Κάθε φορά που κάποιος πελάτης της Agoda αναχωρεί από το ξενοδοχείο διαμονής του, του στέλνουμε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα, ζητώντας του να αξιολογήσει την πρόσφατη διαμονή του. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος υποβολής κριτικών. Κάθε αξιολόγηση, πριν από τη δημοσίευσή της στον ιστότοπό μας, πρέπει να εγκριθεί από την ομάδα που είναι υπεύθυνη για το περιεχόμενο του ιστοτόπου της Agoda. Γι' αυτό το λόγο, σε αντίθεση με άλλους ιστότοπους, ΟΛΕΣ οι κριτικές της Agoda είναι επιβεβαιωμένες και γνήσιες.
Εισάγετε τις ημερομηνίες που επιθυμείτε να ταξιδέψετε για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα και να κάνετε κράτηση σε αυτό το ξενοδοχείο

Hong Kong Kings Hotel

303 Jaffe Road, Wan Chai, Hong Kong, Γουάντσαι, Χονγκ Κονγκ (προβολή χάρτη)

κάντε κράτηση τώρα!

Hong Kong Kings Hotel Χονγκ Κονγκ - Δωμάτιο Hong Kong Kings Hotel Χονγκ Κονγκ - Δωμάτιο Hong Kong Kings Hotel Χονγκ Κονγκ - Δωμάτιο Hong Kong Kings Hotel Χονγκ Κονγκ - Δωμάτιο Hong Kong Kings Hotel Χονγκ Κονγκ - Δωμάτιο Hong Kong Kings Hotel Χονγκ Κονγκ - Δωμάτιο Hong Kong Kings Hotel Χονγκ Κονγκ - Δωμάτιο Hong Kong Kings Hotel Χονγκ Κονγκ - Δωμάτιο Hong Kong Kings Hotel Χονγκ Κονγκ - Είσοδος Hong Kong Kings Hotel Χονγκ Κονγκ - Δωμάτιο Hong Kong Kings Hotel Χονγκ Κονγκ - Δωμάτιο Hong Kong Kings Hotel Χονγκ Κονγκ - Δωμάτιο Hong Kong Kings Hotel Χονγκ Κονγκ - Δωμάτιο Hong Kong Kings Hotel Χονγκ Κονγκ - Δωμάτιο Hong Kong Kings Hotel Χονγκ Κονγκ - Δωμάτιο Hong Kong Kings Hotel Χονγκ Κονγκ - Δωμάτιο
Hong Kong Kings Hotel Χονγκ Κονγκ - Δωμάτιο Hong Kong Kings Hotel Χονγκ Κονγκ - Δωμάτιο Hong Kong Kings Hotel Χονγκ Κονγκ - Δωμάτιο Hong Kong Kings Hotel Χονγκ Κονγκ - Δωμάτιο Hong Kong Kings Hotel Χονγκ Κονγκ - Δωμάτιο Hong Kong Kings Hotel Χονγκ Κονγκ - Δωμάτιο Hong Kong Kings Hotel Χονγκ Κονγκ - Δωμάτιο Hong Kong Kings Hotel Χονγκ Κονγκ - Δωμάτιο Hong Kong Kings Hotel Χονγκ Κονγκ - Δωμάτιο Hong Kong Kings Hotel Χονγκ Κονγκ - Μπάνιο Hong Kong Kings Hotel Χονγκ Κονγκ - Μπάνιο Hong Kong Kings Hotel Χονγκ Κονγκ - Εσωτερικός χώρος ξενοδοχείου
Περιοχή Γουάντσαι Αριθμός δωματίων: 98

Πρόσφατες κριτικές πελατών

Τύπος επιβάτη

 

Ευχάριστο

6,6

από 1064 κριτικές

0 κριτικές στα ελληνικά

Σχέση ποιότητας-τιμής:
6,8
Τοποθεσία
7,6
Απόδοση προσωπικού:
6,5
Κατάσταση/καθαριότητα ξενοδοχείου:
6,5
Άνεση/κατάσταση δωματίου:
6,4
Φαγητό/Δείπνο:
5,8
Όλες οι κριτικές (1064)
Ταξινόμηση κατά:
Silvana N. Ζευγάρια Romania, 17 Ιανουαρίου 2016
Great location and good value

