Κάθε φορά που κάποιος πελάτης της Agoda αναχωρεί από το ξενοδοχείο διαμονής του, του στέλνουμε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα, ζητώντας του να αξιολογήσει την πρόσφατη διαμονή του. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος υποβολής κριτικών. Κάθε αξιολόγηση, πριν από τη δημοσίευσή της στον ιστότοπό μας, πρέπει να εγκριθεί από την ομάδα που είναι υπεύθυνη για το περιεχόμενο του ιστοτόπου της Agoda. Γι' αυτό το λόγο, σε αντίθεση με άλλους ιστότοπους, ΟΛΕΣ οι κριτικές της Agoda είναι επιβεβαιωμένες και γνήσιες.
Εισάγετε τις ημερομηνίες που επιθυμείτε να ταξιδέψετε για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα και να κάνετε κράτηση σε αυτό το ξενοδοχείο

Sheraton Laguna Guam Resort

470 Farenholt Avenue Tamuning, Ταμουνινγκ, Γκουάμ (προβολή χάρτη)

κάντε κράτηση τώρα!

Sheraton Laguna Guam Resort Γκουάμ - Σουίτα Sheraton Laguna Guam Resort Γκουάμ - Υδρομασάζ Sheraton Laguna Guam Resort Γκουάμ - Μπυραρία/Σαλόνι Sheraton Laguna Guam Resort Γκουάμ - Αίθουσα δεξιώσεων Sheraton Laguna Guam Resort Γκουάμ - Αίθουσα δεξιώσεων Sheraton Laguna Guam Resort Γκουάμ - Αίθουσα συσκέψεων Sheraton Laguna Guam Resort Γκουάμ - Αίθουσα συσκέψεων Sheraton Laguna Guam Resort Γκουάμ - Αίθουσα δεξιώσεων Sheraton Laguna Guam Resort Γκουάμ - Αίθουσα δεξιώσεων Sheraton Laguna Guam Resort Γκουάμ - Αίθουσα υποδοχής Sheraton Laguna Guam Resort Γκουάμ - Περιβάλλων χώρος Sheraton Laguna Guam Resort Γκουάμ - Θέα Sheraton Laguna Guam Resort Γκουάμ - Μπάνιο Sheraton Laguna Guam Resort Γκουάμ - Εξωτερικός χώρος ξενοδοχείου Sheraton Laguna Guam Resort Γκουάμ - Εστιατόριο Sheraton Laguna Guam Resort Γκουάμ - Μπουφές
Sheraton Laguna Guam Resort Γκουάμ - Πισίνα Sheraton Laguna Guam Resort Γκουάμ - Εστιατόριο Sheraton Laguna Guam Resort Γκουάμ - Θέα Sheraton Laguna Guam Resort Γκουάμ - Θέα Sheraton Laguna Guam Resort Γκουάμ - Εσωτερικός χώρος ξενοδοχείου Sheraton Laguna Guam Resort Γκουάμ - Εξωτερικός χώρος ξενοδοχείου Sheraton Laguna Guam Resort Γκουάμ - Executive σαλόνι Sheraton Laguna Guam Resort Γκουάμ - Πισίνα Sheraton Laguna Guam Resort Γκουάμ - Σουίτα Sheraton Laguna Guam Resort Γκουάμ - Σουίτα Sheraton Laguna Guam Resort Γκουάμ - Εστιατόριο Sheraton Laguna Guam Resort Γκουάμ - Εσωτερικός χώρος ξενοδοχείου
Περιοχή Ταμουνινγκ Αριθμός δωματίων: 318

Πρόσφατες κριτικές πελατών

Τύπος επιβάτη

 

Πολύ καλό

7,7

από 443 κριτικές

0 κριτικές στα ελληνικά

Σχέση ποιότητας-τιμής:
7,8
Τοποθεσία
6,7
Απόδοση προσωπικού:
8,1
Κατάσταση/καθαριότητα ξενοδοχείου:
8,0
Άνεση/κατάσταση δωματίου:
8,3
Φαγητό/Δείπνο:
7,3
Όλες οι κριτικές (443)
Ταξινόμηση κατά:
Erlinda M. Οικογένειες με μικρά παιδιά United States of America, 10 Ιανουαρίου 2016
FOOD and COMFORT

Good food at Lacascada, Clean, and Friendly Staff Members
9,7
We had a great time staying at Sheraton. Food, Value for Money, Nice room, Nice pool, friendly staff. I rate all that I listed a 5. The only 4 rating would be the location. Your would have to drive or take a short bus trip to Tumon where most other hotels are located.
Αναφορά αυτής της κριτικής
Alexandre C. Με επαγγελματικές υποχρεώσεις China, 18 Δεκεμβρίου 2015
Ok but No medicin available

Clean, modern, nice
7,3
Αναφορά αυτής της κριτικής
Joo Y. Ζευγάρια South Korea, 3 Δεκεμβρίου 2015
Affordable stay considering a 5star hotel in guam

