Ή

Κάθε φορά που κάποιος πελάτης της Agoda αναχωρεί από το ξενοδοχείο διαμονής του, του στέλνουμε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα, ζητώντας του να αξιολογήσει την πρόσφατη διαμονή του. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος υποβολής κριτικών. Κάθε αξιολόγηση, πριν από τη δημοσίευσή της στον ιστότοπό μας, πρέπει να εγκριθεί από την ομάδα που είναι υπεύθυνη για το περιεχόμενο του ιστοτόπου της Agoda. Γι' αυτό το λόγο, σε αντίθεση με άλλους ιστότοπους, ΟΛΕΣ οι κριτικές της Agoda είναι επιβεβαιωμένες και γνήσιες.
Εισάγετε τις ημερομηνίες που επιθυμείτε να ταξιδέψετε για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα και να κάνετε κράτηση σε αυτό το ξενοδοχείο

Greenhills Elan Hotel

#49 Annapolis St. Greenhills, Σαν Χουάν, Μανίλα, Φιλιππίνες (προβολή χάρτη)

κάντε κράτηση τώρα!

Greenhills Elan Hotel Μανίλα - Εξωτερικός χώρος ξενοδοχείου Greenhills Elan Hotel Μανίλα - Περιβάλλων χώρος Greenhills Elan Hotel Μανίλα - Εσωτερικός χώρος ξενοδοχείου Greenhills Elan Hotel Μανίλα - Αίθουσα υποδοχής Greenhills Elan Hotel Μανίλα - Δωμάτιο Greenhills Elan Hotel Μανίλα - Δωμάτιο Greenhills Elan Hotel Μανίλα - Δωμάτιο Greenhills Elan Hotel Μανίλα - Υποδοχή Greenhills Elan Hotel Μανίλα - Σουίτα Greenhills Elan Hotel Μανίλα - Σουίτα Greenhills Elan Hotel Μανίλα - Σουίτα Greenhills Elan Hotel Μανίλα - Δωμάτιο Greenhills Elan Hotel Μανίλα - Μπουφές Greenhills Elan Hotel Μανίλα - Καφετέρια Greenhills Elan Hotel Μανίλα - Εστιατόριο Greenhills Elan Hotel Μανίλα - Καφετέρια
Greenhills Elan Hotel Μανίλα - Θέα Greenhills Elan Hotel Μανίλα - Μπουφές Greenhills Elan Hotel Μανίλα - Πισίνα Greenhills Elan Hotel Μανίλα - Εσωτερικός χώρος ξενοδοχείου Greenhills Elan Hotel Μανίλα - Δωμάτιο Greenhills Elan Hotel Μανίλα - Εξωτερικός χώρος ξενοδοχείου Greenhills Elan Hotel Μανίλα - Γυμναστήριο Greenhills Elan Hotel Μανίλα - Εστιατόριο Greenhills Elan Hotel Μανίλα - Γυμναστήριο Greenhills Elan Hotel Μανίλα - Αίθουσα συσκέψεων Greenhills Elan Hotel Μανίλα - Εστιατόριο Greenhills Elan Hotel Μανίλα - Αίθουσα δεξιώσεων
Περιοχή Σαν Χουάν Αριθμός δωματίων: 76
Δωρεάν σύνδεση Wifi

Πρόσφατες κριτικές πελατών

Τύπος επιβάτη

 

Πολύ καλό

7,7

από 2045 κριτικές

Σχέση ποιότητας-τιμής:
7,8
Τοποθεσία
8,6
Απόδοση προσωπικού:
7,6
Κατάσταση/καθαριότητα ξενοδοχείου:
7,8
Άνεση/κατάσταση δωματίου:
7,6
Φαγητό/Δείπνο:
6,9
Όλες οι κριτικές (2045)
Ταξινόμηση κατά:
Jessica S. Οικογένειες με μικρά παιδιά Timor-Leste, 29 Μαρτίου 2015
The best

clean, staff are good and safe
10
was prefect just internet connection need to improof but the rest is ok
Joseph N. Με επαγγελματικές υποχρεώσεις United States of America, 20 Μαρτίου 2015
Bad rating

Location. Restaurant
6,7
I won't be staying here again. Fourth time to stay there. Fourth time the Internet and wifi didn't work. Air conditioning was not working correctly. Leaking water on the carpet. Get your act together management.
Jan K. Οικογένειες με μεγαλύτερα παιδιά Philippines, 15 Μαρτίου 2015
Review

Clean rooms
6,7
Staff is not very attentive. We've waited almost an hour to get our room keys because the front desk employees told us to wait. I followed up after an hour and they were surprised to see us still there.
Archie V. Οικογένειες με μικρά παιδιά Philippines, 14 Μαρτίου 2015
Parking

Location
5,3
There's no available parking when we check in very inconvenient. You need to park ur car at the street.
Cristina D. Οικογένειες με μικρά παιδιά Philippines, 12 Μαρτίου 2015
Value for money and nice location.