location, location, location
7,7
The hotel served its purpose perfectly. We were in Hong Kong on an extended layover and wanted to be in the heart of the city - this is exactly what The Kings Hotel provides. A short walk from the MTR (either Wan Chai or Causway - it is between the two) and close to some great restaurants and pubs... I can't comment on the food or dining as we never ate there hence my "average' (3) rating. Many reviews of this hotel had complained about the hard beds - we love a hard bed so we were keen - but we found that the beds are super hard! But actually provided a good nights sleep!! so no problem there. The room is small but it does have a good shower and clean bathroom. This is a good base to tour the city from.
Αναφορά αυτής της κριτικής
Waruna M. Οικογένειες με μικρά παιδιά Australia, 15 Ιανουαρίου 2016
Stay one night in Kings Hotel

Location, Value for money, Clean
7
We stayed one night in Kings Hotel last week. The hotel was ok for the price we paid. We had some trouble finding the reception when we arrived. You have to go via lift to get to the main hotel lobby. There was no sufficient notice. Our room was standard and nothing to complain. Staff is not that helpful at all. Hotel location was good.
Αναφορά αυτής της κριτικής
Maneerat S. Με επαγγελματικές υποχρεώσεις Thailand, 12 Ιανουαρίου 2016
Toilet at the lobby is too dirty to welcome guest.

Location and not so far from the convention center
4,7
Good location
Αναφορά αυτής της κριτικής
Rajarajan S. Με επαγγελματικές υποχρεώσεις India, 10 Ιανουαρίου 2016
Not bad

Not bad
6,7
Not bad. Over rated...
Αναφορά αυτής της κριτικής
Nelson B. Οικογένειες με μικρά παιδιά Philippines, 6 Ιανουαρίου 2016
very unfriendly hotel staffs

the location
3,3
very bad.....! nobody greeted us when we checked in and when we checked out. Upon arrival at the lobby area, I have to ask all the 3 ladies sitting at the reception table who can I talk to regarding how to check in. Nobody even bother to say "good morning sir, may I help you". They just immediately ask me to give 500 HK Dollars for the deposit then gave me the key and that's it. No explanation on how to go to my room, if there's wifi connection etc. No complimentary water inside the room, room appearance look very nice in the photos but are actually old in reality. Nothing to watch in the television if you are non-chinese speaking person as most channels are local channels (in chinese). Finally on our check-out, after getting our hotel deposit, the receptionist didnt even say (thank you for coming) or any words that would make you feel trying to come back to their hotel.
Αναφορά αυτής της κριτικής
Chi K. Οικογένειες με μικρά παιδιά Hong Kong, 3 Ιανουαρίου 2016
e

Modern Room, Large Toliet, Convinient locatiom
8
NIL
Αναφορά αυτής της κριτικής
Gilmer G. Οικογένειες με μικρά παιδιά Venezuela, 2 Ιανουαρίου 2016
It won't be a second stay

Location, frequent cleaning.
5
Not good in my opinion inclusive been a budget hotel, comfort is an issue, mattress from bed are hard like a wood, you will feel your back as injured in the morning. Internet sucks, there were guest next rooms quite loudly parting during night times, we complaint and no one did a thing. There is not laundry available at the hotel, you need to find external laundry services. The staff at the lobby it is not much friendly, they don't speak much English. I believe the staff requires to understand how to deal with multiple culture visitor and guest. The best rate I can give is the location, it is close to the metro and many attractions in Hong Kong and Kowloon.
Αναφορά αυτής της κριτικής
San M. Γκρουπ United States of America, 1 Ιανουαρίου 2016
Reasonable

Average
6,7
location is great but rooms below average
Αναφορά αυτής της κριτικής
Kwok Y. Μοναχικοί ταξιδιώτες Brunei Darussalam, 27 Δεκεμβρίου 2015
overprice

nothing much to said
4,7
room rate overprice / room need new fresh coat paint / wifi is so so.
Αναφορά αυτής της κριτικής
Ahmad R. Οικογένειες με μικρά παιδιά Malaysia, 25 Δεκεμβρίου 2015
Best suited for on-foot travellers

Near to transportations
7,7
Αναφορά αυτής της κριτικής
1 από 1 κριτική
 

κάντε κράτηση τώρα!

Μην καθυστερείτε - Περιορισμένη διαθεσιμότητα!

