Κάθε φορά που κάποιος πελάτης της Agoda αναχωρεί από το ξενοδοχείο διαμονής του, του στέλνουμε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα, ζητώντας του να αξιολογήσει την πρόσφατη διαμονή του. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος υποβολής κριτικών. Κάθε αξιολόγηση, πριν από τη δημοσίευσή της στον ιστότοπό μας, πρέπει να εγκριθεί από την ομάδα που είναι υπεύθυνη για το περιεχόμενο του ιστοτόπου της Agoda. Γι' αυτό το λόγο, σε αντίθεση με άλλους ιστότοπους, ΟΛΕΣ οι κριτικές της Agoda είναι επιβεβαιωμένες και γνήσιες.
Εισάγετε τις ημερομηνίες που επιθυμείτε να ταξιδέψετε για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα και να κάνετε κράτηση σε αυτό το ξενοδοχείο

Island Pacific Hotel

152 Connaught Road West, Δυτικά Νήσου Χονγκ Κονγκ, Χονγκ Κονγκ (προβολή χάρτη)

κάντε κράτηση τώρα!

Island Pacific Hotel Χονγκ Κονγκ - Αίθουσα υποδοχής Island Pacific Hotel Χονγκ Κονγκ - Εστιατόριο Island Pacific Hotel Χονγκ Κονγκ - Μπυραρία/Σαλόνι Island Pacific Hotel Χονγκ Κονγκ - Εστιατόριο Island Pacific Hotel Χονγκ Κονγκ - Φαγητό και ποτό Island Pacific Hotel Χονγκ Κονγκ - Γυμναστήριο Island Pacific Hotel Χονγκ Κονγκ - Γυμναστήριο Island Pacific Hotel Χονγκ Κονγκ - Πισίνα Island Pacific Hotel Χονγκ Κονγκ - Πισίνα Island Pacific Hotel Χονγκ Κονγκ - Επιχειρησιακό κέντρο Island Pacific Hotel Χονγκ Κονγκ - Επιχειρησιακό κέντρο Island Pacific Hotel Χονγκ Κονγκ - Επιχειρησιακό κέντρο Island Pacific Hotel Χονγκ Κονγκ - Επιχειρησιακό κέντρο Island Pacific Hotel Χονγκ Κονγκ - Επιχειρησιακό κέντρο Island Pacific Hotel Χονγκ Κονγκ - Επιχειρησιακό κέντρο Island Pacific Hotel Χονγκ Κονγκ - Αίθουσα συσκέψεων
Island Pacific Hotel Χονγκ Κονγκ - Αίθουσα δεξιώσεων Island Pacific Hotel Χονγκ Κονγκ - Εστιατόριο Island Pacific Hotel Χονγκ Κονγκ - Εστιατόριο Island Pacific Hotel Χονγκ Κονγκ - Εστιατόριο Island Pacific Hotel Χονγκ Κονγκ - Εστιατόριο Island Pacific Hotel Χονγκ Κονγκ - Εστιατόριο Island Pacific Hotel Χονγκ Κονγκ - Θέα Island Pacific Hotel Χονγκ Κονγκ - Δωμάτιο Island Pacific Hotel Χονγκ Κονγκ - Δωμάτιο Island Pacific Hotel Χονγκ Κονγκ - Εξωτερικός χώρος ξενοδοχείου Island Pacific Hotel Χονγκ Κονγκ - Δωμάτιο Island Pacific Hotel Χονγκ Κονγκ - Δωμάτιο
Περιοχή Δυτικά Νήσου Χονγκ Κονγκ Αριθμός δωματίων: 343
Δωρεάν σύνδεση Wifi

Πρόσφατες κριτικές πελατών

Τύπος επιβάτη

 

Πολύ καλό
Σχέση ποιότητας-τιμής:
8,0
Τοποθεσία
7,3
Απόδοση προσωπικού:
8,1
Κατάσταση/καθαριότητα ξενοδοχείου:
8,2
Άνεση/κατάσταση δωματίου:
8,2
Φαγητό/Δείπνο:
6,9
Όλες οι κριτικές (5704)
Ταξινόμηση κατά:
Hawwa N. Ζευγάρια Maldives, 25 Ιουλίου 2015
Was a great stay

