Κάθε φορά που κάποιος πελάτης της Agoda αναχωρεί από το ξενοδοχείο διαμονής του, του στέλνουμε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα, ζητώντας του να αξιολογήσει την πρόσφατη διαμονή του. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος υποβολής κριτικών. Κάθε αξιολόγηση, πριν από τη δημοσίευσή της στον ιστότοπό μας, πρέπει να εγκριθεί από την ομάδα που είναι υπεύθυνη για το περιεχόμενο του ιστοτόπου της Agoda. Γι' αυτό το λόγο, σε αντίθεση με άλλους ιστότοπους, ΟΛΕΣ οι κριτικές της Agoda είναι επιβεβαιωμένες και γνήσιες.
Εισάγετε τις ημερομηνίες που επιθυμείτε να ταξιδέψετε για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα και να κάνετε κράτηση σε αυτό το ξενοδοχείο

Pacific Pensionne

313-A Osmena Blvd , Πόλη Σέμπου, Cebu City, Φιλιππίνες 6000 (προβολή χάρτη)

κάντε κράτηση τώρα!

Pacific Pensionne Cebu City - Δωμάτιο Pacific Pensionne Cebu City - Εσωτερικός χώρος ξενοδοχείου Pacific Pensionne Cebu City - Εσωτερικός χώρος ξενοδοχείου Pacific Pensionne Cebu City - Εστιατόριο Pacific Pensionne Cebu City - Εξωτερικός χώρος ξενοδοχείου Pacific Pensionne Cebu City - Επιχειρησιακό κέντρο Pacific Pensionne Cebu City - Υποδοχή Pacific Pensionne Cebu City - Εστιατόριο Pacific Pensionne Cebu City - Εστιατόριο Pacific Pensionne Cebu City - Εσωτερικός χώρος ξενοδοχείου Pacific Pensionne Cebu City - Εσωτερικός χώρος ξενοδοχείου Pacific Pensionne Cebu City - Φαγητό και ποτό Pacific Pensionne Cebu City - Εστιατόριο
Περιοχή Πόλη Σέμπου Αριθμός δωματίων: 72

Πρόσφατες κριτικές πελατών

Τύπος επιβάτη

 

Ευχάριστο
Σχέση ποιότητας-τιμής:
6,7
Τοποθεσία
7,3
Απόδοση προσωπικού:
5,9
Κατάσταση/καθαριότητα ξενοδοχείου:
6,2
Άνεση/κατάσταση δωματίου:
6,7
Φαγητό/Δείπνο:
5,8
Όλες οι κριτικές (173)
Ταξινόμηση κατά:
Jan M. Μοναχικοί ταξιδιώτες Philippines, 19 Ιουλίου 2015
Good

Location safety
7
Better
Αναφορά αυτής της κριτικής
Melvie A. Γκρουπ Philippines, 7 Ιουλίου 2015
WORST STAY!
2,7
I had stayed at three hotels during my 7-day visit in Cebu and by far this hotel is the worst! Bed bugs! Shower hose leaking! Bathroom mirror stained! Key card doesn't work! Small TV! Smelly room! and worst? I felt like I didn't get the best value for my money. Never will I stay here again and NEVER will I recommend this pensionne to other travellers! Should I say Agoda should not include it on the search list!
Αναφορά αυτής της κριτικής
Mark R. Μοναχικοί ταξιδιώτες Australia, 4 Ιουλίου 2015
Second stay

Location close to my needs
8
Comfortable. The room fitment is very basic, but it suffices for a solo traveler on a short stay
Αναφορά αυτής της κριτικής
Sachin A. Ζευγάρια United States of America, 31 Μαΐου 2015
It's OK old motel
4
Lobby stinked, bugs in room, bed was very comfortable but too small for couple old stingy bath room but surprisingly hot water was working. old deteriorating room bed furniture No Internet. Not enough value for money.
Αναφορά αυτής της κριτικής
Fely C. Οικογένειες με μεγαλύτερα παιδιά Australia, 7 Μαΐου 2015
need to repaint the room, up date the bathroom

comfy bed, great location
5,7
average, but the one thing is close to the cbd area
Αναφορά αυτής της κριτικής
Cenin M. Ζευγάρια Philippines, 1 Μαρτίου 2015
just very unsatisfactory.

location to the city
4,3
i specified an "early arrival" when i made my reservation thru agoda, but surprised to know when it charged me a P250.00 for early arrival.there was no free drinking water at the room, not even a complimentary coffee.
Αναφορά αυτής της κριτικής
Jukka H. Μοναχικοί ταξιδιώτες Finland, 22 Φεβρουαρίου 2015
How anyone can rated that hotel 3 star?
2,7
Room is very dirty...furniture maybe from 70'. I think that hotel doesnt have any star rating. Not value for money. Never stay again.
Αναφορά αυτής της κριτικής
Tiffany D. Ζευγάρια France, 2 Ιανουαρίου 2015
Dont go
3
Ο πελάτης αυτός βαθμολόγησε το παρόν ξενοδοχείο χωρίς να υποβάλει σχόλια.
Αναφορά αυτής της κριτικής
Meneleo M. Μοναχικοί ταξιδιώτες United States of America, 16 Νοεμβρίου 2014
Pacific pensionne review

I liked it was close to the main street and well lighted going back to the hotel so you can come home anytime of the night without fear of getting roughed up. I liked the comfortable room and clean.
8
Very nice and enjoyable because we were able to go out at night and come home late due to the safety of the area. I just wished the streets were paved and cleaned. When I walked I have to be looking down so I don't trip or turn an ankle. Otherwise, everything was good!
Αναφορά αυτής της κριτικής
Elizabeth S. Οικογένειες με μεγαλύτερα παιδιά Australia, 24 Σεπτεμβρίου 2014
Great stay

Easy access to food outlets, clean, well priced
8,3
Αναφορά αυτής της κριτικής

κάντε κράτηση τώρα!

Μην καθυστερείτε - Περιορισμένη διαθεσιμότητα!

Pacific Pensionne Cebu CityPacific Pensionne Cebu City - ΔωμάτιοPacific Pensionne Cebu City - Εσωτερικός χώρος ξενοδοχείουPacific Pensionne Cebu City - Εσωτερικός χώρος ξενοδοχείουPacific Pensionne Cebu City - ΕστιατόριοPacific Pensionne Cebu City - Εξωτερικός χώρος ξενοδοχείουPacific Pensionne Cebu City - Επιχειρησιακό κέντροPacific Pensionne Cebu City - ΥποδοχήPacific Pensionne Cebu City - ΕστιατόριοPacific Pensionne Cebu City - ΕστιατόριοPacific Pensionne Cebu City - Εσωτερικός χώρος ξενοδοχείουPacific Pensionne Cebu City - Εσωτερικός χώρος ξενοδοχείουPacific Pensionne Cebu City - Φαγητό και ποτόPacific Pensionne Cebu City - Εστιατόριο


Η Agoda.com είναι μέλος του ομίλου The Priceline Group, παγκόσμιου ηγέτη στις online ταξιδιωτικές & συναφείς υπηρεσίες.

AS-AGWEB-3A07