Κάθε φορά που κάποιος πελάτης της Agoda αναχωρεί από το ξενοδοχείο διαμονής του, του στέλνουμε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα, ζητώντας του να αξιολογήσει την πρόσφατη διαμονή του. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος υποβολής κριτικών. Κάθε αξιολόγηση, πριν από τη δημοσίευσή της στον ιστότοπό μας, πρέπει να εγκριθεί από την ομάδα που είναι υπεύθυνη για το περιεχόμενο του ιστοτόπου της Agoda. Γι' αυτό το λόγο, σε αντίθεση με άλλους ιστότοπους, ΟΛΕΣ οι κριτικές της Agoda είναι επιβεβαιωμένες και γνήσιες.
Εισάγετε τις ημερομηνίες που επιθυμείτε να ταξιδέψετε για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα και να κάνετε κράτηση σε αυτό το ξενοδοχείο

Sarinande Hotel

Jl. Sarinande No. 15, Camplung Tanduk, Περιοχή Σεμινιακ, Μπαλί, Ινδονησία 80361 (προβολή χάρτη)

κάντε κράτηση τώρα!

Sarinande Hotel Μπαλί - Δωμάτιο Sarinande Hotel Μπαλί - Δωμάτιο Sarinande Hotel Μπαλί - Φαγητό και ποτό Sarinande Hotel Μπαλί - Δωμάτιο Sarinande Hotel Μπαλί - Παραλία Sarinande Hotel Μπαλί - Δωμάτιο Sarinande Hotel Μπαλί - Πισίνα Sarinande Hotel Μπαλί - Μπάνιο Sarinande Hotel Μπαλί - Δωμάτιο Sarinande Hotel Μπαλί - Εστιατόριο Sarinande Hotel Μπαλί - Δωμάτιο Sarinande Hotel Μπαλί - Περιβάλλων χώρος Sarinande Hotel Μπαλί - Εσωτερικός χώρος ξενοδοχείου Sarinande Hotel Μπαλί - Περιβάλλων χώρος Sarinande Hotel Μπαλί - Υποδοχή
Περιοχή Περιοχή Σεμινιακ Αριθμός δωματίων: 26
Δωρεάν σύνδεση Wifi

Πρόσφατες κριτικές πελατών

Τύπος επιβάτη

 

Πολύ καλό

7,8

από 81 κριτικές

Σχέση ποιότητας-τιμής:
8,0
Τοποθεσία
7,8
Απόδοση προσωπικού:
8,4
Κατάσταση/καθαριότητα ξενοδοχείου:
7,9
Άνεση/κατάσταση δωματίου:
7,9
Φαγητό/Δείπνο:
6,9
Όλες οι κριτικές (81)
Ταξινόμηση κατά:
Philip B. Ζευγάρια New Zealand, 16 Ιουλίου 2015
Relaxed clean old world atmosphere

Beautiful garden peaceful friendly staff
7,3
Very good
Αναφορά αυτής της κριτικής
Mats M. Οικογένειες με μεγαλύτερα παιδιά Sweden, 18 Ιουνίου 2015
Sarinande

Perfect location, Fantastic personnel
8,7
Great as always!!
Αναφορά αυτής της κριτικής
Dianne P. Μοναχικοί ταξιδιώτες Australia, 6 Ιουνίου 2015
Well priced hotel

Position staff rooms
8,3
Great place to stay, well priced and close to the beach lovely staff
Αναφορά αυτής της κριτικής
Mark L. Μοναχικοί ταξιδιώτες Australia, 18 Μαΐου 2015
OK

Staff, food and cleanliness
7,7
It is a comfortable hotel. I have no complaints
Αναφορά αυτής της κριτικής
Tsjibbe J. Ζευγάρια Netherlands, 17 Μαΐου 2015
Sarinande Hotel

great location friendly staff good breakfast
8
Αναφορά αυτής της κριτικής
Mark L. Μοναχικοί ταξιδιώτες Australia, 16 Μαΐου 2015
OK

