Κάθε φορά που κάποιος πελάτης της Agoda αναχωρεί από το ξενοδοχείο διαμονής του, του στέλνουμε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα, ζητώντας του να αξιολογήσει την πρόσφατη διαμονή του. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος υποβολής κριτικών. Κάθε αξιολόγηση, πριν από τη δημοσίευσή της στον ιστότοπό μας, πρέπει να εγκριθεί από την ομάδα που είναι υπεύθυνη για το περιεχόμενο του ιστοτόπου της Agoda. Γι' αυτό το λόγο, σε αντίθεση με άλλους ιστότοπους, ΟΛΕΣ οι κριτικές της Agoda είναι επιβεβαιωμένες και γνήσιες.
Εισάγετε τις ημερομηνίες που επιθυμείτε να ταξιδέψετε για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα και να κάνετε κράτηση σε αυτό το ξενοδοχείο

Grand Mega Resort & Spa Bali

Jl. By Pass Ngurah Rai No. 234, Simpang Siur, Kuta, Περιοχή Κουτα, Μπαλί, Ινδονησία 80631 (προβολή χάρτη)

κάντε κράτηση τώρα!

Grand Mega Resort & Spa Bali Μπαλί - Δωμάτιο Grand Mega Resort & Spa Bali Μπαλί - Πισίνα Grand Mega Resort & Spa Bali Μπαλί - Πισίνα Grand Mega Resort & Spa Bali Μπαλί - Μπάνιο Grand Mega Resort & Spa Bali Μπαλί - Εσωτερικός χώρος ξενοδοχείου Grand Mega Resort & Spa Bali Μπαλί - Αίθουσα δεξιώσεων Grand Mega Resort & Spa Bali Μπαλί - Εξωτερικός χώρος ξενοδοχείου Grand Mega Resort & Spa Bali Μπαλί - Μπάνιο Grand Mega Resort & Spa Bali Μπαλί - Εσωτερικός χώρος ξενοδοχείου Grand Mega Resort & Spa Bali Μπαλί - Εσωτερικός χώρος ξενοδοχείου Grand Mega Resort & Spa Bali Μπαλί - Δωμάτιο Grand Mega Resort & Spa Bali Μπαλί - Δωμάτιο Grand Mega Resort & Spa Bali Μπαλί - Πισίνα Grand Mega Resort & Spa Bali Μπαλί - Γυμναστήριο Grand Mega Resort & Spa Bali Μπαλί - Πισίνα Grand Mega Resort & Spa Bali Μπαλί - Εσωτερικός χώρος ξενοδοχείου
Grand Mega Resort & Spa Bali Μπαλί - Μπάνιο Grand Mega Resort & Spa Bali Μπαλί - Πισίνα Grand Mega Resort & Spa Bali Μπαλί - Εξωτερικός χώρος ξενοδοχείου Grand Mega Resort & Spa Bali Μπαλί - Δωμάτιο Grand Mega Resort & Spa Bali Μπαλί - Φαγητό και ποτό Grand Mega Resort & Spa Bali Μπαλί - Σπα Grand Mega Resort & Spa Bali Μπαλί - Θέα Grand Mega Resort & Spa Bali Μπαλί - Σπα Grand Mega Resort & Spa Bali Μπαλί - Σπα
Περιοχή Περιοχή Κουτα Αριθμός δωματίων: 135
Δωρεάν σύνδεση Wifi

Πρόσφατες κριτικές πελατών

Τύπος επιβάτη

 

Πολύ καλό
Σχέση ποιότητας-τιμής:
8,0
Τοποθεσία
7,0
Απόδοση προσωπικού:
8,1
Κατάσταση/καθαριότητα ξενοδοχείου:
7,9
Άνεση/κατάσταση δωματίου:
7,9
Φαγητό/Δείπνο:
7,5
Όλες οι κριτικές (3202)
Ταξινόμηση κατά:
Sandra R. Μοναχικοί ταξιδιώτες Australia, 29 Ιουλίου 2015
Enjoyed my stay

Room, breakfast, pool
8,3
I went to hotel for a rest. I enjoyed my stay. Had a couple of baths as I only have a shower at home. I don't think it's in a great location as have to cross a very busy road to get to shops. Used hotel wi fi which was also great. I would stay again.
Αναφορά αυτής της κριτικής
Adwina M. Οικογένειες με μικρά παιδιά Indonesia, 22 Ιουλίου 2015
Hotel with bad maintenance

Room space
6,3
Αναφορά αυτής της κριτικής
Charles S. Οικογένειες με μικρά παιδιά Indonesia, 20 Ιουλίου 2015
Not suitable as 4 stars hotel

The lobby, swimming pool, & food is fine.
5
I was stayed in room number 330. The room was lack of maintenance. First I entered the room it was very smelly. And in the hallway leading to the room there is no air ventilation so it feels stuffy. Less parking area. My opinion this hotel is not suitable to be categorized as 4 stars hotel.
Αναφορά αυτής της κριτικής
Maddison M. Ζευγάρια Australia, 20 Ιουλίου 2015
Better places for same price

