Ή

Κάθε φορά που κάποιος πελάτης της Agoda αναχωρεί από το ξενοδοχείο διαμονής του, του στέλνουμε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα, ζητώντας του να αξιολογήσει την πρόσφατη διαμονή του. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος υποβολής κριτικών. Κάθε αξιολόγηση, πριν από τη δημοσίευσή της στον ιστότοπό μας, πρέπει να εγκριθεί από την ομάδα που είναι υπεύθυνη για το περιεχόμενο του ιστοτόπου της Agoda. Γι' αυτό το λόγο, σε αντίθεση με άλλους ιστότοπους, ΟΛΕΣ οι κριτικές της Agoda είναι επιβεβαιωμένες και γνήσιες.
Εισάγετε τις ημερομηνίες που επιθυμείτε να ταξιδέψετε για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα και να κάνετε κράτηση σε αυτό το ξενοδοχείο

Grand Lapa Macau Hotel

956-1110 Avenida da Amizade, Μακάο (Πόλη), Μακάο (προβολή χάρτη)

κάντε κράτηση τώρα!

Grand Lapa Macau Hotel Μακάο - Εγκαταστάσεις ψυχαγωγίας Grand Lapa Macau Hotel Μακάο - Κήπος Grand Lapa Macau Hotel Μακάο - Αίθουσα υποδοχής Grand Lapa Macau Hotel Μακάο - Σπα Grand Lapa Macau Hotel Μακάο - Σπα Grand Lapa Macau Hotel Μακάο - Εστιατόριο Grand Lapa Macau Hotel Μακάο - Εστιατόριο Grand Lapa Macau Hotel Μακάο - Σπα Grand Lapa Macau Hotel Μακάο - Εστιατόριο Grand Lapa Macau Hotel Μακάο - Σπα Grand Lapa Macau Hotel Μακάο - Εσωτερικός χώρος ξενοδοχείου Grand Lapa Macau Hotel Μακάο - Πισίνα Grand Lapa Macau Hotel Μακάο - Κήπος Grand Lapa Macau Hotel Μακάο - Εξωτερικός χώρος ξενοδοχείου Grand Lapa Macau Hotel Μακάο - Εστιατόριο Grand Lapa Macau Hotel Μακάο - Εστιατόριο
Grand Lapa Macau Hotel Μακάο - Σουίτα Grand Lapa Macau Hotel Μακάο - Σουίτα Grand Lapa Macau Hotel Μακάο - Πισίνα Grand Lapa Macau Hotel Μακάο - Εξωτερικός χώρος ξενοδοχείου Grand Lapa Macau Hotel Μακάο - Εξωτερικός χώρος ξενοδοχείου Grand Lapa Macau Hotel Μακάο - Λέσχη παιδιών Grand Lapa Macau Hotel Μακάο - Αίθουσα συσκέψεων Grand Lapa Macau Hotel Μακάο - Αθλήματα και δραστηριότητες Grand Lapa Macau Hotel Μακάο - Γυμναστήριο Grand Lapa Macau Hotel Μακάο - Εσωτερικός χώρος ξενοδοχείου Grand Lapa Macau Hotel Μακάο - Δωμάτιο Grand Lapa Macau Hotel Μακάο - Εξωτερικός χώρος ξενοδοχείου
Περιοχή Μακάο (Πόλη) Αριθμός δωματίων: 416

Πρόσφατες κριτικές πελατών

Τύπος επιβάτη

 

Πολύ καλό

7,9

από 764 κριτικές

Σχέση ποιότητας-τιμής:
7,5
Τοποθεσία
8,1
Απόδοση προσωπικού:
8,0
Κατάσταση/καθαριότητα ξενοδοχείου:
8,0
Άνεση/κατάσταση δωματίου:
8,4
Φαγητό/Δείπνο:
7,5
Όλες οι κριτικές (764)
Ταξινόμηση κατά:
Andrew M. Με επαγγελματικές υποχρεώσεις United States of America, 18 Οκτωβρίου 2014
Lapa Review

location, price, service
9
Good hotel for value
Veronica C. Με επαγγελματικές υποχρεώσεις Singapore, 18 Οκτωβρίου 2014
Large comfortable room

Large room, location, staff service
8
Hotel is comfortable and Thai food is fantastic. Location is very good, near ferry terminal and local eateries. Staff was helpful and offered good suggestion and alternatives when asked about transportation.
Shaun B. Οικογένειες με μικρά παιδιά United States of America, 2 Οκτωβρίου 2014
Macau Stay

Service, outdoor facilities, and the useful assistance
10
Although the carpet and rooms have an old smell, the overall facility is fantastic. The primary reason for the great review was the service. Every individual was helpful, pleasant and very quick to assist. Each detail from the room service, the lobby staff and the spa/ lifeguards was pleasant and such a welcome change from Hong Kong. Additionally, the professionalism was that of a 5 star hotel with a very reasonable price. Overall, it was one of the best stays I have had.
Chan C. Με επαγγελματικές υποχρεώσεις China, 28 Σεπτεμβρίου 2014
Expensive