Staff friendliness. Hotel cleanliness. Staff helpfulness
8,7
Αναφορά αυτής της κριτικής
Joan M. Οικογένειες με μικρά παιδιά United States of America, 23 Ιουλίου 2015
efficient, value, transportation, good location

great value, great location, transportation
8
Very good
Αναφορά αυτής της κριτικής
Kar W. Μοναχικοί ταξιδιώτες Malaysia, 16 Ιουλίου 2015
Comfortable room

Clean, comfortable, good Wifi
7,7
Αναφορά αυτής της κριτικής
Durand S. Ζευγάρια United States of America, 15 Ιουλίου 2015
Good choice for 1st time in Hong Kong

room view, staff friendliness, room comfort and value
9,3
Chose this hotel based on positive reviews. Those reviews were accurate. Great value for the excellent room I received with harbor view. Excellent view of ICC light show each night. Quite room. Very comfortable and clean. Great buffet for breakfast and dinner. Friendly room service staff. Absolutely no complaints and a good choice for first time visitors with limited knowledge of Hong Kong.
Αναφορά αυτής της κριτικής
Iren S. Με επαγγελματικές υποχρεώσεις Russia, 11 Ιουλίου 2015
Great view

Great view, perfect placing
8,7
Αναφορά αυτής της κριτικής
Sergey Z. Ζευγάρια Russia, 8 Ιουλίου 2015
Good hotel with nice place

Smoking rooms, shower and bath are diffrent and beautiful viw
9
We staed at 2 days. It's good hotel, very beautiful viw, nice stuff, big room.
Αναφορά αυτής της κριτικής
Yu H. Με επαγγελματικές υποχρεώσεις Hong Kong, 1 Ιουλίου 2015
Clean

Clean and tidy
8
Αναφορά αυτής της κριτικής
Maria L. Οικογένειες με μικρά παιδιά Philippines, 1 Ιουλίου 2015
I paid for the nice view

Nice view of the harbour, clean, free shuttle to some areas in hongkong island
7
First, I'd like to mention that I really like the view of the harbour from out room. It's a lovely distraction coming from the hustle and bustle of the Hongkong central and TST. The room is also clean, the staff are nice, they have free shuttle to some vital parts of the hongkong island and they provided me with a mobile wifi that I can bring with me wherever I go while in Hongkong (for this, I was asked to deposit HK$500 just in case I lost it). BUT, I would like to point out these very important downside of the hotel: 1.) The Toilet and bath door is not strategically designed to give free space when go in, when you open the door, you find it very annoying that are left with little space to step in. 2.) To rate your hotel as a 4-star, shouldn't you at least have bidet? I find it hard to understand why you don't have a bidet. 3.) The fridge doesn't have anything in it except for two bottles of water. Seriously? I've been to some hotels like 3-stars and they have F&B items inside the fridge.
Αναφορά αυτής της κριτικής
Michelle T. Με επαγγελματικές υποχρεώσεις Indonesia, 30 Ιουνίου 2015
Good location

Location
7,3
This is my 2nd stay here and I returned because for the price they charge, the location is great. It is walking distance to buses, to the train station and for those not using the complimentary shuttle buses to the airport station, you can also take an airport bus directly to and from the airport. The staff at the door or entrance is lovely. Smiling, friendly and helpful. The staff at reception is different, business-like, hardly smiles and looks bored with their job. They could not seem to find my previous records although I was a returning guest. The room is small, but clean. And for what I need it for, it is sufficient. Be sure to ask for rooms on the higher floor as the lower ones have less light, being blocked by all the adjacent buildings. I would not call it a four shat hotel, but then again, my standard for 4 stars, having travelled a lot and use them, is high. It is the higher end of a 3-star. The hotel is old and needs sprucing up. When they do that, they an classify themselves as 4 stars.
Αναφορά αυτής της κριτικής
Nicky H. Με επαγγελματικές υποχρεώσεις Singapore, 29 Ιουνίου 2015
Good

Good
6
Αναφορά αυτής της κριτικής

κάντε κράτηση τώρα!

Μην καθυστερείτε - Περιορισμένη διαθεσιμότητα!

