Κάθε φορά που κάποιος πελάτης της Agoda αναχωρεί από το ξενοδοχείο διαμονής του, του στέλνουμε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα, ζητώντας του να αξιολογήσει την πρόσφατη διαμονή του. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος υποβολής κριτικών. Κάθε αξιολόγηση, πριν από τη δημοσίευσή της στον ιστότοπό μας, πρέπει να εγκριθεί από την ομάδα που είναι υπεύθυνη για το περιεχόμενο του ιστοτόπου της Agoda. Γι' αυτό το λόγο, σε αντίθεση με άλλους ιστότοπους, ΟΛΕΣ οι κριτικές της Agoda είναι επιβεβαιωμένες και γνήσιες.
Εισάγετε τις ημερομηνίες που επιθυμείτε να ταξιδέψετε για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα και να κάνετε κράτηση σε αυτό το ξενοδοχείο

The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur

No 5 Jalan Conlay, Μπούκιτ Μπιντανγκ, Κουάλα Λουμπούρ, Μαλαισία 50450 (προβολή χάρτη)

κάντε κράτηση τώρα!

The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Κουάλα Λουμπούρ - Δωμάτιο The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Κουάλα Λουμπούρ - Δωμάτιο The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Κουάλα Λουμπούρ - Δωμάτιο The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Κουάλα Λουμπούρ - Δωμάτιο The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Κουάλα Λουμπούρ - Υποδοχή The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Κουάλα Λουμπούρ - Αίθουσα υποδοχής The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Κουάλα Λουμπούρ - Αίθουσα υποδοχής The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Κουάλα Λουμπούρ - Αίθουσα υποδοχής The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Κουάλα Λουμπούρ - Είσοδος The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Κουάλα Λουμπούρ - Εσωτερικός χώρος ξενοδοχείου The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Κουάλα Λουμπούρ - Εσωτερικός χώρος ξενοδοχείου The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Κουάλα Λουμπούρ - Μπυραρία/Σαλόνι The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Κουάλα Λουμπούρ - Μπυραρία/Σαλόνι The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Κουάλα Λουμπούρ - Μπυραρία/Σαλόνι The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Κουάλα Λουμπούρ - Μπυραρία/Σαλόνι The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Κουάλα Λουμπούρ - Executive σαλόνι
The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Κουάλα Λουμπούρ - Executive σαλόνι The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Κουάλα Λουμπούρ - Αίθουσα συσκέψεων The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Κουάλα Λουμπούρ - Αίθουσα δεξιώσεων The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Κουάλα Λουμπούρ - Αίθουσα δεξιώσεων The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Κουάλα Λουμπούρ - Σπα The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Κουάλα Λουμπούρ - Σπα The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Κουάλα Λουμπούρ - Εστιατόριο The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Κουάλα Λουμπούρ - Εστιατόριο The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Κουάλα Λουμπούρ - Εστιατόριο The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Κουάλα Λουμπούρ - Εστιατόριο The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Κουάλα Λουμπούρ - Εστιατόριο The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Κουάλα Λουμπούρ - Εστιατόριο
Περιοχή Μπούκιτ Μπιντανγκ Αριθμός δωματίων: 402
Δωρεάν σύνδεση Wifi

Πρόσφατες κριτικές πελατών

Τύπος επιβάτη

 

Άριστο
Σχέση ποιότητας-τιμής:
8,8
Τοποθεσία
8,7
Απόδοση προσωπικού:
8,9
Κατάσταση/καθαριότητα ξενοδοχείου:
9,0
Άνεση/κατάσταση δωματίου:
8,6
Φαγητό/Δείπνο:
8,3
Όλες οι κριτικές (5623)
Ταξινόμηση κατά:
Evangelos L. Ζευγάρια Greece, 18 Αυγούστου 2010
υπεροχο ξενοδοχειο

καταπληκτικα δωματια
9,7
μονο θετικεσ σκεψεισ εχω να καταθεσω φανταστικη τοποθεσια ,υπεροχοι χωροι καταπληκτικα δωματια,το πρωσοπικο ευγενεστατο και εξυπηρετικοτατο,το συνιστω για καθε ειδουσ ταξιδιωτεσ
Συμβουλή ταξιδιού: να το επιλεξετε ειναι υπεροχο
Αναφορά αυτής της κριτικής
Luqman B. Οικογένειες με μικρά παιδιά Singapore, 24 Αυγούστου 2015
A short gateaway

Walking distance to shopping malls, nice foods, comfy room
8
Great stay here. Only the tv is too small for the room. nothing to complaint.
Αναφορά αυτής της κριτικής
Andre J. Οικογένειες με μικρά παιδιά Germany, 17 Αυγούστου 2015
excellent location, good value for money,nice room

room, location, friendliness
8,7
large selection of breakfast dishes. unfortunately no fresh orange juice, which I would expect from such a hotel. Excellent rooms, very friendly staff. However room/ housekeeping service sometimes took a while. very clean and well maintained facilities. I would go there again.
Αναφορά αυτής της κριτικής
Adam I. Οικογένειες με μικρά παιδιά Singapore, 16 Αυγούστου 2015
Worst experience

