Ή

Κάθε φορά που κάποιος πελάτης της Agoda αναχωρεί από το ξενοδοχείο διαμονής του, του στέλνουμε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα, ζητώντας του να αξιολογήσει την πρόσφατη διαμονή του. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος υποβολής κριτικών. Κάθε αξιολόγηση, πριν από τη δημοσίευσή της στον ιστότοπό μας, πρέπει να εγκριθεί από την ομάδα που είναι υπεύθυνη για το περιεχόμενο του ιστοτόπου της Agoda. Γι' αυτό το λόγο, σε αντίθεση με άλλους ιστότοπους, ΟΛΕΣ οι κριτικές της Agoda είναι επιβεβαιωμένες και γνήσιες.
Εισάγετε τις ημερομηνίες που επιθυμείτε να ταξιδέψετε για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα και να κάνετε κράτηση σε αυτό το ξενοδοχείο

Harbour Grand Kowloon

20 Tak Fung Street, Whampoa Garden,, Χανγκ Χομ, Χονγκ Κονγκ (προβολή χάρτη)

κάντε κράτηση τώρα!

παλαιότερα : Harbour Plaza Hong Kong Hotel
Harbour Grand Kowloon Χονγκ Κονγκ - Είσοδος Harbour Grand Kowloon Χονγκ Κονγκ - Πισίνα Harbour Grand Kowloon Χονγκ Κονγκ - Δωμάτιο Harbour Grand Kowloon Χονγκ Κονγκ - Αίθουσα υποδοχής Harbour Grand Kowloon Χονγκ Κονγκ - Αίθουσα υποδοχής Harbour Grand Kowloon Χονγκ Κονγκ - Εστιατόριο Harbour Grand Kowloon Χονγκ Κονγκ - Εστιατόριο Harbour Grand Kowloon Χονγκ Κονγκ - Εστιατόριο Harbour Grand Kowloon Χονγκ Κονγκ - Καφετέρια Harbour Grand Kowloon Χονγκ Κονγκ - Εξωτερικός χώρος ξενοδοχείου Harbour Grand Kowloon Χονγκ Κονγκ - Γυμναστήριο Harbour Grand Kowloon Χονγκ Κονγκ - Γυμναστήριο Harbour Grand Kowloon Χονγκ Κονγκ - Αίθουσα συσκέψεων Harbour Grand Kowloon Χονγκ Κονγκ - Είσοδος Harbour Grand Kowloon Χονγκ Κονγκ - Σουίτα Harbour Grand Kowloon Χονγκ Κονγκ - Πισίνα
Harbour Grand Kowloon Χονγκ Κονγκ - Πισίνα Harbour Grand Kowloon Χονγκ Κονγκ - Πισίνα Harbour Grand Kowloon Χονγκ Κονγκ - Πισίνα Harbour Grand Kowloon Χονγκ Κονγκ - Σπα Harbour Grand Kowloon Χονγκ Κονγκ - Μπουφές Harbour Grand Kowloon Χονγκ Κονγκ - Μπουφές Harbour Grand Kowloon Χονγκ Κονγκ - Μπουφές Harbour Grand Kowloon Χονγκ Κονγκ - Εστιατόριο Harbour Grand Kowloon Χονγκ Κονγκ - Σουίτα Harbour Grand Kowloon Χονγκ Κονγκ - Αίθουσα συσκέψεων Harbour Grand Kowloon Χονγκ Κονγκ - Σουίτα
Περιοχή Χανγκ Χομ Αριθμός δωματίων: 554
Δωρεάν σύνδεση Wifi

Πρόσφατες κριτικές πελατών

Τύπος επιβάτη

 

Άριστο

8,2

από 939 κριτικές

Σχέση ποιότητας-τιμής:
7,8
Τοποθεσία
7,7
Απόδοση προσωπικού:
8,5
Κατάσταση/καθαριότητα ξενοδοχείου:
8,8
Άνεση/κατάσταση δωματίου:
8,6
Φαγητό/Δείπνο:
7,8
Όλες οι κριτικές (939)
Ταξινόμηση κατά:
Matthew L. Ζευγάρια Hong Kong, 24 Νοεμβρίου 2014
Very nice

location clean nice view
10
very nice
Maybelle P. Ζευγάρια Hong Kong, 24 Νοεμβρίου 2014
experience

food, price and privilege
8,3
ok
David P. Με επαγγελματικές υποχρεώσεις United States of America, 19 Νοεμβρίου 2014
Good

Good location
8,7
Krys P. Γκρουπ United Kingdom, 12 Νοεμβρίου 2014
Once probablt great, now a little dates

Location, foyer, staff
7
I'm sure this hotel would have been an amazing place 20 years ago but is definately in need of a refurb. The rooms were smelly (the first one stank of smoke although it was non-smoking - it was stale smoke that was probably engrained in the carpets and walls from years ago when it was smoking) so we moved to another room but this room had an old musky smell. The swimming pool at the top was again something that when new would have been very impressive but now the glass is that green colour you see at an aquarium. Amazing location and really nice staff - just needs some money spent on it to restore to former glory
Stephen S. Ζευγάρια Australia, 10 Νοεμβρίου 2014
Value for money Can't beat the view

