Ή

Κάθε φορά που κάποιος πελάτης της Agoda αναχωρεί από το ξενοδοχείο διαμονής του, του στέλνουμε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα, ζητώντας του να αξιολογήσει την πρόσφατη διαμονή του. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος υποβολής κριτικών. Κάθε αξιολόγηση, πριν από τη δημοσίευσή της στον ιστότοπό μας, πρέπει να εγκριθεί από την ομάδα που είναι υπεύθυνη για το περιεχόμενο του ιστοτόπου της Agoda. Γι' αυτό το λόγο, σε αντίθεση με άλλους ιστότοπους, ΟΛΕΣ οι κριτικές της Agoda είναι επιβεβαιωμένες και γνήσιες.
Εισάγετε τις ημερομηνίες που επιθυμείτε να ταξιδέψετε για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα και να κάνετε κράτηση σε αυτό το ξενοδοχείο

The Seminyak Beach Resort & Spa

Jl. Kayu Aya Seminyak Beach, Σεμινιακ / Κερομποκαν, Μπαλί, Ινδονησία 80361 (προβολή χάρτη)

κάντε κράτηση τώρα!

The Seminyak Beach Resort & Spa Μπαλί - Πισίνα The Seminyak Beach Resort & Spa Μπαλί - Πισίνα The Seminyak Beach Resort & Spa Μπαλί - Εστιατόριο The Seminyak Beach Resort & Spa Μπαλί - Πισίνα The Seminyak Beach Resort & Spa Μπαλί - Εστιατόριο The Seminyak Beach Resort & Spa Μπαλί - Εστιατόριο The Seminyak Beach Resort & Spa Μπαλί - Εστιατόριο The Seminyak Beach Resort & Spa Μπαλί - Παροχές The Seminyak Beach Resort & Spa Μπαλί - Εστιατόριο The Seminyak Beach Resort & Spa Μπαλί - Κήπος The Seminyak Beach Resort & Spa Μπαλί - Εξωτερικός χώρος ξενοδοχείου The Seminyak Beach Resort & Spa Μπαλί - Κήπος The Seminyak Beach Resort & Spa Μπαλί - Κήπος The Seminyak Beach Resort & Spa Μπαλί - Κήπος The Seminyak Beach Resort & Spa Μπαλί - Γυμναστήριο The Seminyak Beach Resort & Spa Μπαλί - Σπα
The Seminyak Beach Resort & Spa Μπαλί - Σπα The Seminyak Beach Resort & Spa Μπαλί - Σπα The Seminyak Beach Resort & Spa Μπαλί - Σπα The Seminyak Beach Resort & Spa Μπαλί - Σπα The Seminyak Beach Resort & Spa Μπαλί - Σπα The Seminyak Beach Resort & Spa Μπαλί - Σπα The Seminyak Beach Resort & Spa Μπαλί - Σπα The Seminyak Beach Resort & Spa Μπαλί - Σπα The Seminyak Beach Resort & Spa Μπαλί - Εξωτερικός χώρος ξενοδοχείου The Seminyak Beach Resort & Spa Μπαλί - Εσωτερικός χώρος ξενοδοχείου The Seminyak Beach Resort & Spa Μπαλί - Μπάνιο The Seminyak Beach Resort & Spa Μπαλί - Αθλήματα και δραστηριότητες
Περιοχή Σεμινιακ / Κερομποκαν Αριθμός δωματίων: 105
Δωρεάν σύνδεση Wifi

Πρόσφατες κριτικές πελατών

Τύπος επιβάτη

 

Άριστο

8,4

από 478 κριτικές

Σχέση ποιότητας-τιμής:
7,6
Τοποθεσία
9,1
Απόδοση προσωπικού:
8,7
Κατάσταση/καθαριότητα ξενοδοχείου:
8,6
Άνεση/κατάσταση δωματίου:
8,6
Φαγητό/Δείπνο:
7,6
Όλες οι κριτικές (478)
Ταξινόμηση κατά:
Gillian X. Ζευγάρια Singapore, 19 Απριλίου 2015
beach front stay

the staff , location, rooms
8,3
Chung T. Οικογένειες με μικρά παιδιά Australia, 13 Απριλίου 2015
great hotel!!

location and service
9
Megan B. Ζευγάρια Australia, 2 Απριλίου 2015
Nothing is too much trouble!

Location (next door to KU DE TA) Staff & Pool
10
Megan B. Ζευγάρια Australia, 1 Απριλίου 2015
What a spot!!

Location, Staff, POOL
10
Was a wonderful get-away for my husband and I. Staff go above and beyond! Lina, who worked the nights on the front desk was AMAZING! Thank you for looking after us so well! Pool is incredible and I could sit in the pool and watch my husband out in the ocean (which was very clean). Food was great- good breakfast & fantastic meals on offer. Cocktails around the pool are not as cheap as some other places, but are top notch! We will be back in 2016
Dilini S. Ζευγάρια Australia, 24 Μαρτίου 2015
Amazing

View service
10
Wonderful
Tedy W. Οικογένειες με μικρά παιδιά Indonesia, 17 Μαρτίου 2015
convinient but expensive

nice beach, pool & villa
6,7
Not bad but the price too expensive for 5 star hotel with the 4 stars standard.
Kenda H. Μοναχικοί ταξιδιώτες Canada, 16 Μαρτίου 2015
Fantastic staff, quiet and worth 5 stars!

