Κάθε φορά που κάποιος πελάτης της Agoda αναχωρεί από το ξενοδοχείο διαμονής του, του στέλνουμε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα, ζητώντας του να αξιολογήσει την πρόσφατη διαμονή του. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος υποβολής κριτικών. Κάθε αξιολόγηση, πριν από τη δημοσίευσή της στον ιστότοπό μας, πρέπει να εγκριθεί από την ομάδα που είναι υπεύθυνη για το περιεχόμενο του ιστοτόπου της Agoda. Γι' αυτό το λόγο, σε αντίθεση με άλλους ιστότοπους, ΟΛΕΣ οι κριτικές της Agoda είναι επιβεβαιωμένες και γνήσιες.
Εισάγετε τις ημερομηνίες που επιθυμείτε να ταξιδέψετε για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα και να κάνετε κράτηση σε αυτό το ξενοδοχείο

Radisson Blu Cebu

Serging Osmena Boulevard Corner Juan Luna Avenue, Πόλη Σέμπου, Cebu City, Φιλιππίνες 6000 (προβολή χάρτη)

κάντε κράτηση τώρα!

Radisson Blu Cebu Cebu City - Εξωτερικός χώρος ξενοδοχείου Radisson Blu Cebu Cebu City - Δωμάτιο Radisson Blu Cebu Cebu City - Μπάνιο Radisson Blu Cebu Cebu City - Εστιατόριο Radisson Blu Cebu Cebu City - Αίθουσα συσκέψεων Radisson Blu Cebu Cebu City - Αίθουσα υποδοχής Radisson Blu Cebu Cebu City - Πισίνα Radisson Blu Cebu Cebu City - Δωμάτιο Radisson Blu Cebu Cebu City - Εξωτερικός χώρος ξενοδοχείου Radisson Blu Cebu Cebu City - Εξωτερικός χώρος ξενοδοχείου Radisson Blu Cebu Cebu City - Εστιατόριο Radisson Blu Cebu Cebu City - Executive σαλόνι Radisson Blu Cebu Cebu City - Σπα Radisson Blu Cebu Cebu City - Αίθουσα δεξιώσεων Radisson Blu Cebu Cebu City - Executive σαλόνι Radisson Blu Cebu Cebu City - Φαγητό και ποτό
Radisson Blu Cebu Cebu City - Φαγητό και ποτό Radisson Blu Cebu Cebu City - Executive σαλόνι Radisson Blu Cebu Cebu City - Εσωτερικός χώρος ξενοδοχείου Radisson Blu Cebu Cebu City - Παροχές Radisson Blu Cebu Cebu City - Executive σαλόνι Radisson Blu Cebu Cebu City - Αίθουσα υποδοχής Radisson Blu Cebu Cebu City - Εστιατόριο Radisson Blu Cebu Cebu City - Δωμάτιο Radisson Blu Cebu Cebu City - Παροχές Radisson Blu Cebu Cebu City - Αίθουσα συσκέψεων Radisson Blu Cebu Cebu City - Δωμάτιο Radisson Blu Cebu Cebu City - Αίθουσα δεξιώσεων
Περιοχή Πόλη Σέμπου Αριθμός δωματίων: 400
Δωρεάν σύνδεση Wifi

Πρόσφατες κριτικές πελατών

Τύπος επιβάτη

 

Άριστο
Σχέση ποιότητας-τιμής:
8,6
Τοποθεσία
8,9
Απόδοση προσωπικού:
9,1
Κατάσταση/καθαριότητα ξενοδοχείου:
9,2
Άνεση/κατάσταση δωματίου:
9,0
Φαγητό/Δείπνο:
8,4
Όλες οι κριτικές (2958)
Ταξινόμηση κατά:
Kevin V. Με επαγγελματικές υποχρεώσεις United States of America, 31 Ιουλίου 2015
One of the best options in Cebu

Large rooms, good food, clean
9,3
It's a 4 star property, not 5 star. It competes well with Marriott. Rooms are much larger, but Marriott has a better location. Also, Marco Polo is an option but location is not the best. You'll be pleased if you go with any of the three.
Αναφορά αυτής της κριτικής
Vaness R. Ζευγάρια United States of America, 30 Ιουλίου 2015
Great location

Lication, staff and buffet!
8,7
Αναφορά αυτής της κριτικής
Hector D. Μοναχικοί ταξιδιώτες United States of America, 24 Ιουλίου 2015
3 nights in Cebu

ambiance, staff friendliness, comfort
9,3
Great
Αναφορά αυτής της κριτικής
William K. Οικογένειες με μικρά παιδιά United States of America, 23 Ιουλίου 2015
Expensive hotel catering to businessman

Local to mall, service, comfort of room
8,3
My stay was great.....but view is of poor squatter area, city and streets are dirty, visitors must stay in hotel or mall to feel safe....swimming pool area was great...
Αναφορά αυτής της κριτικής
Rashied S. Μοναχικοί ταξιδιώτες Malaysia, 21 Ιουλίου 2015
Beyest hotel in Cebu

