
Despite some positive reviews, overall, our experience with the hotel staff was somewhat negative. We had confirmed reservations for two family rooms. We even verified the reswrvation the night before. Sadly, one of our reserved family rooms was downgraded to a deluxe room. Nobody informed us ahead that there was a double booking and that they had to give the family room to another client. When confronted with the problem, none of the staff would accept accountability. The manager or supervisor wasnt even available for clarification/complaint. I just couldnt fathom the fact that we had paid reservations and prior conifrmation and that they would just give out our room due to double booking. No one from the staff could give me a valid explanation for the problem and no supervisor was available to make the necessary adjustment for our discomfort. My rating for customer service and problem handling is very poor. Im saddened with the availability of their supervisor and the false promises given by their receptionists
Αναφορά αυτής της κριτικής
Tammarut S. Με επαγγελματικές υποχρεώσεις Thailand, 28 Μαΐου 2015
I will not com back this hotel again
3,3
I will not com back this hotel again Hotel is near SM mall Staff is alway busy and over active But never to have any reflect with customer in front my room no drinking warter and blanket 3 night. Wifi is not functioning I must call staff for reset every day.
Αναφορά αυτής της κριτικής
Rene V. Μοναχικοί ταξιδιώτες Philippines, 24 Μαΐου 2015
Just the location

Location, simple, and fair price
6,3
Location is the buying power of Express Inn. WiFi connection is weak to none. For 3 days and 3 nights stay, room was never cleaned even when we left the 'Make up room' sign. No replenishment of amenities, no changing of towels and sheets. TV sound is not clear.
Αναφορά αυτής της κριτικής
Yuh S. Οικογένειες με μικρά παιδιά Malaysia, 19 Μαΐου 2015
Nice Hotel

Overall is good, friendly staff
7,3
Αναφορά αυτής της κριτικής
James V. Ζευγάρια Australia, 17 Μαΐου 2015
Express Inn - Cebu
4,3
The hotel is on a corner and the fumes from idling cars, trucks stunk our room out. The air conditioning was noisy as well.
Αναφορά αυτής της κριτικής

κάντε κράτηση τώρα!

Μην καθυστερείτε - Περιορισμένη διαθεσιμότητα!

Express Inn - Cebu Cebu CityExpress Inn - Cebu Cebu City - ΔωμάτιοExpress Inn - Cebu Cebu City - ΔωμάτιοExpress Inn - Cebu Cebu City - ΕστιατόριοExpress Inn - Cebu Cebu City - ΔωμάτιοExpress Inn - Cebu Cebu City - ΔωμάτιοExpress Inn - Cebu Cebu City - Αίθουσα υποδοχήςExpress Inn - Cebu Cebu City - ΔωμάτιοExpress Inn - Cebu Cebu City - ΔωμάτιοExpress Inn - Cebu Cebu City - ΔωμάτιοExpress Inn - Cebu Cebu City - ΔωμάτιοExpress Inn - Cebu Cebu City - Αίθουσα υποδοχήςExpress Inn - Cebu Cebu City - ΔωμάτιοExpress Inn - Cebu Cebu City - ΕστιατόριοExpress Inn - Cebu Cebu City - ΜπάνιοExpress Inn - Cebu Cebu City - Εσωτερικός χώρος ξενοδοχείουExpress Inn - Cebu Cebu City - Εσωτερικός χώρος ξενοδοχείουExpress Inn - Cebu Cebu City - Εσωτερικός χώρος ξενοδοχείουExpress Inn - Cebu Cebu City - Εσωτερικός χώρος ξενοδοχείουExpress Inn - Cebu Cebu City - Εσωτερικός χώρος ξενοδοχείουExpress Inn - Cebu Cebu City - ΔωμάτιοExpress Inn - Cebu Cebu City - ΔωμάτιοExpress Inn - Cebu Cebu City - ΔωμάτιοExpress Inn - Cebu Cebu City - ΔωμάτιοExpress Inn - Cebu Cebu City - ΔωμάτιοExpress Inn - Cebu Cebu City - ΔωμάτιοExpress Inn - Cebu Cebu City - ΔωμάτιοExpress Inn - Cebu Cebu City - ΔωμάτιοExpress Inn - Cebu Cebu City - ΔωμάτιοExpress Inn - Cebu Cebu City - ΔωμάτιοExpress Inn - Cebu Cebu City - ΔωμάτιοExpress Inn - Cebu Cebu City - ΔωμάτιοExpress Inn - Cebu Cebu City - ΔωμάτιοExpress Inn - Cebu Cebu City - ΔωμάτιοExpress Inn - Cebu Cebu City - Δωμάτιο


Η Agoda.com είναι μέλος του ομίλου The Priceline Group, παγκόσμιου ηγέτη στις online ταξιδιωτικές & συναφείς υπηρεσίες.

AS-AGWEB-3C07