Ή

Κάθε φορά που κάποιος πελάτης της Agoda αναχωρεί από το ξενοδοχείο διαμονής του, του στέλνουμε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα, ζητώντας του να αξιολογήσει την πρόσφατη διαμονή του. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος υποβολής κριτικών. Κάθε αξιολόγηση, πριν από τη δημοσίευσή της στον ιστότοπό μας, πρέπει να εγκριθεί από την ομάδα που είναι υπεύθυνη για το περιεχόμενο του ιστοτόπου της Agoda. Γι' αυτό το λόγο, σε αντίθεση με άλλους ιστότοπους, ΟΛΕΣ οι κριτικές της Agoda είναι επιβεβαιωμένες και γνήσιες.
Εισάγετε τις ημερομηνίες που επιθυμείτε να ταξιδέψετε για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα και να κάνετε κράτηση σε αυτό το ξενοδοχείο

Hotel Aryaduta Medan

Jalan Kapten Maulana Lubis No.8, Κέντρο Μένταν, Μενταν, Ινδονησία 20112 (προβολή χάρτη)

κάντε κράτηση τώρα!

παλαιότερα : Aryaduta Hotel
Hotel Aryaduta Medan Μενταν - Πισίνα Hotel Aryaduta Medan Μενταν - Πισίνα Hotel Aryaduta Medan Μενταν - Υποδοχή Hotel Aryaduta Medan Μενταν - Αίθουσα υποδοχής Hotel Aryaduta Medan Μενταν - Δωμάτιο Hotel Aryaduta Medan Μενταν - Δωμάτιο Hotel Aryaduta Medan Μενταν - Δωμάτιο Hotel Aryaduta Medan Μενταν - Δωμάτιο Hotel Aryaduta Medan Μενταν - Μπάνιο Hotel Aryaduta Medan Μενταν - Δωμάτιο Hotel Aryaduta Medan Μενταν - Μπάνιο Hotel Aryaduta Medan Μενταν - Δωμάτιο Hotel Aryaduta Medan Μενταν - Δωμάτιο Hotel Aryaduta Medan Μενταν - Δωμάτιο Hotel Aryaduta Medan Μενταν - Μπάνιο Hotel Aryaduta Medan Μενταν - Μπυραρία/Σαλόνι
Hotel Aryaduta Medan Μενταν - Καφετέρια Hotel Aryaduta Medan Μενταν - Αίθουσα δεξιώσεων Hotel Aryaduta Medan Μενταν - Αίθουσα δεξιώσεων Hotel Aryaduta Medan Μενταν - Αίθουσα δεξιώσεων Hotel Aryaduta Medan Μενταν - Αίθουσα συσκέψεων Hotel Aryaduta Medan Μενταν - Φαγητό και ποτό Hotel Aryaduta Medan Μενταν - Φαγητό και ποτό Hotel Aryaduta Medan Μενταν - Φαγητό και ποτό Hotel Aryaduta Medan Μενταν - Παροχές Hotel Aryaduta Medan Μενταν - Δωμάτιο Hotel Aryaduta Medan Μενταν - Εσωτερικός χώρος ξενοδοχείου
Περιοχή Κέντρο Μένταν Αριθμός δωματίων: 200
Δωρεάν σύνδεση Wifi

Πρόσφατες κριτικές πελατών

Τύπος επιβάτη

 

Πολύ καλό

8,0

από 989 κριτικές

Σχέση ποιότητας-τιμής:
8,0
Τοποθεσία
8,2
Απόδοση προσωπικού:
8,0
Κατάσταση/καθαριότητα ξενοδοχείου:
8,2
Άνεση/κατάσταση δωματίου:
8,1
Φαγητό/Δείπνο:
7,6
Όλες οι κριτικές (989)
Ταξινόμηση κατά:
Eddy P. Οικογένειες με μικρά παιδιά Indonesia, 28 Σεπτεμβρίου 2014
The superb swimming pool

swimming pool is best
7,7
just so so.. only cause of swimming pool
Prem D. Οικογένειες με μεγαλύτερα παιδιά Singapore, 22 Σεπτεμβρίου 2014
Why no papers in the morning

Size, pool view, cafe staff
7,3
Good but room service menu need some update when after 10-11pm Hope to see some improvements in those stated
Juliana J. Με επαγγελματικές υποχρεώσεις Indonesia, 21 Σεπτεμβρίου 2014
Nice , good staff hotel, clean , big room

Nice , friendly staff , clean
6
Nice , good , close to shopping , and big room ..
Muhamad S. Με επαγγελματικές υποχρεώσεις Indonesia, 21 Σεπτεμβρίου 2014
Really nice place