Good hotel, nice spa and friendly staff
9,7
I laike this hotel. The massage is very good
Αναφορά αυτής της κριτικής
Durand S. Ζευγάρια United States of America, 17 Ιουλίου 2015
Under impressed by Radisson Blue Cebu

proximity to SM Mall, hotel security, staff friendliness
5
This was a short stay and chose this hotel because it was the one I had originally chosen for my first trip to Cebu, but had to cancel due to earthquake damage to hotel a couple of years ago. Sadly, this hotel did not live up to reviews. While the location is convenient to SM Mall, staff is friendly, and security is excellent, I expected much more based on ratings and reviews. My stay did not live up to it. The bed was uncomfortable, shower not in best repair, poor indoor air quality, and overall room layout inferior to other hotels I have stayed at in Cebu. The breakfast buffet was geared more toward travellers from Korea and India than other countries. The front desk staff tried hard to upsell me at check-in despite being friendly overall. Also felt room service rates were inflated given rates at other properties with similar ratings in Cebu. I don't plan to stay at this hotel during future visits to Cebu. I expect better value for my money.
Αναφορά αυτής της κριτικής
Teodoro L. Με επαγγελματικές υποχρεώσεις Philippines, 16 Ιουλίου 2015
Great hotel

Clean, comfortable, and new
10
My stay was perfect. The staff were very attentive and friendly. Food, especially breakfast, was sumptuous. You get your money's worth for a five-star hotel. Highly recommended. I will definitely stay at this hotel again.
Αναφορά αυτής της κριτικής
Rodger S. Οικογένειες με μικρά παιδιά Philippines, 16 Ιουλίου 2015
Perfect

Convenient,
9,7
Αναφορά αυτής της κριτικής
Kishor K. Οικογένειες με μεγαλύτερα παιδιά Kenya, 13 Ιουλίου 2015
An excellent hotel in a very good Location.

The Breakfast is awesome; the hotel facilities are comfortable and clean
10
Very enjoyable.
Αναφορά αυτής της κριτικής
Seulgi K. Με επαγγελματικές υποχρεώσεις South Korea, 12 Ιουλίου 2015
the hotel is full of satisfaction until i left

comfortable service and nice accomodation...
10
It was the richest satisfaction among the hotels i had stayed.
Αναφορά αυτής της κριτικής

κάντε κράτηση τώρα!

Μην καθυστερείτε - Περιορισμένη διαθεσιμότητα!

Radisson Blu Cebu Cebu CityRadisson Blu Cebu Cebu City - Εξωτερικός χώρος ξενοδοχείουRadisson Blu Cebu Cebu City - ΔωμάτιοRadisson Blu Cebu Cebu City - ΜπάνιοRadisson Blu Cebu Cebu City - ΕστιατόριοRadisson Blu Cebu Cebu City - Αίθουσα συσκέψεωνRadisson Blu Cebu Cebu City - Αίθουσα υποδοχήςRadisson Blu Cebu Cebu City - ΠισίναRadisson Blu Cebu Cebu City - ΔωμάτιοRadisson Blu Cebu Cebu City - Εξωτερικός χώρος ξενοδοχείουRadisson Blu Cebu Cebu City - Εξωτερικός χώρος ξενοδοχείουRadisson Blu Cebu Cebu City - ΕστιατόριοRadisson Blu Cebu Cebu City - Executive σαλόνιRadisson Blu Cebu Cebu City - ΣπαRadisson Blu Cebu Cebu City - Αίθουσα δεξιώσεωνRadisson Blu Cebu Cebu City - Executive σαλόνιRadisson Blu Cebu Cebu City - Φαγητό και ποτόRadisson Blu Cebu Cebu City - Φαγητό και ποτόRadisson Blu Cebu Cebu City - Executive σαλόνιRadisson Blu Cebu Cebu City - Εσωτερικός χώρος ξενοδοχείουRadisson Blu Cebu Cebu City - ΠαροχέςRadisson Blu Cebu Cebu City - Executive σαλόνιRadisson Blu Cebu Cebu City - Αίθουσα υποδοχήςRadisson Blu Cebu Cebu City - ΕστιατόριοRadisson Blu Cebu Cebu City - ΔωμάτιοRadisson Blu Cebu Cebu City - ΠαροχέςRadisson Blu Cebu Cebu City - Αίθουσα συσκέψεωνRadisson Blu Cebu Cebu City - ΔωμάτιοRadisson Blu Cebu Cebu City - Αίθουσα δεξιώσεωνRadisson Blu Cebu Cebu City - ΠαροχέςRadisson Blu Cebu Cebu City - Αίθουσα υποδοχήςRadisson Blu Cebu Cebu City - Αίθουσα συσκέψεων


Η Agoda.com είναι μέλος του ομίλου The Priceline Group, παγκόσμιου ηγέτη στις online ταξιδιωτικές & συναφείς υπηρεσίες.

AS-AGWEB-3A01