Κάθε φορά που κάποιος πελάτης της Agoda αναχωρεί από το ξενοδοχείο διαμονής του, του στέλνουμε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα, ζητώντας του να αξιολογήσει την πρόσφατη διαμονή του. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος υποβολής κριτικών. Κάθε αξιολόγηση, πριν από τη δημοσίευσή της στον ιστότοπό μας, πρέπει να εγκριθεί από την ομάδα που είναι υπεύθυνη για το περιεχόμενο του ιστοτόπου της Agoda. Γι' αυτό το λόγο, σε αντίθεση με άλλους ιστότοπους, ΟΛΕΣ οι κριτικές της Agoda είναι επιβεβαιωμένες και γνήσιες.
Εισάγετε τις ημερομηνίες που επιθυμείτε να ταξιδέψετε για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα και να κάνετε κράτηση σε αυτό το ξενοδοχείο

Sarinande Hotel

Jl. Sarinande No. 15, Camplung Tanduk, Περιοχή Σεμινιακ, Μπαλί, Ινδονησία 80361 (προβολή χάρτη)

κάντε κράτηση τώρα!

Sarinande Hotel Μπαλί - Δωμάτιο Sarinande Hotel Μπαλί - Δωμάτιο Sarinande Hotel Μπαλί - Φαγητό και ποτό Sarinande Hotel Μπαλί - Δωμάτιο Sarinande Hotel Μπαλί - Παραλία Sarinande Hotel Μπαλί - Δωμάτιο Sarinande Hotel Μπαλί - Πισίνα Sarinande Hotel Μπαλί - Μπάνιο Sarinande Hotel Μπαλί - Δωμάτιο Sarinande Hotel Μπαλί - Εστιατόριο Sarinande Hotel Μπαλί - Δωμάτιο Sarinande Hotel Μπαλί - Περιβάλλων χώρος Sarinande Hotel Μπαλί - Εσωτερικός χώρος ξενοδοχείου Sarinande Hotel Μπαλί - Περιβάλλων χώρος Sarinande Hotel Μπαλί - Υποδοχή
Περιοχή Περιοχή Σεμινιακ Αριθμός δωματίων: 26

Πρόσφατες κριτικές πελατών

Τύπος επιβάτη

 

Πολύ καλό

7,8

από 85 κριτικές

0 κριτικές στα ελληνικά

Σχέση ποιότητας-τιμής:
8,0
Τοποθεσία
7,8
Απόδοση προσωπικού:
8,4
Κατάσταση/καθαριότητα ξενοδοχείου:
7,9
Άνεση/κατάσταση δωματίου:
7,9
Φαγητό/Δείπνο:
7,0
Όλες οι κριτικές (85)
Ταξινόμηση κατά:
Raphael E. Ζευγάρια Germany, 4 Ιανουαρίου 2016
Pleasant stay in Seminyak, Bali

Great day trips with friendly drivers; nice pool which offers also shadow places below the palms; friendly helpful staff
7,3
Pleasant stay in Seminyak, Bali in Sarinande Hotel. The beach is quite near with a short walk of 5min. But we preferred to stay usually at the hotel pool as it offers also shadow places under the palms. The staff and the drivers were very friendly and helpful! Thanks for the great stay which we had during new year!
Αναφορά αυτής της κριτικής
Philipp K. Ζευγάρια Austria, 2 Αυγούστου 2015
Nice little hotel next to the beach

Location, friendly staff and great breakfast
9
It was our first day in Bali and we wanted to relax after our long flight. Sarinande Hotel was the perfect place for that. A 2 min walk and you are at the beach, which is less crowded than in Kuta and Legian. The breakfast buffet was off the top and the the one dinner we had was okay. The only negative aspect of our room was its location within the hotel right next to a busy street so it was very noisy at night. Would recommend it to anybody!
Αναφορά αυτής της κριτικής
Philip B. Ζευγάρια New Zealand, 16 Ιουλίου 2015
Relaxed clean old world atmosphere

