Ή

Κάθε φορά που κάποιος πελάτης της Agoda αναχωρεί από το ξενοδοχείο διαμονής του, του στέλνουμε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα, ζητώντας του να αξιολογήσει την πρόσφατη διαμονή του. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος υποβολής κριτικών. Κάθε αξιολόγηση, πριν από τη δημοσίευσή της στον ιστότοπό μας, πρέπει να εγκριθεί από την ομάδα που είναι υπεύθυνη για το περιεχόμενο του ιστοτόπου της Agoda. Γι' αυτό το λόγο, σε αντίθεση με άλλους ιστότοπους, ΟΛΕΣ οι κριτικές της Agoda είναι επιβεβαιωμένες και γνήσιες.
Εισάγετε τις ημερομηνίες που επιθυμείτε να ταξιδέψετε για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα και να κάνετε κράτηση σε αυτό το ξενοδοχείο

Hotel Aryaduta Medan

Jalan Kapten Maulana Lubis No.8, Κέντρο Μένταν, Μενταν, Ινδονησία 20112 (προβολή χάρτη)

κάντε κράτηση τώρα!

παλαιότερα : Aryaduta Hotel
Hotel Aryaduta Medan Μενταν - Πισίνα Hotel Aryaduta Medan Μενταν - Πισίνα Hotel Aryaduta Medan Μενταν - Υποδοχή Hotel Aryaduta Medan Μενταν - Αίθουσα υποδοχής Hotel Aryaduta Medan Μενταν - Δωμάτιο Hotel Aryaduta Medan Μενταν - Δωμάτιο Hotel Aryaduta Medan Μενταν - Δωμάτιο Hotel Aryaduta Medan Μενταν - Δωμάτιο Hotel Aryaduta Medan Μενταν - Μπάνιο Hotel Aryaduta Medan Μενταν - Δωμάτιο Hotel Aryaduta Medan Μενταν - Μπάνιο Hotel Aryaduta Medan Μενταν - Δωμάτιο Hotel Aryaduta Medan Μενταν - Δωμάτιο Hotel Aryaduta Medan Μενταν - Δωμάτιο Hotel Aryaduta Medan Μενταν - Μπάνιο Hotel Aryaduta Medan Μενταν - Μπυραρία/Σαλόνι
Hotel Aryaduta Medan Μενταν - Καφετέρια Hotel Aryaduta Medan Μενταν - Αίθουσα δεξιώσεων Hotel Aryaduta Medan Μενταν - Αίθουσα δεξιώσεων Hotel Aryaduta Medan Μενταν - Αίθουσα δεξιώσεων Hotel Aryaduta Medan Μενταν - Αίθουσα συσκέψεων Hotel Aryaduta Medan Μενταν - Φαγητό και ποτό Hotel Aryaduta Medan Μενταν - Φαγητό και ποτό Hotel Aryaduta Medan Μενταν - Φαγητό και ποτό Hotel Aryaduta Medan Μενταν - Παροχές Hotel Aryaduta Medan Μενταν - Δωμάτιο Hotel Aryaduta Medan Μενταν - Εσωτερικός χώρος ξενοδοχείου
Περιοχή Κέντρο Μένταν Αριθμός δωματίων: 200
Δωρεάν σύνδεση Wifi

Πρόσφατες κριτικές πελατών

Τύπος επιβάτη

 

Άριστο

8,1

από 977 κριτικές

Σχέση ποιότητας-τιμής:
8,0
Τοποθεσία
8,2
Απόδοση προσωπικού:
8,1
Κατάσταση/καθαριότητα ξενοδοχείου:
8,2
Άνεση/κατάσταση δωματίου:
8,1
Φαγητό/Δείπνο:
7,6
Όλες οι κριτικές (977)
Ταξινόμηση κατά:
Sucipto A. Ζευγάρια Indonesia, 18 Σεπτεμβρίου 2014
Comfortable Stay at Luxury Hotel

Location, Nice Pool and 2 Nights Deal Price
8
Hendrik T. Με επαγγελματικές υποχρεώσεις Indonesia, 18 Σεπτεμβρίου 2014
Staying 2 nights

Swimming pool, ambience, staff
7,3
Yusri Y. Οικογένειες με μικρά παιδιά Malaysia, 18 Σεπτεμβρίου 2014
very good.My room was upgraded to Premier.