Expensive
7,3
very expensive because of holiday.
Robert O. Μοναχικοί ταξιδιώτες United States of America, 12 Σεπτεμβρίου 2014
Great hotel. always has been, still is.

comfort, food, nice rooms.
8,3
Great macau hotel.
Wing P. Μοναχικοί ταξιδιώτες China, 30 Αυγούστου 2014
Quiet

Good View
9,3
Craig M. Οικογένειες με μικρά παιδιά United Kingdom, 24 Αυγούστου 2014
Grand Lapa Macau Hotel

pool, staff, lobby
5
Poor room and overpriced
Man N. Με επαγγελματικές υποχρεώσεις Macau, 15 Αυγούστου 2014
good and reasonable price

price, cleanliness, location
8
Wai C. Ζευγάρια Hong Kong, 11 Αυγούστου 2014
old hotel with below standard service

near to pier
4
no taxi station, no shuttle bus. I stayed 2 days with little enjoyment in this hotel. Bed is too soft and towel not clean enough. One thing good is the small fruit dish with knife and fork. No tissue in the bed room and useless mirrors and table with torn lighting. Don't miss the casino that is empty and dead luck for you.
Eugene L. Ζευγάρια Singapore, 27 Ιουλίου 2014
Don't be fooled by its old and aged facade!

Room comfort, value for money and hotel condition
9
I chose grand lapa for my macau trip because it's listed as a 5 star hotel and the price was pretty good.. so decided to give it a go. Upon getting off the cab, i had a shock and had doubts about my booking because the facade was simply too outdated and dirty (they really really could use a makeover). well nothing i could do anyway since i have already paid for it.. when i went in... my perception changed 180 degrees! it does feel grand and luxurious inside.. like how a 5 stars hotel should be. drank at their lounge, had breakfast, and ordered room service. overall i'm happy with my dining experience. price is very reasonable too. location wise, it's a 5 mins ride to all major casinos / ferry terminals room is definitely comfortable for me. spacious, clean and i hav a good view of the airport where the sea is. reasonable priced as well. one BAD point however, the facilities area is strangely 1 building away, you would hav to walk through the public path way (1 minute walk) to get there. which means if you wanna hav a swim, make sure you are nicely covered with shower robe or towel when you walk there... to avoid public eyes staring at you. lastly.. totally enjoyed my experience there.

κάντε κράτηση τώρα!

Μην καθυστερείτε - Περιορισμένη διαθεσιμότητα!

Grand Lapa Macau Hotel ΜακάοGrand Lapa Macau Hotel Μακάο - Εγκαταστάσεις ψυχαγωγίαςGrand Lapa Macau Hotel Μακάο - ΚήποςGrand Lapa Macau Hotel Μακάο - Αίθουσα υποδοχήςGrand Lapa Macau Hotel Μακάο - ΣπαGrand Lapa Macau Hotel Μακάο - ΣπαGrand Lapa Macau Hotel Μακάο - ΕστιατόριοGrand Lapa Macau Hotel Μακάο - ΕστιατόριοGrand Lapa Macau Hotel Μακάο - ΣπαGrand Lapa Macau Hotel Μακάο - ΕστιατόριοGrand Lapa Macau Hotel Μακάο - ΣπαGrand Lapa Macau Hotel Μακάο - Εσωτερικός χώρος ξενοδοχείουGrand Lapa Macau Hotel Μακάο - ΠισίναGrand Lapa Macau Hotel Μακάο - ΚήποςGrand Lapa Macau Hotel Μακάο - Εξωτερικός χώρος ξενοδοχείουGrand Lapa Macau Hotel Μακάο - ΕστιατόριοGrand Lapa Macau Hotel Μακάο - ΕστιατόριοGrand Lapa Macau Hotel Μακάο - ΣουίταGrand Lapa Macau Hotel Μακάο - ΣουίταGrand Lapa Macau Hotel Μακάο - ΠισίναGrand Lapa Macau Hotel Μακάο - Εξωτερικός χώρος ξενοδοχείουGrand Lapa Macau Hotel Μακάο - Εξωτερικός χώρος ξενοδοχείουGrand Lapa Macau Hotel Μακάο - Λέσχη παιδιώνGrand Lapa Macau Hotel Μακάο - Αίθουσα συσκέψεωνGrand Lapa Macau Hotel Μακάο - Αθλήματα και δραστηριότητεςGrand Lapa Macau Hotel Μακάο - ΓυμναστήριοGrand Lapa Macau Hotel Μακάο - Εσωτερικός χώρος ξενοδοχείουGrand Lapa Macau Hotel Μακάο - ΔωμάτιοGrand Lapa Macau Hotel Μακάο - Εξωτερικός χώρος ξενοδοχείουGrand Lapa Macau Hotel Μακάο - ΠισίναGrand Lapa Macau Hotel Μακάο - Αίθουσα δεξιώσεωνGrand Lapa Macau Hotel Μακάο - Αίθουσα δεξιώσεων


AS-AGWEB-3C03