Infinity pool, quietness, friendly staff
7,3
A bit old but still a pleasant stay with good ocean view and hotel facilities. Only that it was quite distant from the main tumon beach and only had a one way tram operating, but still most of the svc was convenient.
Αναφορά αυτής της κριτικής
Hyoungwook K. Ζευγάρια South Korea, 26 Νοεμβρίου 2015
Peaceful, but quite old

Infinite pool, peaceful, nice oceanview room
7,7
There is everything you need, but the condition of hotel and room is quite old.
Αναφορά αυτής της κριτικής
Ronald R. Με επαγγελματικές υποχρεώσεις United States of America, 7 Νοεμβρίου 2015
Sheraton Guam Review

Friendly, courteous and helpful staff, very good free wi-fi internet connection and romm comfort was very good.
9,3
Αναφορά αυτής της κριτικής
Tommy J. Οικογένειες με μεγαλύτερα παιδιά Sweden, 17 Οκτωβρίου 2015
This is not 5star but 3+ star hotel! Great staff

Great staff, nice pool area, great room view
5,3
it was ok! I was disappointed because we paid for a 5star hotel but this hotel, with so old gym, limited of restaurant and very old room interior wasent value for money. We also couldn't relax at hotel area because of the limited choice of restaurant. It is just a Japanees styl food( president food) and a buffe restaurant in this big hotel. The bar ofcours has a bar food too! We would like to change our hotel if we could get back our money for this hotel. The best thing with this hotel is the nice room view and det wonderful and kind staff. Thank you Jonah for changing of our room! Thanks a lot and it helped me to enjoy litel bit more of our stay. Loved it the room view, pool and lobby area.
Αναφορά αυτής της κριτικής
Jiyeon K. Οικογένειες με μικρά παιδιά South Korea, 11 Οκτωβρίου 2015
delay, no answer, AC not worked, very old room

big, sea side, shuttle
3,3
It was my worst hotel in my life. I stayed club suite that AC was not working well so I request twice for fixing. First day card key was not wokring (other room) Second day my check in time was delayed one hour. Staff said just "sorry" and they didnt gimme feedback even room was ready. Baby cried, I was so upset. After enter room... AC was not working well. I just slept..cause I didnt want to say complain..however next day I could not stand anymore.. Whatever.... If u think here.. Ur money is important. Dont waste ur time and money for these kinds of trash things. Life is short. Also travel is short. Think that! Time is important.
Αναφορά αυτής της κριτικής
Mario W. Μοναχικοί ταξιδιώτες United States of America, 23 Σεπτεμβρίου 2015
wonderful hotel

location. to attractions. great wired Internet. many hotel activities.
8,3
Best hotel I've stayed in a long time. Wonderful view and wonderful staff.
Αναφορά αυτής της κριτικής
Hyunjoo P. Μοναχικοί ταξιδιώτες South Korea, 20 Σεπτεμβρίου 2015
staying at sheraton guam

swimming pool / lobby / ...
7
Αναφορά αυτής της κριτικής
Kam W. Ζευγάρια Hong Kong, 4 Σεπτεμβρίου 2015
One of best hotel in Guam

Customer service, Hotel environment, Facility
7,3
Will come back again
Αναφορά αυτής της κριτικής
1 από 1 κριτική
 

κάντε κράτηση τώρα!

Μην καθυστερείτε - Περιορισμένη διαθεσιμότητα!

