Κάθε φορά που κάποιος πελάτης της Agoda αναχωρεί από το ξενοδοχείο διαμονής του, του στέλνουμε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα, ζητώντας του να αξιολογήσει την πρόσφατη διαμονή του. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος υποβολής κριτικών. Κάθε αξιολόγηση, πριν από τη δημοσίευσή της στον ιστότοπό μας, πρέπει να εγκριθεί από την ομάδα που είναι υπεύθυνη για το περιεχόμενο του ιστοτόπου της Agoda. Γι' αυτό το λόγο, σε αντίθεση με άλλους ιστότοπους, ΟΛΕΣ οι κριτικές της Agoda είναι επιβεβαιωμένες και γνήσιες.
Εισάγετε τις ημερομηνίες που επιθυμείτε να ταξιδέψετε για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα και να κάνετε κράτηση σε αυτό το ξενοδοχείο

M1 Hotel

28 Portland Street, Για Μα Τέι, Χονγκ Κονγκ

Πρόσφατες κριτικές πελατών

Τύπος επιβάτη

 

Καλό

7,2

από 3506 κριτικές

0 κριτικές στα ελληνικά

Σχέση ποιότητας-τιμής:
6,9
Τοποθεσία
8,4
Απόδοση προσωπικού:
6,9
Κατάσταση/καθαριότητα ξενοδοχείου:
7,5
Άνεση/κατάσταση δωματίου:
7,0
Φαγητό/Δείπνο:
6,3
Όλες οι κριτικές (3506)
Ταξινόμηση κατά:
Ching-Jung W. Ζευγάρια Taiwan, 26 Απριλίου 2016
Very good
6,3
I experience the wonderful journey :)
Αναφορά αυτής της κριτικής
Ng K. Ζευγάρια Malaysia, 25 Απριλίου 2016
Good location but no good as per expected
4
good location. Just play in mind, around the coffin shop (if you mind). The room quite small for couple and big luggage. for the big bed, they were combined the two single bed into one. no hair dryer, mineral water. Just only one receptionist to settle all the things. Deposit need to pay up to HKD 1000, consider high for apartment hotel like this.
Αναφορά αυτής της κριτικής
Chin W. Ζευγάρια Malaysia, 23 Απριλίου 2016
Great location
5,3
Good location and friendly staff
Αναφορά αυτής της κριτικής
Kam H. Οικογένειες με μικρά παιδιά Malaysia, 20 Απριλίου 2016
Overall ok
6
Thumb up for the free smartphone facility with unlimited data usage.
Αναφορά αυτής της κριτικής
Yuen K. Γκρουπ Singapore, 10 Απριλίου 2016
No Sound Proof
4,3
Noisy along corridor when other guests come back at night. Even the water presure from tap is noisy.
Αναφορά αυτής της κριτικής
Brian F. Μοναχικοί ταξιδιώτες Canada, 4 Απριλίου 2016
Excellent hotel
6,7
Great place
Αναφορά αυτής της κριτικής
Kwun H. Ζευγάρια China, 2 Απριλίου 2016
very good
5,7
nice location
Αναφορά αυτής της κριτικής
Hsieh C. Ζευγάρια Taiwan, 2 Απριλίου 2016
Location Location Location
5,3
Location Location Location
Αναφορά αυτής της κριτικής
Sook F. Ζευγάρια Malaysia, 29 Μαρτίου 2016
Mobile phone available
5,3
Room comes with mobile phone with free usage of internet and free (limitless) local and international call
Αναφορά αυτής της κριτικής
Yik F. Ζευγάρια Malaysia, 24 Μαρτίου 2016
Can say Good and Bad for the location
4
Can say good & bad for the location. What is good? It's located near to mtr, which is very convenient, many shops around the area, only few streets walk to the popular place - Mongkok. One thing which I feel bad is also the actual location for the hotel, as there are 2 coffin shops located both sides of the hotel, maybe I am superstitious so it makes me feel a bit uncomfortable during bed time, although there is really "nothing". Actually I realised this 2 days before departure when i was reading the reviews, but that's was too late for changing the booking as it has been fully paid. I did check the review before i book, but never seen any reviews mentioned about this, I would not choose this hotel if I knew it earlier.
Αναφορά αυτής της κριτικής
1 από 1 κριτική
M1 Hotel Χονγκ ΚονγκM1 Hotel Χονγκ Κονγκ - ΔωμάτιοM1 Hotel Χονγκ Κονγκ - ΔωμάτιοM1 Hotel Χονγκ Κονγκ - ΔωμάτιοM1 Hotel Χονγκ Κονγκ - ΔωμάτιοM1 Hotel Χονγκ Κονγκ - ΔωμάτιοM1 Hotel Χονγκ Κονγκ - ΔωμάτιοM1 Hotel Χονγκ Κονγκ - ΔωμάτιοM1 Hotel Χονγκ Κονγκ - ΔωμάτιοM1 Hotel Χονγκ Κονγκ - Επιχειρησιακό κέντροM1 Hotel Χονγκ Κονγκ - ΔωμάτιοM1 Hotel Χονγκ Κονγκ - Αίθουσα υποδοχήςM1 Hotel Χονγκ Κονγκ - Αίθουσα υποδοχήςM1 Hotel Χονγκ Κονγκ - Εξωτερικός χώρος ξενοδοχείουM1 Hotel Χονγκ Κονγκ - Περιβάλλων χώροςM1 Hotel Χονγκ Κονγκ - Περιβάλλων χώροςM1 Hotel Χονγκ Κονγκ - Εξωτερικός χώρος ξενοδοχείουM1 Hotel Χονγκ Κονγκ - Περιβάλλων χώροςM1 Hotel Χονγκ Κονγκ - ΕίσοδοςM1 Hotel Χονγκ Κονγκ - ΕίσοδοςM1 Hotel Χονγκ Κονγκ - ΔωμάτιοM1 Hotel Χονγκ Κονγκ - ΔωμάτιοM1 Hotel Χονγκ Κονγκ - ΔωμάτιοM1 Hotel Χονγκ Κονγκ - ΔωμάτιοM1 Hotel Χονγκ Κονγκ - ΚαφετέριαM1 Hotel Χονγκ Κονγκ - Επιχειρησιακό κέντροM1 Hotel Χονγκ Κονγκ - Μπάνιο


Η Agoda.com είναι μέλος του ομίλου The Priceline Group, παγκόσμιου ηγέτη στις online ταξιδιωτικές & συναφείς υπηρεσίες.

AS-AGWEB-3C06