Iga kord, kui mõni Agoda klient hotellist lahkub, saadame me talle e-kirja, milles palume tal kirjutada oma külastuse kohta arvustus. Ainult nii saab arvustusi esitada. Kõik arvustused läbivad seejärel enne Agoda veebilehele jõudmist meie sisumeeskonna kontrolli. Seega on KÕIK Agoda arvustused, erinevalt mitmetest teistest reisilehtedest, tõendatud ja ehtsad.
Sisestage sobivad kuupäevad, et kontrollida saadavust ja broneerida selles hotellis tuba

Bemo Corner Guest House

Jl. Pantai no. 10 A, Kuta / Tuban, Bali, Indoneesia 80361 (Vaata kaarti)

broneeri!

Bemo Corner Guest House Bali - Külalistetuba Bemo Corner Guest House Bali - Hotelli välisilme Bemo Corner Guest House Bali - Ümbrus Bemo Corner Guest House Bali - Hotelli välisilme Bemo Corner Guest House Bali - Ümbrus Bemo Corner Guest House Bali - Hotelli interjöör Bemo Corner Guest House Bali - Hotelli interjöör Bemo Corner Guest House Bali - Vaatamisväärsus lähikonnas Bemo Corner Guest House Bali - Hotelli välisilme Bemo Corner Guest House Bali - Hotelli välisilme Bemo Corner Guest House Bali - Külalistetuba Bemo Corner Guest House Bali - Hotelli välisilme Bemo Corner Guest House Bali - Ümbrus Bemo Corner Guest House Bali - Hotelli interjöör Bemo Corner Guest House Bali - Vaatamisväärsus lähikonnas Bemo Corner Guest House Bali - Hotelli välisilme
Bemo Corner Guest House Bali - Rand
Ala Kuta / Tuban Tubade arv: 20
Tasuta wifi

Uusimad külastajate kommentaarid

Vali reisija tüüp

 

Meeldiv

6,9

esitatud 516 arvustusest

Vastavus hinnale
7,6
Asukoht
8,3
Töötajate tegevus
6,9
Hotelli seisukord/puhtus
6,9
Toa mugavus/tase
6,9
Toit/söömine
4,9
Kõik arvustused (516)
Sorteeri:
Dorina J. Paarid Indonesia, 8. juuni 2015
Good hotel for budget traveller

Location, the price and big room
5,7
Location, price and the room was good. But only one thing that made me so disappointed..which is the pilliow was so smelled and has no pilliowslip. I hope the management will notice about it. And always check all the stuff in the room.
Muhammad R. Grupid Singapore, 7. juuni 2015
Great stay but..

Location. Staff. Food.
7,3
The stay was great but there should be a safe for our passports and money to be kept at and also a cuboard to store our cloths. They are a 2 to 3 star hotel though instead of a guesthouse. The TV had many channels unlike some other hotels and the wifi was great!
Zoltan T. Üksikreisijad Hungary, 27. mai 2015
Cheap... and thats the best feature

cheap, near to Kuta center
5
Walls were extremely dirty and moldy. Towels and bed sheets also looked dirty. There was no fridge in the room. It was quite noisy in the morning but that's because of the location.but for an extra 5 bucks you can find many better places to stay. This was the worst place I stayed during my 2 weeks Indonesian holiday.
Travis R. Paarid United States of America, 15. mai 2015
Great value hostel in Kuta

Hot water, location, mini fridge
7,3
We had a very brief stay, but were pleasantly surprised at the quality for the very low price. The only complaint is the traffic noise which is heard clearly through the always-open vents in the bathroom.
Icha I. Üksikreisijad Indonesia, 20. aprill 2015
Clean and friendly

Clean, Good Location, Staff friendly
9,7
Friendly staff, make me feel like home. Good location. Very Recomended !!
Laurie C. Üksikreisijad Australia, 18. aprill 2015
value budget hotel

value staff location
6,3
Please see previous reviews on this hotel
Laurie C. Üksikreisijad Australia, 17. aprill 2015
comfort and value

accessibility value staff
6,3
Good stay as usual.see my previews reviews
Laurie C. Üksikreisijad Australia, 16. aprill 2015
good budget hotel

location staff value
6,3
See previews reviews on bemo corner
Laurie C. Üksikreisijad Australia, 15. aprill 2015
good budget hotel

location staff value
6
Good stay as always and value for the money.strategic location
Laurie C. Üksikreisijad Australia, 10. aprill 2015
good location and value

location price staff
7,3
Good as always. See my previous on bemo corner

broneeri!

See on kiire ja lihtne!

Bemo Corner Guest House BaliBemo Corner Guest House Bali - KülalistetubaBemo Corner Guest House Bali - Hotelli välisilmeBemo Corner Guest House Bali - ÜmbrusBemo Corner Guest House Bali - Hotelli välisilmeBemo Corner Guest House Bali - ÜmbrusBemo Corner Guest House Bali - Hotelli interjöörBemo Corner Guest House Bali - Hotelli interjöörBemo Corner Guest House Bali - Vaatamisväärsus lähikonnasBemo Corner Guest House Bali - Hotelli välisilmeBemo Corner Guest House Bali - Hotelli välisilmeBemo Corner Guest House Bali - KülalistetubaBemo Corner Guest House Bali - Hotelli välisilmeBemo Corner Guest House Bali - ÜmbrusBemo Corner Guest House Bali - Hotelli interjöörBemo Corner Guest House Bali - Vaatamisväärsus lähikonnasBemo Corner Guest House Bali - Hotelli välisilmeBemo Corner Guest House Bali - Rand


Agoda.com on osa Priceline Groupist, maailma juhtivast võrgupõhiste reiside ja seotud teenuste osutajast.

AS-AGWEB-3C02