Pool, Room and Clean condition
9,7
Cozy place to stay
Wei P. Οικογένειες με μεγαλύτερα παιδιά Singapore, 20 Σεπτεμβρίου 2014
My favourite hotel in Medan

Clean rooms, good breakfast and value for money!!!
7
Always meeting my high standards. I had my wedding there five years ago, and every year after we still go back to stay when i go back. Love the pool, clean rooms and very good rates. The staff also very well trained, polite and prompt. Management please take note. The last time i was staying there, i remember there was a local promotion going on and the breakfast was very disappointing. I think you ran out of milk and the staff just added water to dilute the milk, thats was not a right thing to do. Please look into it and keep up the good work. Will definitely stay there again....
Thomas C. Με επαγγελματικές υποχρεώσεις Indonesia, 19 Σεπτεμβρίου 2014
no hospitality I experience in this hotel

location very near to train station where you can go direct to airport
5
Sucipto A. Ζευγάρια Indonesia, 18 Σεπτεμβρίου 2014
Comfortable Stay at Luxury Hotel

Location, Nice Pool and 2 Nights Deal Price
8
Hendrik T. Με επαγγελματικές υποχρεώσεις Indonesia, 18 Σεπτεμβρίου 2014
Staying 2 nights

Swimming pool, ambience, staff
7,3
Yusri Y. Οικογένειες με μικρά παιδιά Malaysia, 18 Σεπτεμβρίου 2014
very good.My room was upgraded to Premier.

Food
9
Very good except for my request for an iron from night but only delivered on next morning; after 3 times requested.
Norsalenawaty M. Ζευγάρια Malaysia, 16 Σεπτεμβρίου 2014
To improved on F&B service / choices of food

Staff are good, room are clean and location is very strategic
7
Overall are good but before choosing this hotel, I have got an idea of the hotel via review. One of the review was about the F&B service especially the breakfast. I shall agreed with the review that the breakfast serving was not at par being a 5 star hotel in town. I have to asked for coffee for 5 times during bfast, food was not being replenish when it is only 915am whereby the bfast ended at 1030am. Buffet counter was messy and for 3 nights I was there, they are serving almost the same bfast food choice. Coffee during bfast was terrible! The head of F&B or even the GM should look into the bfast issue seriously. I am a hotelier myself so little things could be a highlight for me.

κάντε κράτηση τώρα!

Μην καθυστερείτε - Περιορισμένη διαθεσιμότητα!

Hotel Aryaduta Medan ΜεντανHotel Aryaduta Medan Μενταν - ΠισίναHotel Aryaduta Medan Μενταν - ΠισίναHotel Aryaduta Medan Μενταν - ΥποδοχήHotel Aryaduta Medan Μενταν - Αίθουσα υποδοχήςHotel Aryaduta Medan Μενταν - ΔωμάτιοHotel Aryaduta Medan Μενταν - ΔωμάτιοHotel Aryaduta Medan Μενταν - ΔωμάτιοHotel Aryaduta Medan Μενταν - ΔωμάτιοHotel Aryaduta Medan Μενταν - ΜπάνιοHotel Aryaduta Medan Μενταν - ΔωμάτιοHotel Aryaduta Medan Μενταν - ΜπάνιοHotel Aryaduta Medan Μενταν - ΔωμάτιοHotel Aryaduta Medan Μενταν - ΔωμάτιοHotel Aryaduta Medan Μενταν - ΔωμάτιοHotel Aryaduta Medan Μενταν - ΜπάνιοHotel Aryaduta Medan Μενταν - Μπυραρία/ΣαλόνιHotel Aryaduta Medan Μενταν - ΚαφετέριαHotel Aryaduta Medan Μενταν - Αίθουσα δεξιώσεωνHotel Aryaduta Medan Μενταν - Αίθουσα δεξιώσεωνHotel Aryaduta Medan Μενταν - Αίθουσα δεξιώσεωνHotel Aryaduta Medan Μενταν - Αίθουσα συσκέψεωνHotel Aryaduta Medan Μενταν - Φαγητό και ποτόHotel Aryaduta Medan Μενταν - Φαγητό και ποτόHotel Aryaduta Medan Μενταν - Φαγητό και ποτόHotel Aryaduta Medan Μενταν - ΠαροχέςHotel Aryaduta Medan Μενταν - ΔωμάτιοHotel Aryaduta Medan Μενταν - Εσωτερικός χώρος ξενοδοχείου


AS-AGWEB-3A01