Sisestage sobivad kuupäevad, et kontrollida saadavust ja broneerida selles hotellis tuba

Avista Hideaway Resort & Spa Phuket

Muen Ngoen Road, Tri-trang, Kathu, Patong, Phuket, Tai 83150 (Vaata kaarti)

broneeri!

Fantastiline
8,6
  • Ala Patong
  • Toad : 150
  • Tasuta wifi

  • Säästa raha
    meie Parima Hinna Garantiiga
  • Suurepärane valik
    üle 600 000 hotelli seast
  • Siin aitame
    inglise ja veel 12 keeles
Ära oota seni, kuni on juba liiga hilja! Broneeri kohe, et sa ei jääks ilma tänasest hinnast. Agoda Tip

Broneeri Nüüd Maksa Hiljem

Saadaval nüüd tuhandetele hotellitubadele

Broneeri targemalt. Broneeri agodaga.

Toatüübid
Max
Hinnad
Luksuslik, rõduga, koos hommikusöögiga
Peretuba (2 täiskasvanut + 2 last)
Luksuslik, rõduga, koos hommikusöögiga
Peretuba (2 täiskasvanut + 2 last)
Klubi hommikusöögiga
Klubi hommikusöögiga
Sviit, mullivanniga
Sviit, mullivanniga
1 magamistoaga, mullivanniga, paaris
1 magamistoaga, mullivanniga, paaris
Sviit, basseiniga
Sviit, basseiniga

 

sisestage kuupäevad
et näha meie parimaid hindu

KuurordiplaanidVajuta siia, et näha kõiki kuurortite plaane
Avista Hideaway Resort & Spa Phuket tunnused
Mugavused

24-tunnine vastuvõtt

24-tunnine toateenindus

transfeer lennujaamast hotelli ja tagasi

sularahaautomaat kohapeal

lastehoid

baar

grillimisvahendid

ärikeskus

autorent

parkla

kohvik

concierge (eraldi infotöötaja ja lisateenuste korraldaja)

lift

VIP korrus

vahendid erivajadustega külalistele

peretuba

pesuteenus

raamatukogu

kapid

pakihoid

koosolekuruumid

ajalehed

baar basseini kõrval

restoran

toateenindus

seifid

ühine salong/TV-ala

kiirbussi teenus

suitsetamisala

ekskursioonid

Sport ja vaba aeg

aed

aurusaun

bassein (lastele)

kümblustünn

lasteklubi

lauatennis

mängude tuba

massaaž

piljard

saun

spaa

treeningkeskus

välibassein

  
Internet

tasuta WiFi-ühendus kõigis tubades

WiFi

 
Parkimine

parkimisteenindus

parkla

 
Suhtluskeeled

Filipiini

Hindi keel

Inglise keel

Nepaali

Tai keel

 

broneeri!

See on kiire ja lihtne!

Kas oled turist või hoopis ärireisil, Avista Hideaway Resort & Spa Phuket on suurepärane valik majutuda, kui külastate linna Phuket. Paiknedes vaid 1 Km kaugusel linna keskusest, on külalised heas positsioonis, et nautida linna vaatamisväärsusi ja tegevusi. Hotelli külalised võivad nautida linna tipp-vaatamisväärsuste ringreisi: Train Thai Boxing, Dive Supply, Bangla tee.

Kasuta ületamatute teenuste ja mugavuste küllust selles Phuket hotellis. Majutudes selles suurepärases hoones, võivad külalised nautida tasuta WiFi-ühendus kõigis tubades, 24-tunnine vastuvõtt, 24-tunnine toateenindus, vahendid erivajadustega külalistele, pakihoid.

Kogege siin majutudes kõrgekvaliteedilise toa võimalusi. Mõned toad sisaldavad traadita internetiühendus (tasuta), internet access – wireless, erabassein, mullivann, Mittesuitsetajate toad, mis aitavad külalistel end peale pikka päeva laadida. Hotell pakub paljusid ainulaadseid puhkusevõimalusi, nagu kümblustünn, treeningkeskus, saun, välibassein, spaa. Oma ideaalse asukoha ja sobivate võimalustega tabab Avista Hideaway Resort & Spa Phuket märki mitmel viisil.
Please note the occupancy for each room type as follows:

Beuna Vista: Maximum two adult with two kids or maximum three adults only (extra bed is available with an additional charge and no children).
Family Vista: Maximum two adults with two kids or three adults with one kid (extra adult with an additional charge). Four adults are not allowed in this or any other room category.
Club Vista: Maximum two adults only (no children and no third adult). Extra bed or extra adult is not allowed in this room category.
Jacuzzi Suite: Maximum two adults only (no children and no third adult). Extra bed or extra adult is not allowed in this room category.
Duplex Jacuzzi Suite: Maximum two adults only (no children and no third adult). Extra bed or extra adult is not allowed in this room category.
Tropical Hideaway Pool Suite: Maximum two adults only (no children and no third adult). Extra bed or extra adult is not allowed in this room category.

