Ή

Κάθε φορά που κάποιος πελάτης της Agoda αναχωρεί από το ξενοδοχείο διαμονής του, του στέλνουμε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα, ζητώντας του να αξιολογήσει την πρόσφατη διαμονή του. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος υποβολής κριτικών. Κάθε αξιολόγηση, πριν από τη δημοσίευσή της στον ιστότοπό μας, πρέπει να εγκριθεί από την ομάδα που είναι υπεύθυνη για το περιεχόμενο του ιστοτόπου της Agoda. Γι' αυτό το λόγο, σε αντίθεση με άλλους ιστότοπους, ΟΛΕΣ οι κριτικές της Agoda είναι επιβεβαιωμένες και γνήσιες.
Εισάγετε τις ημερομηνίες που επιθυμείτε να ταξιδέψετε για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα και να κάνετε κράτηση σε αυτό το ξενοδοχείο

Park Lane Hotel

310 Gloucester Road, Κόζγουει Μπέι, Χονγκ Κονγκ (προβολή χάρτη)

κάντε κράτηση τώρα!

Park Lane Hotel Χονγκ Κονγκ - Εξωτερικός χώρος ξενοδοχείου Park Lane Hotel Χονγκ Κονγκ - Δωμάτιο Park Lane Hotel Χονγκ Κονγκ - Δωμάτιο Park Lane Hotel Χονγκ Κονγκ - Δωμάτιο Park Lane Hotel Χονγκ Κονγκ - Δωμάτιο Park Lane Hotel Χονγκ Κονγκ - Μπάνιο Park Lane Hotel Χονγκ Κονγκ - Σουίτα Park Lane Hotel Χονγκ Κονγκ - Executive σαλόνι Park Lane Hotel Χονγκ Κονγκ - Μπυραρία/Σαλόνι Park Lane Hotel Χονγκ Κονγκ - Μπουφές Park Lane Hotel Χονγκ Κονγκ - Μπουφές Park Lane Hotel Χονγκ Κονγκ - Μπουφές Park Lane Hotel Χονγκ Κονγκ - Εστιατόριο Park Lane Hotel Χονγκ Κονγκ - Εστιατόριο Park Lane Hotel Χονγκ Κονγκ - Εστιατόριο Park Lane Hotel Χονγκ Κονγκ - Γυμναστήριο
Park Lane Hotel Χονγκ Κονγκ - Γυμναστήριο Park Lane Hotel Χονγκ Κονγκ - Αίθουσα δεξιώσεων Park Lane Hotel Χονγκ Κονγκ - Εσωτερικός χώρος ξενοδοχείου Park Lane Hotel Χονγκ Κονγκ - Δωμάτιο Park Lane Hotel Χονγκ Κονγκ - Δωμάτιο Park Lane Hotel Χονγκ Κονγκ - Αίθουσα υποδοχής Park Lane Hotel Χονγκ Κονγκ - Αίθουσα υποδοχής Park Lane Hotel Χονγκ Κονγκ - Δωμάτιο Park Lane Hotel Χονγκ Κονγκ - Δωμάτιο Park Lane Hotel Χονγκ Κονγκ - Δωμάτιο Park Lane Hotel Χονγκ Κονγκ - Γυμναστήριο Park Lane Hotel Χονγκ Κονγκ - Επιχειρησιακό κέντρο
Περιοχή Κόζγουει Μπέι Αριθμός δωματίων: 826
Δωρεάν σύνδεση Wifi

Πρόσφατες κριτικές πελατών

Τύπος επιβάτη

 

Πολύ καλό

7,9

από 651 κριτικές

Σχέση ποιότητας-τιμής:
7,3
Τοποθεσία
9,1
Απόδοση προσωπικού:
7,9
Κατάσταση/καθαριότητα ξενοδοχείου:
8,0
Άνεση/κατάσταση δωματίου:
8,0
Φαγητό/Δείπνο:
7,4
Όλες οι κριτικές (651)
Ταξινόμηση κατά:
Ka W. Με επαγγελματικές υποχρεώσεις Hong Kong, 15 Νοεμβρίου 2014
Good

Convenient, comfortable, good service
8,7
Arlene M. Οικογένειες με μεγαλύτερα παιδιά Philippines, 1 Νοεμβρίου 2014
If Not For The Lifts

Location and big family rooms
2,7
I have stayed in this hotel many times, My family and I love this hotel. We love that there is an Ikea just downstairs with a snack bar. We can pig out on meatballs and ice-cream whenever we want. There is a 24-hour supermarket on the same block. Toys R Us is just across the street. A park is also right in front of the hotel. MTR Station, hops and restaurants are just a walk away. Our stay would have been perfect like all our other stays here if not for the lifts. Took forever at times for the elevators/ lifts to arrive. At times up to 10 minutes! I knew they were undergoing some renovation' repair work but I just can't give it a 5-star rating for this stay because of this. Hope they fix this soon. We still love you, Park Lane!
Maridess L. Οικογένειες με μικρά παιδιά Philippines, 1 Νοεμβρίου 2014
It's all about the location

