Ή

Κάθε φορά που κάποιος πελάτης της Agoda αναχωρεί από το ξενοδοχείο διαμονής του, του στέλνουμε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα, ζητώντας του να αξιολογήσει την πρόσφατη διαμονή του. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος υποβολής κριτικών. Κάθε αξιολόγηση, πριν από τη δημοσίευσή της στον ιστότοπό μας, πρέπει να εγκριθεί από την ομάδα που είναι υπεύθυνη για το περιεχόμενο του ιστοτόπου της Agoda. Γι' αυτό το λόγο, σε αντίθεση με άλλους ιστότοπους, ΟΛΕΣ οι κριτικές της Agoda είναι επιβεβαιωμένες και γνήσιες.
Εισάγετε τις ημερομηνίες που επιθυμείτε να ταξιδέψετε για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα και να κάνετε κράτηση σε αυτό το ξενοδοχείο

Matahari Guest House

Jl. Tegal Wangi No 14, Κούτα, Μπαλί, Ινδονησία 80361 (προβολή χάρτη)

κάντε κράτηση τώρα!

Matahari Guest House Μπαλί - Εξωτερικός χώρος ξενοδοχείου Matahari Guest House Μπαλί - Αίθουσα υποδοχής Matahari Guest House Μπαλί - Αίθουσα υποδοχής Matahari Guest House Μπαλί - Δωμάτιο Matahari Guest House Μπαλί - Δωμάτιο Matahari Guest House Μπαλί - Δωμάτιο Matahari Guest House Μπαλί - Μπάνιο Matahari Guest House Μπαλί - Μπάνιο Matahari Guest House Μπαλί - Εξωτερικός χώρος ξενοδοχείου Matahari Guest House Μπαλί - Δωμάτιο Matahari Guest House Μπαλί - Δωμάτιο Matahari Guest House Μπαλί - Καταστήματα Matahari Guest House Μπαλί - Καταστήματα Matahari Guest House Μπαλί - Νυχτερινό κέντρο διασκέδασης Matahari Guest House Μπαλί - Παραλία
Περιοχή Κούτα Αριθμός δωματίων: 40
Δωρεάν σύνδεση Wifi

Πρόσφατες κριτικές πελατών

Τύπος επιβάτη

 

Καλό

7,0

από 1234 κριτικές

Σχέση ποιότητας-τιμής:
7,7
Τοποθεσία
8,1
Απόδοση προσωπικού:
7,0
Κατάσταση/καθαριότητα ξενοδοχείου:
7,0
Άνεση/κατάσταση δωματίου:
7,0
Φαγητό/Δείπνο:
5,0
Όλες οι κριτικές (1234)
Ταξινόμηση κατά:
Derek H. Μοναχικοί ταξιδιώτες Australia, 24 Ιουλίου 2014
Very good location great staff and good price.

Very good location great staff and good price
9
I will look forward to staying again next time.
Gary H. Γκρουπ Australia, 10 Ιουλίου 2014
It was a dirty noisy ,dirty bed linen&bedbugs
3
1 leaving it. 2 Forgetting about bed bugs 3 ability to write this. u cannot renovate rooms with bed mattress n tv still in room whilst grinding cement dust everywhere. Dust everywhere. Very itchy from bedbugs. Dirty, dusty noisy dive forget this hotel
Laurie C. Με επαγγελματικές υποχρεώσεις Australia, 14 Ιουνίου 2014
good value and location

value location and facilities
6,7
please see my previous reviews as i have stayed here on numerous occasions
Laurie C. Μοναχικοί ταξιδιώτες Australia, 11 Ιουνίου 2014
very pleasant in the main

good location.facilities,value
7
read my previous reviews of this hotel as i have stayed here on numerous occassions
Laurie C. Γκρουπ Australia, 8 Ιουνίου 2014
Good location good value reasonably efficient staf

Location facilities value for money
6,3
I have reviewed this hotel on numerous occasions plse refer to them
Asma F. Οικογένειες με μεγαλύτερα παιδιά Malaysia, 29 Μαΐου 2014
30 stairs walk-up rooms

location
6,3
it was an okay only. we requested electric kettle for so many times and was only given after 2 days (apparently one of our group member took all the packets of coffees, sugars, etc. to the receptionist because no hot water to make the drinks). the hotel is still under renovation. rooms are 30 stairs up...
Ivan S. Γκρουπ Indonesia, 29 Μαΐου 2014
Neat and comfort

Beaches
6,7
I feel comfort near the beach and central kuta.. C
Laurie C. Γκρουπ Australia, 23 Μαΐου 2014
Disappointing with noisy renovations going on

I've always enjoyed it previously
6,7
Noisy as previously mentioned due to renovations going on
Laurie C. Μοναχικοί ταξιδιώτες Australia, 22 Μαΐου 2014
good value and very enjoyable

the location,good facilities,good value for money
6,7
please refer to my previous reviews as i have stayed here on numerous occassions
Laurie C. Μοναχικοί ταξιδιώτες Australia, 19 Μαΐου 2014
bit disappointing

locaton,facilities ,value for money
6
i have stayed here often over the years and always enjoyed it.this time was different unfortunately they are renovating and it was extremely noisy as brick cutting and grinding through out the day.totally ruined it for me.just couldnt relax or have a nap after coming back from the beach.dont think i will be back.showed scant regard for their guests

κάντε κράτηση τώρα!

Μην καθυστερείτε - Περιορισμένη διαθεσιμότητα!

Matahari Guest House ΜπαλίMatahari Guest House Μπαλί - Εξωτερικός χώρος ξενοδοχείουMatahari Guest House Μπαλί - Αίθουσα υποδοχήςMatahari Guest House Μπαλί - Αίθουσα υποδοχήςMatahari Guest House Μπαλί - ΔωμάτιοMatahari Guest House Μπαλί - ΔωμάτιοMatahari Guest House Μπαλί - ΔωμάτιοMatahari Guest House Μπαλί - ΜπάνιοMatahari Guest House Μπαλί - ΜπάνιοMatahari Guest House Μπαλί - Εξωτερικός χώρος ξενοδοχείουMatahari Guest House Μπαλί - ΔωμάτιοMatahari Guest House Μπαλί - ΔωμάτιοMatahari Guest House Μπαλί - ΚαταστήματαMatahari Guest House Μπαλί - ΚαταστήματαMatahari Guest House Μπαλί - Νυχτερινό κέντρο διασκέδασηςMatahari Guest House Μπαλί - Παραλία


AS-AGWEB-3A03