Sheraton Laguna Guam Resort Γκουάμ - Εξωτερικός χώρος ξενοδοχείουSheraton Laguna Guam Resort Γκουάμ - ΣουίταSheraton Laguna Guam Resort Γκουάμ - ΥδρομασάζSheraton Laguna Guam Resort Γκουάμ - Μπυραρία/ΣαλόνιSheraton Laguna Guam Resort Γκουάμ - Αίθουσα δεξιώσεωνSheraton Laguna Guam Resort Γκουάμ - Αίθουσα δεξιώσεωνSheraton Laguna Guam Resort Γκουάμ - Αίθουσα συσκέψεωνSheraton Laguna Guam Resort Γκουάμ - Αίθουσα συσκέψεωνSheraton Laguna Guam Resort Γκουάμ - Αίθουσα δεξιώσεωνSheraton Laguna Guam Resort Γκουάμ - Αίθουσα δεξιώσεωνSheraton Laguna Guam Resort Γκουάμ - Αίθουσα υποδοχήςSheraton Laguna Guam Resort Γκουάμ - Περιβάλλων χώροςSheraton Laguna Guam Resort Γκουάμ - ΘέαSheraton Laguna Guam Resort Γκουάμ - ΜπάνιοSheraton Laguna Guam Resort Γκουάμ - Εξωτερικός χώρος ξενοδοχείουSheraton Laguna Guam Resort Γκουάμ - ΕστιατόριοSheraton Laguna Guam Resort Γκουάμ - ΜπουφέςSheraton Laguna Guam Resort Γκουάμ - ΠισίναSheraton Laguna Guam Resort Γκουάμ - ΕστιατόριοSheraton Laguna Guam Resort Γκουάμ - ΘέαSheraton Laguna Guam Resort Γκουάμ - ΘέαSheraton Laguna Guam Resort Γκουάμ - Εσωτερικός χώρος ξενοδοχείουSheraton Laguna Guam Resort Γκουάμ - Εξωτερικός χώρος ξενοδοχείουSheraton Laguna Guam Resort Γκουάμ - Executive σαλόνιSheraton Laguna Guam Resort Γκουάμ - ΠισίναSheraton Laguna Guam Resort Γκουάμ - ΣουίταSheraton Laguna Guam Resort Γκουάμ - ΣουίταSheraton Laguna Guam Resort Γκουάμ - ΕστιατόριοSheraton Laguna Guam Resort Γκουάμ - Εσωτερικός χώρος ξενοδοχείουSheraton Laguna Guam Resort Γκουάμ - Executive σαλόνιSheraton Laguna Guam Resort Γκουάμ - ΠαροχέςSheraton Laguna Guam Resort Γκουάμ - ΘέαSheraton Laguna Guam Resort Γκουάμ - ΠαροχέςSheraton Laguna Guam Resort Γκουάμ - ΕστιατόριοSheraton Laguna Guam Resort Γκουάμ - ΕστιατόριοSheraton Laguna Guam Resort Γκουάμ - ΜπάνιοSheraton Laguna Guam Resort Γκουάμ - ΜπάνιοSheraton Laguna Guam Resort Γκουάμ - ΣουίταSheraton Laguna Guam Resort Γκουάμ - Executive σαλόνιSheraton Laguna Guam Resort Γκουάμ - Executive σαλόνιSheraton Laguna Guam Resort Γκουάμ - ΠαροχέςSheraton Laguna Guam Resort Γκουάμ - ΠαροχέςSheraton Laguna Guam Resort Γκουάμ - ΕστιατόριοSheraton Laguna Guam Resort Γκουάμ - ΕστιατόριοSheraton Laguna Guam Resort Γκουάμ - ΚαταστήματαSheraton Laguna Guam Resort Γκουάμ - ΓυμναστήριοSheraton Laguna Guam Resort Γκουάμ - ΣπαSheraton Laguna Guam Resort Γκουάμ - ΣπαSheraton Laguna Guam Resort Γκουάμ - Εξωτερικός χώρος ξενοδοχείουSheraton Laguna Guam Resort Γκουάμ - ΥποδοχήSheraton Laguna Guam Resort Γκουάμ - Αίθουσα υποδοχήςSheraton Laguna Guam Resort Γκουάμ - Αίθουσα υποδοχήςSheraton Laguna Guam Resort Γκουάμ - ΘέαSheraton Laguna Guam Resort Γκουάμ - ΠισίναSheraton Laguna Guam Resort Γκουάμ - ΠισίναSheraton Laguna Guam Resort Γκουάμ - ΠισίναSheraton Laguna Guam Resort Γκουάμ - Επιχειρησιακό κέντροSheraton Laguna Guam Resort Γκουάμ - Επιχειρησιακό κέντροSheraton Laguna Guam Resort Γκουάμ - Φαγητό και ποτόSheraton Laguna Guam Resort Γκουάμ - Φαγητό και ποτόSheraton Laguna Guam Resort Γκουάμ - Φαγητό και ποτόSheraton Laguna Guam Resort Γκουάμ - ΚαφετέριαSheraton Laguna Guam Resort Γκουάμ - ΚαφετέριαSheraton Laguna Guam Resort Γκουάμ - ΚαφετέριαSheraton Laguna Guam Resort Γκουάμ - ΠαροχέςSheraton Laguna Guam Resort Γκουάμ - ΔωμάτιοSheraton Laguna Guam Resort Γκουάμ - ΔωμάτιοSheraton Laguna Guam Resort Γκουάμ - ΘέαSheraton Laguna Guam Resort Γκουάμ - ΣουίταSheraton Laguna Guam Resort Γκουάμ - ΣουίταSheraton Laguna Guam Resort Γκουάμ - ΣουίταSheraton Laguna Guam Resort Γκουάμ - ΣουίταSheraton Laguna Guam Resort Γκουάμ - ΣουίταSheraton Laguna Guam Resort Γκουάμ - ΣουίταSheraton Laguna Guam Resort Γκουάμ - Executive σαλόνιSheraton Laguna Guam Resort Γκουάμ - Executive σαλόνιSheraton Laguna Guam Resort Γκουάμ - Executive σαλόνιSheraton Laguna Guam Resort Γκουάμ - Executive σαλόνιSheraton Laguna Guam Resort Γκουάμ - Θέα


Η Agoda.com είναι μέλος του ομίλου The Priceline Group, παγκόσμιου ηγέτη στις online ταξιδιωτικές & συναφείς υπηρεσίες.

AS-AGWEB-3A08