the breakfast was good
4,7
Sorry for the long post. I stayed in Royale chulan from the 13th to 16th August and it was the worst experience that I've had. Checked into the room and realised that the toilet bowl was dirty. Called the housekeeping to clean and all the housekeeper comes with is a piece of towel. Had to request him to bring sanitizer to clean up. Then, I asked for a prayer mat n received it after an hour. Before going to bed I asked for extra pillow and the housekeeper could tell me to ask for things one shot instead of calling several times. I was surprised to hear that. Next day I ordered room service, when I came back at night the plates were still not cleared. On Saturday, I left my room at 2pm. Switched on the 'makeup my room sign' light. To my surprise, when I came back at 11, the sign was still switched on. I thought that they just forgot to switch it off after cleaning, but when I entered the room, it wasn't cleaned. I called the housekeeping and the person in charge just asked me if the DND button was on. Even though I explained to him that I did put the makeup my room sign, all he did was to ask repeatedly if it was on DND. It just made me so mad! To make it worst, the duty manager called again to ask the same question. He then came up to see the room and called a housekeeper. The room was cleaned at 11.30 and my kids had to be awake till the room was cleaned. At noon, I checked out and called for the duty manager, to complain. He could only say that he received the report from the housekeeping manager saying that the room was on DND and he apologised to me ANYWAY and said he won't be able to compensate in any way. Never expected such a service where they put the blame on the guest!
Αναφορά αυτής της κριτικής
Joanna S. Γκρουπ Poland, 16 Αυγούστου 2015
Good but not 5 stars.

Friendly staff, location, hall
8
Room was ok but not luxury you'd expect from 5 star hotel. Big selection for breakfast but quantity overshadows quality.
Αναφορά αυτής της κριτικής
Elian W. Με επαγγελματικές υποχρεώσεις Malaysia, 15 Αυγούστου 2015
great stay

location,rooms,food
9,7
great stay, would go back again..!
Αναφορά αυτής της κριτικής
Soyeon L. Οικογένειες με μικρά παιδιά Australia, 9 Αυγούστου 2015
Terrible service and room condition
2
I was able to hear someone was coughing next door and even if my room was non smoking room but there was still stink smoking smell. The air conditioning was out of control so it was way too freezing. The lady at the reception was rude and couldn't understand English such as simple numbers. The review score must be manipulated for sure. I would recommend this hotel at all. The location seemed close to Pavillion shopping centre but the way to get there was ridiculous end up I had to go around.
Αναφορά αυτής της κριτικής
Michael C. Ζευγάρια Philippines, 7 Αυγούστου 2015
Decent enough

Room size, location, cleanliness
7,7
Phone in our room was just not working. Otherwise, the stay would have been really good.
Αναφορά αυτής της κριτικής
Adnan F. Μοναχικοί ταξιδιώτες Pakistan, 7 Αυγούστου 2015
best hotel in town

location pool n standard
8
Awesome i enjoyed it
Αναφορά αυτής της κριτικής
Raad S. Οικογένειες με μικρά παιδιά Yemen, 7 Αυγούστου 2015
Nice to stay for couple of days only

Gym, Breakfast, View
7
+ Points = Big hotel, Gym, Breakfast, View - Points = Constructions around the hotel, bit far for family to walk to bukit bintang, NO Water for full day "solved at night"
Αναφορά αυτής της κριτικής

κάντε κράτηση τώρα!

Μην καθυστερείτε - Περιορισμένη διαθεσιμότητα!

The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Κουάλα ΛουμπούρThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Κουάλα Λουμπούρ - ΔωμάτιοThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Κουάλα Λουμπούρ - ΔωμάτιοThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Κουάλα Λουμπούρ - ΔωμάτιοThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Κουάλα Λουμπούρ - ΔωμάτιοThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Κουάλα Λουμπούρ - ΥποδοχήThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Κουάλα Λουμπούρ - Αίθουσα υποδοχήςThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Κουάλα Λουμπούρ - Αίθουσα υποδοχήςThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Κουάλα Λουμπούρ - Αίθουσα υποδοχήςThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Κουάλα Λουμπούρ - ΕίσοδοςThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Κουάλα Λουμπούρ - Εσωτερικός χώρος ξενοδοχείουThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Κουάλα Λουμπούρ - Εσωτερικός χώρος ξενοδοχείουThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Κουάλα Λουμπούρ - Μπυραρία/ΣαλόνιThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Κουάλα Λουμπούρ - Μπυραρία/ΣαλόνιThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Κουάλα Λουμπούρ - Μπυραρία/ΣαλόνιThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Κουάλα Λουμπούρ - Μπυραρία/ΣαλόνιThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Κουάλα Λουμπούρ - Executive σαλόνιThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Κουάλα Λουμπούρ - Executive σαλόνιThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Κουάλα Λουμπούρ - Αίθουσα συσκέψεωνThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Κουάλα Λουμπούρ - Αίθουσα δεξιώσεωνThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Κουάλα Λουμπούρ - Αίθουσα δεξιώσεωνThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Κουάλα Λουμπούρ - ΣπαThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Κουάλα Λουμπούρ - ΣπαThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Κουάλα Λουμπούρ - ΕστιατόριοThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Κουάλα Λουμπούρ - ΕστιατόριοThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Κουάλα Λουμπούρ - ΕστιατόριοThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Κουάλα Λουμπούρ - ΕστιατόριοThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Κουάλα Λουμπούρ - ΕστιατόριοThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Κουάλα Λουμπούρ - ΕστιατόριοThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Κουάλα Λουμπούρ - ΕστιατόριοThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Κουάλα Λουμπούρ - ΠισίναThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Κουάλα Λουμπούρ - ΠισίναThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Κουάλα Λουμπούρ - ΘέαThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Κουάλα Λουμπούρ - Εξωτερικός χώρος ξενοδοχείουThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Κουάλα Λουμπούρ - Εξωτερικός χώρος ξενοδοχείουThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Κουάλα Λουμπούρ - Εξωτερικός χώρος ξενοδοχείου

Κριτικές πελατών - The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur, Κουάλα Λουμπούρ

Η Agoda.com είναι μέλος του ομίλου The Priceline Group, παγκόσμιου ηγέτη στις online ταξιδιωτικές & συναφείς υπηρεσίες.

AS-AGWEB-3C04