The view down the harbour was exceptional no other hotel can match that The roof top pool was exceptional not other hotel has that. removed but close to shopping centres or 10 min walk if inclined
9,7
Exceeded expectations Club facilities were enjoyed by all but lacked a vies Highly recommend and regular free Schutze service to Peninisular takes all the stress away
Tsang W. Ζευγάρια Hong Kong, 8 Νοεμβρίου 2014
Wedding hotel

Room condition, nice staff and decoration
8,7
Hugo T. Με επαγγελματικές υποχρεώσεις Malaysia, 6 Νοεμβρίου 2014
ENTERTAINMENT AND NIGHTLIFE

nice, big room,
8
Anthony P. Ζευγάρια Australia, 6 Νοεμβρίου 2014
awesome

value for money. superb room. shuttle bus is very very good
10
We had a great stay Really enjoyed Spotless hotel Location is spot on Away from hustle bustle ...yet 5 mins on shuttle bus to nathan rd Staff are very good Highly recommend
Keeron T. Οικογένειες με μικρά παιδιά Canada, 28 Οκτωβρίου 2014
Close, but not a full 5 stars

Staff, lobby and roof top views, free shuttle bus to Tsim Sha Tsui
7
We arrived at the Harbour Grand and were pleasantly delighted that we had been upgraded to a bigger family room as opposed to just a regular harbour view room. With all the photos of the hotel we saw online, we were expecting to see the infamous Hong Kong harbour from our room, but instead we had a view of the much quieter and less scenic part of it. That was ok...but at the price we paid, I really expected 'the view'. Out room had a much smaller TV that we imagined and the carpets were a little stained in and around the doors of the room. It also smelled slightly of left over cigarette...not overpowering just lingering. The bathroom was big, but not as luxurious as other 5 stars we has previously been in. The toilet was small and in a cramped corner of the bathroom. As this was our 10 year honeymoon return to Hong Kong, we were greeted with a very nice bottle of wine and some fresh fruit which was a real plus from the staff. The hotel itself was really out of the way of Kowloon and ultimately, I think we would have fared better had we stayed in another 5 star place closer to the avenue of stars. This for us was more like a high 4 or 4.5 star hotel.
Kim S. Μοναχικοί ταξιδιώτες South Korea, 28 Οκτωβρίου 2014
good

idk
8
ikay

κάντε κράτηση τώρα!

Μην καθυστερείτε - Περιορισμένη διαθεσιμότητα!

Harbour Grand Kowloon Χονγκ ΚονγκHarbour Grand Kowloon Χονγκ Κονγκ - ΕίσοδοςHarbour Grand Kowloon Χονγκ Κονγκ - ΠισίναHarbour Grand Kowloon Χονγκ Κονγκ - ΔωμάτιοHarbour Grand Kowloon Χονγκ Κονγκ - Αίθουσα υποδοχήςHarbour Grand Kowloon Χονγκ Κονγκ - Αίθουσα υποδοχήςHarbour Grand Kowloon Χονγκ Κονγκ - ΕστιατόριοHarbour Grand Kowloon Χονγκ Κονγκ - ΕστιατόριοHarbour Grand Kowloon Χονγκ Κονγκ - ΕστιατόριοHarbour Grand Kowloon Χονγκ Κονγκ - ΚαφετέριαHarbour Grand Kowloon Χονγκ Κονγκ - Εξωτερικός χώρος ξενοδοχείουHarbour Grand Kowloon Χονγκ Κονγκ - ΓυμναστήριοHarbour Grand Kowloon Χονγκ Κονγκ - ΓυμναστήριοHarbour Grand Kowloon Χονγκ Κονγκ - Αίθουσα συσκέψεωνHarbour Grand Kowloon Χονγκ Κονγκ - ΕίσοδοςHarbour Grand Kowloon Χονγκ Κονγκ - ΣουίταHarbour Grand Kowloon Χονγκ Κονγκ - ΠισίναHarbour Grand Kowloon Χονγκ Κονγκ - ΠισίναHarbour Grand Kowloon Χονγκ Κονγκ - ΠισίναHarbour Grand Kowloon Χονγκ Κονγκ - ΠισίναHarbour Grand Kowloon Χονγκ Κονγκ - ΣπαHarbour Grand Kowloon Χονγκ Κονγκ - ΜπουφέςHarbour Grand Kowloon Χονγκ Κονγκ - ΜπουφέςHarbour Grand Kowloon Χονγκ Κονγκ - ΜπουφέςHarbour Grand Kowloon Χονγκ Κονγκ - ΕστιατόριοHarbour Grand Kowloon Χονγκ Κονγκ - ΣουίταHarbour Grand Kowloon Χονγκ Κονγκ - Αίθουσα συσκέψεωνHarbour Grand Kowloon Χονγκ Κονγκ - Σουίτα


AS-AGWEB-3C07