Hong Kong Kings Hotel Χονγκ ΚονγκHong Kong Kings Hotel Χονγκ Κονγκ - ΔωμάτιοHong Kong Kings Hotel Χονγκ Κονγκ - ΔωμάτιοHong Kong Kings Hotel Χονγκ Κονγκ - ΔωμάτιοHong Kong Kings Hotel Χονγκ Κονγκ - ΔωμάτιοHong Kong Kings Hotel Χονγκ Κονγκ - ΔωμάτιοHong Kong Kings Hotel Χονγκ Κονγκ - ΔωμάτιοHong Kong Kings Hotel Χονγκ Κονγκ - ΔωμάτιοHong Kong Kings Hotel Χονγκ Κονγκ - ΔωμάτιοHong Kong Kings Hotel Χονγκ Κονγκ - ΕίσοδοςHong Kong Kings Hotel Χονγκ Κονγκ - ΔωμάτιοHong Kong Kings Hotel Χονγκ Κονγκ - ΔωμάτιοHong Kong Kings Hotel Χονγκ Κονγκ - ΔωμάτιοHong Kong Kings Hotel Χονγκ Κονγκ - ΔωμάτιοHong Kong Kings Hotel Χονγκ Κονγκ - ΔωμάτιοHong Kong Kings Hotel Χονγκ Κονγκ - ΔωμάτιοHong Kong Kings Hotel Χονγκ Κονγκ - ΔωμάτιοHong Kong Kings Hotel Χονγκ Κονγκ - ΔωμάτιοHong Kong Kings Hotel Χονγκ Κονγκ - ΔωμάτιοHong Kong Kings Hotel Χονγκ Κονγκ - ΔωμάτιοHong Kong Kings Hotel Χονγκ Κονγκ - ΔωμάτιοHong Kong Kings Hotel Χονγκ Κονγκ - ΔωμάτιοHong Kong Kings Hotel Χονγκ Κονγκ - ΔωμάτιοHong Kong Kings Hotel Χονγκ Κονγκ - ΔωμάτιοHong Kong Kings Hotel Χονγκ Κονγκ - ΔωμάτιοHong Kong Kings Hotel Χονγκ Κονγκ - ΔωμάτιοHong Kong Kings Hotel Χονγκ Κονγκ - ΜπάνιοHong Kong Kings Hotel Χονγκ Κονγκ - ΜπάνιοHong Kong Kings Hotel Χονγκ Κονγκ - Εσωτερικός χώρος ξενοδοχείουHong Kong Kings Hotel Χονγκ Κονγκ - Εσωτερικός χώρος ξενοδοχείουHong Kong Kings Hotel Χονγκ Κονγκ - ΜπάνιοHong Kong Kings Hotel Χονγκ Κονγκ - Εσωτερικός χώρος ξενοδοχείουHong Kong Kings Hotel Χονγκ Κονγκ - ΥποδοχήHong Kong Kings Hotel Χονγκ Κονγκ - Αίθουσα υποδοχήςHong Kong Kings Hotel Χονγκ Κονγκ - ΥποδοχήHong Kong Kings Hotel Χονγκ Κονγκ - Αίθουσα υποδοχήςHong Kong Kings Hotel Χονγκ Κονγκ - Εξωτερικός χώρος ξενοδοχείουHong Kong Kings Hotel Χονγκ Κονγκ - ΔωμάτιοHong Kong Kings Hotel Χονγκ Κονγκ - ΔωμάτιοHong Kong Kings Hotel Χονγκ Κονγκ - ΔωμάτιοHong Kong Kings Hotel Χονγκ Κονγκ - ΔωμάτιοHong Kong Kings Hotel Χονγκ Κονγκ - ΔωμάτιοHong Kong Kings Hotel Χονγκ Κονγκ - ΜπάνιοHong Kong Kings Hotel Χονγκ Κονγκ - Αίθουσα υποδοχήςHong Kong Kings Hotel Χονγκ Κονγκ - Εσωτερικός χώρος ξενοδοχείουHong Kong Kings Hotel Χονγκ Κονγκ - ΜπάνιοHong Kong Kings Hotel Χονγκ Κονγκ - Μπάνιο


Η Agoda.com είναι μέλος του ομίλου The Priceline Group, παγκόσμιου ηγέτη στις online ταξιδιωτικές & συναφείς υπηρεσίες.

AS-AGWEB-3A04