Κάθε φορά που κάποιος πελάτης της Agoda αναχωρεί από το ξενοδοχείο διαμονής του, του στέλνουμε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα, ζητώντας του να αξιολογήσει την πρόσφατη διαμονή του. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος υποβολής κριτικών. Κάθε αξιολόγηση, πριν από τη δημοσίευσή της στον ιστότοπό μας, πρέπει να εγκριθεί από την ομάδα που είναι υπεύθυνη για το περιεχόμενο του ιστοτόπου της Agoda. Γι' αυτό το λόγο, σε αντίθεση με άλλους ιστότοπους, ΟΛΕΣ οι κριτικές της Agoda είναι επιβεβαιωμένες και γνήσιες.
Εισάγετε τις ημερομηνίες που επιθυμείτε να ταξιδέψετε για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα και να κάνετε κράτηση σε αυτό το ξενοδοχείο

Hotel Pier Cuatro

3rd Avenue, North Reclamation Area, Πόλη Σέμπου, Cebu City, Φιλιππίνες 6000 (προβολή χάρτη)

κάντε κράτηση τώρα!

Hotel Pier Cuatro Cebu City - Μπάνιο Hotel Pier Cuatro Cebu City - Μπάνιο Hotel Pier Cuatro Cebu City - Είσοδος Hotel Pier Cuatro Cebu City - Δωμάτιο Hotel Pier Cuatro Cebu City - Δωμάτιο Hotel Pier Cuatro Cebu City - Δωμάτιο Hotel Pier Cuatro Cebu City - Αίθουσα υποδοχής Hotel Pier Cuatro Cebu City - Δωμάτιο Hotel Pier Cuatro Cebu City - Δωμάτιο Hotel Pier Cuatro Cebu City - Δωμάτιο Hotel Pier Cuatro Cebu City - Εστιατόριο Hotel Pier Cuatro Cebu City - Αίθουσα δεξιώσεων Hotel Pier Cuatro Cebu City - Αίθουσα συσκέψεων Hotel Pier Cuatro Cebu City - Εξωτερικός χώρος ξενοδοχείου Hotel Pier Cuatro Cebu City - Αίθουσα δεξιώσεων Hotel Pier Cuatro Cebu City - Δωμάτιο
Hotel Pier Cuatro Cebu City - Δωμάτιο Hotel Pier Cuatro Cebu City - Δωμάτιο
Περιοχή Πόλη Σέμπου Αριθμός δωματίων: 82

Πρόσφατες κριτικές πελατών

Τύπος επιβάτη

 

Καλό
Σχέση ποιότητας-τιμής:
7,9
Τοποθεσία
7,3
Απόδοση προσωπικού:
7,2
Κατάσταση/καθαριότητα ξενοδοχείου:
7,4
Άνεση/κατάσταση δωματίου:
7,7
Φαγητό/Δείπνο:
7,0
Όλες οι κριτικές (839)
Ταξινόμηση κατά:
Ma. L. Μοναχικοί ταξιδιώτες Philippines, 25 Ιουλίου 2015
It's good, and we feel comfortable.

The staff are polite and always smiling, the room is clean, food is ok
8
Good.
Αναφορά αυτής της κριτικής
James L. Μοναχικοί ταξιδιώτες United States of America, 23 Ιουλίου 2015
Ok for the price

Fast wifi in room, free breakfast, cheap room.
6
Nice. But there were no windows and the room was a bit small. The staff is very friendly and very good. The only complaint I have is the location. It's in the middle of nowhere. So you really have to cab it everywhere instead of maybe walking.
Αναφορά αυτής της κριτικής
Ma C. Μοναχικοί ταξιδιώτες Philippines, 19 Ιουλίου 2015
good

location
6,7
it was ok!
Αναφορά αυτής της κριτικής
Robelyn C. Με επαγγελματικές υποχρεώσεις Philippines, 18 Ιουλίου 2015
So so

staff
6
I stayed on the second floor. I was not expecting much since its a budget hotel. I just cannot take the fact that they are allowing their bar to do videoke until 1am. Its was so loud that I can hear in from my room. You only have 2 choices if your staying ont he lower floors:1 endure the videoke or 2 fight with the loud TV from adjacent rooms and videoke by turning-up the volume of your tv. I booked 2 nights but after enduring the first night I checked out the following day.
Αναφορά αυτής της κριτικής
Leong W. Ζευγάρια Malaysia, 14 Ιουλίου 2015
A good stay