Location, accessibility, convenience
8
We absolutely love the location of Park Lane. It's beside a 24 hour Welcome supermarket. It's a block away from Sogo. It's right across Windsor. Ikea is located in the bottom floor of Park Lane. Times Square is a 5 minute walk. Hysan Place is also very near. There are just so many malls so if you're in HK for the shopping, Park Lane is the best place to stay. If you're also there to enjoy HK cuisine, Park Lane is a wise choice as there are so many restaurants to choose from. A word of caution though. A lot of people are also aware of Park Lane's accessibility to everything so the lobby can get quite busy and there's sometimes a que for the elevators. Other than that, this hotel is pretty good. We will definitely book here again.
Caroline H. Οικογένειες με μεγαλύτερα παιδιά Philippines, 1 Νοεμβρίου 2014
Great location1

Location, location, location
7
Kristianne J. Οικογένειες με μικρά παιδιά Philippines, 30 Οκτωβρίου 2014
Always stay here

good location, friendly staff and nice rooms
7,7
had a pleasant stay
Kristianne J. Οικογένειες με μικρά παιδιά Philippines, 30 Οκτωβρίου 2014
pleasant stay

location, rooms are big, airport bus service
7,7
pleasant stay
Jing W. Μοναχικοί ταξιδιώτες China, 29 Οκτωβρίου 2014
Nice

convenient transportation、Free wifi,The check-in was quick and the staff friendly.
9,3
All the best.Go to Hong Kong's first choice.
Tat S. Ζευγάρια Hong Kong, 26 Οκτωβρίου 2014
Good location

good location, clean
8
Lai F. Με επαγγελματικές υποχρεώσεις Hong Kong, 25 Οκτωβρίου 2014
Same group of guests - see below review

See below review
6,7
Same group of guests - see below review
Lai F. Με επαγγελματικές υποχρεώσεις Hong Kong, 24 Οκτωβρίου 2014
I have no comment

SHOPPING, DINING, UMBRELLA REVOLUTION
6,7
We have stayed in this hotel numerous time, but this time we got a chance to see the Causeway Bay, one of the globally discussed Umbrella Revolution occupied sites. The occupying protesters are more peaceful than they were described in the local mainstream media. We had taken some photos of the signs and tag lines the protesters have stuck and hung in the site. And we were suprised to see the Chairman of China Mr Xi JP (actually a standing card sign) holding a yellow umbrella. Anyhow, it was an unforgettable stay.

κάντε κράτηση τώρα!

Μην καθυστερείτε - Περιορισμένη διαθεσιμότητα!

Park Lane Hotel Χονγκ ΚονγκPark Lane Hotel Χονγκ Κονγκ - Εξωτερικός χώρος ξενοδοχείουPark Lane Hotel Χονγκ Κονγκ - ΔωμάτιοPark Lane Hotel Χονγκ Κονγκ - ΔωμάτιοPark Lane Hotel Χονγκ Κονγκ - ΔωμάτιοPark Lane Hotel Χονγκ Κονγκ - ΔωμάτιοPark Lane Hotel Χονγκ Κονγκ - ΜπάνιοPark Lane Hotel Χονγκ Κονγκ - ΣουίταPark Lane Hotel Χονγκ Κονγκ - Executive σαλόνιPark Lane Hotel Χονγκ Κονγκ - Μπυραρία/ΣαλόνιPark Lane Hotel Χονγκ Κονγκ - ΜπουφέςPark Lane Hotel Χονγκ Κονγκ - ΜπουφέςPark Lane Hotel Χονγκ Κονγκ - ΜπουφέςPark Lane Hotel Χονγκ Κονγκ - ΕστιατόριοPark Lane Hotel Χονγκ Κονγκ - ΕστιατόριοPark Lane Hotel Χονγκ Κονγκ - ΕστιατόριοPark Lane Hotel Χονγκ Κονγκ - ΓυμναστήριοPark Lane Hotel Χονγκ Κονγκ - ΓυμναστήριοPark Lane Hotel Χονγκ Κονγκ - Αίθουσα δεξιώσεωνPark Lane Hotel Χονγκ Κονγκ - Εσωτερικός χώρος ξενοδοχείουPark Lane Hotel Χονγκ Κονγκ - ΔωμάτιοPark Lane Hotel Χονγκ Κονγκ - ΔωμάτιοPark Lane Hotel Χονγκ Κονγκ - Αίθουσα υποδοχήςPark Lane Hotel Χονγκ Κονγκ - Αίθουσα υποδοχήςPark Lane Hotel Χονγκ Κονγκ - ΔωμάτιοPark Lane Hotel Χονγκ Κονγκ - ΔωμάτιοPark Lane Hotel Χονγκ Κονγκ - ΔωμάτιοPark Lane Hotel Χονγκ Κονγκ - ΓυμναστήριοPark Lane Hotel Χονγκ Κονγκ - Επιχειρησιακό κέντροPark Lane Hotel Χονγκ Κονγκ - ΔωμάτιοPark Lane Hotel Χονγκ Κονγκ - Αίθουσα συσκέψεωνPark Lane Hotel Χονγκ Κονγκ - Εξωτερικός χώρος ξενοδοχείουPark Lane Hotel Χονγκ Κονγκ - ΚαφετέριαPark Lane Hotel Χονγκ Κονγκ - Μπυραρία/ΣαλόνιPark Lane Hotel Χονγκ Κονγκ - ΜπάνιοPark Lane Hotel Χονγκ Κονγκ - ΜπάνιοPark Lane Hotel Χονγκ Κονγκ - ΔωμάτιοPark Lane Hotel Χονγκ Κονγκ - ΔωμάτιοPark Lane Hotel Χονγκ Κονγκ - Δωμάτιο


AS-AGWEB-3A02