Food
9
Very good except for my request for an iron from night but only delivered on next morning; after 3 times requested.
Norsalenawaty M. Ζευγάρια Malaysia, 16 Σεπτεμβρίου 2014
To improved on F&B service / choices of food

Staff are good, room are clean and location is very strategic
7
Overall are good but before choosing this hotel, I have got an idea of the hotel via review in trip advisor. One of the review was about the F&B service especially the breakfast. I shall agreed with the review that the breakfast serving was not at par being a 5 star hotel in town. I have to asked for coffee for 5 times during bfast, food was not being replenish when it is only 915am whereby the bfast ended at 1030am. Buffet counter was messy and for 3 nights I was there, they are serving almost the same bfast food choice. Coffee during bfast was terrible! The head of F&B or even the GM should look into the bfast issue seriously. I am a hotelier myself so little things could be a highlight for me.
Anthony P. Με επαγγελματικές υποχρεώσεις Indonesia, 16 Σεπτεμβρίου 2014
Aryaduta Review

Room design, Pool, Privacy
6,7
Room lanes are too long.. kinda tiring to walk from elevator to room. the mall beside has nothing... almost an abandoned mall.. during my 2 nights, bed cover smelt like someone's sweat... the next day, a different guy's sweat smell... as i was really tired, i couldn't be bothered to complain about the bed cover...
Bruce J. Μοναχικοί ταξιδιώτες United States of America, 14 Σεπτεμβρίου 2014
A Very Relaxing Holiday

Ambiance, Staff, and Dining Opportunities
9,3
I had a very pleasant and relaxing holiday at the Aryaduta. It is a very conmfortable hotel to stay in and there is little need to leave if you are on holiday.
Andrian H. Με επαγγελματικές υποχρεώσεις Indonesia, 13 Σεπτεμβρίου 2014
Good hotel in Medan

Location, value and room
8
First time staying Aryaduta, have to say i'm impressed with this hotel. Sitting next to the pool sort of brings me to Bali. Just a moment to escape everything else
Suhadi S. Με επαγγελματικές υποχρεώσεις Singapore, 9 Σεπτεμβρίου 2014
experience in medan

service, cleanliness, frendly staff
5,3
no complaint
Wie S. Με επαγγελματικές υποχρεώσεις Indonesia, 9 Σεπτεμβρίου 2014
excellentfood

food.room.staff
9,7
Very nice
Gracely R. Με επαγγελματικές υποχρεώσεις Indonesia, 5 Σεπτεμβρίου 2014
Strategic Biz Hotel

Clean, nice, comfort
7,7
The service was not bad and value for money.

κάντε κράτηση τώρα!

Μην καθυστερείτε - Περιορισμένη διαθεσιμότητα!

Hotel Aryaduta Medan ΜεντανHotel Aryaduta Medan Μενταν - ΠισίναHotel Aryaduta Medan Μενταν - ΠισίναHotel Aryaduta Medan Μενταν - ΥποδοχήHotel Aryaduta Medan Μενταν - Αίθουσα υποδοχήςHotel Aryaduta Medan Μενταν - ΔωμάτιοHotel Aryaduta Medan Μενταν - ΔωμάτιοHotel Aryaduta Medan Μενταν - ΔωμάτιοHotel Aryaduta Medan Μενταν - ΔωμάτιοHotel Aryaduta Medan Μενταν - ΜπάνιοHotel Aryaduta Medan Μενταν - ΔωμάτιοHotel Aryaduta Medan Μενταν - ΜπάνιοHotel Aryaduta Medan Μενταν - ΔωμάτιοHotel Aryaduta Medan Μενταν - ΔωμάτιοHotel Aryaduta Medan Μενταν - ΔωμάτιοHotel Aryaduta Medan Μενταν - ΜπάνιοHotel Aryaduta Medan Μενταν - Μπυραρία/ΣαλόνιHotel Aryaduta Medan Μενταν - ΚαφετέριαHotel Aryaduta Medan Μενταν - Αίθουσα δεξιώσεωνHotel Aryaduta Medan Μενταν - Αίθουσα δεξιώσεωνHotel Aryaduta Medan Μενταν - Αίθουσα δεξιώσεωνHotel Aryaduta Medan Μενταν - Αίθουσα συσκέψεωνHotel Aryaduta Medan Μενταν - Φαγητό και ποτόHotel Aryaduta Medan Μενταν - Φαγητό και ποτόHotel Aryaduta Medan Μενταν - Φαγητό και ποτόHotel Aryaduta Medan Μενταν - ΠαροχέςHotel Aryaduta Medan Μενταν - ΔωμάτιοHotel Aryaduta Medan Μενταν - Εσωτερικός χώρος ξενοδοχείου


AS-AGWEB-3B02