Island Pacific Hotel Χονγκ ΚονγκIsland Pacific Hotel Χονγκ Κονγκ - Αίθουσα υποδοχήςIsland Pacific Hotel Χονγκ Κονγκ - ΕστιατόριοIsland Pacific Hotel Χονγκ Κονγκ - Μπυραρία/ΣαλόνιIsland Pacific Hotel Χονγκ Κονγκ - ΕστιατόριοIsland Pacific Hotel Χονγκ Κονγκ - Φαγητό και ποτόIsland Pacific Hotel Χονγκ Κονγκ - ΓυμναστήριοIsland Pacific Hotel Χονγκ Κονγκ - ΓυμναστήριοIsland Pacific Hotel Χονγκ Κονγκ - ΠισίναIsland Pacific Hotel Χονγκ Κονγκ - ΠισίναIsland Pacific Hotel Χονγκ Κονγκ - Επιχειρησιακό κέντροIsland Pacific Hotel Χονγκ Κονγκ - Επιχειρησιακό κέντροIsland Pacific Hotel Χονγκ Κονγκ - Επιχειρησιακό κέντροIsland Pacific Hotel Χονγκ Κονγκ - Επιχειρησιακό κέντροIsland Pacific Hotel Χονγκ Κονγκ - Επιχειρησιακό κέντροIsland Pacific Hotel Χονγκ Κονγκ - Επιχειρησιακό κέντροIsland Pacific Hotel Χονγκ Κονγκ - Αίθουσα συσκέψεωνIsland Pacific Hotel Χονγκ Κονγκ - Αίθουσα δεξιώσεωνIsland Pacific Hotel Χονγκ Κονγκ - ΕστιατόριοIsland Pacific Hotel Χονγκ Κονγκ - ΕστιατόριοIsland Pacific Hotel Χονγκ Κονγκ - ΕστιατόριοIsland Pacific Hotel Χονγκ Κονγκ - ΕστιατόριοIsland Pacific Hotel Χονγκ Κονγκ - ΕστιατόριοIsland Pacific Hotel Χονγκ Κονγκ - ΘέαIsland Pacific Hotel Χονγκ Κονγκ - ΔωμάτιοIsland Pacific Hotel Χονγκ Κονγκ - ΔωμάτιοIsland Pacific Hotel Χονγκ Κονγκ - Εξωτερικός χώρος ξενοδοχείουIsland Pacific Hotel Χονγκ Κονγκ - ΔωμάτιοIsland Pacific Hotel Χονγκ Κονγκ - ΔωμάτιοIsland Pacific Hotel Χονγκ Κονγκ - Executive σαλόνιIsland Pacific Hotel Χονγκ Κονγκ - ΜπάνιοIsland Pacific Hotel Χονγκ Κονγκ - ΔωμάτιοIsland Pacific Hotel Χονγκ Κονγκ - ΔωμάτιοIsland Pacific Hotel Χονγκ Κονγκ - ΔωμάτιοIsland Pacific Hotel Χονγκ Κονγκ - ΔωμάτιοIsland Pacific Hotel Χονγκ Κονγκ - ΔωμάτιοIsland Pacific Hotel Χονγκ Κονγκ - ΜπάνιοIsland Pacific Hotel Χονγκ Κονγκ - ΔωμάτιοIsland Pacific Hotel Χονγκ Κονγκ - ΔωμάτιοIsland Pacific Hotel Χονγκ Κονγκ - ΔωμάτιοIsland Pacific Hotel Χονγκ Κονγκ - ΔωμάτιοIsland Pacific Hotel Χονγκ Κονγκ - ΔωμάτιοIsland Pacific Hotel Χονγκ Κονγκ - ΔωμάτιοIsland Pacific Hotel Χονγκ Κονγκ - ΔωμάτιοIsland Pacific Hotel Χονγκ Κονγκ - ΜπάνιοIsland Pacific Hotel Χονγκ Κονγκ - ΜπάνιοIsland Pacific Hotel Χονγκ Κονγκ - ΔωμάτιοIsland Pacific Hotel Χονγκ Κονγκ - ΔωμάτιοIsland Pacific Hotel Χονγκ Κονγκ - ΔωμάτιοIsland Pacific Hotel Χονγκ Κονγκ - ΔωμάτιοIsland Pacific Hotel Χονγκ Κονγκ - Δωμάτιο


Η Agoda.com είναι μέλος του ομίλου The Priceline Group, παγκόσμιου ηγέτη στις online ταξιδιωτικές & συναφείς υπηρεσίες.

AS-AGWEB-3A08