Staffs are friendly & helpful. The room is clean. Easy to get taxi & jeepney.
7,7
Good. Had a good stay.
Αναφορά αυτής της κριτικής
Franziska H. Ζευγάρια Germany, 13 Ιουλίου 2015
Decent

Seevice, buffet breakfast, close to pier
7
The room was not as modern as the lobby,but ok. The meals were not very tasty,but that could be my personal taste - the choices were multiple!
Αναφορά αυτής της κριτικής
Steve M. Ζευγάρια United States of America, 17 Ιουνίου 2015
GOOD FOR THE $$

LOCAL,CLEAN,PRICE
8
HOTEL IS GREAT FOR BEING CLOSE TO PEER...(FERRY)...PRICE IS VERY FARE.....
Αναφορά αυτής της κριτικής
Emilia B. Μοναχικοί ταξιδιώτες Philippines, 13 Ιουνίου 2015
Hotel Pier Cuatro review

They assist you in getting a taxi.
5
I am disappointed... The double lock in the room is not OK.. so there is only one lock. I need to check out at an earlier time for 4pm. I already informed the lobby receptionist that I will be checking out earlier and how am I going to avail my free breakfast. The lobby receptionist said that they will able to serve a bread and coffee . I got disappointed and they didn't serve it to me. I got scared also when I walked near the hotel because the bank near the hotel has a lot of street children and someone whistle on me. I hope that there is a staff also outside the hotel who will guard especially when the guest in the hotel is arriving so they can monitor safety with their guest especially when the guest just commute.
Αναφορά αυτής της κριτικής
Manu G. Ζευγάρια Canada, 12 Ιουνίου 2015
good for the price

price, clean
8
Overall was good, no complaints for the low price. Location is 20 min walk from pier 1. Neighborhood looks dodgy but we met some friendly people in the area. They are building a big mall close to the hotel, so neighborhood is probably going to start looking a bit nicer soon
Αναφορά αυτής της κριτικής
Min H. Ζευγάρια South Korea, 8 Ιουνίου 2015
quite place clean value for money

food, price, locattion
8
quite place clean value for money
Αναφορά αυτής της κριτικής

κάντε κράτηση τώρα!

Μην καθυστερείτε - Περιορισμένη διαθεσιμότητα!

Hotel Pier Cuatro Cebu CityHotel Pier Cuatro Cebu City - ΜπάνιοHotel Pier Cuatro Cebu City - ΜπάνιοHotel Pier Cuatro Cebu City - ΕίσοδοςHotel Pier Cuatro Cebu City - ΔωμάτιοHotel Pier Cuatro Cebu City - ΔωμάτιοHotel Pier Cuatro Cebu City - ΔωμάτιοHotel Pier Cuatro Cebu City - Αίθουσα υποδοχήςHotel Pier Cuatro Cebu City - ΔωμάτιοHotel Pier Cuatro Cebu City - ΔωμάτιοHotel Pier Cuatro Cebu City - ΔωμάτιοHotel Pier Cuatro Cebu City - ΕστιατόριοHotel Pier Cuatro Cebu City - Αίθουσα δεξιώσεωνHotel Pier Cuatro Cebu City - Αίθουσα συσκέψεωνHotel Pier Cuatro Cebu City - Εξωτερικός χώρος ξενοδοχείουHotel Pier Cuatro Cebu City - Αίθουσα δεξιώσεωνHotel Pier Cuatro Cebu City - ΔωμάτιοHotel Pier Cuatro Cebu City - ΔωμάτιοHotel Pier Cuatro Cebu City - Δωμάτιο


Η Agoda.com είναι μέλος του ομίλου The Priceline Group, παγκόσμιου ηγέτη στις online ταξιδιωτικές & συναφείς υπηρεσίες.

AS-AGWEB-3A04