või

Iga kord, kui mõni Agoda klient hotellist lahkub, saadame me talle e-kirja, milles palume tal kirjutada oma külastuse kohta arvustus. Ainult nii saab arvustusi esitada. Kõik arvustused läbivad seejärel enne Agoda veebilehele jõudmist meie sisumeeskonna kontrolli. Seega on KÕIK Agoda arvustused, erinevalt mitmetest teistest reisilehtedest, tõendatud ja ehtsad.
Sisestage sobivad kuupäevad, et kontrollida saadavust ja broneerida selles hotellis tuba

Bemo Corner Guest House

Jl. Pantai no. 10 A, Kuta / Tuban, Bali, Indoneesia 80361 (Vaata kaarti)

broneeri!

Bemo Corner Guest House Bali - Külalistetuba Bemo Corner Guest House Bali - Hotelli välisilme Bemo Corner Guest House Bali - Ümbrus Bemo Corner Guest House Bali - Hotelli välisilme Bemo Corner Guest House Bali - Ümbrus Bemo Corner Guest House Bali - Hotelli interjöör Bemo Corner Guest House Bali - Hotelli interjöör Bemo Corner Guest House Bali - Vaatamisväärsus lähikonnas Bemo Corner Guest House Bali - Hotelli välisilme Bemo Corner Guest House Bali - Hotelli välisilme Bemo Corner Guest House Bali - Külalistetuba Bemo Corner Guest House Bali - Hotelli välisilme Bemo Corner Guest House Bali - Ümbrus Bemo Corner Guest House Bali - Hotelli interjöör Bemo Corner Guest House Bali - Vaatamisväärsus lähikonnas Bemo Corner Guest House Bali - Hotelli välisilme
Bemo Corner Guest House Bali - Rand Bemo Corner Guest House Bali - Rand Bemo Corner Guest House Bali - Rand
Ala Kuta / Tuban Tubade arv: 20
Tasuta wifi

Uusimad külastajate kommentaarid

Vali reisija tüüp

 

Hea

7,0

esitatud arvustusest450

Vastavus hinnale
7,6
Asukoht
8,3
Töötajate tegevus
6,9
Hotelli seisukord/puhtus
7,0
Toa mugavus/tase
7,0
Toit/söömine
4,9
Kõik arvustused (450)
Sorteeri:
Rezal S. Üksikreisijad Malaysia, 14. november 2014
need to service the ac

location, location,location
7,7
everything is ok, except, need to service the air conditioner. the aircond need gas.
Mohamad M. Üksikreisijad Malaysia, 4. september 2014
Friendly and helpful staff

Location, eateries & helpful staff
6,7
It was a good place for the price. I would like to thanks Fauzi the front desk staff for the assistant he gave me during my stay.
Laurie C. Üksikreisijad Australia, 1. september 2014
location convenience friendly staff

all of the above plus value
6,3
please refer to my previous reviews on Bemo corner guest house
Laurie C. Üksikreisijad Australia, 30. august 2014
convenience location accessibility

all of the above plus value
6,3
please refer to my previous reviews on Bemo corner guest house
Alif R. Paarid Singapore, 29. august 2014
location

location money changer accessible
8,3
My stay was good. Just that the hot water was not working that well. Overall it was value for money!
Laurie C. Üksikreisijad Australia, 28. august 2014
convenience,location accessibility

all of the above plus value
6,3
please refer to my previous reviews on Bemo corner guesthouse
Laurie C. Üksikreisijad Australia, 27. august 2014
convenience location for value

all of the above and accessibility
6,3
please refer to my numerous previous reviews on Bemo corner
Sucipto A. Ärireisijad Indonesia, 21. august 2014
Good Value for Money Guest House

Cheap and Good Location
8
Laurie C. Üksikreisijad Australia, 20. august 2014
comfortable and convenient

location facilities accessibility
6,7
Its good value for the price and close to all restaurants,bars and transport easily obtained from the front.also a good moneychanger and cafe right next door.Some of the rooms a little noisy facing the street,so choose your room carefully i would suggest
Laurie C. Üksikreisijad Australia, 18. august 2014
good value if you can handle a bit of noise

location value accessibility
7
the first room I was in had a wooden floor (unusual for here)and looked like it hadn't been scrubbed for a while obviously dust from the busy road outside.Also quiet noisy with constant passing traffic and late night party goers returning from the bars further down Legian st.Other than that if you are able to handle a bit of noise,and thats pretty much everywhere in Kuta these days it was fine.

broneeri!

See on kiire ja lihtne!

Bemo Corner Guest House BaliBemo Corner Guest House Bali - KülalistetubaBemo Corner Guest House Bali - Hotelli välisilmeBemo Corner Guest House Bali - ÜmbrusBemo Corner Guest House Bali - Hotelli välisilmeBemo Corner Guest House Bali - ÜmbrusBemo Corner Guest House Bali - Hotelli interjöörBemo Corner Guest House Bali - Hotelli interjöörBemo Corner Guest House Bali - Vaatamisväärsus lähikonnasBemo Corner Guest House Bali - Hotelli välisilmeBemo Corner Guest House Bali - Hotelli välisilmeBemo Corner Guest House Bali - KülalistetubaBemo Corner Guest House Bali - Hotelli välisilmeBemo Corner Guest House Bali - ÜmbrusBemo Corner Guest House Bali - Hotelli interjöörBemo Corner Guest House Bali - Vaatamisväärsus lähikonnasBemo Corner Guest House Bali - Hotelli välisilmeBemo Corner Guest House Bali - RandBemo Corner Guest House Bali - RandBemo Corner Guest House Bali - Rand


AS-AGWEB-3C01