Iga kord, kui mõni Agoda klient hotellist lahkub, saadame me talle e-kirja, milles palume tal kirjutada oma külastuse kohta arvustus. Ainult nii saab arvustusi esitada. Kõik arvustused läbivad seejärel enne Agoda veebilehele jõudmist meie sisumeeskonna kontrolli. Seega on KÕIK Agoda arvustused, erinevalt mitmetest teistest reisilehtedest, tõendatud ja ehtsad.
Sisestage sobivad kuupäevad, et kontrollida saadavust ja broneerida selles hotellis tuba

Avista Hideaway Resort & Spa Phuket

Muen Ngoen Road, Tri-trang, Kathu, Patong, Phuket, Tai 83150 (Vaata kaarti)

broneeri!

Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Restoran Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Vaade Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Hotelli interjöör Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Restoran Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Hotelli välisilme Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Vaade Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Külalistetuba Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Külalistetuba Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Külalistetuba Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Külalistetuba Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Külalistetuba Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Vannituba Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Külalistetuba Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Lõõgastumisvõimalused Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Külalistetuba Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Sviit
Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Vannituba Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Külalistetuba Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Külalistetuba Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Külalistetuba Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Külalistetuba Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Külalistetuba Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Bassein Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Bassein Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Hotelli interjöör Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Bassein Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Bassein Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Bassein
Ala Patong Tubade arv: 150
Tasuta wifi

Uusimad külastajate kommentaarid

Vali reisija tüüp

 

Fantastiline

8,6

esitatud 1529 arvustusest

Vastavus hinnale
8,5
Asukoht
7,6
Töötajate tegevus
8,9
Hotelli seisukord/puhtus
9,1
Toa mugavus/tase
9,2
Toit/söömine
8,3
Kõik arvustused (1529)
Sorteeri:
Taavi V. Paarid Estonia, 30. jaanuar 2015
Ok!

Söök
7
Asukoht on halb nendele kes tahavad patongis käia
Riikka M. Pered suuremate lastega Finland, 17. veebruar 2014
rentouuava ,liikaa porrastettu ,

huone ,palvelu , altaat
7,7
Karri N. Paarid Finland, 7. jaanuar 2014
Kolkko paratiisihotelli hankalan matkan päässä

Vuode, aamiainen, uima-altaat
6
Hotelli oli todella luksustasoa. Huone oli valtava ja sänky loistava. Kolme uima-allasta olivat kivoja ja buffet-aamiainen erinomainen. Seuraavat asiat kuitenkin ärsyttivät: - Hotelli oli aivan täynnä rappusia ja kolkkoja käytäviä, mikä oli minusta outoa, kun oltiin kuitenkin trooppisella saarella. Hotellin arkkitehtuuri oli omituista. - Ruoka ravintolassa oli hintaansa nähden olematonta, kuten Thaimaassa hienoissa paikoissa yleensä. Thaimaassa kannattaa aina syödä katukeittiöiden herkkuja halvalla. - Hotelli oli hankalan vuoren päällä, joten aina tarvitsi taksia. Hotellilla oli kätevä ilmainen kuljetus Patongiin, mutta poislähtiessä lentokentälle hotelli vaati taksin hinnaksi 1500 bahtia, kun normi on 800-900. Kaupungin taksikuskien mukaan Avistassa on "taksimafia", eikä sinne saa tulla halvemmat taksit. - Hotellin vieressä oli rumaa jättömaata, jolla kulkukoirat ulvoivat ja haukkuivat öisin todella kovaäänisesti.
Soh L. Pered suuremate lastega Singapore, 30. juuni 2015
Wonderful Trip

servive, environment and the room
9,7
We travel by 4 of us. Me, my wife, son and his gf. we are very happy, especially my wife. They give her a surprise birthday cake in the morning and all the staff are singing birthday song to her when we were having our breakfast, and when we arrived at night, we found a cake inside our room for my wife again. We have been traveling from hotel to hotel for many years, this is the most warming and sweet thought that this hotel had provide us. Their attention to us is outstanding, most of the staff are very friendly and some of them are actually provide an extra mile service! It's amazing! The room is clean, the environment is wonderful although they still have some building to built, the food is marvelous, we love it!!! If we go to Phuket again, no doubt no second thought, we will choose Avista Hideway Resort and Spa again! 5 Stars Hotel that provide 6 Stars service !! Keep it up!!
Colaco D. Paarid Portugal, 27. juuni 2015
peaceful

peaceful, quite, relaxing
9,7
Leah V. Paarid Canada, 26. juuni 2015
Enjoyable experience at Avista Hideaway!