Staff, food and cleanliness
7,7
It is a comfortable hotel. I have no complaints
Αναφορά αυτής της κριτικής
Mark L. Μοναχικοί ταξιδιώτες Australia, 13 Μαΐου 2015
OK

Staff, food and cleanliness
7,7
It is a comfortable hotel. I have no complaints
Αναφορά αυτής της κριτικής
Kellie W. Οικογένειες με μεγαλύτερα παιδιά Australia, 12 Μαΐου 2015
Pleasant stay

1. It was the perfect distance away from the main streets that you didn't hear the noise, particularly of a night. 2. The rooms were very clean and comfortable. 3. The pool was perfect.
8,3
My best friend and my 15 year old son and I, stayed here for a week this May. We were presently surprised that what we saw online, was what we received. The staff were really nice, the pool was nice and deep, clean and the perfect temp. (There is also a shallow area for just sitting or young children). Each morning we had breakfast and it was always varied in some way, although my son was a big fan of the made to order pancake area. It was basically a 3 minute walk to the beach, and then a 4/5 minute walk into the main part of Seminyak. A couple of things that could make the stay a little better: * put a kettle with cups and coffee etc in the rooms. * put hairdryers in the room (we had to ask for one, and then it was only 400 Watt which was pretty useless) * your guests don't need to be harassed by the drivers each morning at breakfast, trying to get us to book a trip each day. *Provide your guests with a refreshing welcome drink & a wet cool towel on arrival, as the humidity and heat are a bit overwhelming on the first day.
Αναφορά αυτής της κριτικής
Colin E. Μοναχικοί ταξιδιώτες Australia, 20 Φεβρουαρίου 2015
A little oasis

Location, peacefulness, price
8
For a 2-star hotel, I believe the Sarinade is great value. The building/rooms have got a bit of age on them but everything has been well-maintained. Breakfasts are served around the pool area and although typically Bali-generic it was consistently enjoyable each day. It's just a short stroll to Seminyak beach and a bit of a longer one to the restaurants etc in Oberoi, or the nightclubs in Dyanapura. A bike is convenient but not essential. I'd certainly stay here again if the good pricing is maintained.
Αναφορά αυτής της κριτικής
Donna L. Μοναχικοί ταξιδιώτες New Zealand, 3 Φεβρουαρίου 2015
Restful holiday

Quiet, comfortable & relaxed environment
9,3
We enjoyed the quiet location & it is a smaller hotel so you got to mix with guests if you wanted or had your own space. Being located down an alley though, we were lucky we had a torch for walking back at night. Staff were great, breakfast good & having 'Afternoon Tea' each day was brilliant.
Αναφορά αυτής της κριτικής

κάντε κράτηση τώρα!

Μην καθυστερείτε - Περιορισμένη διαθεσιμότητα!

Sarinande Hotel ΜπαλίSarinande Hotel Μπαλί - ΔωμάτιοSarinande Hotel Μπαλί - ΔωμάτιοSarinande Hotel Μπαλί - Φαγητό και ποτόSarinande Hotel Μπαλί - ΔωμάτιοSarinande Hotel Μπαλί - ΠαραλίαSarinande Hotel Μπαλί - ΔωμάτιοSarinande Hotel Μπαλί - ΠισίναSarinande Hotel Μπαλί - ΜπάνιοSarinande Hotel Μπαλί - ΔωμάτιοSarinande Hotel Μπαλί - ΕστιατόριοSarinande Hotel Μπαλί - ΔωμάτιοSarinande Hotel Μπαλί - Περιβάλλων χώροςSarinande Hotel Μπαλί - Εσωτερικός χώρος ξενοδοχείουSarinande Hotel Μπαλί - Περιβάλλων χώροςSarinande Hotel Μπαλί - Υποδοχή


Η Agoda.com είναι μέλος του ομίλου The Priceline Group, παγκόσμιου ηγέτη στις online ταξιδιωτικές & συναφείς υπηρεσίες.

AS-AGWEB-3C02