Κάθε φορά που κάποιος πελάτης της Agoda αναχωρεί από το ξενοδοχείο διαμονής του, του στέλνουμε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα, ζητώντας του να αξιολογήσει την πρόσφατη διαμονή του. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος υποβολής κριτικών. Κάθε αξιολόγηση, πριν από τη δημοσίευσή της στον ιστότοπό μας, πρέπει να εγκριθεί από την ομάδα που είναι υπεύθυνη για το περιεχόμενο του ιστοτόπου της Agoda. Γι' αυτό το λόγο, σε αντίθεση με άλλους ιστότοπους, ΟΛΕΣ οι κριτικές της Agoda είναι επιβεβαιωμένες και γνήσιες.
Εισάγετε τις ημερομηνίες που επιθυμείτε να ταξιδέψετε για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα και να κάνετε κράτηση σε αυτό το ξενοδοχείο

Manila Airport Hotel

99 PAL Drive Airplane Village Brgy Vitalez NAIA I Complex, Παρανιάκουε, Μανίλα, Φιλιππίνες 1705

Πρόσφατες κριτικές πελατών

Τύπος επιβάτη

 

Ευχάριστο

6,4

από 2449 κριτικές

1 κριτικές στα ελληνικά

Σχέση ποιότητας-τιμής:
6,1
Τοποθεσία
8,4
Απόδοση προσωπικού:
6,4
Κατάσταση/καθαριότητα ξενοδοχείου:
5,9
Άνεση/κατάσταση δωματίου:
6,2
Φαγητό/Δείπνο:
5,6
Όλες οι κριτικές (2449)
Ταξινόμηση κατά:
Natalia K. Μοναχικοί ταξιδιώτες Russia, 23 Δεκεμβρίου 2013
удобное расположение

удобное расположение, рядом кафе, рядом магазин
8
Провели в этом отели одну ночь, т.к. утром улетали на Боракай.Номера чистые, кондиционер есть. Персонал дружелюбный. Отель расположен не далеко от аэропорта, рядом находится магазин типа7/11, ресторанчик с филиппинской кухней и KFC. Подходит для транзитного размещения.
Bernhard F. Ζευγάρια Switzerland, 24 Μαΐου 2016
.
2
The ambiance is poor. Staff can be more friendly, A/C is very noisy.
Aurora C. Μοναχικοί ταξιδιώτες Canada, 22 Μαΐου 2016
Title is just perfect! Thank you!
6
I wish I knew that there was a shuttle bus from the airport so I didn't have to take the cab!
Katrin B. Μοναχικοί ταξιδιώτες Germany, 13 Μαΐου 2016
Plus: close to the airport
3,7
Big Minus: Room not clean. breakfast edible.
Peter T. Οικογένειες με μικρά παιδιά Australia, 13 Μαΐου 2016
Comfortable.
6,7
It is the ideal place to meet family and to stay over between flights.
Mtanious S. Μοναχικοί ταξιδιώτες United Arab Emirates, 9 Μαΐου 2016
3 stars??
2,7
I booked it for location and I wish I didn't, still took 20 mins to terminal 1 How did the hotel get a 3 stars rating and how it charges 2000+ for a room I will never know It was like a trip back to 70s, the smell, the old tv, the broken noisy AC On top of that Internet was paid, the only good thing was the free drop off to airport and with all the negative points I'd rather pay to get to the airport.
Patric R. Μοναχικοί ταξιδιώτες Switzerland, 6 Μαΐου 2016
Horrible
2
Horrible hotel. Very unfriendly staff and no service at all.
Hannah O. Μοναχικοί ταξιδιώτες Philippines, 1 Μαΐου 2016
Boo.
2
Called to check for vacancy, reception said fully booked. Tried to book on agoda 2seconds after, lots of room available. "Villas" on very poor condition. "Pool" looked more like a pond.
Robin S. Ζευγάρια South Africa, 30 Απριλίου 2016
Great Stay, Great Convenience
6
This was my second trip to the Philippines and both trips I always spend my first and last night at this hotel due to the close proximity to the airport and the free and reliable transportation to and from the airport. On my last stay, I called the hotel at 11pm to arrange transport. I had to call 4 times to get through as they were really busy but there was no problem with the transport, even late at night. The rooms are spacious and have air-con, hot shower and TV. There is a small restaurant downstairs and the food is pretty good. The staff are friendly and helpful. There is wifi at the hotel, however it is not free. All in all, I had a good stay and the free airport transfer is a real life-saver. Be sure to keep the hotel phone number on hand if you require airport transfer.
Rey C. Ζευγάρια United Kingdom, 29 Απριλίου 2016
Keep up the good work!
4,3
Very good location for travellers.
1 από 1 κριτική
Manila Airport Hotel ΜανίλαManila Airport Hotel Μανίλα - ΔωμάτιοManila Airport Hotel Μανίλα - ΔωμάτιοManila Airport Hotel Μανίλα - ΔωμάτιοManila Airport Hotel Μανίλα - ΔωμάτιοManila Airport Hotel Μανίλα - Φαγητό και ποτόManila Airport Hotel Μανίλα - ΔωμάτιοManila Airport Hotel Μανίλα - ΔωμάτιοManila Airport Hotel Μανίλα - Εξωτερικός χώρος ξενοδοχείουManila Airport Hotel Μανίλα - ΕστιατόριοManila Airport Hotel Μανίλα - ΔωμάτιοManila Airport Hotel Μανίλα - ΕστιατόριοManila Airport Hotel Μανίλα - Περιβάλλων χώροςManila Airport Hotel Μανίλα - Περιβάλλων χώροςManila Airport Hotel Μανίλα - Περιβάλλων χώροςManila Airport Hotel Μανίλα - Περιβάλλων χώροςManila Airport Hotel Μανίλα - Περιβάλλων χώροςManila Airport Hotel Μανίλα - Περιβάλλων χώροςManila Airport Hotel Μανίλα - Περιβάλλων χώροςManila Airport Hotel Μανίλα - Περιβάλλων χώροςManila Airport Hotel Μανίλα - Περιβάλλων χώροςManila Airport Hotel Μανίλα - Περιβάλλων χώροςManila Airport Hotel Μανίλα - Περιβάλλων χώροςManila Airport Hotel Μανίλα - Περιβάλλων χώροςManila Airport Hotel Μανίλα - Περιβάλλων χώροςManila Airport Hotel Μανίλα - Περιβάλλων χώροςManila Airport Hotel Μανίλα - Περιβάλλων χώροςManila Airport Hotel Μανίλα - Περιβάλλων χώροςManila Airport Hotel Μανίλα - Περιβάλλων χώροςManila Airport Hotel Μανίλα - Περιβάλλων χώρος


Η Agoda.com είναι μέλος του ομίλου The Priceline Group, παγκόσμιου ηγέτη στις online ταξιδιωτικές & συναφείς υπηρεσίες.

AS-AGWEB-3A07