Please note that there is an additional breakfast charge for children under the age of 12. The charge must be paid directly at the hotel.



Lennujaama transfeeri tasu
1700 THB

Väljaregistreerimine kuni
12:00 AM

Kaugus kesklinnast
1 Km

Kaugus lennujaamast
35. Km

Mittesuitsetajate toad / korrused
Yes

Baaride arv
4

Korruste arv
3

Restoranide arv
6

Tubade arv
150

Elektrivõrgu pinge
220

Kaugus lennujaamast (minutit)
40

Hotelli ehitamise aasta
2012


Uusimad külastajate kommentaarid

Vali reisija tüüp

 

Fantastiline

8,6

esitatud 1529 arvustusest

Vastavus hinnale
8,5
Asukoht
7,6
Töötajate tegevus
8,9
Hotelli seisukord/puhtus
9,1
Toa mugavus/tase
9,2
Toit/söömine
8,3
Kõik arvustused (1529)
Sorteeri:
Taavi V. Paarid Estonia, 30. jaanuar 2015
Ok!

Söök
7
Asukoht on halb nendele kes tahavad patongis käia
Riikka M. Pered suuremate lastega Finland, 17. veebruar 2014
rentouuava ,liikaa porrastettu ,

huone ,palvelu , altaat
7,7
Karri N. Paarid Finland, 7. jaanuar 2014
Kolkko paratiisihotelli hankalan matkan päässä

Vuode, aamiainen, uima-altaat
6
Hotelli oli todella luksustasoa. Huone oli valtava ja sänky loistava. Kolme uima-allasta olivat kivoja ja buffet-aamiainen erinomainen. Seuraavat asiat kuitenkin ärsyttivät: - Hotelli oli aivan täynnä rappusia ja kolkkoja käytäviä, mikä oli minusta outoa, kun oltiin kuitenkin trooppisella saarella. Hotellin arkkitehtuuri oli omituista. - Ruoka ravintolassa oli hintaansa nähden olematonta, kuten Thaimaassa hienoissa paikoissa yleensä. Thaimaassa kannattaa aina syödä katukeittiöiden herkkuja halvalla. - Hotelli oli hankalan vuoren päällä, joten aina tarvitsi taksia. Hotellilla oli kätevä ilmainen kuljetus Patongiin, mutta poislähtiessä lentokentälle hotelli vaati taksin hinnaksi 1500 bahtia, kun normi on 800-900. Kaupungin taksikuskien mukaan Avistassa on "taksimafia", eikä sinne saa tulla halvemmat taksit. - Hotellin vieressä oli rumaa jättömaata, jolla kulkukoirat ulvoivat ja haukkuivat öisin todella kovaäänisesti.
Afzal H. Üksikreisijad Canada, 2. juuli 2015
Review

Room, staff, location
9,3
Great
Soh L. Pered suuremate lastega Singapore, 30. juuni 2015
Wonderful Trip

servive, environment and the room
9,7
We travel by 4 of us. Me, my wife, son and his gf. we are very happy, especially my wife. They give her a surprise birthday cake in the morning and all the staff are singing birthday song to her when we were having our breakfast, and when we arrived at night, we found a cake inside our room for my wife again. We have been traveling from hotel to hotel for many years, this is the most warming and sweet thought that this hotel had provide us. Their attention to us is outstanding, most of the staff are very friendly and some of them are actually provide an extra mile service! It's amazing! The room is clean, the environment is wonderful although they still have some building to built, the food is marvelous, we love it!!! If we go to Phuket again, no doubt no second thought, we will choose Avista Hideway Resort and Spa again! 5 Stars Hotel that provide 6 Stars service !! Keep it up!!
Colaco D. Paarid Portugal, 27. juuni 2015
peaceful

peaceful, quite, relaxing
9,7
Leah V. Paarid Canada, 26. juuni 2015
Enjoyable experience at Avista Hideaway!

