Ή

Κάθε φορά που κάποιος πελάτης της Agoda αναχωρεί από το ξενοδοχείο διαμονής του, του στέλνουμε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα, ζητώντας του να αξιολογήσει την πρόσφατη διαμονή του. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος υποβολής κριτικών. Κάθε αξιολόγηση, πριν από τη δημοσίευσή της στον ιστότοπό μας, πρέπει να εγκριθεί από την ομάδα που είναι υπεύθυνη για το περιεχόμενο του ιστοτόπου της Agoda. Γι' αυτό το λόγο, σε αντίθεση με άλλους ιστότοπους, ΟΛΕΣ οι κριτικές της Agoda είναι επιβεβαιωμένες και γνήσιες.
Εισάγετε τις ημερομηνίες που επιθυμείτε να ταξιδέψετε για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα και να κάνετε κράτηση σε αυτό το ξενοδοχείο

Hotel Aryaduta Medan

Jalan Kapten Maulana Lubis No.8, Κέντρο Μένταν, Μενταν, Ινδονησία 20112 (προβολή χάρτη)

κάντε κράτηση τώρα!

παλαιότερα : Aryaduta Hotel
Hotel Aryaduta Medan Μενταν - Πισίνα Hotel Aryaduta Medan Μενταν - Πισίνα Hotel Aryaduta Medan Μενταν - Υποδοχή Hotel Aryaduta Medan Μενταν - Αίθουσα υποδοχής Hotel Aryaduta Medan Μενταν - Δωμάτιο Hotel Aryaduta Medan Μενταν - Δωμάτιο Hotel Aryaduta Medan Μενταν - Δωμάτιο Hotel Aryaduta Medan Μενταν - Δωμάτιο Hotel Aryaduta Medan Μενταν - Μπάνιο Hotel Aryaduta Medan Μενταν - Δωμάτιο Hotel Aryaduta Medan Μενταν - Μπάνιο Hotel Aryaduta Medan Μενταν - Δωμάτιο Hotel Aryaduta Medan Μενταν - Δωμάτιο Hotel Aryaduta Medan Μενταν - Δωμάτιο Hotel Aryaduta Medan Μενταν - Μπάνιο Hotel Aryaduta Medan Μενταν - Μπυραρία/Σαλόνι
Hotel Aryaduta Medan Μενταν - Καφετέρια Hotel Aryaduta Medan Μενταν - Αίθουσα δεξιώσεων Hotel Aryaduta Medan Μενταν - Αίθουσα δεξιώσεων Hotel Aryaduta Medan Μενταν - Αίθουσα συσκέψεων Hotel Aryaduta Medan Μενταν - Αίθουσα συσκέψεων Hotel Aryaduta Medan Μενταν - Φαγητό και ποτό Hotel Aryaduta Medan Μενταν - Φαγητό και ποτό Hotel Aryaduta Medan Μενταν - Φαγητό και ποτό Hotel Aryaduta Medan Μενταν - Παροχές Hotel Aryaduta Medan Μενταν - Δωμάτιο Hotel Aryaduta Medan Μενταν - Εσωτερικός χώρος ξενοδοχείου
Περιοχή Κέντρο Μένταν Αριθμός δωματίων: 200
Δωρεάν σύνδεση Wifi

Πρόσφατες κριτικές πελατών

Τύπος επιβάτη

 

Άριστο

8,1

από 935 κριτικές

Σχέση ποιότητας-τιμής:
8,0
Τοποθεσία
8,3
Απόδοση προσωπικού:
8,1
Κατάσταση/καθαριότητα ξενοδοχείου:
8,3
Άνεση/κατάσταση δωματίου:
8,2
Φαγητό/Δείπνο:
7,6
Όλες οι κριτικές (935)
Ταξινόμηση κατά:
Kiki H. Με επαγγελματικές υποχρεώσεις Indonesia, 27 Αυγούστου 2014
Have a bad experience with the waiter

Balcony's room & swimming pool
5,7
I've got a good room with balcony and great view. But the waiter was not nice and good when breakfast time. I order hot tea but they didn't gave it. Until I have to come to them again asking my order. And it's happen almost everyday.
Surbakti N. Οικογένειες με μικρά παιδιά Indonesia, 24 Αυγούστου 2014
Good hotel

Location, food, staff
7,7
It was good
Michael H. Με επαγγελματικές υποχρεώσεις Indonesia, 24 Αυγούστου 2014
Nice hotel with great location

