või

Iga kord, kui mõni Agoda klient hotellist lahkub, saadame me talle e-kirja, milles palume tal kirjutada oma külastuse kohta arvustus. Ainult nii saab arvustusi esitada. Kõik arvustused läbivad seejärel enne Agoda veebilehele jõudmist meie sisumeeskonna kontrolli. Seega on KÕIK Agoda arvustused, erinevalt mitmetest teistest reisilehtedest, tõendatud ja ehtsad.
Sisestage sobivad kuupäevad, et kontrollida saadavust ja broneerida selles hotellis tuba

Bemo Corner Guest House

Jl. Pantai no. 10 A, Kuta, Bali, Indoneesia 80361 (Vaata kaarti)

broneeri!

Bemo Corner Guest House Bali - Külalistetuba Bemo Corner Guest House Bali - Hotelli välisilme Bemo Corner Guest House Bali - Ümbrus Bemo Corner Guest House Bali - Hotelli välisilme Bemo Corner Guest House Bali - Ümbrus Bemo Corner Guest House Bali - Hotelli interjöör Bemo Corner Guest House Bali - Hotelli interjöör Bemo Corner Guest House Bali - Vaatamisväärsus lähikonnas Bemo Corner Guest House Bali - Hotelli välisilme Bemo Corner Guest House Bali - Hotelli välisilme Bemo Corner Guest House Bali - Külalistetuba Bemo Corner Guest House Bali - Hotelli välisilme Bemo Corner Guest House Bali - Ümbrus Bemo Corner Guest House Bali - Hotelli interjöör Bemo Corner Guest House Bali - Vaatamisväärsus lähikonnas Bemo Corner Guest House Bali - Hotelli välisilme
Ala Kuta Tubade arv: 20
Tasuta wifi

Uusimad külastajate kommentaarid

Vali reisija tüüp

 

Hea

7,0

esitatud arvustusest430

Vastavus hinnale
7,6
Asukoht
8,3
Töötajate tegevus
6,9
Hotelli seisukord/puhtus
7,0
Toa mugavus/tase
7,0
Toit/söömine
4,9
Kõik arvustused (430)
Sorteeri:
Laurie C. Üksikreisijad Australia, 15. juuli 2014
relaxing convenient enjoyable

location price and accessibility
5,3
please see my previous reviews on bemo corner guest house
Laurie C. Grupid Australia, 12. juuli 2014
Pleasant and good value for the money

Location,value and accessibility
6,3
See my previous reviews on the bemo corner guest house
Laurie C. Grupid Australia, 12. juuli 2014
Pleasant and convenient

Value,location,accessibility
6,3
Please see my previous reviews on bemo corner guest house
Laurie C. Üksikreisijad Australia, 11. juuli 2014
pleasant comfortable hotel

location price accessibility
5,3
please see my previous reviews on bemo corner guest house
Laurie C. Üksikreisijad Australia, 10. juuli 2014
comfortable relaxing and convenient

location price and accessibility
5,7
I enjoyed the location and easy access to trnsport and beach.Nice big room and spacious with a little balcony and view of the temple behind.Goood value for the money.
Laurie C. Üksikreisijad Australia, 9. juuli 2014
peaceful relaxing and pleasant

location,value,friendly staff
6
please see my previous reviews about bemo corner hotel
Laurie C. Üksikreisijad Australia, 8. juuli 2014
comfortable and enjoyable

location,value,cleanliness
6
I found bemo corner comfortable and clean.The facilities were reasonable for the price.The staff were efficient and friendly.So all in all it was pleasant and good value for the money.Centrally located and very easy access to the shops,restaurants and bars nearby.The only downside is perhaps noise of the traffic outside,which may be an issue for some.Other than that it was fine
Beng Y. Paarid Singapore, 22. aprill 2014
Very convenient place

Staffs are friendly, good location and easy access to beach
7,3
Staying in this hotel is all right but since is at the corner of a road so is rather noisy and moreover sometime few people talking so loud outside our room. The 3 days since we are there the wifi is not working and they cannot do anything. The location of the hotel is good and we can walk to the beach and shopping centre.
Andrew S. Paarid Singapore, 11. aprill 2014
decent stay for price paid

relatively clean, comfortable, good location
6,3
for a guest house, we were surprised towels were provided. we expected none and had brought our own towels. room was comfortable, and no musty smell. only bad point is it is very noisy as it is near main road. we managed to sleep but this is not recommended for light sleepers. some mosquitoes were present. on the whole, centrally located, decent and we are happy with the accommodation
Maria L. Grupid Sweden, 3. aprill 2014
Not that good

Location, stuff, cheap
5,7

broneeri!

See on kiire ja lihtne!

Bemo Corner Guest House BaliBemo Corner Guest House Bali - KülalistetubaBemo Corner Guest House Bali - Hotelli välisilmeBemo Corner Guest House Bali - ÜmbrusBemo Corner Guest House Bali - Hotelli välisilmeBemo Corner Guest House Bali - ÜmbrusBemo Corner Guest House Bali - Hotelli interjöörBemo Corner Guest House Bali - Hotelli interjöörBemo Corner Guest House Bali - Vaatamisväärsus lähikonnasBemo Corner Guest House Bali - Hotelli välisilmeBemo Corner Guest House Bali - Hotelli välisilmeBemo Corner Guest House Bali - KülalistetubaBemo Corner Guest House Bali - Hotelli välisilmeBemo Corner Guest House Bali - ÜmbrusBemo Corner Guest House Bali - Hotelli interjöörBemo Corner Guest House Bali - Vaatamisväärsus lähikonnasBemo Corner Guest House Bali - Hotelli välisilme


AS-AGWEB-3A05