Κάθε φορά που κάποιος πελάτης της Agoda αναχωρεί από το ξενοδοχείο διαμονής του, του στέλνουμε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα, ζητώντας του να αξιολογήσει την πρόσφατη διαμονή του. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος υποβολής κριτικών. Κάθε αξιολόγηση, πριν από τη δημοσίευσή της στον ιστότοπό μας, πρέπει να εγκριθεί από την ομάδα που είναι υπεύθυνη για το περιεχόμενο του ιστοτόπου της Agoda. Γι' αυτό το λόγο, σε αντίθεση με άλλους ιστότοπους, ΟΛΕΣ οι κριτικές της Agoda είναι επιβεβαιωμένες και γνήσιες.
Εισάγετε τις ημερομηνίες που επιθυμείτε να ταξιδέψετε για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα και να κάνετε κράτηση σε αυτό το ξενοδοχείο

Pacific Pensionne

313-A Osmena Blvd , Πόλη Σέμπου, Cebu, Φιλιππίνες 6000 (προβολή χάρτη)

κάντε κράτηση τώρα!

Pacific Pensionne Cebu - Δωμάτιο Pacific Pensionne Cebu - Εσωτερικός χώρος ξενοδοχείου Pacific Pensionne Cebu - Εσωτερικός χώρος ξενοδοχείου Pacific Pensionne Cebu - Εστιατόριο Pacific Pensionne Cebu - Εξωτερικός χώρος ξενοδοχείου Pacific Pensionne Cebu - Επιχειρησιακό κέντρο Pacific Pensionne Cebu - Υποδοχή Pacific Pensionne Cebu - Εστιατόριο Pacific Pensionne Cebu - Εστιατόριο Pacific Pensionne Cebu - Εσωτερικός χώρος ξενοδοχείου Pacific Pensionne Cebu - Εσωτερικός χώρος ξενοδοχείου Pacific Pensionne Cebu - Φαγητό και ποτό Pacific Pensionne Cebu - Εστιατόριο
Περιοχή Πόλη Σέμπου Αριθμός δωματίων: 72

Πρόσφατες κριτικές πελατών

Τύπος επιβάτη

 

Ευχάριστο
Σχέση ποιότητας-τιμής:
6,7
Τοποθεσία
7,3
Απόδοση προσωπικού:
5,8
Κατάσταση/καθαριότητα ξενοδοχείου:
6,2
Άνεση/κατάσταση δωματίου:
6,8
Φαγητό/Δείπνο:
5,8
Όλες οι κριτικές (169)
Ταξινόμηση κατά:
Sachin A. Ζευγάρια United States of America, 31 Μαΐου 2015
It's OK old motel
4
Lobby stinked, bugs in room, bed was very comfortable but too small for couple old stingy bath room but surprisingly hot water was working. old deteriorating room bed furniture No Internet. Not enough value for money.
Fely C. Οικογένειες με μεγαλύτερα παιδιά Australia, 7 Μαΐου 2015
need to repaint the room, up date the bathroom

comfy bed, great location
5,7
average, but the one thing is close to the cbd area
Cenin M. Ζευγάρια Philippines, 1 Μαρτίου 2015
just very unsatisfactory.

location to the city
4,3
i specified an "early arrival" when i made my reservation thru agoda, but surprised to know when it charged me a P250.00 for early arrival.there was no free drinking water at the room, not even a complimentary coffee.
Jukka H. Μοναχικοί ταξιδιώτες Finland, 22 Φεβρουαρίου 2015
How anyone can rated that hotel 3 star?
2,7
Room is very dirty...furniture maybe from 70'. I think that hotel doesnt have any star rating. Not value for money. Never stay again.
Tiffany D. Ζευγάρια France, 2 Ιανουαρίου 2015
Dont go
3
Ο πελάτης αυτός βαθμολόγησε το παρόν ξενοδοχείο χωρίς να υποβάλει σχόλια.
Meneleo M. Μοναχικοί ταξιδιώτες United States of America, 16 Νοεμβρίου 2014
Pacific pensionne review

I liked it was close to the main street and well lighted going back to the hotel so you can come home anytime of the night without fear of getting roughed up. I liked the comfortable room and clean.
8
Very nice and enjoyable because we were able to go out at night and come home late due to the safety of the area. I just wished the streets were paved and cleaned. When I walked I have to be looking down so I don't trip or turn an ankle. Otherwise, everything was good!
Elizabeth S. Οικογένειες με μεγαλύτερα παιδιά Australia, 24 Σεπτεμβρίου 2014
Great stay

Easy access to food outlets, clean, well priced
8,3
Georg K. Με επαγγελματικές υποχρεώσεις Germany, 25 Απριλίου 2014
easy in, easy out

booking was done by internet, room was ready, simple but equivalent room
6
Rainer B. Μοναχικοί ταξιδιώτες Germany, 27 Μαρτίου 2014
practical location in the city

close to shopping centers, not noisy, low cost for a city hotel
7
without problems, all things in the room were working although in the years including the bath room, friendly staff, personally I wish to have cotton blankets on the beds instead synthetic blankets of bad quality and better materasses.
Albert A. Με επαγγελματικές υποχρεώσεις Philippines, 21 Φεβρουαρίου 2014
not a good stay

secluded. quiet. close to a pool hall.
4,7
The airconditioner was not functioning well.the water heater system was not functioning.the room was so small. I could have had a much better room for the same amount that I have paid in other hotels.

κάντε κράτηση τώρα!

Μην καθυστερείτε - Περιορισμένη διαθεσιμότητα!

Pacific Pensionne CebuPacific Pensionne Cebu - ΔωμάτιοPacific Pensionne Cebu - Εσωτερικός χώρος ξενοδοχείουPacific Pensionne Cebu - Εσωτερικός χώρος ξενοδοχείουPacific Pensionne Cebu - ΕστιατόριοPacific Pensionne Cebu - Εξωτερικός χώρος ξενοδοχείουPacific Pensionne Cebu - Επιχειρησιακό κέντροPacific Pensionne Cebu - ΥποδοχήPacific Pensionne Cebu - ΕστιατόριοPacific Pensionne Cebu - ΕστιατόριοPacific Pensionne Cebu - Εσωτερικός χώρος ξενοδοχείουPacific Pensionne Cebu - Εσωτερικός χώρος ξενοδοχείουPacific Pensionne Cebu - Φαγητό και ποτόPacific Pensionne Cebu - Εστιατόριο


Η Agoda.com είναι μέλος του ομίλου The Priceline Group, παγκόσμιου ηγέτη στις online ταξιδιωτικές & συναφείς υπηρεσίες.

AS-AGWEB-3C06