Beautiful garden peaceful friendly staff
7,3
Very good
Αναφορά αυτής της κριτικής
Mats M. Οικογένειες με μεγαλύτερα παιδιά Sweden, 18 Ιουνίου 2015
Sarinande

Perfect location, Fantastic personnel
8,7
Great as always!!
Αναφορά αυτής της κριτικής
Dianne P. Μοναχικοί ταξιδιώτες Australia, 6 Ιουνίου 2015
Well priced hotel

Position staff rooms
8,3
Great place to stay, well priced and close to the beach lovely staff
Αναφορά αυτής της κριτικής
Mark L. Μοναχικοί ταξιδιώτες Australia, 18 Μαΐου 2015
OK

Staff, food and cleanliness
7,7
It is a comfortable hotel. I have no complaints
Αναφορά αυτής της κριτικής
Tsjibbe J. Ζευγάρια Netherlands, 17 Μαΐου 2015
Sarinande Hotel

great location friendly staff good breakfast
8
Αναφορά αυτής της κριτικής
Mark L. Μοναχικοί ταξιδιώτες Australia, 16 Μαΐου 2015
OK

Staff, food and cleanliness
7,7
It is a comfortable hotel. I have no complaints
Αναφορά αυτής της κριτικής
Mark L. Μοναχικοί ταξιδιώτες Australia, 13 Μαΐου 2015
OK

Staff, food and cleanliness
7,7
It is a comfortable hotel. I have no complaints
Αναφορά αυτής της κριτικής
Kellie W. Οικογένειες με μεγαλύτερα παιδιά Australia, 12 Μαΐου 2015
Pleasant stay

1. It was the perfect distance away from the main streets that you didn't hear the noise, particularly of a night. 2. The rooms were very clean and comfortable. 3. The pool was perfect.
8,3
My best friend and my 15 year old son and I, stayed here for a week this May. We were presently surprised that what we saw online, was what we received. The staff were really nice, the pool was nice and deep, clean and the perfect temp. (There is also a shallow area for just sitting or young children). Each morning we had breakfast and it was always varied in some way, although my son was a big fan of the made to order pancake area. It was basically a 3 minute walk to the beach, and then a 4/5 minute walk into the main part of Seminyak. A couple of things that could make the stay a little better: * put a kettle with cups and coffee etc in the rooms. * put hairdryers in the room (we had to ask for one, and then it was only 400 Watt which was pretty useless) * your guests don't need to be harassed by the drivers each morning at breakfast, trying to get us to book a trip each day. *Provide your guests with a refreshing welcome drink & a wet cool towel on arrival, as the humidity and heat are a bit overwhelming on the first day.
Αναφορά αυτής της κριτικής
1 από 1 κριτική
 

κάντε κράτηση τώρα!

Μην καθυστερείτε - Περιορισμένη διαθεσιμότητα!

Sarinande Hotel ΜπαλίSarinande Hotel Μπαλί - ΔωμάτιοSarinande Hotel Μπαλί - ΔωμάτιοSarinande Hotel Μπαλί - Φαγητό και ποτόSarinande Hotel Μπαλί - ΔωμάτιοSarinande Hotel Μπαλί - ΠαραλίαSarinande Hotel Μπαλί - ΔωμάτιοSarinande Hotel Μπαλί - ΠισίναSarinande Hotel Μπαλί - ΜπάνιοSarinande Hotel Μπαλί - ΔωμάτιοSarinande Hotel Μπαλί - ΕστιατόριοSarinande Hotel Μπαλί - ΔωμάτιοSarinande Hotel Μπαλί - Περιβάλλων χώροςSarinande Hotel Μπαλί - Εσωτερικός χώρος ξενοδοχείουSarinande Hotel Μπαλί - Περιβάλλων χώροςSarinande Hotel Μπαλί - Υποδοχή


Η Agoda.com είναι μέλος του ομίλου The Priceline Group, παγκόσμιου ηγέτη στις online ταξιδιωτικές & συναφείς υπηρεσίες.

AS-AGWEB-3C08