Ή

Κάθε φορά που κάποιος πελάτης της Agoda αναχωρεί από το ξενοδοχείο διαμονής του, του στέλνουμε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα, ζητώντας του να αξιολογήσει την πρόσφατη διαμονή του. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος υποβολής κριτικών. Κάθε αξιολόγηση, πριν από τη δημοσίευσή της στον ιστότοπό μας, πρέπει να εγκριθεί από την ομάδα που είναι υπεύθυνη για το περιεχόμενο του ιστοτόπου της Agoda. Γι' αυτό το λόγο, σε αντίθεση με άλλους ιστότοπους, ΟΛΕΣ οι κριτικές της Agoda είναι επιβεβαιωμένες και γνήσιες.
Εισάγετε τις ημερομηνίες που επιθυμείτε να ταξιδέψετε για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα και να κάνετε κράτηση σε αυτό το ξενοδοχείο

Green World Inn

No.617, Linsen N. Rd.,, Ζόνγκσαν, Ταϊπέι, Ταϊβάν 104 (προβολή χάρτη)

κάντε κράτηση τώρα!

Green World Inn Ταϊπέι - Μπάνιο Green World Inn Ταϊπέι - Αίθουσα υποδοχής Green World Inn Ταϊπέι - Δωμάτιο Green World Inn Ταϊπέι - Δωμάτιο Green World Inn Ταϊπέι - Δωμάτιο Green World Inn Ταϊπέι - Δωμάτιο Green World Inn Ταϊπέι - Δωμάτιο Green World Inn Ταϊπέι - Δωμάτιο Green World Inn Ταϊπέι - Δωμάτιο Green World Inn Ταϊπέι - Δωμάτιο Green World Inn Ταϊπέι - Δωμάτιο Green World Inn Ταϊπέι - Εστιατόριο Green World Inn Ταϊπέι - Εστιατόριο Green World Inn Ταϊπέι - Εξωτερικός χώρος ξενοδοχείου Green World Inn Ταϊπέι - Αίθουσα υποδοχής Green World Inn Ταϊπέι - Αίθουσα υποδοχής
Green World Inn Ταϊπέι - Δωμάτιο
Περιοχή Ζόνγκσαν Αριθμός δωματίων: 81

Πρόσφατες κριτικές πελατών

Τύπος επιβάτη

 

Καλό

7,4

από 228 κριτικές

Σχέση ποιότητας-τιμής:
7,6
Τοποθεσία
7,5
Απόδοση προσωπικού:
7,5
Κατάσταση/καθαριότητα ξενοδοχείου:
7,9
Άνεση/κατάσταση δωματίου:
7,4
Φαγητό/Δείπνο:
6,5
Όλες οι κριτικές (228)
Ταξινόμηση κατά:
Wayne W. Οικογένειες με μικρά παιδιά Malaysia, 2 Ιουνίου 2014
Disappointed.

Hot water. Walking distance to MRT.
5,3
Disappointed. Firstly the room sound proofing was very bad. We hardly slept and need to woke up twice to stop people talking at the walkway. Room was very small. Staffs were not helpful. I actually lost my travel itenary at the counter but the frontline staffs don't bother to help to check or search or even offer help to print it. Through out my 6 days in Taipei, comparing to other hotels; definitely can get better hotel than this one.
Winnie R. Γκρουπ Philippines, 31 Μαρτίου 2014
Hotel is great and would definitely recommend it.

Cleanliness, nice staff, great location
10
Hotel is easy to find. Close to the MRT, accessible, very clean, with great staff and good breakfast choices. This hotel is great and will definitely recommend my peers and family. Would love to stay here again.
Chi-Chong L. Μοναχικοί ταξιδιώτες United States of America, 2 Μαρτίου 2014
Nice. service. Room is small but clean.

Walking distance to MTR. Local restaurant nearby. Nice staff.
8,3
I like it and will stay again when visits taipei next time.
Kok H. Ζευγάρια Malaysia, 13 Δεκεμβρίου 2013
Clean and basic but a bit old

Clean room, near to MRT
7,3
Close to MRT station, plenty of food around the area. The room is clean and basic.
Ying W. Μοναχικοί ταξιδιώτες Malaysia, 1 Αυγούστου 2013
breakfast is ok

breakfast is ok, good location, internet connection
6
breakfast is ok, good location, internet connection is ok.
San Y. Ζευγάρια Taiwan, 6 Ιουλίου 2013
near the nightmarket and MRT is very close

clean location and confortable
6,7
a lot of china tourist seem very loud, but it is clean
Chia-Hua L. Με επαγγελματικές υποχρεώσεις Taiwan, 4 Ιουλίου 2013
just watch my former review

just watch my former review
6
just watch my former review~it's nice!!! I love it!
Kenny O. Ζευγάρια Malaysia, 2 Ιουλίου 2013
Clean, Simple

Clean, all basic necessity provided, air cond is good, close to MRT station with min walking distance (unless you're so unfit then you'll complain far)
8
Clean and simple, downside are I got a room without window, but consider that as budget room I accept that downside, the other is there's no double bed in the whole hotel room? Who knows if it's true, one last downside I noticed is the additional door lock is damaged, didn't request to fix as was just staying overnight 1 night for a sleep, but other than those 2, it's GOOD, clean, room is not humid as air condition is in good condition, if u don't mind the above downside and within your budget, go for it.
Robert D. Οικογένειες με μικρά παιδιά United States of America, 30 Ιουνίου 2013
Easy in, easy out

Decent price, nice-ish location, quiet, English speaking staff
6,7
Average hotel in a nice downtown location. The price couldn't be beat so that was a plus. It was also clean and all the basic necessities were there. On the downside, it felt a little cramped or minimal. Breakfast was more Japanese oriented but that was probably suited to the majority of its clientele.
Yan T. Οικογένειες με μεγαλύτερα παιδιά China, 24 Ιουνίου 2013
性價比高、乾淨舒適

乾淨、舒適、位置很好、服務周到
8

κάντε κράτηση τώρα!

Μην καθυστερείτε - Περιορισμένη διαθεσιμότητα!

Green World Inn Ταϊπέι - Εξωτερικός χώρος ξενοδοχείουGreen World Inn Ταϊπέι - ΜπάνιοGreen World Inn Ταϊπέι - Αίθουσα υποδοχήςGreen World Inn Ταϊπέι - ΔωμάτιοGreen World Inn Ταϊπέι - ΔωμάτιοGreen World Inn Ταϊπέι - ΔωμάτιοGreen World Inn Ταϊπέι - ΔωμάτιοGreen World Inn Ταϊπέι - ΔωμάτιοGreen World Inn Ταϊπέι - ΔωμάτιοGreen World Inn Ταϊπέι - ΔωμάτιοGreen World Inn Ταϊπέι - ΔωμάτιοGreen World Inn Ταϊπέι - ΔωμάτιοGreen World Inn Ταϊπέι - ΕστιατόριοGreen World Inn Ταϊπέι - ΕστιατόριοGreen World Inn Ταϊπέι - Εξωτερικός χώρος ξενοδοχείουGreen World Inn Ταϊπέι - Αίθουσα υποδοχήςGreen World Inn Ταϊπέι - Αίθουσα υποδοχήςGreen World Inn Ταϊπέι - Δωμάτιο


AS-AGWEB-3C07