Comfort, shuttle service and staff
9
We thoroughly enjoyed our stay at Avista. Upon arrival we got upgraded from a Beuno Vista Studio to a poolside accessible room. The highlights of our stay here included: the comfort and cleanliness of our room and the resort; the inclusion of breakfast, which had a vast selection; the friendliness of the staff; and the shuttle service offered by the resort to multiple locations in proximity to the resort. We heard how outrageous the price of tuktuks were in Phuket so we found it extremely useful to use the (free) shuttle service from the hotel to the downtown area of Patong and to Paradise beach. The few lowlights we experienced included an outrageous price for the airport shuttle and an overpriced dinner at the rooftop restaurant, Sizzle's. The hotel shuttle to the Phuket airport (~1hr from the resort) cost was 1500 Bhat per car, which is more than double the price of private companies that offer private service to the airport. In the end we booked our shuttle service online to the airport with a company in Phuket that charged 650 Bhat for a private car. The only other suggestion when experiencing the resort is passing on having dinner at the rooftop restaurant named Sizzles. The quality of the food was higher compared to most restaurants in Phuket, but in our opinion is was not worth the price paid as the dishes were nothing exciting. The dishes were "safe" and did not have anything new or inspiring to the flavour of the dishes. Although they did have the presentation of the dishes down pat. To give you and idea of the cost:value ratio, the side dishes were 290 Bhat/dish. We ordered two side dishes: one was ~10 pieces of asparagus with some olive oil and garlic and the other was a medium sized dish of french fries. It was a little outrageous knowing we were paying ~$10.00 CAD for very simple and unauthentic side dishes. In the end it was nice to experience the restaurant as we wanted to witness the view at sunset, but it was definitely only a one time experience.
Colaco D. Paarid Portugal, 25. juuni 2015
relaxing

repalxing, good spa, quite, nice view
9,7
Vivek V. Paarid India, 25. juuni 2015
Definitely a 5* experience

the helpful and staff, the ambience and the rooms
10
One of the best experiences in my Thailand trip. The facilities, staff, location, pools and a whole lot of other facilities made it the highlight of my honeymoon. Was upgraded to the Jacuzzi suite upon arrival. I would recommended one to stay in those rooms to experience true luxury.
Colaco D. Paarid Portugal, 24. juuni 2015
Peaceful

The pool, sizzle restaurant, helpful of the staff, free upgrade.
9,7
It was wonderful, both of us enjoy the stay in Avista. Peaceful n quite could feel relaxation.
< Eelmine leht 1 - 10 1529-st arvustusest Järgmine leht >

broneeri!

See on kiire ja lihtne!

Kliendid, kes vaatasid seda Kuurort, olid huvitatud ka......

Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach

Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach

Fantastiline 8,7

esitatud 1846 arvustusest

Asukoht: Kata

Külastades linna Phuket, tunnete end nagu kodus hotellis Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach,...

Kalima Resort & Spa

Kalima Resort & Spa

Väga hea 8

esitatud 1864 arvustusest

Asukoht: Patong

Kui see mida otsid, on mugavalt paiknev hotell Phuket's, ära vaata kaugemale kui Kalima Resort &...

Baan Laimai Beach Resort

Baan Laimai Beach Resort

Väga hea 7,8

esitatud 5334 arvustusest

Asukoht: Patong

Kas oled turist või hoopis ärireisil, Baan Laimai Beach Resort on suurepärane valik majutuda, kui...

Millennium Resort Patong Phuket

Millennium Resort Patong Phuket

Fantastiline 8,4

esitatud 4056 arvustusest

Asukoht: Patong

Millennium Resort Patong Phuket, asudes paigas Patong, Phuket, on reisijatele populaarne valik....

Klientidele meeldib see kuurort, sest:
Piirkonda soovitatakse:
  • ööelu
  • poodlemine
  • rannad
Vahemaa lennujaama:
  • Phuketi rahvusvaheline lennujaam (25.3 km)
Klientide kommentaarid:
  • "Sõbralik abivalmis personal" , "Suurepärane toa disain" , "Uus hotell"
Parimad vaatamisväärsused piirkonnas:
  • Dive Supply (2.2 km / 27 min jalutuskäik)
  • Savoey Restaurant (2.4 km / 29 min jalutuskäik)
  • Bangla tee (2.5 km / 30 min jalutuskäik)
  • Jungcelon ostukeskus (2.6 km)
Märkus: Vahemaad on mõõdetud nagu sirgjooned, arvestatuna lähtepunktist sihtpunkti.

Customer Support


Agoda.com on osa Priceline Groupist, maailma juhtivast võrgupõhiste reiside ja seotud teenuste osutajast.

SG-AGWEB-6B05