Location location and location
6,3
So far so good, same expectation as before. Staff not that friendly and accomodating. Its sad because im filipino too.
Si M. Με επαγγελματικές υποχρεώσεις Malaysia, 9 Μαρτίου 2015
Best location and nice view

Spacious room and hotel location
8,7
Next to greenhills shopping mall, very convenient.
Joana M. Οικογένειες με μικρά παιδιά Philippines, 7 Μαρτίου 2015
Always the best for me and my kids

Location, staff, food
9,3
I always enjoy my stay here..
Oscar N. Μοναχικοί ταξιδιώτες Philippines, 7 Μαρτίου 2015
excellent service & accomodation

location, service & staff attitudes
8,3
excellent as staff are all pleasant & accomodating
Joana M. Οικογένειες με μικρά παιδιά Philippines, 2 Μαρτίου 2015
Always the best!

location, food, staff
9
always the best. Need I say more? =)
Ed G. Ζευγάρια United States of America, 1 Μαρτίου 2015
TERRIBLE

RATE , LOCATION , ROOM SUPPLIES
7
UNPLEASANT.... first of all we have to wait outside and guard would not let us in to park our car.In the room lamp shades were not working and remote control for AC is missing, we called front desk and were told one remote could be used for both AC which did not. Worst experienced was with WI-FI connections, we were told that there is a problem on the service and could not give out passwords for two days. I think we were lied upon because we could see guests using laptop at the lobby area only. On checked-out , we have to wait for them to double-checked the room which is totally out of the ordinary if they rate themselves four star. By the way, reading their reviews was the wi-fi issues but it seems being ignored.

κάντε κράτηση τώρα!

Μην καθυστερείτε - Περιορισμένη διαθεσιμότητα!

Greenhills Elan Hotel ΜανίλαGreenhills Elan Hotel Μανίλα - Εξωτερικός χώρος ξενοδοχείουGreenhills Elan Hotel Μανίλα - Περιβάλλων χώροςGreenhills Elan Hotel Μανίλα - Εσωτερικός χώρος ξενοδοχείουGreenhills Elan Hotel Μανίλα - Αίθουσα υποδοχήςGreenhills Elan Hotel Μανίλα - ΔωμάτιοGreenhills Elan Hotel Μανίλα - ΔωμάτιοGreenhills Elan Hotel Μανίλα - ΔωμάτιοGreenhills Elan Hotel Μανίλα - ΥποδοχήGreenhills Elan Hotel Μανίλα - ΣουίταGreenhills Elan Hotel Μανίλα - ΣουίταGreenhills Elan Hotel Μανίλα - ΣουίταGreenhills Elan Hotel Μανίλα - ΔωμάτιοGreenhills Elan Hotel Μανίλα - ΜπουφέςGreenhills Elan Hotel Μανίλα - ΚαφετέριαGreenhills Elan Hotel Μανίλα - ΕστιατόριοGreenhills Elan Hotel Μανίλα - ΚαφετέριαGreenhills Elan Hotel Μανίλα - ΘέαGreenhills Elan Hotel Μανίλα - ΜπουφέςGreenhills Elan Hotel Μανίλα - ΠισίναGreenhills Elan Hotel Μανίλα - Εσωτερικός χώρος ξενοδοχείουGreenhills Elan Hotel Μανίλα - ΔωμάτιοGreenhills Elan Hotel Μανίλα - Εξωτερικός χώρος ξενοδοχείουGreenhills Elan Hotel Μανίλα - ΓυμναστήριοGreenhills Elan Hotel Μανίλα - ΕστιατόριοGreenhills Elan Hotel Μανίλα - ΓυμναστήριοGreenhills Elan Hotel Μανίλα - Αίθουσα συσκέψεωνGreenhills Elan Hotel Μανίλα - ΕστιατόριοGreenhills Elan Hotel Μανίλα - Αίθουσα δεξιώσεωνGreenhills Elan Hotel Μανίλα - Αίθουσα υποδοχήςGreenhills Elan Hotel Μανίλα - Αίθουσα δεξιώσεωνGreenhills Elan Hotel Μανίλα - ΜπουφέςGreenhills Elan Hotel Μανίλα - Αίθουσα δεξιώσεωνGreenhills Elan Hotel Μανίλα - ΚαφετέριαGreenhills Elan Hotel Μανίλα - ΔωμάτιοGreenhills Elan Hotel Μανίλα - ΔωμάτιοGreenhills Elan Hotel Μανίλα - ΜπάνιοGreenhills Elan Hotel Μανίλα - ΜπάνιοGreenhills Elan Hotel Μανίλα - ΣπαGreenhills Elan Hotel Μανίλα - ΣπαGreenhills Elan Hotel Μανίλα - Εξωτερικός χώρος ξενοδοχείου


AS-AGWEB-3B07