Interior, pool bar, staff
6
The hotel is nice but needs some TLC. There were so many small things in the room that were damaged and have obviously been for a long time. There was also an unusual smell in the room. The location isn't ideal. It's about a 20-30 minute walk to Kuta square, but you have to cross the highway a couple of times. The breakfast was average as most of the hot food was cold but it was free at the very least. The staff are friendly and the rooms are nice but I think there are nicer hotels closer to Kuta beach/markets for the same price.
Αναφορά αυτής της κριτικής
Andrea C. Γκρουπ Philippines, 18 Ιουλίου 2015
photos are not what its really like

location
6
their photos are deceiving. the hotels rooms are run down and old. while toilets seems fancy its not well-designed.
Αναφορά αυτής της κριτικής
Kamaldeep K. Γκρουπ India, 14 Ιουλίου 2015
Worst experience ever ,every thing stinks in hotel
2,3
we were there for only one night that was enough for us would not stay in the hotel ever again everything was so dirty plus they change you for every little thing for example bucket of ice , phone call from reception. Staff wasn't helpful at all foul smell in the room, gym needs upgrade, whole hotel needs a detail cleaning
Αναφορά αυτής της κριτικής
Steve S. Ζευγάρια Australia, 10 Ιουλίου 2015
GRR8

FOOD POOL ROOM
10
EVERY THING WAS GRRRRRR8
Αναφορά αυτής της κριτικής
Nai W. Ζευγάρια Malaysia, 9 Ιουλίου 2015
satisfactory stay

food, view,good staff !
6,3
stisfactory stay !
Αναφορά αυτής της κριτικής
Jason S. Γκρουπ Australia, 3 Ιουλίου 2015
Comfortable and clean stay just out of Kuta

Staff friendliness, clean rooms, swimming pool
8,3
We had a very enjoyable stay at the Grand Mega. We found it to be a little far from the action however Kuta central is only a $2 taxi ride away. Value for money was the major winner here. The rooms were clean and seem to have been recently refurbished. There was generous space in the room and bathroom was large. Some areas of the hotel had a slight smell but nothing unbearable. Overall we had a great time at the grand mega and would recommend to friends and family. Breakfast provided was more traditional Balinese and had minimal "American" breakfast options however was still tasty.
Αναφορά αυτής της κριτικής
Hieng N. Ζευγάρια Malaysia, 2 Ιουλίου 2015
Vacation on room rating

Decoration tower, staff helpful, facilities on room
5
Hotel designed 4 star but inside room value only 3 star
Αναφορά αυτής της κριτικής

κάντε κράτηση τώρα!

Μην καθυστερείτε - Περιορισμένη διαθεσιμότητα!

Grand Mega Resort & Spa Bali ΜπαλίGrand Mega Resort & Spa Bali Μπαλί - ΔωμάτιοGrand Mega Resort & Spa Bali Μπαλί - ΠισίναGrand Mega Resort & Spa Bali Μπαλί - ΠισίναGrand Mega Resort & Spa Bali Μπαλί - ΜπάνιοGrand Mega Resort & Spa Bali Μπαλί - Εσωτερικός χώρος ξενοδοχείουGrand Mega Resort & Spa Bali Μπαλί - Αίθουσα δεξιώσεωνGrand Mega Resort & Spa Bali Μπαλί - Εξωτερικός χώρος ξενοδοχείουGrand Mega Resort & Spa Bali Μπαλί - ΜπάνιοGrand Mega Resort & Spa Bali Μπαλί - Εσωτερικός χώρος ξενοδοχείουGrand Mega Resort & Spa Bali Μπαλί - Εσωτερικός χώρος ξενοδοχείουGrand Mega Resort & Spa Bali Μπαλί - ΔωμάτιοGrand Mega Resort & Spa Bali Μπαλί - ΔωμάτιοGrand Mega Resort & Spa Bali Μπαλί - ΠισίναGrand Mega Resort & Spa Bali Μπαλί - ΓυμναστήριοGrand Mega Resort & Spa Bali Μπαλί - ΠισίναGrand Mega Resort & Spa Bali Μπαλί - Εσωτερικός χώρος ξενοδοχείουGrand Mega Resort & Spa Bali Μπαλί - ΜπάνιοGrand Mega Resort & Spa Bali Μπαλί - ΠισίναGrand Mega Resort & Spa Bali Μπαλί - Εξωτερικός χώρος ξενοδοχείουGrand Mega Resort & Spa Bali Μπαλί - ΔωμάτιοGrand Mega Resort & Spa Bali Μπαλί - Φαγητό και ποτόGrand Mega Resort & Spa Bali Μπαλί - ΣπαGrand Mega Resort & Spa Bali Μπαλί - ΘέαGrand Mega Resort & Spa Bali Μπαλί - ΣπαGrand Mega Resort & Spa Bali Μπαλί - Σπα


Η Agoda.com είναι μέλος του ομίλου The Priceline Group, παγκόσμιου ηγέτη στις online ταξιδιωτικές & συναφείς υπηρεσίες.

AS-AGWEB-3C01