Staff was very attentive, close to great restaurants but quiet and peaceful inside the resort
10
Liesl B. Ζευγάρια South Africa, 22 Φεβρουαρίου 2015
Beautiful hotel and excellent service

Location, friendly staff and relaxed environment
10
My husband and I were met with friendly faces since the moment we arrived. We were upgraded to an Ocean view villa as they were overbooked and it was our honeymoon.The villa was absolutely incredible! Everything was clean and we loved having our own pool and a beautiful garden, and also being able to see the ocean. It was private and quiet, and perfect for a relaxing honeymoon. The sunset view from the hotel was gorgeous and we enjoyed the happy hour cocktails. We only ate breakfast at the resort as there are so many restaurants to explore in Seminyak. The breakfast buffet was very good and had lots of variety. The atmosphere was serene and relaxing. Overall, we had a great stay and we are extremely thankful for the upgrade to that villa, which we'll certainly be dreaming about for a very long time.
Stella J. Οικογένειες με μικρά παιδιά United States of America, 20 Φεβρουαρίου 2015
Great stay and location

Location, large,size,rooms and staff
8,3
Travis B. Ζευγάρια Australia, 17 Φεβρουαρίου 2015
Perth

The beautiful gardens and beach view. The fantastic staff and the great location.
8
Great experience, will remember our lovely holiday.

κάντε κράτηση τώρα!

Μην καθυστερείτε - Περιορισμένη διαθεσιμότητα!

The Seminyak Beach Resort & Spa ΜπαλίThe Seminyak Beach Resort & Spa Μπαλί - ΠισίναThe Seminyak Beach Resort & Spa Μπαλί - ΠισίναThe Seminyak Beach Resort & Spa Μπαλί - ΕστιατόριοThe Seminyak Beach Resort & Spa Μπαλί - ΠισίναThe Seminyak Beach Resort & Spa Μπαλί - ΕστιατόριοThe Seminyak Beach Resort & Spa Μπαλί - ΕστιατόριοThe Seminyak Beach Resort & Spa Μπαλί - ΕστιατόριοThe Seminyak Beach Resort & Spa Μπαλί - ΠαροχέςThe Seminyak Beach Resort & Spa Μπαλί - ΕστιατόριοThe Seminyak Beach Resort & Spa Μπαλί - ΚήποςThe Seminyak Beach Resort & Spa Μπαλί - Εξωτερικός χώρος ξενοδοχείουThe Seminyak Beach Resort & Spa Μπαλί - ΚήποςThe Seminyak Beach Resort & Spa Μπαλί - ΚήποςThe Seminyak Beach Resort & Spa Μπαλί - ΚήποςThe Seminyak Beach Resort & Spa Μπαλί - ΓυμναστήριοThe Seminyak Beach Resort & Spa Μπαλί - ΣπαThe Seminyak Beach Resort & Spa Μπαλί - ΣπαThe Seminyak Beach Resort & Spa Μπαλί - ΣπαThe Seminyak Beach Resort & Spa Μπαλί - ΣπαThe Seminyak Beach Resort & Spa Μπαλί - ΣπαThe Seminyak Beach Resort & Spa Μπαλί - ΣπαThe Seminyak Beach Resort & Spa Μπαλί - ΣπαThe Seminyak Beach Resort & Spa Μπαλί - ΣπαThe Seminyak Beach Resort & Spa Μπαλί - ΣπαThe Seminyak Beach Resort & Spa Μπαλί - Εξωτερικός χώρος ξενοδοχείουThe Seminyak Beach Resort & Spa Μπαλί - Εσωτερικός χώρος ξενοδοχείουThe Seminyak Beach Resort & Spa Μπαλί - ΜπάνιοThe Seminyak Beach Resort & Spa Μπαλί - Αθλήματα και δραστηριότητεςThe Seminyak Beach Resort & Spa Μπαλί - ΠαραλίαThe Seminyak Beach Resort & Spa Μπαλί - ΠαραλίαThe Seminyak Beach Resort & Spa Μπαλί - ΠισίναThe Seminyak Beach Resort & Spa Μπαλί - ΠαροχέςThe Seminyak Beach Resort & Spa Μπαλί - ΕστιατόριοThe Seminyak Beach Resort & Spa Μπαλί - Περιβάλλων χώροςThe Seminyak Beach Resort & Spa Μπαλί - ΜπουφέςThe Seminyak Beach Resort & Spa Μπαλί - ΠαροχέςThe Seminyak Beach Resort & Spa Μπαλί - ΜπουφέςThe Seminyak Beach Resort & Spa Μπαλί - ΠαροχέςThe Seminyak Beach Resort & Spa Μπαλί - Παροχές


AS-AGWEB-3C04