Location, ambience, attentive staff
7
It was a pleasant stay at Aryaduta. Location is close to everywhere and within walking distance. Room is big, but the bed unfortunately is not too comfy. Pool area is very nice and quiet.
Chairy T. Με επαγγελματικές υποχρεώσεις Indonesia, 23 Αυγούστου 2014
Aryaduta hotel very good

Location, value for money, swimming pool
9
Aryaduta hotel is a very good hotel located in the city.
Chin S. Με επαγγελματικές υποχρεώσεις Malaysia, 21 Αυγούστου 2014
Fair

good services, value money, near railway station
6,7
No what I expected.
Meiryana M. Ζευγάρια Indonesia, 20 Αυγούστου 2014
good location

near city, clean & good breakfast
8
Hendri P. Γκρουπ Indonesia, 16 Αυγούστου 2014
Inexpensive 5 star hotel with great room & service

Value for money, centrally located, hygiene
9,3
It was my second time staying in this hotel with my friends, as usual this is the most affordable 5 star hotel we can find in Medan. Room was clean, beds are comfortable and services are great! The morning breakfast was delicious with wide range variety of foods, from Indonesian to Western food are served. There's no doubt that will be staying here again for our next visit.
Bisma P. Με επαγγελματικές υποχρεώσεις Indonesia, 14 Αυγούστου 2014
Not so Clean :(

Nothing
5,3
This is the 2nd time I stayed in Medan. And 1st time stayed in this Hotel. First, I didn't know that this hotel is combined with Mall (old mall...), so it bit a little dissapointment for me, because I choose this 5 stars hotel for take a rest, not being disturbed with crowded lobby etc. The room was medium size, with carpet floor but big red stain next to the bed (looks like someone drop off a wine or something...), and black stain at the pillow cover (fungus I guess). Bathroom was clean. And I hate hotel lobby with Sky Lobby concept...it is so confusing for me. And my opinion for 5 stars hotel, Aryadutta need to improve a lot.
Miranto P. Ζευγάρια Indonesia, 10 Αυγούστου 2014
One of the best hotel in Medan

Good value of money, great location, luxury hotel
8,3
I am very happy with all of from this hotel, near Palladium mall and city center located.
Hendri P. Γκρουπ Indonesia, 10 Αυγούστου 2014
Excellent stay with high quality breakfast

Price, food and location
9,3
It was a well pleasant stay. And we enjoy the breakfast very much. Excellet services

κάντε κράτηση τώρα!

Μην καθυστερείτε - Περιορισμένη διαθεσιμότητα!

Hotel Aryaduta Medan ΜεντανHotel Aryaduta Medan Μενταν - ΠισίναHotel Aryaduta Medan Μενταν - ΠισίναHotel Aryaduta Medan Μενταν - ΥποδοχήHotel Aryaduta Medan Μενταν - Αίθουσα υποδοχήςHotel Aryaduta Medan Μενταν - ΔωμάτιοHotel Aryaduta Medan Μενταν - ΔωμάτιοHotel Aryaduta Medan Μενταν - ΔωμάτιοHotel Aryaduta Medan Μενταν - ΔωμάτιοHotel Aryaduta Medan Μενταν - ΜπάνιοHotel Aryaduta Medan Μενταν - ΔωμάτιοHotel Aryaduta Medan Μενταν - ΜπάνιοHotel Aryaduta Medan Μενταν - ΔωμάτιοHotel Aryaduta Medan Μενταν - ΔωμάτιοHotel Aryaduta Medan Μενταν - ΔωμάτιοHotel Aryaduta Medan Μενταν - ΜπάνιοHotel Aryaduta Medan Μενταν - Μπυραρία/ΣαλόνιHotel Aryaduta Medan Μενταν - ΚαφετέριαHotel Aryaduta Medan Μενταν - Αίθουσα δεξιώσεωνHotel Aryaduta Medan Μενταν - Αίθουσα δεξιώσεωνHotel Aryaduta Medan Μενταν - Αίθουσα συσκέψεωνHotel Aryaduta Medan Μενταν - Αίθουσα συσκέψεωνHotel Aryaduta Medan Μενταν - Φαγητό και ποτόHotel Aryaduta Medan Μενταν - Φαγητό και ποτόHotel Aryaduta Medan Μενταν - Φαγητό και ποτόHotel Aryaduta Medan Μενταν - ΠαροχέςHotel Aryaduta Medan Μενταν - ΔωμάτιοHotel Aryaduta Medan Μενταν - Εσωτερικός χώρος ξενοδοχείου


AS-AGWEB-3B07