Comfort, shuttle service and staff
9
We thoroughly enjoyed our stay at Avista. Upon arrival we got upgraded from a Beuno Vista Studio to a poolside accessible room. The highlights of our stay here included: the comfort and cleanliness of our room and the resort; the inclusion of breakfast, which had a vast selection; the friendliness of the staff; and the shuttle service offered by the resort to multiple locations in proximity to the resort. We heard how outrageous the price of tuktuks were in Phuket so we found it extremely useful to use the (free) shuttle service from the hotel to the downtown area of Patong and to Paradise beach. The few lowlights we experienced included an outrageous price for the airport shuttle and an overpriced dinner at the rooftop restaurant, Sizzle's. The hotel shuttle to the Phuket airport (~1hr from the resort) cost was 1500 Bhat per car, which is more than double the price of private companies that offer private service to the airport. In the end we booked our shuttle service online to the airport with a company in Phuket that charged 650 Bhat for a private car. The only other suggestion when experiencing the resort is passing on having dinner at the rooftop restaurant named Sizzles. The quality of the food was higher compared to most restaurants in Phuket, but in our opinion is was not worth the price paid as the dishes were nothing exciting. The dishes were "safe" and did not have anything new or inspiring to the flavour of the dishes. Although they did have the presentation of the dishes down pat. To give you and idea of the cost:value ratio, the side dishes were 290 Bhat/dish. We ordered two side dishes: one was ~10 pieces of asparagus with some olive oil and garlic and the other was a medium sized dish of french fries. It was a little outrageous knowing we were paying ~$10.00 CAD for very simple and unauthentic side dishes. In the end it was nice to experience the restaurant as we wanted to witness the view at sunset, but it was definitely only a one time experience.
Colaco D. Paarid Portugal, 25. juuni 2015
relaxing

repalxing, good spa, quite, nice view
9,7
Vivek V. Paarid India, 25. juuni 2015
Definitely a 5* experience

the helpful and staff, the ambience and the rooms
10
One of the best experiences in my Thailand trip. The facilities, staff, location, pools and a whole lot of other facilities made it the highlight of my honeymoon. Was upgraded to the Jacuzzi suite upon arrival. I would recommended one to stay in those rooms to experience true luxury.
Colaco D. Paarid Portugal, 24. juuni 2015
Peaceful

The pool, sizzle restaurant, helpful of the staff, free upgrade.
9,7
It was wonderful, both of us enjoy the stay in Avista. Peaceful n quite could feel relaxation.
Yuk W. Pered väikeste lastega Hong Kong, 24. juuni 2015
Super nice and comfortable

comfortable
9,3

broneeri!

See on kiire ja lihtne!

Avista Hideaway Resort & Spa Phuket PhuketAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - RestoranAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - VaadeAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Hotelli interjöörAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - RestoranAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Hotelli välisilmeAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - VaadeAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - KülalistetubaAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - KülalistetubaAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - KülalistetubaAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - KülalistetubaAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - KülalistetubaAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - VannitubaAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - KülalistetubaAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - LõõgastumisvõimalusedAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - KülalistetubaAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - SviitAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - VannitubaAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - KülalistetubaAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - KülalistetubaAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - KülalistetubaAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - KülalistetubaAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - KülalistetubaAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - BasseinAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - BasseinAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Hotelli interjöörAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - BasseinAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - BasseinAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - BasseinAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - RestoranAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - RestoranAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Pubi/sohvabaarAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Pubi/sohvabaarAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - VaadeAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - ÜmbrusAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - FuajeeAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - FuajeeAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - SissepääsAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Laste klubiAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Hotelli välisilmeAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Hotelli interjöörAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - VaadeAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - VaadeAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - VaadeAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - RestoranAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Hotelli interjöörAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - VaadeAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - RestoranAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - BasseinAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - BasseinAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - RestoranAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - VaadeAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - RestoranAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - RestoranAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - KülalistetubaAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - RestoranAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Hotelli interjöörAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - BasseinAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Hotelli interjöörAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Hotelli interjöörAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Hotelli interjöörAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Hotelli interjöörAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Korruste plaanidAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Korruste plaanid

Külastajate arvustused - Avista Hideaway Resort & Spa Phuket, Phuket

Agoda.com on osa Priceline Groupist, maailma juhtivast võrgupõhiste reiside ja seotud teenuste osutajast.

AS-AGWEB-3B04